Kükreyişe Devam.

Moderatör: GM-One Piece

Re: Kükreyişe Devam.

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Pzt Oca 30, 2012 9:08 pm

Kükremeyle birlikte rakibimin üzerine atıldım. Ancak derin kesik alarak bu iştende zararlı çıkmayı rahatlıkla başarabilmiştim. C.R ise kan kaybından olsa gerek kendini kaybetmeye başlamıştı. S.B'nin sitem dolu sözlerine karşılık, kolumdan akan kanın eşliğinde hışımla cevabımı vermiştim. ''Önceki vagonda işini bitirecektik S.B-kun!'' Üç koruma ve liderleri bu ilginç diyaloğa köşeden seyretmekle yetiniyorlardı. Bu sırada patronları belindeki silahı S.B'ye doğrultarak, S.B daha konuşmasını bitiremeden onu vagondan def etmişti. Her şey saniyeler içerisinde gerçekleşiyordu. Şansımız git gide azalıyor, ölümün sıcaklığını kolumdan akan kan gibi hissedebiliyordum. ''Aslına bakarsan... Kafanı kopardığım zaman da bunu söylemeni istiyorum.'' sözlerim patronunkinden sonra yankılanırken son durumu gözlemeye başladım. İki muhafız silahını doğrultmuş, kılıç ustası ise sağdan saldırıyordu.

Gözlerimi silahların açısına odakladım. Sonra kılıç ustasının geliş açısına odaklandım. Yapacağım şey basitti. Kılıç ustasına, uygun uzaklıkta soluna doğru adımlayacak, onun sonrasında ise hiç beklemeden ayağına çelmeyi takıp vücudumu geriye doğru atacaktım. Sağdan saldırıldığı için bu hamleme ani bir hamleyle karşılık vermesi düşük bir ihtimaldi. Dik bir şekilde tutuşundan ise dikeylemesine hamle yapacak olmasını umuyordum. Ayağıma hiç bir şekilde zarar veremezdi. Silahların ateşlenme ihtimaline karşı ise tek korunmam, saniyeler içerisinde gerçekleşecek olan çelme ve geriye atlama hareketiydi. Reflekslerime güveniyordum. Hemde fazlasıyla. ''Sonrası senin C.R-kun...'' sözlerimle harektlenmiştim.
Resim
Juerda Nero'nun yaratıcısından.
Adalet... dağıtılmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Resim
Deniz: West Blue
Kafa Ödülü: Kafa keseriz.
Tayfa: Marine!
Beli: 3.000.000
Upgrade: 8(+2 güç statı, dayanıklılık, hız.. +3 Meyve Puanı.. +2 Dövüş yeteneği)
Tamamlanan Görevler: 3
Yetenek: Dövüş yeteneği temel puan 1 (+2)
Meyve Statı: 2(+3)
Neko Neko no Mi- Model Liger
Lions Gate

Gemi Özellikleri: -
Pasiflik Derecesi: -
Arena Puanı: -

Temel Stat Puanları:
Güç: 6 (+2) 8
Dayanıklılık: 6 (+2) 8
Hız: 8 (+2) 10

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzt Oca 30, 2012 9:31 pm

Saldırını gerçekleştiriyorsun, rakibin, senden böyle bir hareket beklemediğini şaşkın yüz ifadesi ile göstermişti. Hızla yanına kaymış ve eğilerek ayaklarına sert bir çelme atmıştın. Rakibin sırt üstü düşerken bu esnada kılıçlarından birsini elinden ister istemez bırakmıştı, düşüşünü engellemek adına meydana gelen içgüdüsel bir tepkinin sonucu olmalıydı bu. Tüfekliler de sana ateş etmiş ancak hızından ötürü seni tutturamamışlardı. Bu sırada aynı adan ateşlenen iki silah sesi duymuştun. Üçüncü muhafız da silahını ateşlemiş gibi görünüyordu. Ama C.R. hala bitkin de dursa da bir yara almamış gibiydi, çatıdaki kurşun deliğini fark ettin önce sonra dönüp bakınca C.R ye nişan almış muhafızın boynundan vurulmuş olduğunu görmüştün.

Üzerine doğru gelen bir cisim görüyorsun. Mafya patronu sana S.B’ ye karşı kullanmış olduğu silahla ateş etmiş gibi. Direk üzerine gelen mermi garip bir şekilde seni kendisine doğru çekiyor gibiydi. Kılıç ustası toparlanırken bir yanda tüfekliler silahlarındaki süngüler ile sana hücum ediyorlar. Nefes nefese kalmış durumdasın, mermiden kaçsan bile kılıç ustası ile uğraşmak zorunda kalacağını tahmin etmen zor değil.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Cum Şub 03, 2012 9:03 pm

Saniyeler içerisinde gerçekleşiyordu her şey. Adımlama tekniği ve sonrasında taktığım sert çelme... Rakibimin yere düşüşü saniye saniye yaşanırken kılıçlarından birini de ister istemez bırakmıştı. Ateşlenen silahlar ise es geçmişti bedenimi. C.R'ye baktığımda ise muhafızı boynundan vurmuştu. Bu esnada patronun tekrar silahına yöneldiği gözümden kaçmamıştı. Silahı ateşlediğinde ise bir cisim bedenimi kendisine doğru çekmeye başlamıştı. Kılıç ustası ise toparlanmaya başlarken, muhafızlar süngülerini takıp üzerime doğru gelmeye başlamışlardı bile. Nefes nefese kalmışken, durumun gerginliği nedeniyle sinirlerim de bir hayli gergindi. Kendine çeken bir cisim ve üç kişi. Fazlasıyla zorlayıcıydı. C.R ise çok yıpranmıştı. Bu saatten sonra pek bir şey yapacağını düşünmüyordum. Nefes alışverişlerimi yavaşlatıp toparlanmaya başlayan kılıç ustasının üstüne atılarak direkt sol yumruğumu indirecektim. Ayaklarım halen işlevini yitirmemişti. Bu hamlemde başarılı olursam kılıç ustasını direkt olarak üstüne gelenlere doğru iktirecektim. Hamelelerim de başarılı olacağımı düşünüyordum.

''Tanrı şaidimiz olsun ki beyler. Tanrı şu an buradaki kimseye yardım edemez.''
Resim

Resim
Upgrade: 8(+2 güç statı, dayanıklılık, hız.. +3 Meyve Puanı.. +2 Dövüş yeteneği)
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt Şub 04, 2012 3:31 am

Mafya patronunun garip silahından çıkan garip merminin seni kendinse çeken etkisinden kurtulmuş ve direk olarak kılıç ustasına atılmıştın. O henüz dizleri üstüne doğrulmayı başarmışken omzunla yapmış olduğun darbe ile birlikte ayakları yeniden yerden kesilmiş ve üstünüze gelmekte olan korumalara doğru uçuşa geçmişti. Bunlardan birisi ile çarpışmış ve birlikte karman çorman olmuş şekilde yere yığılmışlardı. Usta debelendikçe tutmuş olduğu kılıcı kendi adamını doğruyordu. Koruma çığlık çığlığa bağırıyor olsa da kılıç ustasının hareketlerinde bir değişime yoktu, ya bu serzenişleri duymuyordu, ne da olanlar umurunda değildi. Öteki koruma ile karşı karşıyasın, korkunun kokusu burnuna hücum ediyor. Adam teri içinde ve tüfeğini tutmuş olduğu eli titriyor.

Tüm bunlar olurken kompartımanın çatısı parçalanıyor ve koca bir jöle yığını pat diye beliriveriyor. S.B şeklinin kazanırken bağırıyor.

"Kambersiz düğün olur mu? PUDİNG!"
ve doğruca mafya patronuna dönüyor. "Seninle görülecek bir hesabım var."

Demin mafya liderinin silahından çıkmış olan mermi arkandaki duvarda koca bir delik açmış durumda, tam önünde bir koruma var ve oldukça korkmuş görünüyor. Onun ardında kendisini bulunduğu durumdan kurtarmak için kendi adamını doğrayan kılıç ustası var. Her halinden bir dakikadan az bir sürede ayağa kalkabileceğini anlayabiliyorsun. S.B. yaralı arkadaşınız ve mafya lideri arasında bir yerde, şuan ana hedefinize doğru saldırıya geçmiş vaziyette.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Pzr Şub 05, 2012 6:40 pm

Silahın etkisinden kurtulup kılıç ustasına atıldım. Hazırlıksız yakalandığı için rahatlıkla onu kavrayıp korumaların üstüne atabilmiştim. Korumalarla birlikte yere yığılan kılıç ustası sinirlenmiş olacaktı ki kendi adamını doğramaya başlamıştı. Öteki koruma ise elleri titriyor, korkusunun kokusu burnuma kadar geliyordu. Olaylar birbiri ardına gerçekleşirken korumaya psikolojik olarak saldıracaktım. ''Sana seçme şansı sunuyorum. Ya şu anda içinde bulunduğun yanlışı bizim tarafımıza geçerek düzeltirsin. Yada burada aciz bir şekilde ölürsün. Korkma, ben merhametliyim evlat.'' Sözlerim sonlandığında harekete geçmek için zaman kollamaya başladım. Bu sırada S.B'nin gelişi ve direkt olarak mafya liderine saldırması işareti vermişti. Vakit kaybetmeden harekete geçtim.

Öncelikle samurayın kör noktasına adımlayacaktım. Kör noktadan ziyade kılıcını bana kolaylıkla savuramayacağı noktaya. Adımlamam sonlanır sonlanmaz tüm gücümle samurayın vücuduna tekmeyi basacaktım. Tabi... Kılıcını bana savurma ihtimaline karşılık tekmemi kılıcı tuttuğu kola doğru yönlendirebilirdim. Samurayı yenmenin tek yolu hızlı ve ani saldırmaktan geçiyordu. Umuyordum ki bu hamleden sonra etkisiz hale gelecekti.
Resim

Resim
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzr Şub 05, 2012 10:30 pm

Sözlerinle birlikte düşünceli bir hal almıştı muhafızın yüzü. Tam bir geri adım atmıştı ki sırtına almış olduğu darbe ile ayakları yerden kesilmiş ve senin ardındaki demin açılmış delikten düşmüştü. Böyle bir darbeden kurtulmasının pek şansı yok gibiydi. Anlaşılan mafya lideri, adamının bir anlık tereddüdünü ihanet saymış ve pek değerli gibi görünen cephanesini onun için harcamıştı. Sen de o mermilerin isabet ettiği bir kişiy ne olabileceğini görmüştün. Silah belki seni yerinden kıpırdatamayabilirdi, ama o güçle vücudunda bir delik açabilirdi.

S.B nin ortama girişiyle birlikte sen de hamleni gerçekleştirmiştin. Attığın tekme kılıç ustasının kan kusmasına sebep olmuştu. Tekmenin bu kadar etkili olabilmesini ayaklarındaki pençelerin postallarınla beraber kılıç ustanın böğrünü de deşmesiydi. Adamdan çıkan inleme seslerine yere dökülen kanın sesi karışıyordu. Sağ ayağın kırmızıya boyanmıştı. Adam hala kendisini kurtarmaya çalışıyor sıkı sıkı tutmuş olduğu kılıcı sana batırmak umuduyla kaldırmayı deniyordu umutsuzca.

S.B ise ana hedefe iyice yaklaşmıştı. Kollarını puding formuna çevirerek kamçı gibi uzatmıştı. Bunlarla havayı dövüyordu. Mafya patronu ise alel acele silahının mermisini değiştirmeye çalışıyordu. Son yapmış olduğu gereksiz atış belki de hayatına mal olacaktı.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Pzr Şub 05, 2012 11:15 pm

Muhafızın yediği kurşun sesini işitmemle samurayın yanı başında belirmiştim. Samurayın kör noktasına adımlayıp tüm gücümle tekmemi indirmiştim. ''Bu C.R-kun'un kolu içindi.'' tekmem kan kusmasına sebeb olmuştu. Tekmemin bu kadar etkili oluşu tümüyle melez formumla alakalıydı. Adamdan çıkan inleme sesine gram içim acımamıştı. Yere akan kan ise yavaş yavaş artmaktaydı. Sağ ayağım ise kanla kaplanmıştı. Samuraya gözlerimi diktiğimde; halen kendini kurtarmaya çalışıyordu. Sımsıkı tuttuğu kılıcını saplama hamlesi yapacaktı büyük ihtimalle. Ancak buna izin vermeyi pek düşünmüyordum. İnsanların en zor anlarında acizleşmesi ne kadar acı verici. Yaklaşık on dakika önce bizlere ahkam kesen adamın şu an yerde kan kusuyor olmasıydı. Evet... Adalet buydu. Verdiğim sözde duracaktım. Samurayın kafasını gövdesinden ayırarak yaşamına son verecektim...

Önce samurayın kılıcıyla yeniden hamle yapamaması için o koluna bir tekme daha atacaktım. Kılıcın düştüğüne emin olduktan sonra ise arkasına geçerek kollarını, kollarımla sımsıkı tutup ona doğru eğilecek ve boynunu ısırmak suretiyle yerinden koparmayı deneyecektim. ''Verdiğim sözü tutacağım...''
Resim

Resim
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzt Şub 06, 2012 12:00 am

Adamın koluna doğru atmış olduğun tekme yüzünden tutmuş olduğu kılıç kayıp gitmişti C.R'ye doğru. Artık perişan haldeki rakibin elinin ona doğru uzatmıştı sanki geri geleceğini umuyor gibiydi. Sen onun arkasına geçerken neler olacağından habersiz şekilde çökmüş, doğrulmak için çaba gösteriyordu. Eğer aklındaki dehşet verici düşünceden haberi olsaydı daha kılıcı elindeyken onu kendi kalbine saplardı kim bilir.

Kafasına doğru eğilirken ağzını açıyorsun. Şimdi adam san çok küçük geliyor, boyutunun muazzamlığı artık ciddi manada kendini hissettiriyor sana. Ağzının kılıç ustasının başını bütünüyle alabilecek kadar büyük olduğunu fark ediyorsun. Dişlerini adamın boynuna gelecek şekilde hizaladığın vakit, hasmın durumu anlamış olacak ki?

"Lütfen! Böyle olmasın" diyor sanki başak türlü bir ölüm bekliyormuş gibi geliyor sana. Ama sen buna aldırmıyor ve çeneni büyük bir güçle kapatıyorsun. Kırılan kemiklerin sesini duyuyor ve ağzına yayılan kanın tadını hissediyorsun. Başsız beden ayaklarının dibine yığılırken, ağzındaki kellenin kıpırdadığını hissediyorsun. Ağzını açıp kapıyor olmalı büyük olasılıkla.

"J.L ne yaptın sen!" diyor dehşet dolu bir ses. C.R sana korku dolu gözlerle bakıyor, ağzının halini görmüş olacak ki dayanamayıp kusmaya başlıyor.

Bu sırada S.B de patronu puding bedeni içine almış ve avının ağzından, burnundan sokmuş olduğu ölümcül puding ile onu boğuyordu. Seninki kadar kanlı olmasa da S.B'nin avına oldukça acı çektirdiği ortada. Mafya Liderinin cansız bedeninin yere atıp kendinin toparlıyor ve etrafa bakıyor.

"Görev tamamlandı, yapmak istediğiniz bir şey yoksa gidebiliriz." diyor ve C.R'ye doğru ilerliyor. Anlaşılan arkadaşının durumu onu görevden daha çok ilgilendiriyor gibi.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jumber Leon tarih Pzt Şub 06, 2012 12:13 am

Umutsuzca elin uzatmıştı kılıcına. Ağır adımlarla arkasına doğru yürüdüm samurayın. ''Bir kola karşılık...'' sözlerim sonlandığında samuraya doğru eğilmiş, kollarını kollarımda sımsıkı tutmuştum. Doğrulmak için gösterdiği çaba yetersizdi. Karşı koyamıyordu üstün gücüme. Kafasına doğru eğildiğimde, bedeninin minikliğine gülesim geliyordu. Bu tip bir adam bizi zorlamıştı... Önemli olanın güç olmadığını da böylelikle anlamıştım. Ancak şu anda güç daha ağır basıyordu. Ve ben ondan daha güçlüydüm. Samurayın başının tamamını ağzıma alabilmiştim. Dişlerim adamın boynunun hizasına geldiğinde ise 'lütfenli' sözüne aldırmaksızın büyük bir güçle çenemi kapattım. Kırılan kemiğin sesi ve ağzıma dolan kanın tadı kendimi vahşi bir hayvan gibi hissetmeme neden olmuştu. Psikolojim bu görev boyunca alt üst olmuştu. Hasmın kellesi ağzım içinde kıpırdanırken doğrulmuştum. Sonrasında da kelleyi ağzımdan yere usulca bıraktım. C.R'nin sözlerinden sonra ise ağzımdan akan kan eşliğinde söze girdim. ''Kola karşılık... Kelle C.R-kun. Dediğim gibi. Onun kafasını koparacaktım.' sözlerim sonlandığında insan formuna dönüş yaptım.

S.B ise patronu etkisiz hale getirmişti. Onun içinde farklı planlarım vardı. Ancak S.B işini çoktan bitirmişti. ''Trenden kimseyi sağ çıkartmayın demişlerdi S.B-kun, liderin ailesinden çocuklar varsa onları da yanımıza almamız gerekir. Kandırmak kolay olacaktır.'' sözlerimden sonra cansız kelleye kaymıştı gözlerim. Ve ağzımdaki garip tat...
Resim

Resim
Lions Gate

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi
Half Step
Scream C-Rank
Lions Power C-Rank
Lions Combination B-Rank
One İnch Punch B-Rank
Animal soul B-Rank
Prey C-Rank
Resim
Kullanıcı avatarı
Jumber Leon
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Sal Şub 07, 2012 8:01 pm

"Onu anladık da psikopatlığın ne lüzumu vardı?” Diyor C.R ağzını silerken. "Neyse sağ ol, adama gıcıktım zaten" diye de ekliyor S.B. nin uzatmış olduğu eli yakalayıp doğrulurken.

"Başka kimse yok. Düştüğümde etrafı kontrol etmek için fırsatım olmuştu. Şimdi en arka vagona gidip bağlantıları keseceğiz ve durmayı bekleyeceğiz. " dedi S.B. kısaca ve C.R ile birlikte yürümeye başladı.

Görev Bitmiştir; vagondan çıktıktan sonra bir araç gelip sizi alacak ve geldiğiniz yere sizleri götürecek. Bu süre zarfında istersen takım arkadaşlarınla sohbet edebilirsin. İki upgrade hakkı kazanmış bulunmaktasın. Savaşta aldığın hasarlar neticesinde bir kaç gün boyunca her yanın ağrıyabilir.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Ferrovia Adası

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir