Eleştirilmesini istediğiniz Rp'leriniz.

Re: Eleştirilmesini istediğiniz Rp'leriniz.

Mesajgönderen Shunsui Gin'nome tarih Pzt Oca 30, 2012 6:02 pm

Versailles Lupin yazdı:
Shunsui Gin'nome yazdı:İlk Rp deneyimim....

http://www.rpgturk.com/forum/akademi-f338/icimdeki-ates-t5979.html

sıkıntılarımı lütfen belirtin.

RP'ye yeni başlamışa hiç benzemiyorsun. İşi çabuk çözmüşsün diyebilirim. Gözü rahatsız eden hatalar yok, okuyucuyu sıkmıyor. Gerektiği kadar olaylardan bahsedip fazla uzatmaman iyi olmuş rp'yi. GM ile uyumlusun fakat GM'nin söylediklerinin çok dışına çıkmamanı tavsiye ederim. Örneğin kütüphane görevlisinin sana olan donuk bakışlarından bahsetmişsin GM ondan bahsetmediği halde. Çok önemli bir detay değil ama işin mantığını kavraman açısından söylüyorum. GM bahsetmedikçe kesin yargılarda bulunma. Tahmin ya da yorum yapabilirsin bunun yerine. " Çıkardığım yaygaradan ötürü donuk bakışların üstümde olduğunu hissederek görevliye doğru ilerledim" şeklinde olsa daha iyi olur. Şu ana kadar GM sana fazla betimlenecek bir şey çıkarmamış. Eğer çıkarırsa GM'nin yazdıklarını aynen kopyalama. Kendi gözünden yorumlamaya çalış. Bunun dışında pek söylenecek bir şey yok aynı şekilde devam et.

Eyvallah hocam teşekkür ediyorum :D başta One Piece için tayfa aramaktaydım. Orda siteyi 2 gün boyunca gezeee geze sanırım işin tekniğini biraz kavramışız :D. tabi hala newbie oldğumuz gerçeği su götürmez canııııım :D

Shin yazdı:İlk tanrısal bakış açısıyla yazdığım RP.Her türlü yoruma açığım.Mümkünse yapıcı olsun. :roll:

Soğuk ve acı

Tanrısal bakış açısının aşinası değilim ama güzel olmuş dostum Shin. Güzel yazmışsın emeğine sağlık :D Bi tek kan konusu tuhaf geldi bana :D. Vampir kaplan gibi bişey olmuşsun kandan fazla bahsedince :D (ama tabi gene güzel olmuş :D ) Sıkmıyo okuyucuyu. Konuyu da güzel anlatmışsın. Daha ne denebilir bilmiyorum hoş olmuş yani :D
Might controls everything. And without power, you cannot protect anything.

Resim

"Konuşma Rengi"
"Başkasının konuşma Rengi"
"İçimden Konuşma Rengi"

İsim:Gin'nome Shunsui
Element:Katon
Klan:-
Köy:Konohagakure
Rütbe:Genin
Seviye:D
Ryo:15
Görev Puanı:5
Çanta/Kıyafet:
Spoiler: show
Standart Shuriken Pack

12 shuriken, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin kıyafet C/D rank

0/4 Shuriken

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
Güç:3
Hız:7
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:6
Genjutsu:3
Taijutsu:3
Chakra:8

Jutsu Listesi:
Katon: Housenka No Jutsu
Shunshin no Jutsu
Magen: Narakumi no Jutsu

Kasılan X'ler:
Shuriken x2
Hız x1
Refleks x2

Takım Çalışmaları:

Lejant

Karakterlerim:Shunsui Gin'nome-Naruto Damaris Drake-One Piece
Kullanıcı avatarı
Shunsui Gin'nome
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen Kaguya Sato tarih Pzt Oca 30, 2012 6:12 pm

Neden benim Rp'lerim hep kaynıyor ben onu anlamıyorum mesela ?

