Chuunin sınavı maceram, daha başlamadan bittiği çin içimde bir burukluk olduğunu kabul ediyordum, ancak her aydınlığın içinde bir karanlık olduğu gibi, her karanlığın içinde de bir aydınlık vardır. Bu sebepten dolayı ümidimi kaybetmemeyi tercih ediyordum. Nihayetinde chuunin sınavı boyunca köy komisyonundan izinliydim ve görev alma gibi bir zorunluluğum, köyde bulunma durumum yoktu. Bu belki de benim uzun süredir beklediğim fırsat olabilirdi. Çantamın çoğu hala doluydu ve zamanım oldukça boldu. Bu sebeple bazı arayışlara girmek niyetindeydim. Daha önce yalnızca görev bahanesiyle gittiğim, yahut hiç gidemediğim yerleri görmek; gezmek istiyordum. Herhangi bir ülkenin sınırlarında olmadan, özgürce dolaşmak istesem dahi Raion-Sensei otelden ayrılırken beni köşeye sıkıştırmış, bunu yapmayacağıma dair bana söz verdirmişti. Aslında Iwagakure köyünde kalmak da iyi olabilirdi, ancak istediklerimi gerçekleştirmek için bundan daha uygun bir fırsatı ne zaman bulacaktım ki? Bu sebeple bir an bile beklemeden yola çıktım, arayışım başlamıştı..
Sensei'ye söz verdiğim üzere, etliye sütlüye fazla karışmadan Iwa'ya geldiğimiz yoldan ateş ülkesine geri dönmüştüm. Ancak Sensei Ateş Ülkesi'nde bir şeyler yapamayacağıma dair bir şeyler söylememişti. Bu sebeple Konoha'ya gitmeden önce, birkaç kasabaya uğramayı düşünüyordum. Etrafı biraz soruşturup, para yahut bir şeyler kazanmak için uğraşacaktım. İlk hedefim ise Shirogawa Kasabası'ydı. Shirogawa, tam ortasından bir nehrin geçtiği, daha çok turistik bir beldeydi. Bildiğim yegane şeyler bunlardı ve biraz konaklamaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyordum. Kasabaya girdiğimde, öncelikle meydana gidip kasaba hakkında bir şeyler öğrenebileceğim birilerini arayacaktım..

News