Sarhoşlarla aklımdaki düşünceler bir sağa bir sola yayılıyor. Yayılırken ise tüm dikkatimi ona odaklamıştım bile. Çünkü Uchideshi bir şey yapmamı söyledi ve en iyisini yapmalıyım. Göze girip en iyisi olmalıyım. Önünü kestiğim kişiye belli bir mesafe yaklaştıktan sonra bir anda elindeki şişeyi bana doğru fırlatması gözlerimin kocaman açılmasına neden oldu. Nedeni tabi ki şaşkınlık. Gelen şişe görüş açımı biraz düşürürken arkadan el mühürleri yaptığını fark ettim. Ne tür bir şey uygulayacak ? Eğer yanmış insan kokusunun sebebi bu ise tahmini hiç zor değil. Şişe tam göğsüme doğru gelmekte olan şişeye yapacağım hareket belli. Elementi konusunda tahminden fazlasını yapamasam da işimi bir nebze şansa bırakmak zorundayım. Bunun dışında zora düşmedikçe Uchideshi diye haykırmayacağım.
Gelen şişe ve ardından gördüğüm mühürler ile hemen beynimi harekete geçirdim. Fıldır fıldır çalışan beynimden gelebilecek oldukça iyi bir hamle var gibi. Gelen sake göğüsüme doğru geldiği için eğilmem de hiç güç değil. Hızla dizlerimi kırarak eğildim ve eğilirken kafamı biraz daha hızlı indirdim. Eğildiğim an sol ayağımı ileriye doğru uzattım. Uzatırken ayaklarımda chakra topladım. Chakranın toplanması ile birlikte hemen fısıldadım. ''Shunshin no Jutsu'' Hedeflediğim nokta ise tam onun önü. Aramızdaki mesafenin az olması bunu avantaja çevirebilir. Adamın tam önüne Shunshinlendikten sonra ise ayağımdaki chakrayı hiç bırakmadan devam edeceğim. Adamın dibine geldiğim gibi ön tarafa uzattığım sol ayağımı tam çenesinin altına yapıştırıcam.Tekmeyi atma sırasında sağ elimle yerden destek alarak daha başarılı olmasını sağlayabilirim. Eğer hamlem başarılı olursa karşımdaki çenesine sert darbe ile havaya doğru süzülecek. İşte orada tekrar devreye gireceğim. Öncelikli umudum Shunshinimi oldukça hızlı şekilde uygulayıp adamın dibinde bitmek.
Video from : 

News