@Shin: Yorum için attığın konuda söylenenlerin haricinde bir ek yapayım. Free takılıyorken konuyu iki farklı post'a bölmemen daha iyi. Yani iki mesajı tek mesaj halinde yazarsan okuyucuyu bölmez ve göze hoş gelen bir kalıp oluşturmuş olursun.
Resim

Bembeyaz bir günah

Kaguya Sato

İsim:Sato
Boy:1.72cm
Kilo:66kg
Element:Fuuton
Klan:Kaguya
Köy:Kirigakure
Rütbe:Chuunin
Seviye:C rank
Ryo:0 ryo
Görev Puanı:22 puan
Çanta/Kıyafet: Standart Shinobi Pack
Eşyalar:4 kunai, 8 shuriken, 2 sis bombası, 1 patlayıcı parşömen, 1 misina
Chuunin kıyafeti C/B
Chuunin Kıyafeti C/B-Rank
Ekipman taşımaya uygun olan iki bölmesi vardır. Birisi sağ göğüste (4 kontenjan) diğeri ise bacaktadır (3 kontenjan)

-Sağ göğüs: 2/2 Kunai, 1/1 Patlayıcı parşömen.

-Sağ bacak:1/1 Misina, 2/2 Shuriken

Kişisel ekipman: Katana ( Kabza kısmı ense kökünün soluna yatık bir şekilde sırtta durur.)

Fiziksel Stat Puanları
Güç:6
Hız:8
Dayanıklılık:6

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:7
Genjutsu:-
Taijutsu:9
Chakra:10

Jutsu Listesi:
@Megami Mai B rank*
@Tsubaki no Mai D rank
@Karasu Bunshin no Jutsu C rank
@Shunshin no Jutsu D rank
@Kazekiri C rank
@Teshi Sendan C rank
@Yanagi no Mai C rank
@Karamatsu no Mai B rank
@Suto-ka no Mai B rank *
naruto-f195/jutsu-yaratim-basligi-t5664.html *

Kasılan X'ler:
@Tsubaki no Mai 3X
@Shikotsu Myaku 3X (Kemik Kontrolü)
@Yanagi no Mai 2X
@Karamatsu no Mai 2X
@Suto-ka no Mai 2X
@Katana kullanımı 2X
@Meditasyon 2X
Takım Çalışmaları/Özel Çalışmalar:
@Gizlilik 2X
@Megami Mai 2X
----
Kullanıcı avatarı
Kaguya Sato
Kiri / Chuunin
Kiri / Chuunin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (1)

Mesajgönderen Shin tarih Pzt Oca 30, 2012 7:15 pm

Ketsuryuu Chi yazdı:Öncelikle, Rp yapma konusunda yeniysen gerçekten iyi Rplerin var çoğu yeni başlamış
kişiye göre. Anlatımın güzel bana göre açık ve öz. Özellikle kurgusu ilgimi çekti yani bu kurguya görede ilahi bakış açısı oldukça yakışmış, tabi benim düşüncem bu tavsiye ederim bu şekilde davam etmeni. Bleachtan anlamasam da bu kurguyla, sanırım takip edeceğim karakterlerden birisi olacaksın...

Tek kötü bulduğum tarafı soru işareti ve noktadan sonra boşluk bırakmaman. Bir boşluk bırakmak yazıyı daha okunur kılacaktır. Yazılarını kalınlaştırmanı tavsiye ederim, çünkü ince yazılar göze kötü gözüküyor...

akademi-f339/kirigakure-takim-3-yeniden-dogus-t5866-30.html

Birinci tekil denediğim yazı, hala cümleleri uzun kurma sorunum var bir türlü beceremiyorum ama kısaltıcam. Evet birinci tekil nasıl olmuş? :)

Karakterin biraz soğuk bir tipe benziyor.Soğuk tiplemelere tanrısal bakış açısının daha çok yakıştığını düşünüyorum.Bunun dışında bence güzel.

Bu arada sitede pekte yeni sayılmam.Yaklaşık bir aydır RP yapıyorum.Noktalama işaretlerine dikkat edeceğim.Tüm yorumlar için teşekkürler.
Resim

Yaş : 33-Tam emin değilim (M.Ö. 7000'lerde öldüğüne göre bayağı büyük olması lazım.)

Adjuchas Görünümü : Shin Taş Devrinde yaşamış bir kaplan türü olan Sabertooth türü bir canlı görünümündedir.Bunun nedeni buz çağında donması bunun üstüne sabertoothların onu yemesidir.Koklama duyusu ve duyma duyusu insanlara göre gelişmiştir.Dört ayak üstünde dolaşır.Çok uzun olmayan bir kuyruğu vardır.

