Iwagakure'de Kaos, Kardeşin İntikamı

Emekli Admin/Kurgutörler Cynic ve Maxdown'ın eski kurgunun geçmişine dair yazdıkları ficleri içeren bölümdür.

Iwagakure'de Kaos, Kardeşin İntikamı

Mesajgönderen Maxdown tarih Pzr Kas 20, 2011 11:08 pm

Bunu ben baya önceden atmalıydım sanırsam ama unutmuşum işte. Geninler köyden ayrıldıktan sonra yaşananlardır. Hiçbiri bu olaylara şahit olmamıştır. Olanlar elbette vardır. Fic'ten ziyade yaşananları anlattığım bir dalgadır. Yorum konusu açmıyorum, dileyen gelir bana ne kadar mükemmel olduğumu anlatır msnden pmden falan. Hadi eyvallah.

Olayların başlangıcı burdadır. Chuunin'ler açıklandıktan sonra yaşanan şeylerdir bunlar bilmeyenler için. Daha geniş bilgi için sınava katılmış ya da izlemiş kişilere danışabilirsiniz.

chuunin-sinavi/kaos-t5198.html

Mokoto, sırtından aniden çektiği tantou ile Tsuchikage'nin boğazını kesiveriyor. Fışkıran kanın sesini mikrofondan duyabiliyorsunuz. Ölmesine bir kaç saniye kalan Kage'nin nefes almaya çalışması ile oluşan miğde bulandırıcı kas sesleri tüm arenayı kaplıyor. Herkeste bir sessizlik var. 3 saniye geçiyor. Hala herkes olayın şokunu atlatmış değil. Nobuo'nun yüzünde şokla karışık bir dehşet ifadesi görebiliyorsunuz. Bir an sonra, Nobuo haykırıyor: "MOKOTO! NE YAPIYORSUN SEN!" Üzerindeki kan hala sıcak olan tantouyu elinde çevirip sırtıntaki kınına geri sokan Mokoto, yüzünde soğuk bir ifade ile, cevaplıyor: "Sevgili kardeşim, yada şöyle mi demeliyim; üvey piç!" Nobuo-San'ın yüzü adeta gölgelerin arasına girmiş gibi, kararıveriyor. "Aslında sonucun bu olacağını tahmin etmeliydim, kardeşim. Dokuz yaşındayken tanıştığımızda, babam seni eve getirdiğinde ve yeni kardeşim olduğunu söylediğinde, ilk bakışmamızda olayların buraya geleceğini anlamalıydım. Onun öz oğlu olmama rağmen, çoğu alanda senden başarılı olmama rağmen, hep seni sevdi! İyi kalpli Nobuo, cesur Nobuo, peh! Stratejik zekaya sahip değilsen, deli cesaretinin en ufak bir anlamı yok!!" Mokoto'nun yüzü gerilmeye başlıyor. Alnında bir damarın şişip atmaya başladığını farkediyorsunuz. Ayrıca diğer farkettiğiniz şey, yaşanan olayların hala devasa ekrandan yayımlanması ve herkesin pür dikkat orayı izliyor olması. Adeta herkes ayrı bir evrende kaybolmuş gibi, orayı dinliyor. Nobuo, zar zor konuşarak cevap veriyor, bir süredir sessiz olan "kardeşine": "Beni hiç bir zaman senden daha fazla sevmedi kardeşim. Yalnızca, onun öz oğlu olduğun için ve ikimize de eşit sevgi gösterdiği için, beni hep kıskandın. Kendinin daha fazla ilgiyi hakettiğini düşündün. Ve belki de gerçekten böyleydi, çünkü dediğin gibi bir "üvey piç" için sevgisini ikiye bölmüştü babam." "ONA BABAM DEMEYİ KES OROSPU ÇOCUĞU!!" diye haykırıyor Mokoto. Sinirden adeta titrediğini görüyorsunuz. Nobuo, yine adeta karanlıklara gömülüyor. "Senden daha iyiydim, hep! Ancak hiçbir zaman beni yeterli görmedi, hiçbir zaman! Ondan ne zaman bir şeyler istesem, daha çok genç olduğumu, olgunlaşmam gerektiği zırvalarını saydı bana. Ancak salak olan benmişim, lanet olası! Beni yalnızca oyalıyormuş! Ona defalarca koltuğunu bırakmasını ve emekli olmasını, yeni Tsuchikage olmaya hazır olduğumu kibar bir dille belirttim ancak her seferinde geçiştirdi! Ve nihayetinde beni ANBU'lara soktuğunda, amacını anlamalıydım. Ancak belki de gerçekten haklıydı, çünkü çok gençtim ve lanet olsun ki çok salaktım! Seneler geçtikçe, ANBU'lar arasında yükseldikçe, olayın ciddiyetini farketmeye başladım. Moruk, bana yalan söylüyordu. Ve lanet olasıca ANBU, hep salak milliyetçilerle doluydu. ANBU'daki kilit kişilerin neden öldürüldüğü üzerinde altı ay uğraşmıştın değil mi kardeşim? Hatta benden yardım bile istemiş, dikkatli olmamı defalarca söylemiştin bana. Sana belli etmemek için çok büyük işkence çektim, ancak içimden deliler gibi gülüyordum.. Çünkü onların hepsini ben öldürttüm. Babama sadık kim varsa. Ve yeni bir hareket için, tamamen bana sadık olan adamları seçtim ANBU timine. Nihayetinde lider olabildiğimde, tüm hakimiyet bana geçmişti ve herkesi, tek bir amaç için eğittim. Yalnızca bana sadık olmak. Acemileri kandırmak kolaydı, ve hırslı birkaç kişi de işimi kolaylaştırmıştı. Öldürülenlerin yerine koyduklarım ise, adeta cevherdiler. Kısa bir süre sonra tüm ekip istediğim hale gelmişti. Ve babamla aram bir süreliğine de olsa iyi bir hale gelmişti. Nihayetinde beni buraya sokan oydu ve böyle bir ekip kurmamı dolaylı yoldan yine o sağlamıştı. Birkaç kez benimle bir şey konuşmaya niyetlendi ancak vazgeçti. Bu durumu bana yeni Kage'liği teklif edeceğine vurdum ve heyecanla o günü beklemeye başladım. Tsuchikage olduğumda, yapacağım işler çok büyüktü. ANBU kadrosunda olduğum süre zarfında öğrenmiştim ki, ninjalara yalnızca savaşta kazanç vardı. Ve bu düşünce, çoktan zihnimin derinliklerine işlemişti bile. Barış, HAH! Kıçımın kenarı. Ancak, bir sabah uyandığımda köy resmen çalkalanıyordu! Çünkü lanet moruk yeni Tsuchikage olarak seni açıklamıştı! O an seni öldürmemek için duvarı yumruklamaktan, ellerimi haşat ettim, lanet herif.." İkili konuşmaya devam ettikçe, stadyumdaki onlar haricindeki sessizlik, her an derinleşiyor. Nobuo-San'ın yumruklarını sıktığını farkedebiliyorsunuz. "Ve şu chuunin sınavı zırvalığı. Bunu duyduğum anda babama resmi bir ultimatom gönderdim. Chuunin Sınavı, diğer köy liderlerine açıklandığı üzere Iwagakure'nin barış yandaşlığını kanıtlamak için kendi ülkesinde yapacak olduğu bir müsabakaydı. Ve bu, düşüncelerime tamamen karşıydı. Chuunin sınavı yapılmamalıydı. Ne yaparsam yapayım, babam senin gazına geldi ve fikri ortaya atan seni, sınavdan sorumlu görevli de yaptı. Başlarda bu iş tüm planlarımı bozacakken, sınava birkaç hafta kala aniden beynimde oluşan fikirle sınavı yararıma kullanmaya karar verdim. İlk aşamadaki dördüncü soru. Sınavı değerlendiren komiteye adamlarımı sokup dördüncü soru ile ilgili verileri kaydettirdim. Birkaç acemiyi bu konuyla ilgili sorguladığını duydum, ahaha. Çok zavallısın kardeşim. Zaten küçük geninciklerin yazdığı çoğu şey her shinobinin bilebileceği basit şeyler, ancak aradaki cevherleri bulabilmek, bize savaş kazandırabilirdi ve daha güzel bir kalıp uyduramazdık buna. İkinci aşamaya geçildiğinde ise, işte planım orada başladı kardeşim. Salak gibi tüm güvenlik işini ANBU'lara verdiniz, ve biz de Missing-nin'leri içeri soktuk. Aslında daha ciddi bir kaos ortamı planlıyorduk, bir çok genin öldürülecekti ve geninlerinin hesabını sizden soracaktı köyler. Ancak iyi bir teşkilatlanmanız varmış, missing-nin'lere karşı hemen destek ekipler gönderildi, bu konuda seni takdir etmekten kendimi alamadım. Ancak bu kardeşim, son..
www.youtube.com Video from : www.youtube.com
Kullanıcı avatarı
Maxdown
Emekli Admin / Elder God
Emekli Admin / Elder God

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Dön Shinobi Günlükleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir