Not : Geçmiş rp sidr.Shinigami olmadan önceki halimizdir...
Bağırışmalar...Koşuşturan çocuklar...Rukongainin sefil havası...Daha alışamadığım bir yaşam.Amaçsız bir Ruhlar alemi...Daha bir kaç yıl olmuştu bu dünyaya geleli.Anlaşılmaz olaylar ve herkesin olmak istediği Shinigamileri öğreneli. Yine de ölmeden önce nasıl biri olduğumu ve ne yaptığımı öğrenmek isterdim fakat ölmeden önceki hayatım hakkında hiç bir şey hatırlamıyordum.Gerçi hiç kimse hatırlamıyordu.Buraların nasıl oluştuğu hakkında kimsenin bir fikri yoktu. Ne amaçla hayata yeniden döndüklerini bilmiyorlardı.Bildikleri tek şey Shinigamiler bu dünyalara düzen getirmeye çalıştığıydı.Fakat bir Shinigami ,köylüler için seçilmiş kişilerdi.Hepsi kılıç kullanıyordu.Buda ilgimi çekiyordu.Hiç bilmediğim bir yerde en çok bildiklerimleyim...Kılıçlar...İçimi ürpertiyor ve beni kendilerine çektiriyolardı fakat bir Shinigami olmak için akademiye katılmak gerekiyordu ve buda benim için zahmetli bir işti.Belkide birkaç sene daha buralarda takılmalıydım.Hiç kimseyle konuşmuyor hiç kimseyi tanımıyordum.Belkide birileriyle tanışmalı buradaki hayatıma bir anlam katmalıydım...Belki de hayatıma bir anlam bulmalıydım.Fakat bunu nasıl yapmalıydım...Nereden başlamalıydım ? Ne yapmalıydım...Belki de bunlar hakkında çok düşünmemeliydim.Bir damla bulutsuz gökyüzüne doğru başımı kaldırırken adımlarım gittikçe yavaşlamıştı.Huzurumun kaynağıydı bu gökyüzü fakat o bulutlar içimdeki karanlığı ortaya çıkarıyordu ve bulutlu günlerde asla huzurlu olamıyordum.Masmavi gökyüzü...
Düşüncelerim ve ağır adımlarımla yürürken gökyüzüne bakan gözlerim yüzünden olsa gerek birisine çarpmıştım sanırım.Huzurdan dolup taşmış ve belkide 10yıllar boyunca hiç bir şey yapmadan böyle yürüyebilecek bir beden ile çarptığım kişiye bakmak için kafamı aşağıya çevirecektim.

News