İlk Buluşma - Himari Kazeshini & Eikyū Hikari

Genel anlamda ülke sınırları dışında kalan bölgelerdir. Ülke sınırları dahili ve haricindeki bir çok kasaba, köy ve alan bulunur. Güvenlik çok sıkı olmadığından her an tehlike baş gösterebilir.

Moderatör: GM-Naruto

Re: İlk Buluşma - Himari Kazeshini & Eikyū Hikari

Mesajgönderen Himari Kazeshini tarih Prş Şub 16, 2012 7:00 pm

Sarhoş insanlar... Herkes sarhoş insanların çekilemez olacaklarını iyi bilir. Beynini kullanamayan biri zombiden farksızdır. Buna en çok sarhoşlar giriyor. Karşımdaki de onlardan biri olsa gerek. Kafasının ne denli iyi olduğunu bilmiyorum ama sake içiyor. Ve sake denen şey oldukça ağır bir içki. Süte benzemez, şişedeki gibi durmaz. Yaramaz sakenin karşımdakinde ne tür etki yaptığını inceden merak ediyorum. Yolunu kestiğimi anlayacak kadar şuan beyni yerinde mi acaba ? Bir şeylerde şüphelenecek kadar yerinde midir ? Tahmin etmesi güç. Çünkü gözüken sarhoşluk sınırlarına bakarsak kokuların sebebi de karşımızdaki olabilir. Böyle rahat bir biçimde dolaşması ve han ile ilgili soruları yanıtsız bırakması...Oldukça tuhaf. Kritik bir yer olduğunu söylediğine göre oldukça da işlek olması gerekiyor.

Sarhoşlarla aklımdaki düşünceler bir sağa bir sola yayılıyor. Yayılırken ise tüm dikkatimi ona odaklamıştım bile. Çünkü Uchideshi bir şey yapmamı söyledi ve en iyisini yapmalıyım. Göze girip en iyisi olmalıyım. Önünü kestiğim kişiye belli bir mesafe yaklaştıktan sonra bir anda elindeki şişeyi bana doğru fırlatması gözlerimin kocaman açılmasına neden oldu. Nedeni tabi ki şaşkınlık. Gelen şişe görüş açımı biraz düşürürken arkadan el mühürleri yaptığını fark ettim. Ne tür bir şey uygulayacak ? Eğer yanmış insan kokusunun sebebi bu ise tahmini hiç zor değil. Şişe tam göğsüme doğru gelmekte olan şişeye yapacağım hareket belli. Elementi konusunda tahminden fazlasını yapamasam da işimi bir nebze şansa bırakmak zorundayım. Bunun dışında zora düşmedikçe Uchideshi diye haykırmayacağım.

www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Gelen şişe ve ardından gördüğüm mühürler ile hemen beynimi harekete geçirdim. Fıldır fıldır çalışan beynimden gelebilecek oldukça iyi bir hamle var gibi. Gelen sake göğüsüme doğru geldiği için eğilmem de hiç güç değil. Hızla dizlerimi kırarak eğildim ve eğilirken kafamı biraz daha hızlı indirdim. Eğildiğim an sol ayağımı ileriye doğru uzattım. Uzatırken ayaklarımda chakra topladım. Chakranın toplanması ile birlikte hemen fısıldadım. ''Shunshin no Jutsu'' Hedeflediğim nokta ise tam onun önü. Aramızdaki mesafenin az olması bunu avantaja çevirebilir. Adamın tam önüne Shunshinlendikten sonra ise ayağımdaki chakrayı hiç bırakmadan devam edeceğim. Adamın dibine geldiğim gibi ön tarafa uzattığım sol ayağımı tam çenesinin altına yapıştırıcam.Tekmeyi atma sırasında sağ elimle yerden destek alarak daha başarılı olmasını sağlayabilirim. Eğer hamlem başarılı olursa karşımdaki çenesine sert darbe ile havaya doğru süzülecek. İşte orada tekrar devreye gireceğim. Öncelikli umudum Shunshinimi oldukça hızlı şekilde uygulayıp adamın dibinde bitmek.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

İsim: Himari Kazeshini
Element: Raiton
Klan: -
Köy: Suna
Rütbe: Genin
Seviye: D Rank
Ryo: 20
Görev Puanı: 7
Çanta/Kıyafet:
Standart Shinobi Pack
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina
Genin Kıyafeti C/D-Rank
0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Eşyalar: -

Fiziksel Stat Puanları
Güç: 4
Hız: 6
Dayanıklılık: 5

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu: 7
Genjutsu: 0
Taijutsu: 7
Chakra: 6

Jutsu Listesi:
Hiraishin
Konoha Kage Buyou
Shunshin
Shishi Rendan
Raiton no Bakuhatsu

Kasılan “x” Antrenmanları:
Hız - x2
Raiton no Bakuhatsu - x5
-
Kasılan Özel “x” Antrenmanları:
Hız - x5 (x2'nin devamı)
Kullanıcı avatarı
Himari Kazeshini
Missing-Nin
Missing-Nin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen Eikyū Hikari tarih Pzr Şub 19, 2012 5:25 pm

Rakibimle ilgili son derece kritik bir bilgiyi sakeyi attıktan hemen sonra öğrenmiştim, korku! Sakeyi doğru atamamış olsam da, rakibimin gözlerinin kocaman olmasını keskin bir şekilde görmüştüm. Aklımdan ufak bir çıkarım yapabilirdim tabii; tecrübesiz olduğu, hazırlıksız olduğu, sınır dışında kimseye güvenmek gerektiğini bilmeyen biri olduğu... Fakat rakibimi küçük görmemem gerektiğini yaptığım sayısız dövüşte öğrenmiştim. Hepsinin elinde kullanacakları son bir kozları oluyordu, hemde hepsinin... Ayrıca dezavantajda sayılabilirdim. Önümdekinin takım arkadaşı, arkamdaki handaydı. Önümdeki rakibimi hemen indirip, daha büyük ve muhtemelen güçlü olanla savaşmak istiyordum. 'Benim ismim Shuuryou! Her şeyin, herkesin ve hiçliğin sonu benim!'

Rakibim gözlerindeki tereddütte rağmen savunmasını da yapmayı unutmamıştı. Sake şişesine karşı eğilmeye çalışmış ve bu sırada da, muhtemelen, benim de bildiğim bir tekniğin el mühürlerini yapmaya başlamıştı; Shunshin... Bildiğim ve sıkça kullandığım bir teknikti. Ama rakibimin eğilme ve el mührü hızına bakarsak benden çok daha yavaştı. Dolayısıyla hem onun hareket kabiliyeti, hemde Shunshin hızı benimkine kıyasla daha düşüktü. 'Benim haneme bir bir avantaj daha!' Ve rakibimin dudaklarından belli belirsiz bir şeyler dökülüyordu. Her ne kadar tam olarak duyamasam da, yaptığı el mühürlerini bilmem ve ayaklarının altında belli belirsiz ışıldayan mavi çakrayla beraber fikir yürütmem bir o kadarda kolaydı! Rakibim tekniğini tamamlarken yapacağım savunmaya ve hemen ardından gelecek karşı saldırıya karşı hazırdım, ruhum önümdekini yakmak için daha sıcaktı; daha alev alevdi! 'Bugün giydiğim kıyafetin ismi, ölüm!'

Rakibim tahmin ettiğim gibi ortadan kaybolduğu anda, planladığım gibi geriye sıçrayacaktım. Shunshin doğrusal bir düzlemde 'adımlama' tekniği olduğumdan, muhtemelen rakibimin amacı direk benim üstüme gelmekti. Fakat benim geriye doğru sıçramamla beraber şoke olması içten bile değildi. Aynı zamanda hızımın ona oranla çok daha iyi olması, iyi olduğunu düşünmem, bana büyük bir avantaj sağlayacaktı... Ve planladığım gibi geriye doğru sıçrayabilirsem, ağzımda biriktirdiğim tekniği rakibimin tam üstüne yollayacaktım! Tekniğimi daha önceden hazırladığım için bir avantajım daha vardı. Ninjutsu becerimin 'usta' seviyesine yakın olması, tekniği sayısız kez yapmam ve tekniği çok uzun süre bekletmememden dolayı dezavantaj çok; avantajdaydım! Rakibimin tekniğimle vurulması ve çığlıklar içinde yanması içten bile değildi! 'Aynı Kigahenin adamlarında olduğu gibi, aynı Kirinin adamlarında olduğu gibi; sende yan Suna çöllerinin adamı; ENDAN!'

www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Resim
Resim
Resim
ResimResimResim
Eikyū Hikari
Yaşı: 16
Elementi: Katon
Köyü: Kirigakure
Rütbesi: Missing-Nin
Seviyesi: C-Rank
Nam Puanı
Ryo: 25

Shinobiliği Hakkında
Fiziksel Stat Puanları
Güç: 3
Hız: 12
Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu: 15
Chakra: 11

Shinobi Envanteri
*Çanta; 4/6 Kunai - 2/6 Shuriken - 0/6 Senbon
*Sırta Yerleştirilmiş; Tantou
*Botun İçinde Gizli; Çakı

Shinobi Kabiliyetleri
Teknik Listesi:
*Sanzengarasu no Jutsu
*Kirigakure no Jutsu
*Housenka no Jutsu
*Shunshin no Jutsu
*Suzaku Shiryoku
*Karyuu Endan
*Endan

Çalışma Listesi:
*Kirigakure no Jutsu x5
*Mühür Hızı x3
*Sezgi x3

Hikari Konuşma Tonu
Hikari Düşünce Tonu
Kullanıcı avatarı
Eikyū Hikari
Missing-Nin
Missing-Nin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzt Şub 20, 2012 1:47 pm

Out: Hikari, Shunshin doğrusal bir şekilde olmak zorunda değildir, bu yüzden direk önüne geleceğini düşünmek de mantıklı olmayacaktır.

In: Kazeshini'nin ani saldırısı ile beraber Hikari kısa süreli bir şaşkınlıkla karşılaşıyor. Ağzında tuttuğu Endan'ı da hızlıca salmak istiyor olması bunun bir diğer sebebi. Çünkü Hikari, ağzında tuttuğu Endan'ı başta, Kazeshini'nin sake şişesinden kaçma girişiminden hemen sonra salmayı düşündüğü, ancak sonrasında değiştirdiği fikir ile bocalaması neticesinde böyle bir sonuç doğuyor. Hikari'nin Endan'ı, Kazeshini'nin Shunshin'inden sonraya bırakması ise yaptığı ufak bir hata oluyor ve bu yüzden önüne çıkan Kazeshini'nin tekmesinden kendisini kıl payı denebilecek bir zamanda kurtarıyor. Hızı sayesinde kurtulduğu tekmenin ayağına gelmesi ise havadaki dengesini bozuyor ve bu yüzden ağzından çıkan Endan direk Kazeshini'ye gitmek yerine biraz farklı bir açı ile ilerliyor. Yine de Kazeshini için büyük tehlike oluşturabilecek bir niteliğe sahip durumda. Endan, Kazeshini'nin gövde hizasına doğru, yukarıdan 35-40 derecelik bir açı ile gelmekte, Kazeshini'nin kaçması için kısa bir süresi bulunmaktayken Hikari biraz dengesiz bir şekilde yere iniş yapmak üzere. Aranızdaki mesafe ise yaklaşık 4 metre.

Turn sırası Kazeshini(Kaçış)>GM şeklindedir.

Out: Kurgunun hızlı ilerlemesi için pasiflik kuralı gelmiştir. Pasiflik bildiğiniz gibi 2 gündür. Bu mesajdan itibaren pasiflik uygulanacaktır.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Himari Kazeshini tarih Pzt Şub 20, 2012 9:38 pm

Hareketimi fark edip hemen sıyrılması. Benden yüksek seviye ya da daha hızlı. Umarım ikisi bir arada değildir yoksa ciddi bir sıkıntı olabilir benim için. Rakibimin dibinde belirdikten sonra yerden destekli şekilde kafasına doğru tekmemi savurdum ancak rakip geriye doğru sıçradı.Tabi sıçraması esnasında attığım tekme onun ayağına geldi ve zıplayışını bozdu. Büyük ihtimal düşeceği yeri kısaltmış olabilirim. Ancak gerçekten rakip hızlı. Seri bir shunshinden her baba yiğit kurtulamaz. Analizim şöyle, rakip benden hızlı ve bir ihtimal benden üst kademede. Önceki hareketlerine bakınca sarhoş ve her geçen zamanda sarhoşluğun etkisi artıyor. Çünkü içtiği şey süt değil bir sake. En koca insanı bile kolayca devirebilecek niteliktedir. Şişeyle içtiğini düşününce bu rakibin kafası oldukça iyi. Bunun yanında mühürlerden sonra derin nefes alışı ve zıpladıktan sonra ağzından bıraktığı ateş... Bir katon kullanıcısı. Katon hakkında süper bir bilgiye sahip değilim ancak geneli alanı kapsayan jutsular.

'' Uchideshi-Sannn !!'' Haykırdım ! Rakip zıpladığı gibi ağızından ateşleri bana doğru üfledi. Ateşin açısı...Pek doğru değil açıkcası. Kıl payı ufak bir dokunuş dengesini bozmuş olsa gerek. Sarhoş olduğunu düşününce bu ihtimal biraz daha artıyor. Beni köz yapabilir gibi duruyor bu gelen ateş. Eğilmiş pozisyonumu hiç bozmadan hemen düşündüm.Hızlı hareket etmeliyim. Rakip havada ve düşeceği yer çok uzak olmamalı. Onunla mesafeyi açarsam yakalamam zor olabilir. Çünkü hızlı gibi duruyor. ! Rakibin havada gidişini dikkatlice izledikten sonra düşebileceği yeri hemen göz kararı ile seçtim ve tekrar tek mühürü yaptım. Shunshin ! Eğilmiş vaziyette direk ileriye doğru gideceğim ve o yere inerken onun dibinde biticem. Uchideshi-San nerede peki ? Ateşler yere değdiği an gürültü çıkaracaktır. O gürültü ile buraya gelebilir.Bunu başarabilirsem daha güzel hareketler yapmayı umuyorum. Şuan yapabileceğim en iyi şey Shunshin. Eğer rakip dibime düşerse aynı hamlemi tekrarlayacağım. Çenesine doğru bir tekme. Ancak hala havada olursa başka bir şey uygulayacağım. Tabi kide Kage Buyou. Şuan yapmam gereken tek şey tahmini olarak karar verdiğim yere gitmek. Gittiğimde duruma göre hamlelerimden birini yapacağım. Hızlı gidersem saldırısı sırası bende olmalı.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shinobi Pack
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina
Genin Kıyafeti C/D-Rank
0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
Hiraishin
Konoha Kage Buyou
Shunshin
Shishi Rendan
Raiton no Bakuhatsu

Hız - x2
Raiton no Bakuhatsu - x5
-
Hız - x5 (x2'nin devamı)
Kullanıcı avatarı
Himari Kazeshini
Missing-Nin
Missing-Nin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Sal Şub 21, 2012 5:33 pm

Kazeshini'nin Uchideshi'ye bağırmasının ardından handan hızla çıkan Uchideshi ikinizin kavgasına şahit oluyor. Bunu fark edebilen Hikari ise ikiye bir neler yapabileceğini düşünmeye başlıyor yere iniş yaptığı sırada. Bu esnada ise Kazeshini yerde olmasının getirdiği yarım metrelik avantaj sayesinde Shunshin yapabiliyor ve Hikari'nin çenesine bir tekme atmak için hamlesini yapıyor. Fakat Hikari'nin bu tekmeden kaçmasına hiç gerek kalmıyor çünkü bu gelen tekmeyi savurşturan kişi Basho'nun ta kendisi oluyor! Kazeshini'nin tekmesinin yönünü kendi tekmesi ile değiştiren Basho Hikari'yi muhtemel bir darbeden kurtarmış oluyor. Ancak işin aslı, Hikari'nin kendi çabasıyla bu tekmeden kurtulabileceği yönünde.

Kavgaya Basho'nun karışmasının ardından ise yerinde fırlayan Uchideshi hızlı bir şekilde Hikari'nin yanından geçip Basho'ya doğru bir hamle yapıyor. Fakat Basho ustalıkla kendisine gelen bu direk saldırıyı geriye zıplayarak kovuşturuyor. Uchideshi bir hamle yapmak için daha tam yerinden fırlayacakken "Sakin ol Uchideshi, ben Basho!" diyor ve bu kelimeler ile Uchideshi olduğu yerde kalarak hamlesini iptal ediyor. Bu sefer yürümeye başlayan Basho olurken Uchideshi'nin yanından geçip Hikari geliyor ve "Bir sıkıntı yok değil mi? Bu amatörlerden dayak yemiş olma ihtimali yok gerçi ama..." diyerek Uchideshi'yi ve Kazeshini'yi küçümsüyor. Bu esnada ise Kazeshini'nin yanına gelen Uchideshi Basho'ya "Dua et aynı taraftayız Basho, yoksa seni çoktan küle çevirirdim!" diyerek bu küçümsemeyi bir tehdite dönüştürüyor. İki tarafta karşılıklı olarak birbirinize bakarken bu rahatsız edici bakışları bozan Basho oluyor ve Uchideshi'ye "Paipu nerede? Ona iletmemiz gereken bir mesaj var." diyor. Uchideshi ise "Ne zamandır senin gibi düşük sınıflar Paipu-sama ile konuşabilir oldu!" diyerek küçümseme sırasının kendilerinde olduğunu ispatlıyor. Her ne kadar Basho ve Hikari'nin yüzü bir maske ile kapanmış olsa da gözlerinde tıpkı Uchideshi ve Kazeshini'de olan öfkeyi görebiliyorsunuz. Basho ise bu küçümsemeye karşılık "Keitaro-sama'nın sözlerini duyması için senden izin almasına gerek yok değil mi?" diyor. Giderek sertleşen ortamın yumuşaması mümkün görünmüyorken Uchideshi farklı bir konuya değinerek "Neden hanı mahvettiniz? Hancıyı niye öldürdünüz? Yoksa Tanrınız olan paranızı vermedi mi?" diyerek ufak bir gülümseme yolluyor gözleriyle. Basho ise bu olaya karşılık sadece Hikari'ye bakmakla yetniyor. Bu olaydan haberi olmayan Basho'nun gözlerinde ise saf bir öfke patlıyor ve hiç beklemediği bir anda Hikari'ye elinin tersiyle bir tokat indiriyor! Yüzündeki metale rağmen tokadın şiddeti ile kafası dönen Hikari'yi hemen tutan Basho bakışlarını Uchideshi'den ayırmadan Hikari'ye "Niye onu tek başına öldürüp bütün zevki sen üstlendin ki? Hani bu işi beraber yapacaktık! Bu yüzden bir tokatla cezalandırdım seni ama istersen bizi sorgulamaya çalışan adama sen de aynısını yapabilirsin!" diyor. Her ne kadar bir tokat atmış olsa da Hikari'yi savunan cümleleri karşısında Uchideshi "Sizin gibi adamlarla konuşmak gerçekten mümkün görünmüyor. Gidelim Kazeshini, geceyi geçirecek başka bir yer bulalım. Burası leş kokuların istilasına uğramış!" diyor ve arkasını dönüp yavaşça yürümeye başlıyor.

Turn sırası yoktur, isteyen önce yazabilir.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Eikyū Hikari tarih Çrş Şub 22, 2012 9:32 pm

'Korkak...' Nefret dolu bir bakış. 'Tam bir korkak!' Korkaklarla dövüşmenin pek çok yolu vardır. Onlara karşı pek çok avantajınız vardır. Ama hemen hemen hepsi güçsüzdür ve aynı zamanda size zarar verme potansiyeli en yüksek olanlardır. Çünkü götünü yaladıkları kişileri çağırıp sizinle grup halinde savaşabilir. Bu tiplerden pek bir korkum yoktu açıkçası. En zevkli dövüşler tek başıma pek çok kişiyi öldürdüğüm dövüşlerdi çünkü! Ama benim bile numaralar yapmadan (Göze kum atma vs.) dövüştüğüm yerde, bir piçin dostunu çağırması... 'Şerefsiz orospu çocuğu. Şimdi bitirdim işini. Kanınla kadeh kaldıracağım!' Yere indiğim sırada, önümdeki şinobi Shunshin ile dibime gelmişti. 'Pekala. Demek Taijutsu'yla dövüşüyorsun. O zaman sana biraz Taijutsu dersi verelim!' Adamın her zaman yaptığı gibi tekme atacağını düşündüğüm için, karşı hamlemi gerçekleştirmek maksatıyla elimi çantama atmıştım bile. Fakat her olaya maydonoz gibi dahil olan bir kişi, hiç beklemediğim anda işime karışmıştı; Basho!

Kurtarabileceğim, hatta götüne bile sokabileceğim bir tekmeyi; büyük bir hamle şansımı elimden almıştı. İçimden 'Tch! İhtiyacım olduğu sırada gelmezsin, sikim sikim zamanlarda hamlemi engellersin.' Basho'nun bana karşı söylediklerini ise yumruğumu sıkıp, baş parmağımı kaldırarak şu 'popüler' işaretle karşılık vermiştim. Ve işaretimi Basho'dan diğer adamlara doğru götürürken, baş parmağımı yere doğru çevirdim. Bu hareket ikili tarafından görüldüğü anda ise ufak bir kahkaha, tıslama benzeri ses çıkarmak için kendimi zorlayacaktım. 'Bir kere daha, Kigahen! Şu orospu çocukları için senden şu mühürü kaldırmanı istiyorum. Dur dur dur. Senden bir şey falan istemem. Hikari kandırmak neymiş göreceksin, çakma tanrı!' Bu sırada ise sarışın olanın konuşması başlamıştı. 'Küle çevirmek, Katon... O velet Basho'yu küle mi çevirecek, neredeyse beni yenen kişiyi? Heh. Katon'un üstadı buradayken, bu ne büyük hakaret? Ah ağzım açık olacaktı...' Ardından Basho, ardında sarışın. 'Sama ha? Paipunun piçlerinden olsa gerek. Peki neden aynı taraftayız? Paipu'yu kolundan sürükleyerek getirmeyecek miydik?' Ve küfür gibi havada yayılan sözcükler ve Basho'nun ani tepkisi!

'Önce Kigahen, şimdi Basho. Ulan babadan oğula mı nesilsiniz? Yedi ceddinizi ben var ya!' Her ne kadar maskemden dolayı en ufak acı hissetmemiş olsam da bana böylesine aşağılayıcı bir hareket kimse yapamazdı! Sağ yumruğumu sıkmadan önce, ufak bir bakışla ikiliye baktım; 'Siyah velet, ezik. Sarışın ise ya cesur, yada deli. Her şekilde ben Basho'yu sikerken, onlarda bizimle uğraşabilir; çünkü o siyahlı velet tam bir korkak orospu çocuğu!' Tüm bunlar yerine sanki şakalaşıyormuş gibi, Basho'nun göğsüne yavaşça vurdum. Onun bakışını yakaladığım anda ise, 'sonra hesaplaşalım' dermişçesine bir bakış attım. Hemen ardından ise Kigahene okkalı bir küfür, ağzımı açmadığından dolayı...

Ayağımı hafifçe yere vurdum. Siyahlı olan yüzünü döndüğü anda ise, sol elimle kendi boynumu kesme işareti yaptım. Hemen ardından ise gene siyahlıyı göstererek hafifçe gülmeye çalıştım. En azından bir tıslama, bir ses, alay ettiğimi belirten bir hareket. Basho'yla sanki aramız iyiymiş gibi, yumruğumu 'kanka' misali onun omzuna vurdum. Bana baktığı zaman ise elimi sallayarak, ikisini işaret ettim. Adeta onların içinin boş olduğunu gösteriyordum. Yada o siyahlı olanın yüreği varsa, tek başına dövüşün ortasına bekliyordum. Ama o korkaktı, ne yazık ki...
Resim
Resim
Resim
ResimResimResim
Eikyū Hikari
Yaşı: 16
Elementi: Katon
Köyü: Kirigakure
Rütbesi: Missing-Nin
Seviyesi: C-Rank
Nam Puanı
Ryo: 25

Shinobiliği Hakkında
Fiziksel Stat Puanları
Güç: 3
Hız: 12
Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu: 15
Chakra: 11

Shinobi Envanteri
*Çanta; 4/6 Kunai - 2/6 Shuriken - 0/6 Senbon
*Sırta Yerleştirilmiş; Tantou
*Botun İçinde Gizli; Çakı

Shinobi Kabiliyetleri
Teknik Listesi:
*Sanzengarasu no Jutsu
*Kirigakure no Jutsu
*Housenka no Jutsu
*Shunshin no Jutsu
*Suzaku Shiryoku
*Karyuu Endan
*Endan

Çalışma Listesi:
*Kirigakure no Jutsu x5
*Mühür Hızı x3
*Sezgi x3

Hikari Konuşma Tonu
Hikari Düşünce Tonu
Kullanıcı avatarı
Eikyū Hikari
Missing-Nin
Missing-Nin

Mesajgönderen Himari Kazeshini tarih Çrş Şub 22, 2012 11:26 pm

Ehh ? Atacağım bu tekmeyi durduran kişi.. Uchideshi'yi çağırdığımı hatırlıyorum başkasını değil. Şuan olanlar bir tuzak mı yoksa. Kafam karışmış durumda. Yaptığım hamle ise tamamen bozulmuş durumda. Olası bir tekmemi engellemesi biraz zoruma gitti ! Saliseler geçmeden Uchideshi'de hemen ortaya çıkıp hareketlenmişti bile. Hareketlenmesi ile birlikte hamlemi savuşturan kişiye saldırdı. Hamleyi savuştururken ilginç konuşmalara şahit olmaya başladım. Aynı taraf ? Bu kişilerle aynı taraftamıyız ? Pehh.. Böyle kokuşmuş piçlerle ne gibi işimiz olabilir ki cidden çok merak ediyorum. Olduğum yerden üstümdeki tozları temizlerken kısık gözlerle etrafımı süzüyordum. Kalbim küt küt atıyor oldukça heyecanlı saniyeler geçti benim için. Kalbimin atışlarını bastırmaya devam ederken, devam eden konuşmaları dinlemeyi ihmal etmedim.

Hamlemi savuran ve dövüştüğüm kişi arasında ufak bir anlaşmazlık olmuş gibi gözüküyor. En azından atılan tokat boşa değildi. Altı bir neden yatıyor olduğunu gerçeğinden eminim. Ancak bunun sebebi beraber öldürmemek olup olmadığı konusunda şüpheci bakıyorum. Beraber öldürmediği için tokatlamak. Gereksiz bir hareketti kesinlikle. Uchideshi'nin yanına çağırması ile ağır adımlarla ilerlemeye başladım. Çağırmasından önce ise dövüştüğüm kişiden gelen abuk subuk hareketler. Kesinlikle beni kıştırmaya yönelik. Ve kışkırıyorum da ! Tekmemi çenesine yeseydi aynı şeyi yapacağından şüphe duyardım kesinlikle. Temizlediğim üstüme son bir kez kontrol ettim ve bir anlık durdum. Sırtım onlara dönükken hiç onlara bakmadan sol elimle sigaradan bir fırt çekermiş gibi yaptım ve elimde olmayan sigarayı kıçımda döndürdüm. Ardından ise yürümeye tekrar devam ettim. Uchideshi'nin yanına gittiğim anda ise onu soru yağmuruna boğacağım. Öncelik ise kalmamız için güvenli bir yer.Bir yer bulana kadar fazla soru sormayacağım. Tek sorum ''Bunların sorunu ne ''
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shinobi Pack
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina
Genin Kıyafeti C/D-Rank
0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
Hiraishin
Konoha Kage Buyou
Shunshin
Shishi Rendan
Raiton no Bakuhatsu

Hız - x2
Raiton no Bakuhatsu - x5
-
Hız - x5 (x2'nin devamı)
Kullanıcı avatarı
Himari Kazeshini
Missing-Nin
Missing-Nin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Prş Şub 23, 2012 12:29 pm

İki grupta birbirinden sakince, en azından başka herhangi bir olay olmadan uzaklaşıyor.

Out: Konu burada sonlanmıştır. Kendi konularınızda birer GM mesajı daha bulunmaktadır, bu yüzden bu andan itibaren kendi konularınızda devam edeceksiniz.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Sınır Dışı Bölgeler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir