Versailles Lupin yazdı:Shunsui Gin'nome yazdı:İlk Rp deneyimim....
http://www.rpgturk.com/forum/akademi-f338/icimdeki-ates-t5979.html
sıkıntılarımı lütfen belirtin.
RP'ye yeni başlamışa hiç benzemiyorsun. İşi çabuk çözmüşsün diyebilirim. Gözü rahatsız eden hatalar yok, okuyucuyu sıkmıyor. Gerektiği kadar olaylardan bahsedip fazla uzatmaman iyi olmuş rp'yi. GM ile uyumlusun fakat GM'nin söylediklerinin çok dışına çıkmamanı tavsiye ederim. Örneğin kütüphane görevlisinin sana olan donuk bakışlarından bahsetmişsin GM ondan bahsetmediği halde. Çok önemli bir detay değil ama işin mantığını kavraman açısından söylüyorum. GM bahsetmedikçe kesin yargılarda bulunma. Tahmin ya da yorum yapabilirsin bunun yerine. " Çıkardığım yaygaradan ötürü donuk bakışların üstümde olduğunu hissederek görevliye doğru ilerledim" şeklinde olsa daha iyi olur. Şu ana kadar GM sana fazla betimlenecek bir şey çıkarmamış. Eğer çıkarırsa GM'nin yazdıklarını aynen kopyalama. Kendi gözünden yorumlamaya çalış. Bunun dışında pek söylenecek bir şey yok aynı şekilde devam et.
Eyvallah hocam teşekkür ediyorum
Shin yazdı:İlk tanrısal bakış açısıyla yazdığım RP.Her türlü yoruma açığım.Mümkünse yapıcı olsun.![]()
Soğuk ve acı
Tanrısal bakış açısının aşinası değilim ama güzel olmuş dostum Shin. Güzel yazmışsın emeğine sağlık

Video from : 

News