Ormanın güzel sessizliği ve ben

Moderatör: GM-Naruto

Ormanın güzel sessizliği ve ben

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Çrş Oca 25, 2012 4:50 pm

Endan [1/6]

Annemin '' Saat 6, kalk uykucu'' demesi ile suratıma su dökmesi bir oldu.Sağ olsun(!) sayesinde hemen uyadım.Aşağıya indiğimde kahvaltı sofrasının hazırdı.Hemen çantamı açıp içine birkaç kutu ramen attım.Çantamı sırtladığım gibi her zaman çalıştığım ormandaki bölgeme doğru yola koyuldum.Ormana girdiğimde nereye baksam geninleri görüyordum, hepsi de azimle çalışmaya gelmişti.Onları gördükçe içim daha bir kıpır kıpır olmuştu.Bölgeme geldiğimde hemen endan çalışmalarıma başladım.

Snake → Ram → Monkey → Boar → Horse → Tiger mühürler o kadarda zor gözükmüyordu ama ilk denememde ellerim birbirine karışmıştı çünkü hızlı yapmaya çalışmıştım.Kendime ''ilk önce chakra şekillendir, daha sonra hızlarnırsın!'' diye azarladım.Yavaş yavaş mühürleri yaptım ve chakramı şekillendirmeye ve gırtlağımdan ağzıma doğru meyillenmesine izin verdim.Sıfır, Hiçbir şey olmamıştı.Boğazımın yandığını ve o güzel ateş hissinin boğazımdan ağzıma geldiğini biliyordum.Daha ilk denemem bile olsa çok sinirlenmiştim, ya olucak ya da olucaktı.Mühürleri tekrar yapmaya koyuldum.Chakramı boğazıma yonlendirirken gelen hafif acı beni sevindiriyordu.Ağzımı açtım ve geğirdim. Feci hayal kırıklığına uğradım ve o sinirle ağaca bir yumruk attım.Suçu aç olmama atarak bir kutu rameni mideme indirdim
Resim
İsim: Thai Onohamao

Kilo:42

Boy:1.52

Element: Katon

Klan: -

Köy: Kirikagure

Rütbe: D

Seviye: Genin

Ryo: 15

Görev Puanı: 0

Çanta/Kıyafet: Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar: Standard shinobi Pack:

5 kunai, 8 shuriken, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları
Güç:6
Hız:5
Dayanıklılık:4

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:3
Genjutsu:2
Taijutsu:5
Chakra:10

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Kirigakure No Jutsu D-Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Ormanın güzel sessizliği ve ben

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Çrş Oca 25, 2012 7:22 pm

Endan [2/6]

Kahvaltımı hızlıca yaparken durum değerlendirmesi yapıyordum.''Mühürleri (yavaş olsada) yapabiliyordum.Chakramın şekillendiğini ve gırtlağımdan boğazıma doğru meyillendiğini hissedebiliyordum.Bir yandan ramen yerken bir yandan da neden olmadığını düşünüyordum, sonra aklıma birden jutsunun ismini hiç söylemediğim aklıma geldi.Katıla katıla gülmem bitince ayağa kalktım ve yavaşca mühürleri yaptım, sağda solda kimseler yoktu rahatça gürleyebilirdim.''Katon: Endan'' çıkan azıcık ateş ( çakmak ateşi gibi ) beni çok mutlu etmişti ama bu ateşle anca ergen bıyıklarımı yakardım. Bir sonraki denememi yapmak için mühürleri yapmaya başladım.Mühürleri artık zorlanmadan ve ellerimi fazla ayırmadan yapabiliyordum.''Katon:Endan'' çıkan ateş bir öncekinin aynısıydı üstelik boğazımda tahriş olmuştu ve ağzım kurumuştu.Çantama gidip hiç açılmamış suyu tamamını bitirdim.Boğazım öyle tahriş olmuştu ki su bile boğazını yakarak geçmişti ama bu benim için az da olsa başardığımın kanıtıydı.
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Prş Oca 26, 2012 4:58 pm

Endan [3/6]

Boğazımın yanması geçene kadar bekledim.Bu bana akademide ilk bunshin no jutsuyu öğrenirken bitkin düştüğüm zamanları hatırlattı.Chakram bitene kadar çalışırdım ve şimdi de öyle yapacaktım.Çıkan ateşin fazla olmamasının nedeni belki de nefesimi düzgün kullanamamamdan kaynaklanıyordu.Bağdaş kurup gözlerimi kapattım ve derin derin nefes almaya başladım böylece hem akciğerimin oksijen alma kapasitesini hem de aldığım oksijenin verimliliğini arttırabilecektim.Göğüs kafesimin aldığım her nefes ile şişmesi ve her verdiğim nefesle normale dönmesi.. bir süre daha bu şekilde çalıştıktan sonra ayağa kalktım ve sağıma soluma baktım.Her yer ormanlıktı, endan çalışmak için saçma bir seçimdi.Mühürlerimi yaptıktan sonra arkaya doğru gerinerek derin bir nefes aldım ve ''Katon:Endan'' diye gürledim.Çıkan ateş yerdeki otları yakmaya yetmişti sanırsam anca 1 metre ileriye kadar gitmişti ateşim.Nefes alıştırması işime yaramıştı.Şu an annem burda olsaydı nasıl gururlanırdı diye düşünmeden edemedim ama daha ne ateşi kontrol edebiliyordum ne de ateşimi fazla ileri gönderebiliyordum üstelik mühürlerimi yaparken ki yavaşlığımı daha düzeltememiştim.
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Cum Oca 27, 2012 4:12 pm

Endan [4/6]

İlk önce ateşimi ne kadar uzağa yollayabileceğimi merak ediyordum.3-4 metre benim için yeterliydi.Birkaç kez derin derin nefes aldım.Mühürlerimi yaptım ve alabileceğim bütün nefesi aldım.''Katon:Endan'' çıkan ateş bir öncekinden çok da farklı değildi, göz kararı ile en fazla 1.5 metreydi.Bu benim için yeterli değildi, daha çok çalışmalıydım ama şöyle bir düşününce jutsuyu sadece 6 kez dememiştim.Nefesim düzelene kadar azcık bekledim.Sonra kendime bir ağaç seçerek ondan 3 metre kadar uzaklaştım.Mühürlerimi yaptım.Ağzıma kadar gelen chakrayı nefes alarak geriye ittirdim ve bütün gücümle nefesimi vererek chakrayı sanki mermi hızındaymış gibi geri fırlattım.Boğazımdan ağzıma doğru gelen tatlı acı bu kez daha başarılı olduğumun kanıtı niteliğini taşıyordu.Ağzımdan çıkan ateşin karşı ağaca kadar gittiğini görmüştüm ama aniden gözlerim karardı ve yere düştüm.Yüzümde ve ağzımda müthiş derecede acı hissettim. Endanı ne için seçtiğimi hatırladım.Yüzümdeki keskin acı devam etse de için sevinçle dolmuştu.Endanın kuvveti buydu...
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Cmt Oca 28, 2012 12:40 am

Endan [5/6]

Yattığım yerden kalktım ve çantama doğru gittim, neyseki böyle bir şey olursa diye annemin merheminden yanıma almıştım.1.Mizukagenin bir sözü vardı.'' Kontrolsüz güç, güç değildir'' diye şimdi anlayabiliyorum ne kadar doğru olduğunu.Merhemden alıp dudaklarımın kenarına sürdüm, anında etkisi gösterdi.Son olarak da bir şişe su içtikten sonra antrenmana hazırdım.Jutsumun gücü tamamdı tamam olmasına da her seferinde böyle ağzımı yakarsam olmazdı.Şimdiki denememde ağzımı O şekline getirip yoğun ama ince bir ateş yollamaya çalışacaktım.Mühürlerimi yaptım ve güzelce nefes aldım.''Katon:Endan'' Ateş ağzımdan istediğim gibi çıkıyordu ama bir sorun vardı, o da tamamını sıkıştıramadığım ateşler damağımı yakıyordu.En fazla 3 saniye dayanabilirdim buna.3 saniye içinde ya onlarıda konsantre haline getirecektim ya da ağzımı açıp ateşim gitmesine izin vericektim.Ne kadar da denesem çabam sonuç bulmadı ve ağzımı açtım.Ateşi kontrol etmek çok zordu ama bu savaşı ben kazanacaktım.Dilim ve damağım acısa da tekrar mühürleri yaptım.''Katon:Endan'' bu sefer de olmamıştı, belki daha iyiydi ama hala yeterli değildi.Damağıma annemin merheminden sürdüm.Tadı berbattı ama buna katlanacaktım.''Katon:Endan'' anca konsantreliğini azaltırsam başarılı olabiliyordum.Delici ateş yaratmak uzun uğraşlarımı alacaktı...
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Cmt Oca 28, 2012 1:27 am

Endan [6/6]

Sonunda jutsum bitmişti.Geriye sadece Endanla nasıl combo yapabilceğim kalmıştı aklımdan şimdiye kadar bir sürü combo geçmişti ama hepsi mühür yapma hızımdan dolayı geçersiz oluyordu.Mühürleri yapışımda dahil bütün jutsuyu yapışım ortalama 15 sn sürüyordu.Bunun 10 saniyesi mühür yapmakla geçiyordu.Olabilecek en kısa sürede yapmam gerekiyordu mühürlerimi.Bunun için Endanı ard arda yapmam gerekiyordu.''Katon:Endan'', ''Katon:Endan'', ''Katon:Endan'' biraz daha hızlı yapabiliyordum ama yeterli değildi.Ne kadar hızlı yapsam benim lehime olacaktı.''Katon:Endan'', ''Katon:Endan'' .. Mühürlerim gittikçe hızlanıyordu ama ben de sınır noktama geliyordum artık, bu genin bedenim çok çabuk yoruluyordu.Sadece el mühürleri denemek ne kadar sıkıcıydı ama artık 4-5 saniye gibi sürede mühürlerimi tamamlayabiliyordum. Kalan chakramla da bir tane combo yapıp mutlu bir şekilde eve gidebilirdim.Hızlıca koşmaya başlamıştım sanki arkamda düşman var gibi .Ağaçtan ağaca atlıyordum ve son saniyede ağaca ayaklarımla ters dönerken mühürlerimi yaptım .'' Katon:Endan'' başarılı olmuştum.Ağaçta tam sallanma nokatasındayken jutsumu arkama fırlatmıştım.(Animede Konohamarunun yaptığı) Artık mutlu bir biçimde eve dönebilirdim..
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Sal Oca 31, 2012 2:56 pm

Kirigakure no Jutsu [1/3]

Sabahın erken saatlerinde çalar saatimin sesi ile uyandım, yine kafama su dökülmesini istemiyordum.Dün öğrendiğim endan beni fazlaca yormuştu neyse ki güzel bir uyku çekmiştim.Yatağımdan kalktığım gibi odamdaki banyoda elimi yüzümü yıkadım.Karnım çok açtı.Hızlıca dolaba gidip ramenlerimi çıkarttım.Bana ramenleri hep annem yapardı,nasıl yiyecektim ki bunu ? Arkasındaki yazıları okumaya başladım '' Kapağı yarı açın, sıcak su doldurun, 3 dakika bekleyin.'' Benim bekleyecek vaktim yoktu.3 ramen kutusunu da sıcak su doldurup çantama koydum, artık her şey hazırdı.Ormana girdiğim sıralarda ise hangi jutsuyu öğrensem diye düşünüyordum.''Dün eve dönerken çantamı unuttuğum aklıma gelmişti.Geri dönerken yolda hafif yoğunlukta sisle karşılaşmıştım ama aniden sönmüştü.Sonradan eve gelince bu sisin kirigakure no jutsu adlı bir jutsudan çıktığını öğrenmiştim.Kesinlikle bu jutsuyu öğrenmeliydim.Hem kaçmak için hem de gizlilik için güzel bir jutsuydu.''.Sonunda yerime gelmiştim.Çantamı hemen bir ağacın altına koyup duruşumu aldım.
Resim
Cool bir jutsuydu bu yüzden cool bir şekilde söylemeliydim.'' Kirigakure no jutsu'' Ne jutsu olmuştu ne de cool bir şekilde söyleyememiştim.Sabah hiçbir şey yemediğim aklıma geldi.Ramenimin önceden açılmış kapağını açıp yemeğe yumuldum.
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Cum Şub 03, 2012 2:22 pm

Kirigakure No Jutsu [2/3]

Ramenimi yedikten sonra bu jutsu için chakramı nerde toplamam gerektiğini düşünmeye başladım ama aklıma bir şey gelmiyordu.Ben de tek tek deneyecektim.Duruşumu aldıktan sonra havada olan elime chakramı yönlerdirdim.Nazikçe ''Kirigakure no jutsu'' desem de yine bir şey olmamıştı.Demek ki elimde toplamayacaktım.Duruşumu aldığımda chakramı bu kez ayaklarımda toplayacaktım.''Kirigakure no jutsu'' tabi ki jutsu olmamıştı.Olmasını da beklemiyordum.Jutsular konusunda çok aceleciydim ama vücudum yavaş yavaş öğrenmekte ısrarlıydı bu jutsuyu.Bu kez duruşumu aldığımda jutsuyu vücudumda karşılayacaktım.''Kirigakure no jutsu'' karşımdaki ağacı artık göremiyordum.Jutsum işe yaramıştı ama vücuduma baktığım da sisin bedenimden çıkmadığını gördüm, demek ki bu yüzden bu kolay jutsuyu azcık bile beceremiyordum.Sisim az da olsa beni memnun etmişti.Geriye tek çalışmak ve jutsumu ben tatmin olana kadar sisin derecesini artırmam kalmıştı.''Kirigakure no jutsu'' ...
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Pzr Şub 05, 2012 2:04 pm

Kirigakure no jutsu [3/3]

...12 deneme, 0 sonuç.Hiç bir ilerleme yoktu.dinlenmeyi hak etmiştim sanki ama şu durumda benim için dinlenmek kelimesini kullanmak acı vericiydi.Yorulmuştum,evet.. ama böylesine kolay bir jutsuyu (o kadar kolay olmasa gerek) 45 dakikadır denemek sinirlerimi iyiden iyiye bozmuştu.Sakin olmalı... Derin derin aldığım nefes beni sinir krizinden kurtarmıştı.Bu kadar çok denediysem elbette sonuca varabilirdim çünkü ben dahi değildim ama olabilirdim... Duruşumu aldıktan sonra içimdeki chakrayı alevlendirerek bağırdım.''Kirigakure no jutsu'' birazcık ilerleme...''Kirigakure no jutsu'' biraz daha...''Kirigakure no jutsu'' biraz dahaaa... ''KİRİGAKURE NO JUTSUUU'' son denememle iyice yorulan ben ilerlemeyi gördükçe sevinmeden edemiyordum.Son bir kaç denememle mükemmelleşecek jutsum beni mutlu etmişti.Bu jutsumu hem kaçabilmem hem de yara almadan gerçek shinobi yolları ile halledebilecektim.Bir shinobi asla tuzağa düşmemelilerdir.Düşenlerse bu dünyadan silinmeyi hak etmiş gerizekalılardır. Solumdaki en uzak ağacı seçtim.Ağacın gövdesine kunaimle derin bir yarık açtım.Gidilebilecek en uzak mesafeye gittim.Duruşumu aldım veee ''Kirigakure no jutsu'' evvet olmuştu.Sonunda yapabilmiştim.1 saatin sonunda bu jutsuyu da öğrenmiştim ama başım dönmüyor değildi.Güneşe bakarak saatin en fazla 8 olduğu söyleyebilirdim.Her jutsu öğrendiğimde nedense çoğu chakram bitiyordu.Sanırım chakra kullanma yetim fazla değildi her neyse artık çantamı toplayıp evime bu güzel sessiz ormanımı bırakarak gidebilirdim nasıl olsa ormanım diğer insanlara emanetti.
Resim

4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Kiyoshi Ryoichi tarih Çrş Şub 15, 2012 4:05 pm

Not:Telefondan yazıyorum,ona gore degerlendırırsenız cok memnun kalırım.

Gozlerım acılmıyordu.Capaklı,pıs gozlerımı acamıyordum.Ne kadar suredır uyuyordum? Bu dusunceler canımı sıkmaya baslar baslamaz kendımı kalkmak ıcın zorladım.Cok zahmetlıydı.Tuvaletten gelen su damlasının o lanet sesıne hak ettıgı kufru ederek dogruldum.Ve yavasca gozlerımı ovusturdum.Yanmalarının gecmesını beklemeden tuvalete yoneldım.Onumu tam olarak goremıyordum ve korıdorda ayagıma bırseyler takıldı.''Hersey sınırımı bozmak zorunda mı?'' Dıye dusundum,ve sonunda tuvaletı buldum.Ve bozuk muslugu actım,elımı yuzumu guzelce yıkadım.Aynada kendıme soyle bır baktım.Saclarımı duzelttım ve ardından mutfaga gıttım.Buzdolabını actım.Fıstık ezmesıyle ekmek.Baska ne yapıcaktım kı zaten?Bu sefer sıkeyet etmeden butun yemegımı yedım,cunku tadı cok guzeldı.Hafıfce sırıttım.Hosuma gıtmıstı.Yemek yerken aklıma Onohamao geldı.Nerelerdeydı?Ne yapıyordu? Bır sure dusundukten sonra ormanda olabılıcegı yargısına vardım.Belkıde jutsu ogrenıyordur? Bunu dusundukten sonra aklımda bır kıvılcım caktı.''Bır dakıka'' dedım seslıce.''Ben neden antreman yapmıyorum?'' Yedıklerımı Hızlıca topladım,ve ustume basıma bırseyler gıydım.Sonra tekrar aynanın karsına gectım,''Senı yakısıklı seytan,bugun gıdıp bırseyler ogrenecegız!'' Dedım ve evden cıktım.Hızlı adımlarla ormanın yolunu tuttum.
İsim: Foudre Diesel

Köy: Kirigakure

Rütbe: Genin

Seviye: D-Rank

Ryo: 10

Görev Puanı: -

Çanta/Kıyafet: Standart Shinobi Pack
5 Kunai, 8 Shuriken, 2 Sis Bombası, 2 Patlayıcı Parsömen, 1 Misina
5/5 Kuani
8/8 Shuriken