Upgrade : -

Temel Stat Puanları :

Güç:8

Bleach Tipi Stat Puanları :

Kenjutsu:7
Reiatsu:8

Upgradeleri ve yaptığı Antremanlar

Kenjutsu: 0/10
Cero: 0/10
Bala: 0/3
Sonido: 0/5
Hierro: 0/7
Regeneration: 0/10
Garganta: 0/1
Pesquisa: 0/3
Gonzui: 0/3

Çalıştığı x'ler; -

Shin
Jinin Kushimaru
Billy Ray Sanguine
Kullanıcı avatarı
Shin
Adjuchas
Adjuchas

Mesajgönderen Xanxus tarih Prş Şub 02, 2012 2:05 am

Chi-san, rp'yi okudum. Cümleleri uzun yazman akışı kaçırmaya sebep oluyor. Bir de bazı yerlerde çok ufak, minik, küçük hatalar yapıyorsun. Ufak harf eksiklikleri felan. Başka söyleyeceğim bir şey yok. Malum bende yenilerden sayılırım.

3. tekil şahısa tekrar dönüş yaptım. Bir hollow için en uygunu diye düşünüyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim ^^ (Eskiden Xanxus çok yazardım şimdi bayağı bir azalttım. )

hueco-mundo/bir-top-bir-hollow-ve-hueco-mundo-xanxus-t5606-80.html#p110115
Resim

Hollow İmza Formu
Adjuchas Görünümü :Tikenli Ejder
Upgrade :
Temel Stat Puanları:
Güç:10
Dayanıklılık:7
Hız:3
Bleach Tipi Stat Puanları :
Kenjutsu:10
Reiatsu:5

Upgradeleri ve yaptığı Antremanlar

Kenjutsu: 0/10
Cero: 0/10
Bala: 0/3
Sonido: 0/5
Hierro: 0/7
Regeneration: 0/10
Garganta: 0/1
Pesquisa: 0/3
Gonzui: 0/3

Çalıştığı x'ler;
-Av x1

Xanxus ( Bleach )
Junichi Katsuo ( Naruto )
Kisho Ganta ( One Piece )
Kullanıcı avatarı
Xanxus
Adjuchas
Adjuchas

Günlük: Günlüğü Görüntüle (1)

Mesajgönderen Kenshin tarih Prş Şub 02, 2012 9:26 pm

Xanxus-san fazla iyi rp yapamıyorum ama yinede söyleyeyim;
Bence düşüncelerini-kendinle konuşmalarının önemli olanlarını- tırnak içine alsan iyi olur. Bunun dışında pek sorun göremedim, ufak tefek imla hataları var ama ondada emin değilim. :lol:

BUYRUN; TE NO HİNOTAMA TEKNİĞİNİ DEĞERLENDİRİN LÜTFEN!
Teşekkürler Shuuichi-chan!
Resim

Lejant

ÖNCE HANGİNİZİ ÖLÜMÜNE ISIRAYIM?
İsim:Kenshin - Yaş:14(+1)
Element:Katon - Klan: -
Köy: Konohagakure - Rütbe: Genin
Seviye: D-Rank - Ryo: 5
Görev Puanı: 0 -

Resim

Çalışmalar;
HIZ X2 - GÜÇ X2 - REFLEKS X1 - TAİJUTSU X1

Özel Antrenmanlar;
Katon:Goukakyuu X1

Jutsular;
Katon: Goukakyuu No Jutsu - C Rank
Sumi Bunshin no Jutsu - C Rank
Katon: Hibashiri - C Rank
Te No Hinotama - C Rank

Resim

Eşyalar: -

Fiziksel Stat Puanları

Güç:6
Hız:3
Dayanıklılık:6

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:10
Genjutsu:0
Taijutsu:0

Çanta/Kıyafet:
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Resim

İMZA VE AVATARLAR(Soi Shuuichi tarafından yapıldılar.);
Resim Resim Resim Resim Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kenshin
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Shunsui Gin'nome tarih Cum Şub 03, 2012 8:42 pm

Buyruuun! :D

İlk X çalışma mesajım. Bu işi doğru yapıyo muyum bi söyleyin bakan :D

Kenshin: İyi yapıyosun abi devam et benim hoşuma gitti. Gerçi ufak kopukluklar var gibi geliyo bana (büyük ihtimalle uykudandır ya neeeyse :D)
Might controls everything. And without power, you cannot protect anything.

Resim

"Konuşma Rengi"
"Başkasının konuşma Rengi"
"İçimden Konuşma Rengi"

İsim:Gin'nome Shunsui
Element:Katon
Klan:-
Köy:Konohagakure
Seviye:D
Ryo:15
Görev Puanı:5
Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack

12 shuriken, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin kıyafet C/D rank

0/4 Shuriken

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:6
Taijutsu:3
Chakra:8

Jutsu Listesi:
Katon: Housenka No Jutsu
Shunshin no Jutsu
Magen: Narakumi no Jutsu

Kasılan X'ler:
Shuriken x2
Hız x1
Refleks x2

Takım Çalışmaları:

Lejant

Karakterlerim:Shunsui Gin'nome-Naruto Damaris Drake-One Piece
Kullanıcı avatarı
Shunsui Gin'nome
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Lara Croft tarih Cmt Şub 04, 2012 12:04 am

Bir kaç yazım hatası dışında herhangi bir problem göremedim.Çok güzel ilerliyorsun ve böyle de devam et kardeşim.

north-blue-f289/diablo-tayfasi-yeni-cagin-safagi-t5873-120.html

Lara-Croft ve L'i eleştirirseniz sevinirim...
Resim
Spoilerdaki daha iyi sanırım :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Deniz: North Blue
Kafa ödülü: Kafam kadar güzel misin?
Tayfa: Kaizoku No Diablo Kaaa!
Meslek:
Dövüş yeteneği: Hileli kılıç ustası.
Meyve:
Beli: 0 Beden vallahi.
Upgrade:
Tamamlanan görev:
Yetenek:
Gemi özellikleri: Oda dağılımı:
1 oda : Mutfak ve banyo için birleştirilmiştir.Mutfağın ortasında tayfanın yemek yediği bir masa bulunmaktadır.Mutfak araç gereçleri mutfak tezgahının üzerinde asılı olan mutfak dolaplarında düzenli bir şekilde yerleştirilmiştir.
1 oda : Kaptanın odasıdır.Kaptanın yatağı karşı kapıdan girine karşı duvara yaslanmış bir şekilde durmaktadır.Masası odanın tam ortasındadır ve sandalyesi kapıya bakmaktadır.Masanın üzerinde haritalar ve bir mum durmaktadır.Yatağın hemen yanında üzerinde mum,kaptanın sigarası ve çakmağı duran sehpası bulunmaktadır.Sehpahın yanında ise bir kitaplık.Kitaplığın içinde kaptan için gerekli her türlü kitap bulunmaktadır.
1 oda : Tayfanın kaldığı , uyuduğu odadır.Tayfanın uyuması için iki katlı iki tane ranza bulunmaktadır.İki tane camı bulunmaktadır.Kapının hemen yanında bir ayakkabılık ve onun yanındada bir portmanto bulunmaktadır.
1 oda : Yarısı ambardır ancak diğer yarısı herhangi başka bir kullanım için yedekte bulunmaktadır.Gerektiğinde birisinin kalması için veya ambarın genişletirlmesi için kullanılabilir.

Güverte: Gayet normal bir güvertedir dümenin bulunduğu yer vardır.Tayfanın antrenmanlarını yapması için küçük boş bir alanı vardır.Kaptanın odasına , mutfak ve banyoya direk güverteden girilip çıkılabilir.

Dış görünüm: Denize oturan kısmından yukarıya doğru hareketlenmiş ancak geminin hızından dolayı geriye savrulmuş gibi görünen ateş desenleri vardır..Ateşlerin arasında kan kırmızısı renginde Jigoku yazmaktadır.Ateşler siyah ve geri kalan yerler ise koyu mavidir bu desenler cehennemi temsil eder.Geminin ön tarafında bir boynuzu kırık olan koç kafası vardır.Normal bir bayrak ana direkte asılıdır.Siyah yelkenin üzerinde tayfa bayrağı çizilidir.

Geminin Adı: Jigoku (cehennem)

