gönderen Versailles Lupin tarih Cmt Mar 12, 2011 3:01 am
- Ruppeeen. Ruppeeeen ! Rupppeeeeeeen !
Göz kapaklarımı açmayı reddederken, o cırtlak sesi dinlemekteydim her sabah olduğu gibi. Çalar saat olsa duvara fırlatıp parçalayarak susturabilirdim. Peşimde dikilen Xerxes ya da başka biri olsa, ağzına çorap tıkayabilirdim ama bu ses papağanım Jacop'a aitti. Onun susması için, uyanmaktan başka çarem olmadığını biliyordum. Kafamı kaldırdığımı gördüğü an programlanmış robot gibi susuvermişti. Fırsattan istifade edip, tekrardan yatağa atmaya çalıştım kendimi ama saniyesinde ötmeye başladı it oğlu it . " Rupppeeeeen ! "
- Pekâlâ, kalkıyorum seni godoyaro !
Kalkıyordum, kalkmalıydımda. Hatta kalktım bile. Kalkar kalkmazda, yatağımın ucundaki boy aynası karşıladı beni. Tabii o muhteşem, yakışıklı bedenim. Bebek yüzüm, esmer dağınık saçlarım. Günlük ritüelimdi bu benim, her sabah kalktığımda aynaya bakmalıydım. Süper ego sahibi, kibirli bir hareket gibi görünebilir normal bir insan için. Ama ben normal bir insan değilim. Yeni bir güne başlarken, karaktersiz biri olmadığımı kendime kanıtlamalıyım ! HAS görüntümün bu olduğunu bilmeliyim. Kişiliksiz görünebilirim ama karaktersiz değilim ! Evet, her sabah bu cümleyi tekrarlamılıyım !
- Kişiliksizim ama karaktersiz değilim Jacop !
Bir gün yataktan kalktığımda, kendi görüntümden uzak olmam ve has görüntümü kaybetmem en büyük korkumdu. Tanrı'nın bana bahşettiği bu yeteneğe " şeytanın gücü " deniyordu ve daha bana ne tür nimetler sunacak bilmiyordum. Görüntümü değiştirmemi sağlıyordu bu güç, peki ya ilerde karakterimi de içten içe değiştirmeye başlarsa ? Kendi has görüntümü unutmamı sağlar hatta bambaşka bir karaktere büründürürse beni ? Şeytan meyvesi denmesinin sebebinin şeytanın gücüyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tanrı'nın yaptıklarımdan dolayı beni cezalandırmak için önüme çıkardığı " şeytani " bir intikam olabilir. Şu ana kadar, " Tanrı'nın Bahşi " diye yorumladım ama tam terside olabilir. Lanet olsun ! Her gün aynı kuşku beni yiyip bitiriyor, kimseden korkusu olmayan keskin ruh halimin arkasında ufaktan bir korku filizleniyor. Bu kuşku ile yaşayacağıma, keşke hiç bu güce sahip olmasaydım. Evet, bana avantajları oldu. İnsanları daha kolay kandırmayı başardım fakat meyvem olmasa da yaptıklarımı yapabilirdim. Meyveyi ilk yediğim gün, cehennemin dibini boylamıştım aslında. Belki de Tanrı benden intikamını o gün almıştı. Meyveyi yememi sağlayıp kıçımın denizin derinliklerine boylamasını sağlamıştı. Olmadı ! Başaramadı ! O gün Xerxes Astiages kurtardı beni. Evet evet, belki de Tanrı'ya karşı gelen Xerxes'di. Beni tanrı'nın hışmından kurtaran oydu ve beni öldürmek için verdiği yeteneğin geri tepmesini sağladı, beni tamamen yeni bir Tanrı'ya dönüştürdü. Tch, Xerxes. Eğer karşıma başka bir hayatta çıksa, dolandırmam gereken asil kıçlı saf biri olarak görürdüm. O benim hayatımı kurtaran ve amaçlarıma yakınlaştıran kişi. Yaşam felsefeme ters düşmedikçe ona olan saygımda hiçbir zaman bitmeyecek.
Jacop'un ağzına kraker kondurduktan sonra giysi dolabımı açtım. Ne giyinmeliydim acaba ? Takım elbise. Siyah uzun yakalı gri yelekli takım elbise...Siyah gömlekli ve siyah yelekli takım elbise. Beyaz gömlekli ve siyah yakalı.....Milyonlarca takım elbisenin arasından bir tanesini seçmeliydim. Fark eden bir şey olmayacaktı sonuçta. Takım elbise, yeteneğim ile birleşen bir bütünlüktü. Eğer birinin görünümü aldıysam, altımda ona uygun kıyafet olmalıydı ki takım elbise her kişinin giyebileceği bir kıyafet. Denizciler, korsanlar, kont'lar, tüccarlar...evrensel bir üniforma bu. Yani iş kıyafetim bu benim. Neyse, siyah gömlekli ve siyah yakalı olanı seçtim. Özenli özenli, ütüsünü bozmadan giyindikten sonra siyah güneş gözlüğümü de alıp iç cebime koydum. Uğur getirdiğine inandığım kırmızı zarlarımı pantolonum sol cebine koyduktan sonra dışarı çıkabilirdim. Kamaramın kapısına yönelmiştim ki o sinir bozucu ses..." Rupeeeeen "
Evet, Marius Jacop. Onu unuttum. Bu pisliği yanımda götürmezsem tüm gün başımın etini yiyiyordu. Alıp omzuma yerleştirdikten sonra kamaramın kapısından dışarı çıktım.
Nova, Xerxes, Ragna, Leo. Hepsi güvertedeydi. Uzun süredir seyir halinde olmamız onları sıkmıştı anlaşılan. Beni de sıkmıştı. Onlara baktığımda her defasında " bunlar korsan " diyebiliyordum. Peki ya ben ? Korsan'a benzer hiçbir yanım yok ve Xerxes beni kurtarana kadar korsan olmak gibi bir idealim olmadı. Seviyorum onları, saf insanlar. Neşeliler, birbirlerine bağlılar. Onların arasında olmam ne kadar doğru bilmiyorum, birbirlerinin kıçlarını kollayabiliyorlar. Ben plan üretmekten, hırsızlık yapmaktan, tiplerini alıp şaklabanlık yapmaktan başka bir işe yaramıyorum. Gerçi benim için bir problem yok, onlarla olduğum sürece istediğim yerlere ulaşabilirim. Hazinelere yakın olabilirim ! Tek sorun, bir gün onların ideallerine uymayacak olmam. Grand Line'a girme hayalleri var, benimde var. Grand Line'da bolca para var çünkü ! Onların oraya giriş amaçları farklı ve oraya girdiğimizde şu an ki yeteneklerim yeterli olmayacak. Bunu farkındayım. Bana tahammül edebilmeleri ve onlardan biraz daha yararlanabilmek için işe yarar şeyler yapmalıyım. Biraz elimin iş görmesi lazım yani.
Güneş gözüme vurmaya başladığında cebimden gözlüğümü çıkardım, sahi güneş gözlüksüz tanıyamayabilirlerdi beni. Gerçek yüzümü gördüklerinden şüphe duyuyorum mesela. Ya gözlüklüyümdür ya da başkasının görünümünde bürünmüşümdür. Neyse, bu seferliğine çıkarıcam gözlüğümü. Has görüntümü herkes tüm detaylarıyla bilmeli, özümden uzaklaşmamılıyım. Herkesin beni görebileceği şekilde güvertenin ortasına geldim ve kaptana bakarak konuşmaya başladım...
- Planımız ne canına yandığım.
- Ruppeeen. Zerzes. Rupeeen. Zersezzz.
Deniz: South Blue
Kafa Ödülü: -
Tayfa: Ouroboros
Meslek: Dolandırıcılık
Dövüş Yeteneği: -
Meyve: Mane Mane No Mi
Beli: 6.800
Upgrade: +2 Meyve Statı + 6 görünüm kontenjanı
Tamamlanan Görevler: -
Yetenek: Dönüşüm