Ragna Black yazdı:Kan SenfonisiKarakter çocuk olmasına rağmen çok soğuktu, fakat öyle olması da gerekiyormuş bunu 2. mesajda anladım. Karakterin kişiliğini güzel üstlenmişsin, böyle bozmadan devam et. Yazıma gelecek olursak bana çok yoğun derecede dramatik geldi. Sanki psikolojik filmler gibi bakışmalar ve suskunluklar boldu. Ben bu tarzı okumakta zorlansam da kendi tarzı içinde oldukça iyi bir işçilik olmuş. Cümleler uzun ve betimlemeli olmasına rağmen anlatım bozukluğu pek yoktu. Ama uzun yazmaya çalışma bırak tek cümlede değil 3 cümlede olsun. Mesela bunun gibi cümleleri böl;
''Çevredekilerin yardımıyla yattığı yataktan doğrulurken amcasının dolu gözlerinin önünde ona uzanan ele üzgün bakışlarla bakarken amcasının ‘’Benimle gel…’’ lafından sonra ise o eli tutmuş ve bulunduğu yataktan kendi başına inmişti.''
Hehehe eleştiri için çok teşekkürler. Evet cümleleri çok uzun kurduğumun farkındayım ama o an yazıya kaptırınca böyle oluyor, parçalamaya çalışıyorum farkına vardıkça

. Ayrıca Dram pek sevmesemde evet o yazılar baya dramatik oldu bundan sonrakilerde karakterin daha yaşayacağı olaylar yüzünden öyle olucak gibi pek elimde değil aslında bu konu
Miyamoto Hirako yazdı:Özgürlüğe açılan yelkenlerRp yapmaya yeni başladık kendimizi geliştirmek için yorumlarınızı merakla bekliyorum.Şuanda rp'ye Neichi ve Hirako olarak devam ediyoruz iki karakteride tek tek yorumlarsanız daha iyi olur.
Şimdi 9 sayfa olduğu için son Rpleri okudum ve şimdilik bu kadar bir eleştirinin yeteceği kanaatindeyim. En basitinden çıkıyoruz, yiyoruz, elimi çeneme götürüyorum, Kafamı kaşıyorum, Esniyorum gibi anlatımları bırakmanı tavsiye ederim. Yani bu tür olaylar tamamen senin kontrolündedir, kendi vücudundaki olaylar yani elini çenene götürmek felan gibi, bunun yerine elimi çeneme götürmüş ve düşünmeye başlamıştım daha güzel görünür ve daha hoş oturur. Sadece savaş anında rakibe karşı vurucaktım, savuracaktım gibi hamleler yapsan daha iyi. Her neyse bu olay kötü bir anlatım bırakıyor ve olaylar çok hızlı geçip gitmiş gibi oluyor. Cümleleri birazcık daha uzatıp çevrede olanları felan kafana göre yazabilirsin, yani kavga eden iki köylüyü anlatırsın abartmadan bir kaç cümleyle, evlerin mimarisini, insanlarda görünen kişilikleri felan filan. Şimdilik bunlar yeterli olur sanırım

İyi Rp'ler...