Temel Stat Puanları:
Güç: 7
Hız: 10
Dayanıklılık: 3
Toplam üç puan:
Meyve:
Dövüş yeteneği: 3
Meslek:
Saldırı listesi:
----[b]Giratorio Espada:
[spoiler]Saldırı ismi: Giratorio Espada(Dönen insan kılıçları) (Onaylandı. Saldırının ardından denge kaybı ve baş dönmesi yaşayabilirsin.)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Hileli ikiz kılıç(Benimkilerden)
Saldırının açıklaması: Kısacası Killer-Bee stili benzeri bir şey.İki kılıç yana doğru açılır ve hız statından yararlanılarak İleriye doğru kendi etrafında 360 derece dönerek sürekli dönerek Hem sürekli savunma hem de sürekli saldırı yapar.Bir yere yaslanmadan(Kendini duvara doğru gerip fırlatmadan) En fazla beş metre,kendini gerip fırlatarak 10-15 Metre civarı ileriye doğru gidebilir.Örnek olarak ise:
www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Benzeri bir şeydir yada Killer-Bee vs Uchiha Sasuke esas alınabilir.Aynı zamanda bu Yukarıdan aşağıya zıplanarak veya aşağıdan yukarıya doğru zıplayarak(Yer çekiminden dolayı fazla yükselemez.En fazla 2.5 3 metre olabilir)

Gereklilik: Hız statı 10.Saçma gelebilir ama gerçekten gerekli.
Upgrade

Hikari no Sogoku Rendan: Tome :
Saldırı ismi: Hikari no Sogoku Rendan:Tome(Işık hızı combosu:Bitirici Darbe) (Onaylandı. Zayıf dayanıklılığın nedeniyle uzun süreli kullanımlarda hızla yorulman mümkün. Kullanıldıktan sonra kendine gelene kadar gardın düşebilir aynı zamanda.)

Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu(Benim kılıçlardan)
Saldırı açıklaması: Hafif olan kılıçla rakibe sürekli ama sürekli savuşturması gereken çok hızlı darbeler indirilir.Bkz:

www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Arada sırada kombo sırasında arka dönülür,rakibin görüş açısı kapatılır ve kılıçların yeri değişir ki iki kılıç da aynı ağırlıkta sanılsın.Ardından bir müddet bu devam ettirildikten sonra(Kelimelerim saçma biliyorum:)) ağır ve keskin/delici olan kılıç sağ ele alınıp birden havaya zıplanır ve bitirici darbe vurulur.
Gereklilik: Hızın en az 7 olması ki böyle hızlı bir şekilde saldırı yapılabilsin.
Upgrade:

Espada Tornado:
Saldırı ismi: Espada Tornado (Kılıçları önde birleştirmeyle hava direncini azaltma onaylanmadı. Ayrıca kasırgayı anımsatma durumu da kaldırıldı. Onaylandı. C-Rank)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması:
Basit ama etkili bir saldırıdır.Kişinin konumuna göre kollar yana açılır,kırılır ve duruma uydurulur,ardından bir kaç metre koşarak(koşarken kılıçın iki sırt tarafı önde bilreştirilip uçak burmu haline getirilip hız artırılır) ivme kazanılır ve zıplayarak zarif bir balerin hareketi gibi kılıçlarla dönmeye başlanır.Bu dönme ard arda bir kaç ve kazandığımız ivme dolayısıyla da oldukça sert bir dönme ve oluşan darbelerde oldukça sert darbeler olacaktır.Vuruş gücü güç ile değil alınan hız ile alakalıdır.Görünüş bir kasırgayı anımsatabilir.
Gereklilik: Gm-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

El extremo ciego de los beduinos
Saldırı İsmi: El extremo ciego de los beduinos(Kör bedevinin sonu) (Ölümü kesinleşir gibi bir ibare kabul edilemez. Ayrıca ilk aşama başarılı oldu diye ikinci aşamanın başarılı olması beklenemez. Ayrıca çeviri yanlış. C-Rank)
Kullanılan Silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması: Basit ama oldukça etkili bir saldırıdır.Önce kıvrak hareketler ve saldırılarla rakibin dikkati dağıtılır.Ardından hiç beklemediği ve bilmediği bir anda kılıcın kabzası rakibe bakar şekle getirilir ve püsküller çekilip içindeki oldukça acı olan toz biber rakibin gözüne püskürtülür,savrulur vesaire.Rakip kör olduğu zaman kılıç oldukça hızlı bir şekilde rakibin kalbine saplanır ve içinde çevrilir.Böylece ölümü kesinleşir.
Gereklilik: Var mı bilmiyorum.Varsa GM-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

Ulquiorra Burondo
Portgas D. Verde
Lara Croft
Kullanıcı avatarı
Lara Croft
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Nehira Shingoku tarih Cmt Şub 04, 2012 2:24 am

Yazım tarzın bana biraz garip geldi ve bu tarzdan kaynaklanan bir kaç problem gözüme çarptı. Karakter düşüncelirini yazıyorsun ordan karakterinin fiilen yaptığı hareketleri belirtmeye geçtiğinde kötü gözüküyor. Birden başka bir tarza geçtiğin için göze çok çarpıyor. Benim tavsiyem yazı şeklini karakterinin iç konuşmaları değilde düşünceleri şeklinde değiştirmen. Örneğin "gemi fırtınadan dolayı kaygan olmalı ayağım takıldı" yerine "Gemi fırtınıdan dolayı kaygan olduğu için ayağım kaymış olmalı." gibi bir cümle kurabilirsin, demek istediğim bu. Bu dediğimi tarzda yazarsan bir kaç problem daha ortadan kalkar. AHH, Offf gibi çok kullandığın kelimeleri kullanamamaya başlarsın ve yazın daha hoş olur, okuyan kişi için daha doyurucu, daha akıcı bir yazı olmuş olur. Eğer böyle yazmaya karar verirsen 1. tekil şahışdan yazan kişileri incele mesela Praegressus tayfasındaki herkes 1. tekil kullanıyor onların yazılarını oku. Yok eğer ben bu yazdığım şekilde devam etcem diyorsanda, şu değindiğim çok fazla kullandığın kelimelerden kaçın ve daha akıcı bir anlatım yakalamaya çalış.

Bazı yerlerde de imla hataların var. Çoğu cümlede virgül kullanman gereken yerlerde kullanmamışsın ama bunlar çok da önemli değil yaza yaza oturur. Sadece biraz dikkat et, illaki gözünden kaçan yerler olacaktır.
Resim

You'll become a mindless puppet;
I will pull the strings!

İsim: Nephira Shingoku
Klan: Nephira
Köy: Sunagakure
Rütbe: Genin
Seviye: D-rank
Takım: Suna Takım 1
Ryo: 10
Görev Puanı: 0

Çanta/Kıyafet:
-Standart Shinobi Pack
-Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
:
Güç: 3
Hız: 6
Dayanıklılık: 6

Shinobi Stat Puanları:
Ninjutsu: 8
Genjutsu:
Taijutsu: 2

Jutsular
:
[Klan]Doku hanamizu (D) [Klan]
[Klan]Doku Kinoko (C) [Klan]
[Puppet]Kugutsu No Jutsu[Puppet]
[Taijutsu] Oukashou (C) [Taijutsu]

Kasılan X'ler:
Çakra Kontrolü X4

Ödüller/Özel Antremanlar:

Vincent Jones
Kullanıcı avatarı
Nehira Shingoku
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Cmt Şub 04, 2012 11:57 pm

north-blue-f289/diablo-tayfasi-yeni-cagin-safagi-t5873-130.html#p110537

Miyamoto Hirako'yu yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Resim

Miyamoto Hirako ve Diablo'nun yaratıcısından...

İsim: Arashi Ookami
Element: Katon
Klan: -
Köy: Konohagakure
Seviye: D - rank
Ryo: 18
Görev Puanı: 14

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Çantalar ve Kıyafet Alımları
4/4 kunai

Eşyalar: -

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:8
Taijutsu:2
Chakra:7

Jutsu Listesi:
- Katon Kasumi Enbu No jutsu
- Katon Goukakyuu No jutsu
- Katon Housenka No jutsu
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

Ödüller/Özel Antremanlar:
x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Eloy Tirador tarih Pzt Şub 06, 2012 8:02 pm

Arkadaşlar ilk rp denemem düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. (Eloy Tirador)

south-blue-f322/yolculugun-baslangici-tayfa-tanisiyor-gecmis-rp-t6047.html
Resim

Deniz: South Blue
Kafa Ödülü: ---
Tayfa:Red Eye Tayfası
Meslek:---
Dövüş Yeteneği: one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-210.html
Meyve:---
Beli:---
Upgrade: ---
Tamamlanan Görevler: ---
Gemi Özellikleri: one-piece-f198/baslangic-gemileri-t3944-40.html#p109531

Temel Stat Puanları:
Güç:8
Dayanıklılık: 4
Hız:8

Toplam Puan: 3
Meyve:---
Dövüş Yeteneği:3
Meslek:---

Saldırı Listesi: one-piece-f198/saldiri-yaratim-t3967-140.html#p109598.
Kullanıcı avatarı
Eloy Tirador
Red Eye Tayfası
Red Eye Tayfası

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Dershanesi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir