S-121; Ticaret Yolları

Moderatör: GM-One Piece

Re: S-121; Ticaret Yolları

Mesajgönderen Buakaw Sinbi tarih Pzt Şub 20, 2012 9:55 pm

Demek saldırıya açık değildi... Peki ya karşı saldırıya. Saldırabiliyor muydu bu adam ? Belki de açık vereceğinden korkarak saldırmıyordu. Benim için sorun değildi. Normal dövüş stilime geri dönmeliydim belki de... Fakat yere çöküşüm ile sol gözüme yediğim yumruk yüzünden gittikçe sinirlenmeye ve sıkılmaya başlıyordum bu işten. Bir kaç metre geriye sendeleyeşimin ardından saldırı stilimi biraz değiştirmeye karar veriyordum. Rakibimi dikkatlice izlerken bir yandan da konuşmaya başlayacaktım.
- ' Demek kendini koruyabiliyorsun ha... Neden yakın dövüşten korkuyorsun ki ?! Biraz eğlenmeme izin versem ölmezsin değil mi ? ' Sözlerimin bitimi ile küçük adımlarla adama doğru yaklaşıyordum. Bir yandan dikkatini boz maya çalışırken bir yandan da yaklaşıyordum adama. ' Peki saldırmayı bilir misin ? ' Sözlerimin bitmesi ile yeterince yaklaşmış olmam gerekiyordu ki adımlarımı pek göstermeden atacaktım. Yeterince yaklaştığım da şaşırtma hareketler ile beraber yapacağım hamlem tamamı ile hazırdı. Bacağını yakalayacakmış gibi öne eğilip sol elim ile bacağına değecektim. Ardından kendimi kaldırıp aldığım sol adım ile dönerek sağ dirseğimi adamın çenesine çakacaktım. Bu sayede ayağını düşünürken çenesinden olacaktı. Fakat bunları dikkatli yapmam gerekiyordu... ve de hızlı... Dönüşümün ardından dirsek darbemin oturması halinde yumruklara başlamam daha kolay olacaktı. Fakat oturmasa bile çoktan onu şaşırtmış olacağım için direkler ile saldırmaya başlayarak hareketlerime devam edecektim...

Out: Yapmak istediğim hamle 1.30 da başlayan saniyede ki harekettir.
www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Resim

Resim
Deniz: South
Kafa Ödülü: None
Tayfa: S-121
Meslek: None
Dövüş Yeteneği: Karma Dövüş Sanatları
Meyve: Dai Dai No Mi
Beli:
Upgrade: +2 Hız , + 2 Dövüş Yeteneği
Tamamlanan Görevler:
S-121; Ticaret Yolları
Kayıkla Bir Ömür
Yetenek: Yakın Dövüş
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:

Güç: 8
Dayanıklılık: 5
Hız:7+2:9

Toplam Puan:
Meyve: 2
Dövüş Yeteneği: 1+2: 3
Meslek:

Saldırı Listesi:
Knock-Out! ( C-Rank )
One Man! ( C-Rank )
Dempsley Roll ! ( C-Rank
Heart Breaker ( B-Rank )
Kansas City Shuffle ( B-Rank )

http://www.rpgturk.com/forum/one-piece-f198/saldiri-yaratim-t3967-110.html#p104682
Kullanıcı avatarı
Buakaw Sinbi
Marine
Marine

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzt Şub 20, 2012 10:15 pm

"Hrrr!" narasını atıyor adam senin sözlerine karşılık. Boğazdan gelen bu ses köpek hırlamasına benziyor ancak bunun bir önemi yok, asıl amacın olan adımlarını gayet rahat bir şekilde atabiliyorsun. Adamın ayağına ulaşmak istediğindeyse adam bacağını korumak yerine ileriye doğru savuruyor ve sen de dirsek vuruşunu gerçekleştirmek üzere dönerken sağ kaburgana güçlü bir push kick daha yiyip yere düşüyorsun, bu sefer yüzüstü. Suratını çarpmamayı, reflekslerini kullanarak, başarıyorsun ve bu başarının verdiği mutluluk henüz sona ermeden arka taraftan acıyla dolu bir inilti geliyor. Arka, seni iten adamın olduğu taraftan.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Buakaw Sinbi tarih Pzt Şub 20, 2012 11:56 pm

Out: Yazacak bir şey yoktu gm-san...

Sözlerime karşılık gırtlaktan çıkan bir köpek hırıltısı oluyordu. Adımlarımı yavaş ve yeterince iyi olarak alabiliyordum. Fakat dokunmak için hareketlendiğim de dirseğimi vuramadan yere düşüşüm bir oluyordu. Sağ kaburgama gelen tekme ile yüzüstü olarak düşüşe geçiyordum. Yere düşerken yüzümü korumam ile kafamı yere çarpmayışım sayesinde az da olsa yüzüm gülerken arkamdan gelen ses ile merakım kabarıyordu. Adamın olduğu taraftan gelen ses ile yavaştan arkama dönerek sese doğru bakacaktım. Fakat bir yandan da kendimi koruyacaktım çünkü bu ses biraz daha uzaktan gelmiş olabilirdi....
Resim

Resim
Beli:
Tamamlanan Görevler:
S-121; Ticaret Yolları
Kayıkla Bir Ömür
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:

Toplam Puan:
Meslek:

Saldırı Listesi:
Knock-Out! ( C-Rank )
One Man! ( C-Rank )
Dempsley Roll ! ( C-Rank
Heart Breaker ( B-Rank )

http://www.rpgturk.com/forum/one-piece-f198/saldiri-yaratim-t3967-110.html#p104682
Kullanıcı avatarı
Buakaw Sinbi
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Sal Şub 21, 2012 1:24 am

Vücudunun sızısına rağmen ayağa kalkıp arkanı döndüğündeyse Manchester ve Konchi'yi görüyorsun. Kılıcını az önce seninle dövüşen adamın kalbine sokmuş ve üstüne de tekme atmaya devam ederken Manchester, Konchi yola devam etmeniz gerektiğini söylüyor. Tam bu sıradaysa bulunduğunuz patika hepinizin gözlerine genişlemiş gibi geliyor. Çünkü etrafınız adamla doluyor ve kardeşlerin ne sesini ne de görüntüsünü algılayabildiğinden, normale göre iki kişi azsınız. Hepsinin vücudu birbirlerine benzeyen kaslı heriflere karşı ister istemez bir sırt sırta pozisyonu almış durumdayken adamların sayısını şöyle bir kolaçan ettiğinde kişi başına üç veya dört çapulcu indirmeniz gerektiğini hesap edebiliyorsun. Saldırmadıklarına göre ilk hamleyi sizden bekliyor gibi çapulcular. Gözlerin Manchester'ın suratına denk geldiğindeyse adamın zevk ve şevk içerisinde olduğunu algılayabiliyorsun.

Pozisyon olarak tam karşında üç tane yan yana duran adam var, aranız birkaç metre. Görüş mesafenin sınırında, sol taraftaysa bir adam daha var ancak sana bakmıyor. Sırt sırtayken önüne baktığında gördüklerin bunlar oluyor, sana saldıracak konumda başka birisini göremiyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Buakaw Sinbi tarih Sal Şub 21, 2012 8:59 pm

Arkamı dönmem ile beraber gördüğüm Manchester-Kaptan ve Konchiyi oluyordu. Daha demin dövüştüğüm adama kılıcı sokmuş bir halde buluyordum onu. Fakat bunu yapmakla kalmıyordu. Üzerine tekme atmaya devam ediyordu kaptan. Konchinin yola devam etmemiz gerektiğini söylemesi ile yola hazırlanırken etrafımızı salan adamların buna izin vermeyeceği belli oluyordu. Fakat kardeşlerden ses gelmemesi beni meraklandırıyordu. Bu yüzden bu işi çabuk bitirip onlara bakmak istiyordum. Yine de bir kaç kaslı herifi yenmemizin uzun sürmeyeceğini biliyordum. Saldırmıyorlardı... İlk hamleyi bizden bekliyorlardı buda sayı avantajlarını kullanmak istediklerini belirtiyordu. Herkese 3 kadar adam düşüyordu ki benim rotamda da bu kadar adam vardı. Kaptana baktığımda zevkli gözler ile etrafa baktığını algılayabiliyordum. Oda dövüşmek istiyordu...

Karşım da bana saldırabilecek üç kişi vardı ve birde bana bakmayan adam. Bu benim için sorun değildi. Çünkü yapacağım hamlemi çoktan hazırlamıştım. Rakibimden bir adım önde olmalıydım bu yüzden ilk hamlem rakibimi şaşırtacak ve yapacağı hareketi geçiktirecekti. Bir kaç adım atmam ile beraber sol dizimi kaldırıp bir anda ortadaki adamın ayağının üzerine indirecektim. Sert ve güçlü bir basış olacaktı ki ayağını kaçıramayacaktı. Hem adım almış olacaktım hem de ufaktan bir şaşırtma hamlesi yapmış olacaktım bu sayede. Adımımı basışım ile eş zamanlı olarak sağ yumruğumu da adamın çenesine doğru sallayacaktım. Fakat bu direk olacaktı ki en azından ortadaki adamı bir vuruşta yıkmaya çalışacaktım. Hamlemin ardından yumruk attıktan sonra bir adım geri çekilerek yeniden savunmaya geçecektim...
Resim

Resim
Beli:
Tamamlanan Görevler:
S-121; Ticaret Yolları
Kayıkla Bir Ömür
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:

Toplam Puan:
Meslek:

Saldırı Listesi:
Knock-Out! ( C-Rank )
One Man! ( C-Rank )
Dempsley Roll ! ( C-Rank
Heart Breaker ( B-Rank )

Kullanıcı avatarı
Buakaw Sinbi
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Çrş Şub 22, 2012 3:15 pm

Adamın ayağına bastığın gibi yumruğunu vurup geriye çekiliyorsun. Yumruk vurduğun adam birkaç metre geriye sendelerken iki eliyle çenesini tutuyor, üç-beş saniye sonra kendisine gelip sağ elini cebine sokuyor ve çivili bir muşta çıkarıp aynı eline takıyor. Sağ eline muştayı taktıktan sonra bile sol eliyle çenesini tutmaya devam ediyor, epey acıtmış olmalı. Bu sırada diğer iki adam hareketsiz duruyor fakat senin saldırı için son şansın bu olabilir.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Buakaw Sinbi tarih Çrş Şub 22, 2012 8:59 pm

Takeshi ? Acaba Takeshi kardeşler neredeydi ? Gerçi benim için pek sorun olmasada gönderdiğim iki adamın ölmesi az da olsa üzülmemi sağlayabilirdi. En azından anne terbiyesi almış biri olarak buna izin veremezdim. İşimi çabuk bitirmeliydim. Bu sayede Takeshi kardeşlere ne olduğunu öğrenmek için gidebilirdim...

Hamlemi güzelce uygulayabiliyordum fakat hamlemin karşılığında aldığım tepki pekte iç açıcı olmuyordu. Cebinden çıkardığı muşta ile yeniden kendini hazırlıyordu. En azından bir adam eksilmese bile azda olsa sakatlanmıştı. O Tamamen kendine gelmeden önce bu diğer iki adamında işini bitirmeliydim. Ardından kardeşlere bakabilirdim. Son bir saldırı şansı vardı elimde yine de bir önceki dövüşümden ders almıştım. Bu sefer saldırmayacaktım onun yerine sakince rakibimin hamlesini bekleyecektim. Bu sayede bir adım önde olarak başlaya bilecektim. Ellerimi kaldırıp biraz açık bırakarak gardımı alacaktım. Ardından az da olsa konsantre olarak üzerime gelecek olan saldırıları bekleyecektim. Gardımı almam ile üzerime doğru gelmelerini sağlamak için elim ile ' Gel Gel ' Hareketi yaparak başlayacaktım bu işe. Ardından rakiplerimi bekleyecektim gözlerim dik dik yumruk attığıma bakacaktı öncelik onundu çünkü. Yine de gözlerim diğerlerine bakmayı sürdürecekti...
Resim

Resim
Beli:
Tamamlanan Görevler:
S-121; Ticaret Yolları
Kayıkla Bir Ömür
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:

Toplam Puan:
Meslek:

Saldırı Listesi:
Knock-Out! ( C-Rank )
One Man! ( C-Rank )
Dempsley Roll ! ( C-Rank
Heart Breaker ( B-Rank )

Kullanıcı avatarı
Buakaw Sinbi
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Çrş Şub 22, 2012 9:27 pm

Kışkırtmanla birlikte düşmanlarının saldırıları başlıyor. Yumruk çaktığın adam üzerine doğru koşturmaya başlamadan önce diğer iki adam, senin iki yanına doğru koşturmaya başlıyor. Darbeyi yiyip muştasını eline alan adam da dümdüz karşından geliyor, bu adam diğerlerine göre üç-dört adım daha geriden yaklaşıyor fakat hepsi düşüncesizce senin üzerine şarjlanıyor.

Ortadan koşturan adamın gardı tamamen boşta. Sadece çivili muşta taktığı elini, yumruk atacağını belli ederek biraz geride tutuyor. Diğer kolunuysa güç kazanmak için geride tutuyor, amaçsız bir hareket. Diğer iki adamsa gardlarını almış bir biçimde geliyorlar fakat gardları çok da sağlam değil, her an dağılabilecek gibi savunuyorlar kendilerini. Vücutlarının alt taraflarıysa epey uzun boyları yüzünden birazcık boşta kalıyor, yine de bu kısmı savunmak kolay gelecektir. Ayrıca kaslılar.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Buakaw Sinbi tarih Çrş Şub 22, 2012 10:19 pm

Patikada ki 3 dövüşçü. Hayır , kumandan bu sınıfa girmezdi çünkü kılıç kullanıyordu. Buna bağlı olarak yanındaki herifi de dövüşçü olarak saymayabilirdik. Karşıdakilerde bizim düşmanlarımızdı fakat muşta kullanmaktan vaz geçmedikleri için onları da eleyebilirdik... Belki de bir muşta da benim almam gerekiyordu. Yumruklarım da ki etkiyi daha iyi hissedebilirdim. Yine de bunu dövüşten sonra düşünmeliydim...

Hareketim ile birlikte rakiplerim saldırmaya başlıyorlardı. Fakat yumruk çaktığım önden gelmek yerine bir kaç adım arkadan gelmeyi tercih ediyordu. Düşüncesizce üzerime koşmaya başlayan adamlar duvara koştuklarını fark etmeden koşmaya devam ediyordu. Ortada ki tamamen saldırıya odaklı koşuyordu fakat yandakiler az da olsa gard tutuyorlardı. Uzun boyları ve uzun bacaklarının yanında kaslı duruyorlardı. Bu yüzden ilk olarak zayıf halkayı kıracaktım ardından diğerleri ile ilgilenebilirdim. Bir anda bende depara kalkacaktım. Adamların yanından geçerken saldıracakları darbeleri yememek için eğilecektim ve bu adamları geçmem ile karşımdakinin yapacağı tek bir şey olacaktı. Oda elindeki muşta ile sallamaktı fakat buda onu tamamen açık yapardı ki zaten havadaydı yumruğu. Bu yüzden koşuşum fırlayan bir mızrak gibi olacaktı ve omzumu tam adamın böğrüne oturtarak onu yere indirecektim. Omzumun çakılmasıyla birlikte yere düşmemiz ile biraz doğrularak sağ yumruğumu adamın çenesine son kez oturtturacaktım. Ardından arkaya doğru bir bakış atarak ayağa kalkacaktım. Fakat ayağa kalkarken dikkatli olacaktım çünkü hemen arkalarına dönerek bana saldırmayı deneyeceklerdi. İşte bu yüzden hamlemin ardından kendimi korumalıydım...

Out: Bilirsiniz amma bir de video koyayım dedim.
www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Resim

Resim
Beli:
Tamamlanan Görevler:
S-121; Ticaret Yolları
Kayıkla Bir Ömür
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:

Toplam Puan:
Meslek:

Saldırı Listesi:
Knock-Out! ( C-Rank )
One Man! ( C-Rank )
Dempsley Roll ! ( C-Rank
Heart Breaker ( B-Rank )

Kullanıcı avatarı
Buakaw Sinbi
Marine
Marine

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Prş Şub 23, 2012 12:41 am

Sen yanlarından geçmeye çalışırken iki adam da seni kollarından tutuyor ve birer ayaklarıyla senin de ayaklarına basıyorlar. Tam bu sırada karşından gelen muştalı herif ise muştasıyla suratına bir tane yapıştırıyor, burnunun kırıldığını hissedebiliyorsun ve görüş alanın olan burnunun üzerinde de kan var. Tabi bu sırada bir de muştasız elden yumruk geliyor, seni sabaha kadar dövecekmiş gibi adamlar... Bundan sonrakilere karşı belki* bir şeyler yapabilirsin.

*Hani şu şekilde; Bellllllllllllllllllllllki
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön South Blue

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir