Drakes' Circus-Bir Ada Gördüm Sanki?

Moderatör: GM-One Piece

Re: Drakes' Circus-Bir Ada Gördüm Sanki?

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Çrş Oca 25, 2012 10:43 pm

Out:Bayağı aktifsiniz gençler. Eğlenceli olacak bu görev :D

Genel:Denizciler, Crimson'un sözlerinden sonra aniden silahlarını çekerek size doğrultuyorlar. Ancak Talos'un konuşması ve küçük oyunu sonucunda, birazcık sakinleyerek silahlarını tekrar yerine koyduklarını görüyorsunuz. Aralarından birisi "Delilerle uğraşmaya niyetim yok. Zaten Rakunlar her an cebimizi karıştırmak için köşede bekliyorlar. Bir de ne olduğu belli olmayan üç deliyle kavgaya girerek onlar için açık oluşturamayız. Hemen erzaklarınızı alın ve buradan toz olun! En küçük hatanızda ensenizde olacağız... Bunu aklınıza kazısanız iyi olur!" dedikten sonra, arkalarını dönüp kalabalığa karışıyorlar. Kalabalık olayın bittiğini anlayınca dağılıyor. Tombiş tüccarın da, üzüntüyle limandan uzaklaşmak için yürüdüğünü görüyorsunuz...

Liman, orta boyutlarda. Pek kalabalık olduğu söylenemez. Sizin dışınızda demirlemiş olan 4-5 gemi var. Onun dışında bir kaç küçük sandal ve teknenin de iskelelere bağlı olduğunu görebiliyorsunuz. Ortalıkta dolaşan insanların çoğu gemilerden birisinin tayfası veya hamal gibi görünüyor. Klasik bir liman görüntüsü... Gemilere varillerle erzak yükleyen hamallar, getirdikleri malları satmak için eşyalarını kasabaya doğru taşıyan tüccarlar... Limanın iskele dışında kalan bölümü pekte büyük değil. Gemilerle ilgilenen, bakım yapan küçük bir marangozhane bulunuyor sadece. Kasaba, limanın yukarısında kalıyor. İskelenin 20-25 metre ilerisinde, çok eğimli olmayan taş, merdivenimsi bir yapı var. Merdivenimsi yapının arkasında ise kasabanın içlerine doğru ilerleyen yol yer alıyor...
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen Crimson Cobra tarih Çrş Oca 25, 2012 11:33 pm

Talos'un sözleri beni sakinleştirmişti. Kalabalığa doğru bakıp sırıttım ve yayımı indirdi. Ama içten içe bu insanlarla savaşmak istiyordum. Şimdilik kaptanın dediği gibi yapmak gerekiyordu. Yavaş yavaş herkes dağılmaya başladığında Talos'a bakıp iç geçirdim. Heyecan istiyordum gösteri değil. Bu adada kesinlikle bi macera yaşayacaktım başımı belaya sokacağımı bilsem bile. Burun kısmına gidip ne kadar kötü olduğuna baktım. Baya kötüydü gerçekten. Elimden gelecek biraz iş vardı demir konusunda ama tahta için birşey yapamazdım. Acilen bir marangoz bulmamız lazımdı. Tabi bunu karşılayacak kadar paramız olduğunuda sanmıyordum...
Resim
Deniz: South Blue
Kafa Ödülü:
Meslek:Demirci
Dövüş Yeteneği:Avcı
Meyve:
Upgrade:
Kullandığı Silah: Crosbow (20 ok) ve Bıçak
Tamamlanan Görevler:
Gemi Özellikleri: Ahbaplar Meclisi Jorrvaskr!
TEMEL STAT PUANLARI:

Güç : 10
Dayanıklılık : 7
Hız : 3

Meyve : YOK
Dövüş Yeteneği : 2
Meslek: 1
Saldırı Lisetesi:

Resim
Kullanıcı avatarı
Crimson Cobra
Drakes' Circus Tayfası
Drakes' Circus Tayfası

Mesajgönderen Rin Rai tarih Çrş Oca 25, 2012 11:52 pm

OUT: Kusuruma bakmayın biraz dışarı çıkmıştım.
IN:Benim sözlerim üzerine Crmson büyük bir hata yaparak korsan olduğundan bahsediyordu. Sıçtık dediğim anda Talos araya giriyor ve dilinin kıvraklığını tekrar sergilemeye başlıyordu ve bizi bu çıkmazdan kurtarmayı başarıyordu. Sözleri üzerine sirkten kalm bir numarayı yapacağını anlıyordum ve kendimi hazırlıyordum. Basit ama etkili olan numara gereği Talos kendini bırakıyordu ve ben onu düşmeden önce yakalamayı başarıyordum. Bu iri adam gün geçtikçe ağırlaşmaya devam ediyordu ve bu bizim için büyük bir sorun ifade ediyordu. Oyunun ve konuşmaların ardından denizciler silahlarını indiriyorlardı ve bizi aptal olarak nitelendiriyorlardı bana göre. Aralarından birisi en küçük hatamızda yakamıza yapışacağını söylüyordu ve bunu pekte umursamıyordum. Önemli olan eğlenebilmekti ve ben gayet iyi bir şekilde eğleniyordum. Denizcilerin kalabalığın içinde kaybolmasıyla biraz rahatlıyordum ve kucağımda olan Talos' u bırakıyordum. Bu kadar taşıma yeterli olmalıydı. Tabiki kafasını sert bir şekilde yere çarpmaması çin kontrolüm altında bırakıyordum. Bu zeki salağın aklına ihtiyacımız vardı ve bunu heba edemezdim. Talos' a doğru '' Bu kadarı yeter demi zeki salak kaptanım benim '' diyordum sadece onun duyabileceği bir ses tonuyla. Bize sorun çıkaran ihtiyrda limandan uzaklaşıyordu ancak burdan ayrılırken onu hatırlayacağımızı düşünüyordum.

Kalabalığı dağıttıktan sonra limanı inceleme fırsatı buluyordum ve büyük bir liman olmadığı ilk dikkatimi çeken şey oluyordu. Bizim gemimiz dışında dört tane gemi sayabiliyorum. Etrafta hamallar, tüccarlar ve mal alışverişi için bulunan insanlardan başka kimsenin olmayışı içimi biraz rahatlatıyor. Herhangi bir kavgaya veya olaya karışacak durumda olmadığımızı düşünüyorum. Etrafta küçük marangozhanelerin oluşu gemiyi tamir ettirebileceğimiz anlamına geliyor ancak bunu yaptıracak paramızın cebimizde olmayışı sorun yaratacak gibi duruyor. Bir plana ihtiyacımız var gibi. Üçümüzden birisinin marangozhanelerini ziyaret etmesi gerektiğini düşünerek '' Evet planımız nedir kaptan? Gemiyi tamir ettirmemiz ve erzağımızı tamamlamamız gerektiğini düşünüyorum ''.
╔══════╗
║║
╚══════╝

mamoşu bulup getirene 100binlira veriyorum
Kafa Ödülü:
Meslek: Navigatör ( Rotacı )
Dövüş Yeteneği: Glavie Kullanımı ( Glavier )
Meyve:
Beli:
Upgrade:
Tamamlanan Görevler:

TEMEL STAT PUANLARI:
Güç: 10
Dayanıklılık: 5
Hız: 5

Meyve: -
Dövüş Yeteneği: 2
Saldırı Lisetesi: Saldırılarım

LAZIM OLUR DİYE EKLEDİM. DAHA AYRINTILISI LAZIM OLURSA ONUDA EKLEYECEĞİM.
Resim

Nara Gama(Naruto)
Rin Rai(OP)
Kullanıcı avatarı
Rin Rai
Drakes' Circus Tayfası
Drakes' Circus Tayfası

Mesajgönderen Talos Septim tarih Çrş Şub 01, 2012 5:44 pm

Rin başımı usulca güverteye bırakırken:
"Bu kadarı yeter demi zeki salak kaptanım benim" diyerek sevgi dolu bakışlarıyla yüzüme bakıyordu.

İkili limana bakınırken ben de aklımda geçirdiğim planları düşünüyordum. Derken Rin:
"Evet planımız nedir kaptan? Gemiyi tamir ettirmemiz ve erzağımızı tamamlamamız gerektiğini düşünüyorum." deyivermişti...

Hızla takla atarak ayaklarımın üstünde durdum ve limana göz gezdirdikten sonra çıkış yolunu kolayca bulmuştum. Crimson'ın her hâlinden canı sıkılmış olduğunu görebiliyordum, adama karşı kendimi gayet sorumlu hissediyordum çünkü yaşamak istediği hareketli yaşamı bizimle geçirmeyi düşünmüştü ve bu 4,5 aylık süreç içerisinde pek de "Korsanlık" yapmadığımızın farkındaydım. İlk önce onu neşelendirmek için atılmak istiyordum:
"Hey Crimson! Gel kardeşim, önce senin şu burnuna baktıralım. Hiç bir sirk göstericisi yanında müşterilerini kaçırtacak kadar çirkin burunlu birini görevli tutmak istemez değil mi ha?" diyerek şakayla karışık omzuna çok hafif bir yumruk atmıştım. Ardından:
"Sen önden git, ben para karşılığında takas edebileceğimiz bir şeyler var mı diye bakınacağım" diyerek merdivenlere yöneleceğini umarak adamı yola koymuştum. Rin'e dönerek:
"Kardeşim, ben Crimson'la birlikte kasabaya uğrarken sen de şu suya dalıp amcanın mallarından kotarabileceğimiz bir şeyler var mı diye bakınmaya çalış. Güzel bir voli vurabilirsek bu çok işimize yarayacaktır.. ve biliyorsun Crimson bundan hiç hoşlanmayacağı için ona belli etmemek gerek." diye fısıldayarak göz kırpmıştım.

"Ha sonrasında da marangozlardan birine veya hiç olmadı diğer gemilerdeki adamlarla konuşarak Jorrvaskr'in burnunu en ucuz kaça mal edebileceğimiz hakkında bir fikir edinmeye çalış... Para bulabilirsek onu da yaptırırız. Olmazsa sanırım bu Rakunlarla ilgilenmemiz gerekebilir." diye devam etmiştim.

Gemide doktora takas verebileceğim hiç bir şeyimiz olmadığının bilincinde, Crimson'ı takip etmek için iskeleye atlamıştım. Umarım doktor laf oyunlarıyla aldatılacak gibi biri çıkardı... O da olmazsa yeteneklerimizi kulanırdık; Rin odun kesebilir, Crimson hayvan avlayıp derilerini veya etlerini satabilirdi.

Kim bilir...
╔══════╗
║ ║
╚══════╝

o-<---<
kalk yerine yat, mamoş!

I do not spread rumors, I create them...
Resim

Kafa Ödülü: -
Tayfa: Rin Rai, Crimson Cobra ve Brando Marcelino.
Meslek: -
Dövüş Yeteneği: Siyah Sicim Tekniği
Meyve: Bun Bun no Mi: Tümce Tümce Meyvesi
Beli: 0
Upgrade: -
Tamamlanan Görevler: -
Yetenek: -
Gemi Özellikleri: "Ahbaplar Meclisi" Jorrvaskr!

Temel Stat Puanları:
Güç: 4
Dayanıklılık: 6
Hız: 10
(20)

Meyve: 2
Dövüş Yeteneği: 1
(3)

Saldırı Listesi:
Sandman's Whisper (C-rank)
Banshee's Veil (C-rank)
Reverse Guillotine (C-rank)
Statue State (B-rank)
Assassin's Crest (B-rank)
Kullanıcı avatarı
Talos Septim
Drakes' Circus Tayfası
Drakes' Circus Tayfası

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt Şub 04, 2012 10:24 pm

Crimson, kasabaya doğru tek başına ilerliyorsun. Bir süre sonra Talos da sana katılıyor. Burnunun kanaması durmuş olsa da, hala canın biraz yanıyor. Talos ile birlikte kasabaya girdiğinizde ilk başta yerel halk dikkatinizi çekiyor. Meydanda toplanmış ahali mallarını sunan tüccarların başına üşüşmüş, iyi fiyata kaliteli ve işe yarayabilecek bir şeyler almaya çalışıyordu. Büyük bir binanın üzerinde Otel yazdığını fark etmiştiniz. Herhangi bir isminin olmamsı dikkatinizden kaçmamıştı. Hale bakılırsa otelin alt katı bar işlevi de görmekteydi. Bir karakol binası vardı, üzerinde denizci amblemi olsam da bir mezbahaya daha çok benziyordu. Üstleri başları dağınık bir iki asker görüyorsunuz. Pek nitelikli kişilere benzemiyorlar. Kalabalık yüzünden çevrenizi tam olarak gözleyemeseniz de kasabanın revirini görebiliyorsunuz. İki katlı bir bina, sarı boyalı ve kapsının üzerinde bir asaya dolanmış iki yılan resmi var.

Rin, su oldukça soğuk gibi duruyor. Batırmış olduğunuz mallardan geri kalan bir kaç odun parçası suda yüzmekte. Bir iki ip yılan misali denizin sularına kapılmış halde kıpırdanıyor. Bir kaç kumaş parçası da görebiliyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Rin Rai tarih Pzr Şub 05, 2012 12:52 pm

Talos bana suya dalma görevi vermişti. Hiç beklemediğim bir şeydi bu ancak hiç bir şey demeden ve durumumu belli etmeden kabul etmiştim. Kaptanın isteğini geri çevirmek olmazdı. Ne de olsa bugüne kadar beraber gelmiştik. Küçük bir şey için sorun çıkarmaya değmezdi. Önce suya dalacaktım ardından ise marangozlarla konuşmam gerekiyordu. Suya baktığımda gerçekten soğuk gibi duruyordu. Ayrıca gemiyi de başı boş bırakamazdım. Bu sebeplerden dolayı seri bir şekilde dalıp seri bir şekilde çıkmayı düşünüyordum. Öncelikle dalacağım noktayı tespit etmem gerekiyordu. Fazla derine dalmayıda düşünmüyordum açıkcası. Ancak ne kadar derine dalmasamda suyun bir basıncı olduğu aşikardı ve bu başıma sorun açabilirdi. Bu yüzden biraz dikkatli olmalıydım. Glaivem zaten güvertenin üstündeydi ve ona bir şey olmasını istemezdim. Bu yüzden glaviemi aldım ve içeriye her zamanki yerine bıraktım. Suyu incelemeye başladığımda batırdığımız mallardan sadece birkaç odun parçasının suyun yüzeyinde olduğunu görebiliyordum. Bununla birlikte birkaç ip ve kumaş parçası suyun üstünde bir sağ bir sola kıpırdanıyorlardı. Tahtaların yüzeyde olduğu yerden dalacaktım. Basıncı kırmak ve daldığım yeri kaybetmemek için dalarken zikzak çizmeyi düşünüyordum. Kesinlikle hasta olacaktım ama kaptanın emri değil bir arkadaşımın isteğini yerine getirmem gerekiyordu. Ayrıca bir şeyler bulabilirsem bizim için çok yararlı olacaktı. Suya dalmadan önce Talos ve Crimson' un gittikleri yöne doğru baktım. Çoktan gözden kaybolmuşlardı. Fazla derine dalmadan ve olabildiğince seri bir şekilde zikzaklar çizmeyi planlayarak kendimi sulara bırakmıştım. Para edecek bir kaç mal bulmayı umut ediyordum.
╔══════╗
║║
╚══════╝

Kafa Ödülü:
Meyve:
Beli:
Upgrade:
Tamamlanan Görevler:

TEMEL STAT PUANLARI:

Resim

Nara Gama(Naruto)
Rin Rai(OP)
Kullanıcı avatarı
Rin Rai
Drakes' Circus Tayfası
Drakes' Circus Tayfası

Mesajgönderen Crimson Cobra tarih Pzr Şub 05, 2012 3:02 pm

Olaylar sakinleşip herkes dağıldıktan sonra Gemiden indim ve etrafa baktım. Garip gelmişti burası bana pek fazla yer dolaşmadığım için. Etrafta tüccarlar malını satmaya çalışıyordu ama pek başarılı oldukları söylenemezdi. Etrafları kalabalıktı ama kuru kalabalık kimse almıyordu sadece bakıyordu. Hala kaptanla Rin'e kızgındım yaptıkları oyun yüzünden ben heyecan istiyordum. güzel bi kavgada güzel olurdu. Gemiden iner inmez gözüme çarpan binaya doğru yürümeye başladım. Arkamda birinin olduğunu farkettim bu kaptandı sorun çıkarmamam için beni takip ediyordu. Bina'nın bir otel olduğunu farkettim ismi veya tam olarak ne olduğunu belirten bir tabela yoktu ama içeri bakınca resepsiyon gözüküyordu. Otelin altı içki içilen verdi ve sıhhiyeye gitmeden önce bi kadeh içmenin bana iyi geleceğini düşünüp içeriye doğru girdim...
Resim
Kafa Ödülü:
Meslek:Demirci
Dövüş Yeteneği:Avcı
Meyve:
Upgrade:
Kullandığı Silah: Crosbow (20 ok) ve Bıçak
Tamamlanan Görevler:
TEMEL STAT PUANLARI:

Güç : 10
Dayanıklılık : 7
Hız : 3

Meyve : YOK
Dövüş Yeteneği : 2
Saldırı Lisetesi:

Resim
Kullanıcı avatarı
Crimson Cobra
Drakes' Circus Tayfası
Drakes' Circus Tayfası

Mesajgönderen Talos Septim tarih Pzr Şub 05, 2012 5:07 pm

Crimson ile yavaş adımlarla insanların arasında karışmıştık. Fazla olmasa da biraz uzun boyumun verdiği avantajla etrafı şöylesine bir gözlemlemiştim...

Binalar, insanlar, tüccarlar, salaş güvenlik birimleri... Burası hırsızlar için bir Cennet gibiydi sanki. Sonradan Marine karakolu olduğunu zorla fark ettiğim ahırımsı bina müsveddesi, bana bu Rakun'ların çok da matah bir grup olamadıklarını gösteriyor gibiydi. Hani "Yuh birader, karakolu bile soymuşlar!?" diye düşündüğümde gözümün önünde beliren yer bununla yakından uzaktan ilgili değildi.

"Burada şansımız çok iyi geçebilir bence..." diye söylenmiştim kendimce, revir olduğu tabelasından anlaşılan yere doğru ilerlerken.
"Şu otelin hâline baksana be Crimson, sanırım buranın da tabelasını çalmışlar değil mi? Zhe zhe!" diye bir espri yapmıştım kapısına yaklaşırken ancak Crimson'dan bir yanıt gelmemişti.
Crimson?

Duruma anlam verememiş çatık kaşlarla çevremde birkaç tur dönüp, geldiğim yöne geri birkaç adım atarak genç avcıyı aramaya koyulmuştum. Tabii çok uzun sürmemişti bu ve dostumu alkolün yakınlarında bulabileceğimi biliyordum.
Tedavi edilmeden önce içmesi sakıncalı olabilirdi ancak, "Bar kavgasında dayak yedi!" gibi göstererek revirden para ödemeden kaçabilirdik. Ya da ne bileyim işte, bir gün esprisini yapardık "Duvardan dayak yedikten sonra bara gitti zhe zhe" diye gülerdim ve güldürürdüm belki. Kim bilir...

RPOUT:
Rin, yavrum; kara kışta değiliz, güneşli bir yaz günündeyiz. Ne hastalığından söz ediyorsun sen? :D Kaptanın seni hiç öyle bir riske sokar mı?
╔══════╗
║ ║
╚══════╝

o-<---<
kalk yerine yat, mamoş!

I do not spread rumors, I create them...
Resim

Kafa Ödülü: -
Tayfa: Rin Rai, Crimson Cobra ve Brando Marcelino.
Dövüş Yeteneği: Siyah Sicim Tekniği
Meyve: Bun Bun no Mi: Tümce Tümce Meyvesi
Beli: 0
Upgrade: -
Tamamlanan Görevler: -
Yetenek: -
Gemi Özellikleri: "Ahbaplar Meclisi" Jorrvaskr!

Temel Stat Puanları:
Güç: 4
Dayanıklılık: 6
Hız: 10
(20)

Meyve: 2
Dövüş Yeteneği: 1
(3)

Saldırı Listesi:
Sandman's Whisper (C-rank)
Banshee's Veil (C-rank)
Reverse Guillotine (C-rank)
Statue State (B-rank)
Assassin's Crest (B-rank)
Kullanıcı avatarı
Talos Septim
Drakes' Circus Tayfası
Drakes' Circus Tayfası

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzr Şub 05, 2012 6:22 pm

Rin, kendini denize bıraktığında üzerini büyük bir ürperti kaplıyor ve bir an önce sudan çıkma arzusu her yanını sarıyor. Ama bir süre sonra sıcaklığa alışıyorsun. Malların batmış olduğu yere daldığında ise önce bir süre pek bir şey göremiyorsun. Lakin çok da derin olmayan deniz tabanında kum ve taşların üzerine yığılmış kasalar gözüne çarpıyor. Kırık bir kasadan fırlamış daire biçimli bir cisim dikkatini çekiyor. Yaklaşıp daha dikkatli bir biçimde baktığında bunun porselen bir tabak olduğunu görüyorsun. Kasalar bunar ile dolu olmalı.

Crimson; otelin barına adımını atar atmaz büyük bir şamata karşılıyor seni. Bir köşede çalan piyano, üstüne bağırıp şarkı söyleyen sarhoşlar... Sabahın bu vaktinde insanlar içmeye başlamışsa eğer, harbiden batmış halde olmaları gerektiğini düşünüyorsun. İçerdeki insan sayısı pek fazla olmasa da oldukça çok gürültü çıkarıyorlar. Bir kaç tane hayat kadını boş yakaladıkları sarhoşlara asılıp bir kaç kuruş para koparma derdine düşmüş gibi.

"Heeeeey kocca oğğğğlayn, birrr ichki ısmarlasan beaaa..." yan taraftan yaklaşan senin yaşlarında bir sarhoş kıpkırmızı bir suratla senden alkol dileniyor gibi gözüküyor. Üstü kirli mi kirli, günlerdir yıkanmadığı ortada.

Talos; Crimson'u otele girdiği sırada fark ediyorsun. Uzun süren yolcuğunuzun ardından hem o hem de sen oldukça açsınız ve susuzsunuz. Bardan gelen yemek kokusu iştahınızı bayağı arttırıyor. Görünüşe göre otel, bar olmasının yanı sıra bir restoran olarak da işlev görüyor.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Rin Rai tarih Pzr Şub 05, 2012 7:10 pm

Kendimi denizin sularına bıraktığım anda içimi bir ürperti kaplıyor. Vücudum sudan çıkma isteğiyle doluyor ancak bir iz üstünde olduğum için beynimle bunu reddediyorum. Vücudum isteksiz bir şekilde bunu kabul etmek zorunda kalıyor. Bir süre sonra vücudumun bu isteği son buluyor ve suyun sıcaklığına alışmış oluyorum bu süre zarfında. Daldığımda gözlerimi yavaşça açıyorum ve pek bir şey görmek mümkün olmuyor. Kıyıya fazlasıyla yakın olduğumuzdan dolayı denizin fazla bir derinliği olmadığını fark ediyorum. Bu basınçtan zarar görmemi engelleyecek şey oluyor. Denizin derin olmamasından dolayı dipte gördüğüm kasalar dikkatimi çekiyor. Kasalar kendilerini deniz tabanının kollarına teslim etmiş bir şekilde duruyorlar. Kasaların içinde ne olduğunu merak ettiğim sırada daire biçiminde bir şey gözüme takılıyor. Biraz daha daldıktan sonra bunun porselen bir tabak olduğunu anlamakta zorlanmıyorum. Kasaların bunlarla dolu olduğunu düşünüyorum. Bu porselen tabaklarla ne yapabileceğimiz konusunda da bir fikrim yok ancak bunları çıkartmam gerektiğini biliyorum. Tek tek çıkartmakla uğraşma yerine yüzeyde sağa sola yalpalanan iplerden iki tanesini alarak ikişer ikişer çıkarmak daha mantıklı geliyor. Tekrar yüzeye çıkıyorum ve yüzen odun parçalarından bir tanesini alıp iki ucunada ipleri bağlıyorum. Ardından diğer ipler yardımıylada iplerin uzunluğunu arttırarak ipleri kıyıda bir taşın altına sıkıştırıp tahtayla birlikte tekrar dalıyorum. Tahtanın üstüne aldığı kadar kasayı koyduktan sonra yüzeye tekrar çıkıyorum. Taşın altına sıkıştırdığım ipleri alıyorum ve kasaları yavaşça yukarıya çekmeye başlıyorum.

RP OUT: Gm sama tahtanın büyüklüğünü ve iplerin uzunluğundan bahsetmediğiniz için iplerin yeteri uzunlukta olduğunu ve tahtanında geniş olduğunu düşünerek yazdım rp' yi. Umarım sorun olmaz.
╔══════╗
║║
╚══════╝

Kafa Ödülü:
Meyve:
Beli:
Upgrade:
Tamamlanan Görevler:

TEMEL STAT PUANLARI:

Resim

Nara Gama(Naruto)
Rin Rai(OP)
Kullanıcı avatarı
Rin Rai
Drakes' Circus Tayfası
Drakes' Circus Tayfası

ÖncekiSonraki

Dön South Blue

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir