Çocuğun dışarı çıkma hamlesinden sonra Nanba ba-chan gülümsemesine katılıyordum. Çocuğun bozulması, içimde çok büyük bir haz patlaması yaşattırmıştı. Ondan sonra Nanba ba-chanın söyledikleri Kouri ossan hakkında bilgilerdi.
Anladığım kadarıyla Kouri yaşlı bir adamın sahip olması gereken herşeye sahipti. Huysuzluk, gelenekler bağlılık ve saygıya önem veriş. Onunla kötü anlaşmayacağımızı biliyordum. İstediğim halde, onun istediği şekilde davranıp ; ona iyi br öğrenci olabileceğimi gösterebilirdim. Fakat onla çok iyi anlaşamayacağımızıda biliyordum. Öğrencisi olmaya seçildikten sonra ona ters gideceğim kesindi. Çünkü böyle yaşlı insanlar, gençleri eğlenceden kaçırabilmeleri için var güçleriyle çalışırlardı. Eğer eğlenmeme engel olursa onunla kesinle atışırdım ama şuanlık onun huyuna gidip şu öğrencilik işini kapmalıydım.
Kourinin geldiğini Nanba ba-chan söylediğinde içime heyecan duygusu yayılmaya başladı, girmediği hücrem kalmamıştı. Daha çok ellerime hücüm ediyordu ve avuçlarımı terletiyordu. Nanba ba-chanın arkasından gidip, o kocasını karşıladıktan sonra ; kourinin yanına gidip selam vermek için küçük bir şekilde eğilecektim. Sonrada söze girip " Hoşgeldiniz efendim. Ben Nephira Shingoku, isterseniz Shin de diyeblirsiniz. Buraya sizin öğrenciniz olma umuduyla geldim. Siz evde yokken dışarıda beklemeliydim fakat sıkıldığım için kapıyı vurdum ve içeri girdim, bunun için özür dilerim. Lütfen beni öğrenciniz yapın" dicektim en masum ifademle.

News