gönderen GM-One Piece tarih Çrş Oca 18, 2012 8:44 pm
Rasl güler, ve cevap verebilmek için dudaklarını yalar. Biraz nemlendirdikten sonra ise devam eder. "O kadar çok ölen insan gördüm ki, birinin değil, yüzlerin ölümü bile beni etkilemiyor. Ölüm denen olgunun, sadece o adamı bir daha görememek olduğunu düşününce, bu adayı terk ettikten sonra hayatım boyunca asla karşılaşmayacağım Farq köyü insanları da benim için ölürler. Ölümü algılaması bu kadar basit, bazıları için de kaldırması bu kadar zor değildir." der gülümseyerek. Züppe kişiliğinin yanında hiç bu kadar felsefik ya da mantıklı biri görememiştir Venita. Birsürü kişiliğin birleşimi, sentezi gibi biridir Rasl.
Trujrig söylediklerini dinler, seni dinlerken sevdiği biri hakkında konuşmanın verdiği ilginç his de üzerindedir. "Bir soylu değil, ama hayallerine göre gelecekte bir soylu olması gerekecek. Yaşadığı hayattan zerre zevk almayan, ve kendi hayatını kurabilmek için temeller atan biri o. Kesinlikle normal biri olduğunu savunmuyorum ama..." der ve arkadan Venita'nın çağrısını duyar. "Oops, sanırım çağrılıyoruz Genç Dostum. Gitsek iyi olur, güzel bir bayandan gelen çağrıları kaçırmak çoğu zaman için yanlıştır." der. Tabağını ve bardağını alır, Venita'nın ve konuk Rasl'ın masasına doğru yavaş adımlarla ilerler. Ganta, adamın bu kadar yapılı ve uzun olduğunu hiç fark etmemişti şu ana kadar.
"Çağrınız için çok teşekkürler, teğmen." der Venita'ya. O da bilmektedir Venita'nın bir teğmen olduğunu. "Güzel bir bayanın çağrısını almayalı uzun zaman oluyor." der nüktedan bir ses tonuyla. "Ben Trujrig. W-777 gemisinin Kumandanı. Umarım Rasl, size sorun çıkarmıyordur?" der fısıldayarak. Venita ise, tanınmaması gerektiğini fark eder kumandanın.