Kükreyişe Devam.

Moderatör: GM-One Piece

Kükreyişe Devam.

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Cmt Eyl 10, 2011 3:35 am

Yolculuk boyunca tümüyle hazır olamasamda, hazırdım. Planlarımın çoğunu yerine getirmekle beraber tayfa ilişkilerinide ilertletmiştim. Kumandanın sabah saatlerinde ki ziyareti ve konuşması ile yatağımdan doğrulmuştum. Yeni alışkanlığım olan, şınav ve mekik faslını geride bırakıp üniformamı başarıyla üzerime geçirdim. Gerilmiş kaslarımın üniformayı badi gibi göstermesi hoşuma gitmiyor değildi. Ancak ceketi üzerime geçirdiğimde bu olgu gizlenmekteydi. Yatağın üzerinde durmakta olan zarfı usulca ceketimin iç cebine koydum. Hilda'ya da ufak bir not yazdıktan sonra tekrardan ayna karşısına geçip, saçıma son şeklini verdikten sonra kamaradan çıkışımı yaptım.

''Adaya çıkıyorum. Önemli işlerim var. Ada her ne kadar güvenli olsada fazla uzaklaşmamanı istiyorum. Döndüğümde beraber uzaklara gitmek en mantıklısı.'' yazılı notu Hilda'nın kamarasının altından içeri bıraktım. Geminin durumu, büyük ihtimalle adaya iniş yapmak için hazırdı. Güverteye çıktığımda rüzgar hafiften ürpertsede.. kısa sürede adapte olmuştum. Önceliğim, zarfın içindeki adrese bakıp, gitmek olacaktı. Tabi yolda dikkatimi çeken yerler olursa uğramayı ihmal etmemeliydim. Ama önce adaya iniş yapmak, öncelikli hedefim oluyordu ister istemez.
Resim
Juerda Nero'nun yaratıcısından.
Adalet... dağıtılmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Resim
Deniz: West Blue
Kafa Ödülü: Kafa keseriz.
Tayfa: Marine!
Beli: 3.000.000
Upgrade: 8(+2 güç statı, dayanıklılık, hız.. +3 Meyve Puanı.. +2 Dövüş yeteneği)
Tamamlanan Görevler: 3
Yetenek: Dövüş yeteneği temel puan 1 (+2)
Meyve Statı: 2(+3)
Neko Neko no Mi- Model Liger
Lions Gate

Gemi Özellikleri: -
Pasiflik Derecesi: -
Arena Puanı: -

Temel Stat Puanları:
Güç: 6 (+2) 8
Dayanıklılık: 6 (+2) 8
Hız: 8 (+2) 10

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Kükreyişe Devam.

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Prş Eyl 15, 2011 11:31 am

Hazırlıklarını tamamlıyor ve güverteye çıkarak, adaya iniş yapıyorsun. Etraftaki denizcilerin hepsi kumandanın verdiği izin sayesinde, çoğunlukla ikişer, üçer, bazen de daha fazla kişilik gruplar halinde gemiden inmeye hazırlanıyorlar. Bazılarının elinde, erzak işleriyle alakalı olduğunu düşündüğün listeler var. Bazıları ise sadece biraz dinlenmek için adaya çıkıyor gibi.

Liman, sabah saatlerinden dolayı mıdır bilinmez ama, oldukça hareketli. Sizin geminiz dışında, bir çok denizci gemisi var. Çoğu gemi, sizin geminiz gibi klasik küçük denizci gemisi büyüklüğünde. Fakat bazılarının, denizci bayrağı çekilmesine rağmen normalden daha büyük veya küçük olduğu da gözüne çarpıyor. Hatta bir gemi var ki, tam anlamıyla devasa. Sizin geminizin 5-6 katı büyüklüğünde gibi görünüyor en az. Etrafta denizci gemileri dışında pek fazla gemi yok. Bazı ticaret gemileri de gözünden kaçmıyor. Ticaret ve denizci gemileri dışında, sadece bir tane gemi var. Bu limana göre oldukça ilginç görünüyor. Çünkü bu büyük gemilerin yanında, boyutu inanılmaz küçük kalmış durumda. Sıkışmadan, en fazla 7 kişiye yatacak yer sağlayabilecek bir gemiye benziyor.

Uzun, mermer zeminli limanın girişine doğru yönelerek, girişi kaplayan sonuna kadar açık, geniş kapıdan şehrin içerisine doğru hareket ediyorsun. Şehir oldukça büyük görünüyor. Nüfusunun çoğu ise denizci. Sana söylenen adrese, düzenli bir şekilde yerleştirilmiş tabelalar vasıtasıyla, yine mermer yoldan ilerlerken gözüne bir çok denizci karakolu takılıyor. Bir karargah kadar büyük olmasalar da, içlerinde denizci gücü barındırdıkları açık. Bir kaç tane bar, manav, lokanta, dükkan, terzi ve marangozda gözünden kaçmıyor.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Cum Eyl 16, 2011 4:10 pm

Gemiden limana iniş yaptığımda inceden sarsılmalarım olmuştu. Gemideki sarsılışların ayaklarıma indiği dakikalar olarakta nitelendirebilinirdi. Limanın hareketli olması ise ''Hareketli bir gün olacak'' sözcüklerinin beynimdeki hakimiyetini arttırıyordu. Adımlarım ağır ağır şehire yönelirken, geride kalan gemilere göz ucuyla baktım. En irisinden un ufağına kadar hepsini görebilmiştim. Geniş kapıdan şehrin içine doğru hareketlendiğimde şehri direkt olarak kaslan formunda kat etmeyi düşünmedim değildi. Nüfusun çoğu ise denizci olduğu bariz belliydi. Söylenen adresi ise tabelalardan rahatlıkla bulabileceğimi düşünüyordum.

Mermer yoldan adımlarım birbiri ardını izlerken gözüme karakollar çarpmaktaydı. İşim bittiğinde uğramayı planladığım yerler arasına girmişti bile. Bunların dışında ki manav, lokanta vs.. dikkatimi çeken diğer olgulardı. Gördüğüm esnaflara inceden selam vere vere mermer yoldan ilerlememe devam ettim. Önceliğim söylenen adrese gitmek olduğu için.. dikkatimi fazlasıyla çekmeyen yerlere girmeyi sona saklayacaktım. Adımlarım devam ederken bir kez daha adresi ceketimin cebimden çıkarttım. Sonrasında ise adımlarımı daha hızlı bir tempoda atmaya başladım. Öncelik adrese gidip, ne olup bittiğini öğrenmekti.
Resim

Resim
Upgrade: 8(+2 güç statı, dayanıklılık, hız.. +3 Meyve Puanı.. +2 Dövüş yeteneği)
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt Eyl 24, 2011 10:24 am

Yaklaşık bir 10-15 dakika daha yürüdükten sonra, adreste belirtilen kafe-lokanta tarzı mekana varıyorsun. Etraf güneşli olduğu için insanlar genel olarak kafenin önündeki masalarda oturmaktalar. Müşteriler çoğunlukla teğmen-kumandan gibi subaylar. Bunlar dışında bir kaç tane takım elbiseli adamla, güzel giyinmiş bayan görebiliyorsun.

Elindeki kağıtta yazdığı üzere, gözlerini 2 numaraları masaya çeviriyorsun. Masada, takım elbiseli bir adam oturmakta.
Oldukça fit görünüyor. Önünde ise çok süslü bir şekilde hazırlanmış, çikolatalı gibi görünen bir porsiyon dondurma var. Adam, büyük bir zevkle o dondurmayı yiyor.

Siyah takım elbiseli adam;

Resim
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Pzr Eyl 25, 2011 3:39 pm

Bir süre yürüme sonucunda gözlerim son kez elimdeki kağıda gitti. Adresle birebir uyuşan kafenin adından tümüyle emin olabilmiştim. Lokanta kafe karışımı bu yerde çoğunluk kafe önündeki masalara yığılmaktaydı. Teğmen-kumandan gibi subaylarda çoğunluktaydı haliyle. Takım elbiseli baylar ve güzel bayanlarda gözümden kaçmış değildi. ''Kim çağırabilir ki bir teğmeni özel görüşme için?'' zihnim amansızca sorularını şahsıma yönlendirirken kafeye giriş yapmıştım. Üstüme başıma inceden bir düzen vermeyi de ihmal etmedim.

Elimdeki kağıtta yazan doğrtulda iki numaralı masayı aramaya başladım. Masa gözüme çarpar çarpmaz, takım elbiseli adamda dikkatimi çekmeyi başarmıştı. İlk izlenimler olarak oldukça fit olması, önündeki süslü dondorması ve büyük bir zevkle yiyişiydi.. Adama doğru ağır ve kendimden emin adımlar atmaya başladığımda kafamda binbir türlü senaryoda çizilmeye başlamıştı. ''Saçmalıklara yer yok Leon.'' zihnime söz geçirebildiğim sırada masanın önüne gelmiştim Adamın fark etmesi için inceden bir ses çıkartarak hemen söze girdim.''Merhaba. Ben Teğmen Leon. Kumandanımın verdiği adres doğrultusunda bu masaya yönlendim. Benimle görüşmek isteyen kişi sizsiniz sanırsam?''

Neler olup bittiğini fazlasıyla merak ediyordum..
Resim

Resim
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Sal Eki 04, 2011 6:54 pm

Adam, sözlerini duyduktan sonra dondurmasını yerken takınmış olduğu çocuksu, şirin ifadeden bir anda sıyrılıp, kaşığını dondurmanın içerisine saplayarak, oldukça ciddi, otoriter ve sert bir surat ifadesine bürünüyor. Adamın üzerinde oluşan bu ani değişim, ister istemez hafif hafif şaşırtıyor seni.

Ciddi surat ifadesine yakışan bir şekilde, oldukça otoriter bir tonla konuşmaya başlıyor adam. "Buyrun Teğmen Leon. Karşıma geçin. Direk olarak konuya girmek istiyorum. Dünya Hükümeti için çalıştığını zaten biliyorsundur. Fakat emirler, senin kulağına dolaylı olarak ulaşıyor. Dolayısıyla sen, şuan bulunduğun konumla, devletin alt kolunun sadece bir piyonu oluyorsun. Sana vereceğim teklif, bu alt kolun, yani denizcilerin, sadece bir piyonu değil de, gerçekten etkili bir elemanı olmanı sağlayacak. İlgini çekiyor mu?"
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Çrş Eki 05, 2011 8:42 pm

Dondurmasını yemekteydi. Sözlerim ise.. takınmış olduğu çocuksu ifadeden sıyrılmasına yetmişti. Kaşığını ciddiyetle dondurmasınınn içine saplayarak, aynı ciddiyetle gözlerini devirdi. Herifin üzerinde oluşan ani değişime karşılık içten içe ''Çocuk ruhluymuş.'' demekle yetinebildim. Surat ifadesi mahkeme duvarını andırıyordu. Ses tonu ise aynı ciddiyet ve otoritedeydi. Konuya direkt olarak girmesi sevindirmişti. Denizcilerin piyonu yerine.. as elemanlardan olmak yada onlardan biri olma yolunda ilerlemek. Kulağa hoş geliyordu. Memnun bir yüz ifadesi takınarak sandalyeyi kendime doğru çektim. Kıçımı usulca oturttuktan sonra sözlerim ağzımdan döküldü.

''Hükümet için çalışmak büyük bir zevktir. Dolaylı olarak iş yapmaktan ziyade direkt emir almak kulağa hoş geliyor. Ancak niye ben? Sadece merak ettim.. Ve evet dedikleriniz ilgimi fazlasıyla çekti. Dinlemeye hazırım.'' saygılı ve vurgu yapmaya dikkat etmiştim. Neden beni seçtikleri konusunu ise çok merak etmekteydim.
Resim

Resim
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt Kas 05, 2011 8:34 pm

Adam, hafifçe arkasına yaslanarak, yine aynı ses tonuyla sana cevap veriyor. "Biz, yani hükümet, insanların sahip olduğumuzu düşündüğü teklonojiden çok daha fazlasına sahibiz. Bu gözlem ve iletişim için de geçerli. Genellikle sakin olan dört denizde görev yapan birisine kıyasla gerçekten iyi yeteneklere sahipsiniz teğmen. Dövüş stiliniz mükemmel olmasa da iyi. Meyvenizi çok iyi bir biçimde kullanabiliyorsunuz. Eğer iyi bir denizci olursanız, kısa bir zamanda Grand Line'a atanacaksınız. Eğer yeteneklerinizi geliştirmeye devam ederseniz, o zaman da yine sizin seviyenizdeki denizcilerden önde olursunuz. Kısacası yetenek olarak diğerlerinden daha iyi durumdasınız teğmen. Ve bizim de, yetenekleri yoğrulmuş değil, yoğrulabilecek insanlara ihtiyacımız var. Tıpkı sizin gibi... Bu tür insanları toplamakta benim görevim. Belki daha önce duymuşsunuzdur. Hükümetin, denizciler dışında da kendisine ait bir gücü var. Fakat bu güç, denizciler gibi her an göz onunda olan bir güç değil. Daha sessiz, daha ince, ama daha keskin. Sadece en elitlerin olduğu bir güç... Ve bende sizin gibi denizcileri, en elitlerin arasına sokmakla yükümlüyüm."
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Cmt Kas 05, 2011 8:46 pm

Gizemli adam tekrar konuşmaya başlamıştı. Sözleri aynı tonda ağzından dökülürken, saniyesel olarak şaşkınlığım artıyordu. Yetenekli denizcilerin bulunduğu bir ortam.. kulağa çok hoş geliyordu. ''Oraya gidersen, herkes senin gibi olacak Leon. Seçimini iyi yap. Küçük denizde yüzmek yada büyük denizde boğulmak.'' Kaslan yönüm içten içe gaz verirken kararım yavaş yavaş şekilleniyordu. Ortamın hepsinin yetenekli insanlardan oluştuğunu düşününce şu andan daha fazla çalışmam gerektiğinin farkındayım. Çenemi ince bir kaşıma hareketinden sonra kararımı açıklamaya başladım. ''Küçük denizde yüzmektense büyük denizde boğulmayı tercih ederim bayım. Yetenekli insanların arasında yeni yetenekler öğrenebilir, kendimi daha iyi geliştrebilirim. Böylelikle hükümete daha yararlı bir asker olabilirim. Teklfinizi kabul ediyorum.'' sözlerim emin bir tonla sonlandığında, yeleğimin düğmesini ilikledim. Ayağa kalktığımda ise sağ elimi adama uzattım...

''Sizinle çalışmak büyük bir zevk olacak, bay...?''

Resim

Resim
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt Kas 05, 2011 8:52 pm

Adam, seninle birlikte ayağa kalkarak elini sıkıyor. Bu sırada da soruna cevap vermeyi unutmuyor tabii. "Roland. Roland Jones. Ajan Jones, R.J, Ajan R.J, Bay Jones, istediğiniz gibi hitap etmekte serbestsiniz. Şimdi teğmen, hazır ayağa kalkmışken sizi ilk görevinizle tanıştırmak isterim. Her ne kadar dondurmamı... Dondurmamı geride bırakmam... Gerekse... Ehm, lütfen teğmen, beni takip edin. Sizi takımın diğer üyeleriyle buluşmaya götüreceğim."
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Sonraki

Dön Ferrovia Adası

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir