Yay ve ok

Moderatör: GM-Naruto

Yay ve ok

Mesajgönderen Nehira Shingoku tarih Çrş Kas 16, 2011 12:07 am

Annemin dediğine göre çok aceleci bir insanmışım, aklıma ne gelirse hiç soruşturmadan onun peşine düşer ve yaparmışım. En küçük bir şey olsa bile eğer kafamı karıştırıyorsa, beni merak içinde bırakıyorsa onu halletmek için elimden geleni yaparmışım. Bu gün bunu tam manasıyla anlamıştım. Kafamı karıştıran bir soruyu sormak için taa neppu vahasından kalkıp köyün köşesindeki marangoza kadar gelmiştim.

Çok merak ediyordum ama, acaba marangozcu benim için bir yay ve ok yapabilir mi ? Bunun için sabahın köründe kalkmam benimde garibime gitse de, kişiliğime saygı duyuyordum. Bunu yapmam gerektiğini o söylüyorsa yapmalıydım.

Köyün ucundaki marangozun önüne sonunda gelmiştim. Biraz marangozun önünde beklemeye karar verdim, hazır olmadıkça o kapıdan içeri girmeyecektim. O dedenin benim isteklerimi yerine getirmesi için her şeyi yapmalıydım. O yayı ve oku çok istiyordum. Dedemin bana çocukken anlattığı o hikayeden sonra yaylara olan ilgim artmıştı, büyüyünce hep onlardan bir tane kullanmak istemiştim. Daha tam olarak büyümesem de onları usta bir şekilde kullanabilmek istiyorsam çocukluktan antremanlara başlamış olmam gerekirdi. Bu işin ne kadar uğraş gerektirecek bir iş olduğunu biliyordum. Fakat bir şey daha biliyordum o da: eğer okçuluğu becerebilirsem çok daha avantajlı olacağımdı.

Kendimi bunları düşündükten sonra daha iyi hissetmeye başlamıştım. Gaza gelmiştim resmen. Kapıya hızlıca çaldım ve kapıyı ittirdim, eğer açıksa içeri girmek için.
Resim

You'll become a mindless puppet;
I will pull the strings!

İsim: Nephira Shingoku
Klan: Nephira
Köy: Sunagakure
Rütbe: Genin
Seviye: D-rank
Takım: Suna Takım 1
Ryo: 10
Görev Puanı: 0

Çanta/Kıyafet:
-Standart Shinobi Pack
-Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
:
Güç: 3
Hız: 6
Dayanıklılık: 6

Shinobi Stat Puanları:
Ninjutsu: 8
Genjutsu:
Taijutsu: 2
Chakra:10

Jutsular
:
[Klan]Doku hanamizu (D) [Klan]
[Klan]Doku Kinoko (C) [Klan]
[Puppet]Kugutsu No Jutsu[Puppet]
[Taijutsu] Oukashou (C) [Taijutsu]

Kasılan X'ler:
Çakra Kontrolü X4

Ödüller/Özel Antremanlar:

Vincent Jones
Kullanıcı avatarı
Nehira Shingoku
Suna / Genin
Suna / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Yay ve ok

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Çrş Kas 16, 2011 12:26 am

Kapıyı ittiriyorsun ancak açılmıyor. Kafanı umutsuzlukla biraz eğdiğinde ise kapıya yapıştırılmış ufak bir kağıt görüyorsun. Kağıtta yazanlar şöyle:

Antrenman Günü

Saat 08.30 - Akşam 19.30
Kapalı
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Nehira Shingoku tarih Çrş Kas 16, 2011 11:05 pm

Kapıda gördüğüm yazıdan sonra moralim çok bozulmuştu. Taa neppu vahasından kalkıp marangoza gelmiştim ama gidip antreman gününe denk gelmiştim. Yapabileceğim pek bir şey yoktu kafamdaki şu olayı halletmem gerekliydi ve bunun bu gün olması şarttı. Bekleyecektim, burada beklemek sıkıcı olacağından yapacak bir şeyler bulmalıydım. Ne yapacağımı da tam olarak bilmiyordum. Aklımda akademiye gidip oradan bir öğretmen bulmak vardı fakat bir takımdan olmadığımdan bana bir öğretmen tahsil edilmesi biraz zor olabilirdi. Yinede şansımı denemekten bir zarar gelmezdi en azından vakit geçirmiş olurdum, belki beni kabul ederlerdi de bir kaç yetenek kazanırdım. Fazladan teknik göz çıkarmazdı.

Ne kadar zor olsa da akademi yoluna koyulmuştum. Yolda giderken benim için yararlı olabilecek tekniklerin listesini bile yapmıştım aklımdan. Çok pozitif düşünüyordum ama kötü düşünmekten iyiydi. Vahanın delisinde duyduğuma göre düşüncelerimiz, inançlarımız yaşanacak olayları etkiliyordu. Her ne kadar deli olduğunu söyleseler de diğer çocuklarla konuşmaktan çok daha eğlenceliydi onunla konuşmak. Gerçekten de konuştuğu zaman insanı etkileyebiliyordu. Çoğu insanın söylediklerinden çok daha mantıklı şeyler söylerdi. Akademiye doğru ilerlemeye devam ediyordum.

Out: Gm-san acaba saatin kaç olduğunu öğrenebilir miyim? Birde sanırsam akademi binası yıkılmıştı fakat bunu bilmediğimi varsayıyorum ve oraya gittiğimde öğreneceğim. Yani aslında teknik falan öğrenmeye gitmiyorum, sadece zaman doldurmak amaçlı.
Resim

I will pull the strings!

Çanta/Kıyafet:
-Standart Shinobi Pack
-Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
:

Shinobi Stat Puanları:
Genjutsu:

Jutsular
:

Kasılan X'ler:
Çakra Kontrolü X4

Vincent Jones
Kullanıcı avatarı
Nehira Shingoku
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Prş Kas 17, 2011 12:40 am

Akademiye doğru ilerleyişin başlıyor. Ancak Akademi Binası'na giden yolda tuhaflıklar gözüne çarpmıyor değil. Bunlardan bir tanesi, her zaman aynı yerde bekleyen tek gözlemci varken şimdi buradan beş-altı adamın duruyor olması. Saat 10 civarında ve Akademi Binası'na uzak bir mesafedesin. Daha yürüyecek yolun var yani.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Nehira Shingoku tarih Prş Kas 17, 2011 12:20 pm

Akademi binasına doğru yürürken derin düşüncelerden bir ara kurtulup çevreme bakmıştım. Etrafta olması gerekenden çok daha fazla gözcü vardı. Bir terslik olduğunu farketmiştim. Bu işte mutlaka bir terslik vardı, genelde sadece tek bir gözcü olan yerde beş altı tane gözlemci olması çok garipti. Bu çok garibime gitmişti ve vücudumdaki merak oranı artmaya başlamıştı. Neler döndüğünü çok merak ediyordum. Merakımla beraber yürüyüşümü hızlandırdım, bir an önce akademiye varıp neler döndüğünü öğrenmem gerekliydi.

Yürürken aklıma akademiye varmadan da durumu öğrenebileceğim geldi. Hızlıca yolun kenarında duran shinobilerin yanına yaklaştım. Meraklı bir surat ifadesiyle " Günaydın, ossan bir şeyleri çok merak ettim. Bende bir shinobiyim ve akademi üzerindeki yolda bekleyen gözcü sayısının acaba önemli bir olay mı oldu? Beni bu konuda aydınlata bilirsen çok sevineceğim gerçekten meraktan ölüyorum demiştim" dedim. Dediklerimde tamamen samimiydim, merakım tüm vücudumu sarmalamıştı ve şuan aklımdaki her şeyi unutmuştum.Ok yada yay artık benim için hiç önemli değildi, tek yapmak istediğim şey neler döndüğünü öğrenmekti.
Resim

I will pull the strings!

Çanta/Kıyafet:
-Standart Shinobi Pack
-Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
:

Shinobi Stat Puanları:
Genjutsu:

Jutsular
:

Kasılan X'ler:
Çakra Kontrolü X4

Vincent Jones
Kullanıcı avatarı
Nehira Shingoku
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Kas 18, 2011 12:59 am

Shinobi şaşkın bir şekilde sana bakıyor ve "Nasıl bilmiyor olabilirsin!? Akademi Binası komple yıkıldı ve Kazekage Binası da ciddi zararlar gördü. Bunların hepsi sadece bir patlama ile oldu!" diyor telaşlı bir şekilde. Sonrasında ise kuşku dolu bir şekilde sana bakıyor ve "Çabuk ismini söyle shinobi!" diyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Nehira Shingoku tarih Cum Kas 18, 2011 11:07 pm

Adamın son cümlesinden benden şüphelendiği ortadaydı. Bu iş gittikçe komik bir hal alıyordu, bu durumdan bariz bir şekilde zevk alıyordum. Küçük yaşta bir genindim ve bu kişi benden şüpheleniyordu. Ufaktan bir tırsma da bedenime yayılmaya başlamıştı bir anda da. Bu adamın şüphesini dindirecek, tatmin edecek bir cevap veremezsem bu iş benim üstüme gayet de kalabilirdi.

" Benim adım Nephira Shingoku. Bu olayı duymamanın nedenini de genelde neppu vahasında geziniyor olmama bağlıyorum. Ninja olduğumdan beri sunagakurenin merkezine hiç inmedim, bu yüzden bu olayı duymadım.neppu vahasındaki kimseninde bu olaydan bahsettiğini duymadım. Buraya marangoza bir kaç soru sormaya gelmiştim ama marangozun antreman gününe denk gelmişim. Bende akademiye bir kaç teknik öğrenmeye gelmiştim ve gözcülerin bu kadar fazla olması dikkatimi çekti. O yüzden size bu soruyu sordum" dedim soru sorarmış gibi bir edayla. Adama korktuğumu ve onun benden şüphelendiğini anladığını hissettirmemeye çalışmıştım. Yapacağım herhangi bir mimik hatası yada korkumu plana çıkarma beni ele verebilirdi, hiç bir şey yapmamış olmamama rağmen. Hemen shinobiye bir soru daha sormuştum " Peki bu patlama olayını.. Kim yapmış yahu?" adamın benden şüphelendiğinden suçlunun hala kim olduğunu bilmediklerini anlamıştım fakat bu soruyu yöneltmem benim onun benden şüphelendiğini anlamadığımı belli edecekti.
Resim

I will pull the strings!

Çanta/Kıyafet:
-Standart Shinobi Pack
-Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
:

Shinobi Stat Puanları:
Genjutsu:

Jutsular
:

Kasılan X'ler:
Çakra Kontrolü X4

Vincent Jones
Kullanıcı avatarı
Nehira Shingoku
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cmt Kas 19, 2011 11:07 am

Karşındaki shinobi seni dinledikten sonra rahatlamış görünüyor. Soruna karşılık ise "Şu an bilmiyoruz. Ancak Kazekage bu olayın peşinde, bu yüzden yakın zamanda kim olduğu ortaya çıkar." diyor. Derin bir nefes alıp verdikten sonra sana tekrar şüpheli şüpheli bakıyor ve "Neden hep o vahadaydın? Shinobi olarak burada olman gerekmiyor muydu?" diyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Nehira Shingoku tarih Cmt Kas 19, 2011 11:57 pm

Beni dinledikten sonra rahatlamış ve şüphesini gidermiş shinobi bildiğim cevabı verdi. Kimin yaptığından tabi ki habersiz olacaklardı. Akademi binasını patlattıktan sonra yakalanabilecek bir insan zaten bu işe girişmezdi, girişen de salak olabilirdi anca.

Adam bana yine soru sormaya başlayınca suratındaki o tanıdık yüz ifadesini bir daha gördüm, yine benden şüphe duymaya başlamıştı. Bu adam her gelen geçeni bu kadar sık sorguluyorsa yada her ona soru sorandan bu kadar şüpheleniyorsa kazekage bu olaya iyice takmış olmalıydı. Benim gibi çocuk sayılabilecek yaştaki bir geninden bile bu kadar şüphe duyuluyorsa buradan geçen diğer insanlara acıyordum. Gerçi henge yapmış ve bu işi yapmış olan insan olabilirdim fakat bu da çok mantıksızdı. Bu işi yapan insan bu bombanın patlamasıyla çevresine vereceği etkiyi zaten iyi bir şekilde idrak etmiş olmalıydı, kendisini ve o an yaptıklarını da bile biliyorsa arkasında kanıt bırakmadığından emin olabilirdi. Ki emin olmasa dahi bu suı işlemiş kişinin buraya gelip bunu sorması kadar garip bir şey olamazdı. Fakat bu shinobiye yine düzgün inanabilecek cevaplar vermeliydim.

" Evet normal bir takım üyesi olsaydım buralarda olmam gerekirdi, fakat ben mezun olduktan sonra bir takıma atanmayı istemedim. Yapacağım daha önemli işler vardı. Öncelikle klanımın özelliği olan bitki bilim hakkında bir çok şey öğrenmem gerekliydi, sonrada her zaman idealim olan kuklacılık sanatında gelişmem lazımdı. Ve bu iki özelliği güzel bir şekilde harmanlayıp güçlü bir shinobi olmalıydım. İşte o zaman her zaman hayal ettiğim her daim köyünü koruyan güçlü shinobi olabilecektim, kendisini sadece köyüne ve köy halkına adamış o büyük hikayelerde adı anılan shinobilerden olabilecektim. İşte tam bu yüzden güçlenmek için takımlara atanmadım ve bu yüzden de vahadan çıkmadım." Köyü korumak ve köyü sevmekle ilgili bir çok şey söylemiştim fakat bunları kalbimden hissedemiyordum. Sadece güçlü olmak istiyordum. Bunları hissetmesem de shinobiye olabildiğince iyi oynamıştım. Beni köyünü seven, onu korumak isteyen pırıl pırıl bir genç olarak görmesi için ne gerektiyse yapmıştım. Gerisi kadere kalmıştı.
Resim

I will pull the strings!

Çanta/Kıyafet:
-Standart Shinobi Pack
-Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
:

Shinobi Stat Puanları:
Genjutsu:

Jutsular
:

Kasılan X'ler:
Çakra Kontrolü X4

Vincent Jones
Kullanıcı avatarı
Nehira Shingoku
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzr Kas 20, 2011 1:12 am

Görevli bir kez daha rahatlamış bir şekilde "Anlıyorum." diyor. Ancak ardından tekrar şüpheli bir şekilde sana bakıyor ve "Takımda değilsin, güçlenmek istiyorsun ve vahada yaşıyorsun. Bu çok ama çok ilginç bir ayrıntı." diyor. Artık kabak tadı veren bu şüphe dolu bakışların sebebinin kesinlikle Kazekage'nin durumundan dolayı olmadığını anlıyorsun. Bu şüpheli bakış ve soruların tek sebebi karşında adamın tamamen bir gerizekalı olmasından ileri geliyor gibi. Yoksa hangi mantıklı adam sürekli şüphelerini bir kalemde silip yerine yenilerini getirebilir ki?
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Sonraki

Dön Marangoz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir