Endan [1/6]
Annemin '' Saat 6, kalk uykucu'' demesi ile suratıma su dökmesi bir oldu.Sağ olsun(!) sayesinde hemen uyadım.Aşağıya indiğimde kahvaltı sofrasının hazırdı.Hemen çantamı açıp içine birkaç kutu ramen attım.Çantamı sırtladığım gibi her zaman çalıştığım ormandaki bölgeme doğru yola koyuldum.Ormana girdiğimde nereye baksam geninleri görüyordum, hepsi de azimle çalışmaya gelmişti.Onları gördükçe içim daha bir kıpır kıpır olmuştu.Bölgeme geldiğimde hemen endan çalışmalarıma başladım.
Snake → Ram → Monkey → Boar → Horse → Tiger mühürler o kadarda zor gözükmüyordu ama ilk denememde ellerim birbirine karışmıştı çünkü hızlı yapmaya çalışmıştım.Kendime ''ilk önce chakra şekillendir, daha sonra hızlarnırsın!'' diye azarladım.Yavaş yavaş mühürleri yaptım ve chakramı şekillendirmeye ve gırtlağımdan ağzıma doğru meyillenmesine izin verdim.Sıfır, Hiçbir şey olmamıştı.Boğazımın yandığını ve o güzel ateş hissinin boğazımdan ağzıma geldiğini biliyordum.Daha ilk denemem bile olsa çok sinirlenmiştim, ya olucak ya da olucaktı.Mühürleri tekrar yapmaya koyuldum.Chakramı boğazıma yonlendirirken gelen hafif acı beni sevindiriyordu.Ağzımı açtım ve geğirdim. Feci hayal kırıklığına uğradım ve o sinirle ağaca bir yumruk attım.Suçu aç olmama atarak bir kutu rameni mideme indirdim

News