Gökyüzüne ulaşmak...

Seretei'nin dış bölgesi olan sivil ruhların bulunduğu yer. Rahat davranabileceğiz 1'den 49'a kadar şehir mevcut.

Gökyüzüne ulaşmak...

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Pzr Eki 16, 2011 12:32 pm

Not : Geçmiş rp sidr.Shinigami olmadan önceki halimizdir...

Bağırışmalar...Koşuşturan çocuklar...Rukongainin sefil havası...Daha alışamadığım bir yaşam.Amaçsız bir Ruhlar alemi...Daha bir kaç yıl olmuştu bu dünyaya geleli.Anlaşılmaz olaylar ve herkesin olmak istediği Shinigamileri öğreneli. Yine de ölmeden önce nasıl biri olduğumu ve ne yaptığımı öğrenmek isterdim fakat ölmeden önceki hayatım hakkında hiç bir şey hatırlamıyordum.Gerçi hiç kimse hatırlamıyordu.Buraların nasıl oluştuğu hakkında kimsenin bir fikri yoktu. Ne amaçla hayata yeniden döndüklerini bilmiyorlardı.Bildikleri tek şey Shinigamiler bu dünyalara düzen getirmeye çalıştığıydı.Fakat bir Shinigami ,köylüler için seçilmiş kişilerdi.Hepsi kılıç kullanıyordu.Buda ilgimi çekiyordu.Hiç bilmediğim bir yerde en çok bildiklerimleyim...Kılıçlar...İçimi ürpertiyor ve beni kendilerine çektiriyolardı fakat bir Shinigami olmak için akademiye katılmak gerekiyordu ve buda benim için zahmetli bir işti.Belkide birkaç sene daha buralarda takılmalıydım.Hiç kimseyle konuşmuyor hiç kimseyi tanımıyordum.Belkide birileriyle tanışmalı buradaki hayatıma bir anlam katmalıydım...Belki de hayatıma bir anlam bulmalıydım.Fakat bunu nasıl yapmalıydım...Nereden başlamalıydım ? Ne yapmalıydım...Belki de bunlar hakkında çok düşünmemeliydim.Bir damla bulutsuz gökyüzüne doğru başımı kaldırırken adımlarım gittikçe yavaşlamıştı.Huzurumun kaynağıydı bu gökyüzü fakat o bulutlar içimdeki karanlığı ortaya çıkarıyordu ve bulutlu günlerde asla huzurlu olamıyordum.Masmavi gökyüzü...

Düşüncelerim ve ağır adımlarımla yürürken gökyüzüne bakan gözlerim yüzünden olsa gerek birisine çarpmıştım sanırım.Huzurdan dolup taşmış ve belkide 10yıllar boyunca hiç bir şey yapmadan böyle yürüyebilecek bir beden ile çarptığım kişiye bakmak için kafamı aşağıya çevirecektim.
Resim

Takım : Takım 3
Takım Rütbesi : Takım Üyesi
Zanpaktou : Yoshi Manji
Temel Stat Puanları :
Güç: 6
Dayanıklılık: 4
Hız: 12 x5

Bleach Tipi Stat Puanları :
Kenjutsu: 12 x2
Kidou: 0
Reiatsu: 10

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :
Hız x5 ( akademi-f188/bir-kilic-ustasinin-hiz-i-x-t4821.html )
KenJutsu x2 ( akademi-f188/bir-kilic-ustasinin-hiz-i-x-t4821.html )
Ekipmanlar: Kolye, Rozet.

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Gökyüzüne ulaşmak...

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Pzr Eki 16, 2011 8:27 pm

Bir anda aklımdan dağılan düşünceler ile büyük bir şaşkınlıkla kafamı aşağıya doğru çevirirken aklımda yüzlerce soru vardı.Acaba yalnışlıkla kime çarpmıştım...Kafamı çevirmem ile inanılmaz güzellikteki bir kıza çarptığımı anlamam bir oluyordu.Kafam karışmıştı ve daha ne yapacağımı çözemeden bir anda ayağa fırlamıştı.Üstünü silkelemeye başlamıştı bir anda.Aklımın karışıklığı henüz gitmemişti , ki kafamda söyleyeceğim sözleri bile hazırlayamamıştım , bir anda sesi yüksek ve ciddi bir sesle ;
"Önüne baksana be!"

Gittikçe şaşkınlıkla kaplanan yüzümün nasıl bir hal aldığını bilmezken saf saf kıza bakmaya devam ediyordum.İlk defa böyle bir şey hissediyordum.Gezindiğim yıllar arasında ilk defa bir kızla konuşuyordum.Belki de yapmam gereken şey buydu.Yıllardır aradığım his ve amaç...Fakat ne yapmalıydım bilmiyordum.Ardından kız biraz daha dikkatli bakmıştı bana ardından biraz daha yumuşak ve içimi okşayan bir sesle ;
"Neyse olan oldu.."

Belki de yumuşamıştı ve olaya biraz daha yumuşak bakmıştı.Fakat ben hala ne yapacağımı bilmiyordum.Refleks ve bilinçsizlik olarak sağ elim başımın arkasına doğru gitmişti.Ardından gülümseyerek sıcak bir sesle planladığım konuşmaya başlayacaktım ;
"Ee...Şey...Kusura bakmayın sanırım biraz dikkatsizdim..." sözlerimi bitirdikten sonra başımı biraz öne eydikten sonra kızın gözlerine bakarak yeniden konuşmaya başlayacaktım ;
"Ben Hisagi Hanzo...Bana kısaca Han diye bilirsin...Peki senin ismin neydi ?..." Sözlerimi bitirmem ile birlikte gülümseyerek kızın gözlerine bakmaya devam edecektim...
Resim

Temel Stat Puanları :

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Pzt Eki 17, 2011 8:59 pm

İçimdeki duygular gittikçe değişirken hiç değilse Rukongaide yapacak bir şey buldum diye seviniyordu bir yanım. Sonunda Rukongai de boş boş gezmekten kurtulabilecek bir şeyler bulmuştum.Fakat bu zamana kadar pek kişiyle konuşmadığım için ne söyleyeceğimi bilmiyordum.Belki de Rukongai de gezmek en iyisi olabilir.Rukongai de daha bir kaç mahalle görmüştüm sadece ve zamanlarımı burada olanları anlamaya çalışmakla geçiriyordum.Az çok bir şeyler anlamıştım ve karşımda 2 seçenek vardı.Ya Shinigami olup kılıç sallayacaktım yada aylak aylak gezinmekti.Kesinlikle bundan sıkılmıştım ve ilk olanı seçecektim.Fakat şimdi aklımdaki düşünceleri atarak karşımdaki kıza yoğunlaşmam gerekiyordu.Düşüncelerimden uzaklaşarak sıcak ve içimden gelen bir ses ile konuşmaya başlayacaktım ;
-"Memnun oldum Liz...Kusura bakma buralarda yeniyim...Belki biraz gezebiliriz..."
Resim

Temel Stat Puanları :

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Sal Eki 18, 2011 7:42 pm

Sorumu sormadan önce dizlerini silkelemeye başlamıştı karşımdaki kız.Ardından sorumu sormam ile birlikte kız güzel bir gülümseme yaparak konuşmasına başlamıştı.
-"Sana mı gidiyoruz bana mı?"
Kız sözlerini bitirir bitirmez değişik duygularla çalkalanan bedenim sonunda kendi yerini bulabilmişti.Benim yerim kesinlikle bir kızın yanı olmalıydı.Fakat kılıçlar mı...Kızlar mı ? Diye sorulduğunda kesinlikle susup kalabilirdim.Belki de kılıçlar kadar kızlarında önemi vardı benim için.Değişik düşünceler ile boğuşurken bir anda kolumdan tutarak yürümeye başlamıştı kız.Önce kendimi bir anlığına kaybetsem de bir anda kendime gelebilmiştim.Adımlarımı biraz hızlandırıp kolumu kıza atıp konuşmaya sakin bir biçimde yeniden başlayacaktım.
-"Evim bir kaç sokak ötede.Kerpiçten yapılma ve biraz fakir evi olsada...Belki de evimi görmek istersin ?..."
Resim

Temel Stat Puanları :

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Sal Eki 18, 2011 9:28 pm

Kıza kolumu atarak sözleri söylemem ile birlikte Liz'in cevabını beklemeye konulmuştum.Ardından sesinde bir gram değişiklik olmadan Liz konuşmaya başlamıştı.
-"Burada başka türlü ev yok zaten, yıkılmasın da.."
Sözlerini bitirdikten sonra ufakta olsa güldürmüştü beni.Aslında pekte komik değildi.Yine de bunu onun söylemiş olması kesinlikle gülünmesi gereken bir espiri yapıyordu bu cümleyi.Duygularım gittikçe karmaşıklaşıyordu.Fakat bu duruma çok çabuk alışabilirdim...Hatta böyle bir kızla karşılaştığım için Kılıçların Tanrısa şükürler bile ediyordum.Kim bilir belki de hayatım yeni yeni anlam kazanıyordu.Artık yapmam gerekeni biliyordum.Dalmış gitmiş ve ufka bakan gözlerimi Liz'e çevirerek gülümser bir yüzle yeniden konuşmaya başlayacaktım.
-"Peki kendinden bahsetsene daha seni hiç tanımıyorum.Nelerden hoşlanırsın ? Neler yaparsın ? Bu arada ilerideki köşeyi dönünce eve varacağız..."
Resim

Temel Stat Puanları :

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Sal Eki 18, 2011 9:42 pm

Heyecanla karışık tuhaf bir tutku halinde bekliyordum Liz'in cevabını bu sırada yürüyüşümüz hep aynı tempodaydı. Sonunda beklediğim cevap tatlı bir sesle gelmişti.
"Bilim. Evet, kendimi tanımlamam gerekirse tam bir bilim insanıyım. Deneyler, canlılar ve mikroorganizmalar.. Bunların hepsi benim ilgi ve uzmanlık alanıma giriyor. Ya sen?"
Yani bu güzel kız bir bilim kadını mıydı ? Bilimle uğraşıp değişik uğraşlar içine mi giriyordu.Deneyler...Canlılar ve Mikroorganizmalar...Çok uzak olduğum konular.Benim bildiğim sadece abaza gibi kılıç sallamaktı.Asla bilim adına bir şey yapmamıştım.Yapmayacaktımda.Çünkü biliyordum herkes kendi alanında düdüğünü öttürmeliydi.Kafamı tekrar önüme döndürmüştüm ki çoktan eve vardığımızı görmüştüm.Elimi kızın üzerinden çekerek kapıya doğru yönelirken bir yandan da dalgacı ve pekte yüksek olmayan sesle konuşmaya başlayacaktım.
-"Ah...Demek bir bilim kadınısın...Umarım benim üzerimdede deneyler yapmazsın..." Sözlerimi bitirdikten sonra sağ elimle hiç bir zaman kilitli olmamış evimin kapısını açtıktan sonra yüzümü tekrar Liz'e dönüp ellerimle içeriye buyur ederken bir yandanda konuşmaya başlayacaktım ;
-"Biliyorsun sana buralarda yeni olduğumu söyledim benim bildiğim tek şey kılıç sallamak...Sanırım şu Shinigami şeysine bende katılacağım..." Ardından gülümseyen bir yüzle kafamla içeriyi işaret edecektim.
Resim

Temel Stat Puanları :

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Sal Eki 18, 2011 9:57 pm

İçeri buyur ederken gülümseyerek sözlerime "Shinigami ha? Daha önce aklıma gelmemişti.." şeklinde cevap vermişti. Ardından içeri girerek beklemeye başlamıştı.Kapıyı yavaşça kapattıktan sonra ortadaki yer masasının bir tarafını Liz'e oturması için gösterecektim.Ardından evde bunca yıldır tek bulabildiğim sakeyi alırken 2 tane bardakta almayı unutmuyordum.Ardından masaya oturarak şişeyi ortaya koyup Liz'in oturmasını beklerken sakin bir şekilde konuşmaya başlayacaktım.
"Demek buralarda baya ünlü olan Shinigamilerden biri olmak aklına hiç gelmedi ha ?..Aslında Shinigami işine benimde pek kafam yatmadı boş boş gezen binlerce Ruhun dışında kendilerini seçilmiş sanan insanlar...Yine de rahatça kılıç sallayabileceğim tek yer orası..." Sözlerimi bitirdikten sonra bir yandan Liz'in oturmasını beklerken yavaş yavaş sakeleri dolduracaktım...
Resim

Temel Stat Puanları :

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Mesajgönderen Hisagi Hanzo tarih Pzr Eki 23, 2011 12:01 am

Sözlerimi sarf edip sözlerimi bitirdikten sonra Liz cevabını vermekte gecikmiyordu.

"Hollow'lar ilginç bir ırk, günün 24 saati onlarla ilgilenmek hoş olmalı. Hatta.."

Ardından biraz duraksadıktan sonra "Tek hoş yanı bu." diyerek sözlerini sonlandırmıştı.Karşıma oturmamıştı hala hatta yerinde olduğu gibi bekliyordu.Bu yüzden yeniden karşımdaki yeri gösterirken doldurduğum Sakeyi de uzatmaktan çekinmiyordum.Sakeyi uzatıp karşımdaki kızın oturmasını beklerken sakin ama heyecanlı gözlerle sözlerimi söylemem de bir oluyordu ;

"Demek canavarlardan hoşlanıyorsun.Bir birlerini yiyerek beslenen canavarlardan...Kesinlikle Shinigami olmalısın..." Sözlerimi bitirdikten sonra gülümseyerek Liz'i beklemem de bir oluyordu.
Resim

Temel Stat Puanları :

Saldırı Listesi :
Yapılan Antrenmanlar :

Resim
Kullanıcı avatarı
Hisagi Hanzo
3rd. Division
3rd. Division

Dön Rukongai

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir