Eleştirilmesini istediğiniz Rp'leriniz.

Re: Eleştirilmesini istediğiniz Rp'leriniz.

Mesajgönderen Lutheas De Horaito tarih Pzt Şub 20, 2012 9:54 pm

Açıkçası ben rplerde noktalama işaretlerine veya yazım kurallarına pek dikkat eden birisi değilim. Bu yüzden rpnde bu konu üzerinden değil, daha çok yazdıklarının akıcılığı üzerinden değerlendirmek istiyorum. Öncelikle yazıların gerçekten güzel. 1. tekil şahısta yazmana rağmen, yinede 3.tekil şahıs havası alıyorum. ki bu senin yazarlıkta ne kadar ilerlemiş olduğunun kanıtıdır (Bana göre). Karakterinin kişiliğini okuduğum da, kişiliğin ile gerçekten bağdaştığını görüyorum. Çoğu rpnin aksine -yaptım, ettim... değilde -mıştım, -miştim ler koymuşsun. Buda yazılarına ayrı bir özgünlük ve ayrı tat katıyor bence. Samimi olarak yazılarını çok akıcı bulduğumu söyleyebilirim...

Buda benim rpm:
hueco-mundo/gecenin-guzelleri-horatio-t6124.html
Resim
Sofia Payton=Lutheas De Horaito

Lutheas
Sathule

Spoiler: show
Hollow İmza Formu

Adjuchas Görünümü : Özellikler:
(Öncelikle söyleyeyim bir baykuş benzeri bir canlı olmak istiyorum) Yeşil tüylere sahiptir. Başında sivri ve dayanıklı Çıkıntılar vardır.Deliği kanatlarının birleştiği yer olan sırtındadır.Başı büyük ve tüylüdür. KuyruĞU kısa olmakla beraber, kanatları enli ve uzundur. Bir kanat açıklığı, bir adam boyuna ulaşır. Pençeleri keskin, kanca tırnaklı ve döner parmaklıdır. Kuvvetli pençeleri adeta avına kenetlenir. Kanatları istediği zaman vücudun içinde saklanır istediği zaman ise dışarıda kalır.(Yalınız kanatlar açık olduğu sürece reiatsudan azar azar yiyecektir. Kanatların dışarıda olduğu her turn da reiatsu 1 düşecektir)
Tam bir sessizlik içinde avlanır. Bütün vücudu yumuşak ve ince tüylerle kaplıdır. Çünkü asıl sert olan tüylerinin altındaki kalın postudur. Tüyler, uçuş sırasında tabii bir susturucudur. Uçuş esnasında kanatlarının “pırpır” sesi, tüylerin şeklinde dolayı duyulmaz. İri gözleri, başlarının yanında değil önündedir. Gözleri, göz oyuğunda hareket edemez. Araba farı gibi yuvalarında sabittir. Ama baykuş boynunu 270 derecelik alan içinde rahatça çevirerek çevresini kontrol edebilir.

Upgrade :
Temel Stat Puanları :
Güç:6
Dayanıklılık:7
Hız:7

Bleach Tipi Stat Puanları :
Kenjutsu: 7
Reiatsu:8

Upgradeleri ve yaptığı Antremanlar

Kenjutsu: 0/10
Cero: 0/10
Bala: 0/3
Sonido: 0/5
Hierro: 0/7
Regeneration: 0/10
Garganta: 0/1
Pesquisa: 0/3
Gonzui: 0/3

Konularım

Burger gibi Hollowlar

Gecenin Güzelleri

Lejant:

Resim

Ken:
Üçlü ittifaktan biri. Bu aralar birlikte menosla savaştığımız arkadaşım. Çok küçük olmasına rağmen 10 hollow gücünde. Fakat korkularını yenmesi lazım bence. Mesela az önce bir menos ile dövüşüyorduk daha doğrusu dövüşüyordum çünkü kuyuğunu poposuna yapıştırıp kaçıyordu. AYRICA BENİ YEMEK İSTİYORDU!!!

Resim

[i]Mauri:

Üçlü ittifakın lideri. Blossom ve kozalak denen ikisi her kimse ikisindende ölesiye nefret ediyor. Beni yememesini Ken' e o emretmişti. Ve ken' de onu dinlemişti bu sebeple diğerlerine söz geçirebiliyor galiba...

Resim

Zipp:
Üçlü ittifak arasından ilk gördüğüm zipp di oda benimle aynı şekilde bu ormanda kalakalmış. Hatta kaçmayı denerken kuyruğunuda kaybetmiş. Yarı maymun birşey işte.[/i]
Kullanıcı avatarı
Lutheas De Horaito
Adjuchas
Adjuchas

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzt Şub 20, 2012 10:49 pm

Rp' nde bir şey göremedim hoşuma gitti.

Bu da benim rp' m. 5. rp' yi yorumalarsanız,eleştirirseniz sevinirim. Verdiğim linkin direk o mesaja gitmesi lazım. Biraz uzun olabilir.
koy-meydani-f256/konoha-takim-7-tanisma-t6082.html#p113042
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝
mamoş yerinde yok merdiven yapıp kaçmıs,

Resim
İsim: Nara Gama
Element:-
Klan: Nara
Köy: Konoha
Takım: Konoha Takım-7
Rütbe: Genin
Seviye: D-Rank
Ryo: 10-3=7
Görev Puanı: 7

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20 senbon, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai
Eşyalar: -

Lejant

Fiziksel Güç Stat Puanları:
Güç: 3
Dayanıklılık: 4
Hız: 8

Shinobi Stat Puanları:
Ninjutsu: 8
Genjutsu: 2
Taijutsu: 2
Çakra: 8

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Kage Mane Shuriken no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
Ödüller/Özel Antremanlar:
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kenichi Ghost (İlk Karakterim)
Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Shibo Onohamao tarih Cum Şub 24, 2012 12:14 am

Rp ni okudum ama yorumlamak istemiyorum.Daha o düzeye gelmedim :lol:

Bu da benim ilk x mesajım.Çok üşenmiştim ama sonunda başlangıcını yaptık.

Beyfendiye bak lan katonum gelirmişte, zarar verirmiş.2 kardeş de orman katili arkadaş.'' Ormanımı yok etme de ne yaparsan yap '' dedikten sonra az ileride kendi alanımı Diesele bırakarak ilerde daha küçük ağaçların olduğu taijutsu çalışabileceğim yer vardı,oraya gitsem iyi olacaktı.Hem dieselin "Katon" çığırışlarından uzak kalmış olurdum.Güçlerimiz neredeyse kafa kafaya gelmişti.O yüzden heddobatto öğrenmek istiyor ama hücrelerimin ölmesini istemiyordum.En iyisi iyi olduğum taijutsuda az antrenman yapmak olacaktı.Kendime başlangıç düzeyi ağaç seçerek ağacı yumruklamaya başladım.Evet.. ben mi ağacı yumrukluyorum ağaç mı beni belli değildi.Ellerimdeki acı giderek kötüleşse de durmayı düşünmüyordum.Adam akıllı olmasa da meyilli olduğum alanda çalışmalarım son sürat sürecekti.Yumruklarımı ağaca birer birer indirirken ağaca bir şey olmaması taijutsudaki kötülüğümü gözler önüne sermekten başka bir şey değildi.Arkama baktığımda Diesel'in sırtı bana dönüktü.Bu iyi bir şeydi,benimle dalga geçilmemeliydi.Ağaç mı beni kabulleniyordu yoksa artık ellerim o kadar acıyordu ki acı ile acımama arasında bir fark hissedemiyordum.Dayanmalıydım ve dayanacaktım.Bir daha yanıma mutlaka ip getirmeliydim.İp antrenmanı hem boyumu uzatırdı hem dayanıklılığımı hem de zıplama kabiliyetimi geliştirirdi.Ağaca güzel bir şekilde 100 e yakın yumruk atmıştım.Ellerime baktığımda gördüğüm manzara karşısında garip hissettim.Ellerim kan içinde olabilirdi ama bu kadarı...ama şimdi ellerimi sarmanın kesinlikle sırası değildi.Sanki elimdeki kan değilde ketçapmış gibisine ağaca bağırarak ileri atıldım.Yumruklarımı daha seri atmaya özen gösteriyordum.Bir yumruk bir çok et parçası... Sanırım kollardaki el uzvu ben de kalmamıştı ama yumrularımı 250 yapmadan bırakmayı kesinlikle aklımdan dahi geçirmemeye özen gösteriyordum.250 yumruğum bittiğinde ellerim çok kötü hale gelmişlerdi.Yanımda ne sargı vardı ne de elimi iyileştirebilecek her hangi birşey.Yumruk antrenmanım 250 yi de bulsa benim yumrukla daha çok çalışmam gerekti.Hele bi iyileşsin bu ağaca düz kollarımla ufakta olsa oyuk açmadan rahatlamaycaktım.Şimdi ise eve gidip azıcık dinlenmem gerekiyordu.Yoldan geçerken Dieselin olumlu bağırışları arasında jutsusunu tamamladığını gördüm.Ellerim arkada '' Ben gider ellerim mundar oldu." dedikten sonra onu dinlemeden evime doğru gitmeye başladım...
Resim
İsim: Thai Onohamao

Kilo:42

Boy:1.52

Element: Katon

Klan: -

Köy: Kirikagure

Rütbe: D

Seviye: Genin

Ryo: 15

Görev Puanı: 0

Çanta/Kıyafet: Genin Kıyafeti C/D-Rank

Eşyalar: Standard shinobi Pack:

5 kunai, 8 shuriken, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
4/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank

0/2 Patlayıcı Parşömen
0/1 Sis Bombası

Fiziksel Stat Puanları
Hız:5
Dayanıklılık:4

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:3
Genjutsu:2
Taijutsu:5
Chakra:10

Jutsu Listesi:
(Katon)Endan C - Rank
Kirigakure No Jutsu D-Rank
Konoha Renpuu D-Rank
Kasılan X'ler:
X1 Refleks
X3 Taijutsu
X1 Dayanlıklılık
X2 Akrobasi
Özel antrenmanlar:
X2 Refleks
X1 Taijutsu
X1 Akrobasi

Bellac Norodik
Shibo Onohamao
Kullanıcı avatarı
Shibo Onohamao
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Shunsui Gin'nome tarih Pzt Şub 27, 2012 8:18 pm

de eki ve ufak tefek noktalama hataları dışında bir sıkıntı göremedim yazım açısından. Konu açısından da şuan onu yorumlayabilecek kafada değilim :D

Buyrun link

İlk jutsu RP si bi bakın bakalım :D
Might controls everything. And without power, you cannot protect anything.

Resim

"Konuşma Rengi"
"Başkasının konuşma Rengi"
"İçimden Konuşma Rengi"

İsim:Gin'nome Shunsui
Element:Katon
Klan:-
Köy:Konohagakure
Rütbe:Genin
Seviye:D
Ryo:15
Görev Puanı:5
Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack

12 shuriken, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin kıyafet C/D rank

0/4 Shuriken

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
Güç:3
Hız:7
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:6
Genjutsu:3
Taijutsu:3
Chakra:8

Jutsu Listesi:
Katon: Housenka No Jutsu
Shunshin no Jutsu
Magen: Narakumi no Jutsu

Kasılan X'ler:
Shuriken x2
Hız x1
Refleks x2

Takım Çalışmaları:

Lejant

Karakterlerim:Shunsui Gin'nome-Naruto Damaris Drake-One Piece
Kullanıcı avatarı
Shunsui Gin'nome
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Jinin Kushimaru tarih Çrş Şub 29, 2012 9:11 pm

Gin-san, benim gördüğüm tek eksiklik olayları çok hızlı atlıyorsunuz.Örneğin birkaç satırla jutsuyu üç dört kere denediğinizi belirtmişsiniz.Olaylar arasında bağlantılı olacak şekilde başka olaylar koyarsanız daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.

Kelebeğin Yolu

Özellikle Rp yükseltme çalışmasından sonrasını yorumlarsanız sevinirim.
Resim

İsmi : Jinin Kushimaru

Yaşı : 14

Elementi : Raiton

Klanı : -

Köyü : Konohagakure

Rütbesi : Genin

Seviyesi : D-Rank

Ryo : 30

Görev Puanı : 14

Eşyalar :

Tantou (Kabzası ense kökünün sol kısmında kalacak şekilde sırtta durur.)

Konohagakure-Kikuchu Dağı yolunun haritası

Çanta Kıyafet :
Shinobi Çantaları : Standart Shinobi Pack

5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/2 Kunai
0/1 Sis Bombası

Eşyalar : -

Fiziksel Stat Puanları :

Güç : 4
Hız : 6
Dayanıklılık : 5

Shinobi Stat Puanları :

Ninjutsu : 3
Genjutsu : 1
Taijutsu :10
Chakra : 6

Öğrenilen Jutsular :

Shunsin no Jutsu
Konoha Kage Buyo
Shishi Rendan

Kasılan "x" Antremanları :

Taijutsu x3
Hız x2
Genjutsudan Kurtulma x1
Shuriken ve Kunai Kullanımı x1
Güç x3

Takım Çalışmaları/Ödüller :

Tantou
Dayanıklılık x2
Taijutsu x1

Jinin Kushimaru
Shin
Billy Ray Sanguine
Kullanıcı avatarı
Jinin Kushimaru
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Kenshin tarih Çrş Şub 29, 2012 9:18 pm

Yazılarının genelini okumasamda ilk mesaj ile son mesaj arasında bayağı bir gelişme olduğu belli.. Bu şekilde devam et bence görsel açısından da güzel gözüküyor. :lol:

Buyrun buda benim; Ailenin olmaması ve arama!
Teşekkürler Shuuichi-chan!
Resim

Lejant

ÖNCE HANGİNİZİ ÖLÜMÜNE ISIRAYIM?
İsim:Kenshin - Yaş:14(+1)
Element:Katon - Klan: -
Köy: Konohagakure - Rütbe: Genin
Seviye: D-Rank - Ryo: 5
Görev Puanı: 0 -

Resim

Çalışmalar;
HIZ X2 - GÜÇ X2 - REFLEKS X1 - TAİJUTSU X1

Özel Antrenmanlar;
Katon:Goukakyuu X1

Jutsular;
Katon: Goukakyuu No Jutsu - C Rank
Sumi Bunshin no Jutsu - C Rank
Katon: Hibashiri - C Rank
Te No Hinotama - C Rank

Resim

Eşyalar: -

Fiziksel Stat Puanları

Hız:3
Dayanıklılık:6

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:10
Genjutsu:0
Taijutsu:0
Chakra:10

Çanta/Kıyafet:
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Resim

İMZA VE AVATARLAR(Soi Shuuichi tarafından yapıldılar.);
Resim Resim Resim Resim Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kenshin
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Shibo Saenchai tarih Çrş Şub 29, 2012 9:20 pm

Ikkaku ;
O mesajdan sonraki mesajını okudum. Genel olarak iyi fakat , karşılaştım , ettim , baktı , devam etti gibi fiiller kullanmak yerine , karşılaşmıştım , etmiştim , bakmıştım vb. gibi geçmiş zamanlar ile kullansan okuyucu daha çok etkilenir. Hep -di kullanmak pek güzel gözükmüyor. Bir de 2. paragrafta biraz karmaşa olmuş gibi. Birde ikinci paragrafta ' çünkü ' ile bağlamak yerine 2 cümleye ayırıp diğerinin sonuna çünkü yazman pek hoş olmamış. Bağlaçları biraz daha kullan güzel olur. Birde 1. Tekil kullanırken ben gelende ' Olmuştu ' gibi fiiller kullanırım sana da önerim budur :D Bir de sonunda yapacaktım filan dersen daha iyi olur. Yani rp'ni geçmişte olan , şimdi ve gelecekte yapmak istediğin olarak ayırman daha iyi olur.
Resim

İsim: Rin Taisuke
Element: Doton
Köy: Kirigakure
Seviye: D-Rank
Ryo: 25
Görev Puanı: 8
Çanta/Kıyafet:
Standart Shinobi Pack:

5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/2 Kunai
0/1 Sis Bombası

Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları:

Güç:4
Hız:6
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları:

Ninjutsu: 5
Genjutsu: 0
Taijutsu: 8
Chakra:7

Jutsu Listesi:
- Konoha Reppuu
-Mogurakure No Jutsu
-Shinjuu Zanshu no Jutsu
-Oukashou
- Handoru ( Özel )
Kasılan X'ler:
- Oukashou x3

Özel Antrenmanlar ;
- Refleks x3
- Dayanıklılık x3
- Taijutsu x2
- Güç x2
Kullanıcı avatarı
Shibo Saenchai
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Asari Ugetsū tarih Çrş Şub 29, 2012 11:38 pm

Kenshin
Ben okurken '' da - de - ki '' gibi şeylerin yazım yanlışlarına fazla dikkat etmem ama birkaç tane hatan var şimdi o kadar göstermiyeceğim wordte yazarsan onlarda azalır. Şimdi son mesajının başlarında '' Sanki beni kendine çekiyordu parşömen, sanki biri beni çağırıyordu... '' Cümlenin başında sanki kullanmak yerine cümlenin sonunda kullandığın akıcılığı bozan parşömen kelimesini koyarsan biraz daha hoş olurdu. Virgülden sonrada bir daha parşömen kelimesini kullanman yine akıcılığı bozan bir kelime oluyor. O kısım şöyle biraz daha güzel olabilirdi '' Parşömen beni kendine çekiyordu, birileri beni çağırıyordu... '' o birilerindeki '' -leri '' tamamen senin zevkine bağlı. Karakterin o an yaşadığını tam bilmediğim için daha hş olur gibi geldi.

Akıcılığı bozan birkaç yer daha var '' Parşömen'e biran önce dokunmak, ne olacağını görmek istiyordum. '' bu az önceki cümlenin devamı. Burdaki çok büyük bir hatan yok. Sadece '' Parşömen '' demek yerine bir zamir kullansan daha hoş olurdu. O kısmı şimdi nasıl olduğunu göstereyim '' Parşömen beni kendine çekiyordu, birileri beni çağırıyordu, canlı gibiydi. Ona biran önce dokunmak, ne olacağını görmek istiyordum... '' düzelmeyi bu eleştiriyi okuduğunda zaten kendinde görürsün.

Bunu dışında birkaç tane daha var o kadar uzatmayacağım. Yazını yazdıktan sonra bir iki kere okumalısın. Böylece bu hataları kendin görüp düzeltebilirsin. Yoksa bu tür şeyler bir savaştayken filan başını çok ağrıtır. Bunların dışında güzel bir yazı tarzın var. Betimlemeler güzel olmuş. Hatalı yerleri çıkardığını hoş ve akıcı oluyor. Böyle decam et.

Not: Sadece son mesjını eleştirdim.
Resim

İsim: Asari Ugetsū
Element: Raiton
Köy: Kiri
Seviye: C-Rank
Ryo: 10
Görev Puanı: 0
Çanta/Kıyafet:

Standart Senbon Pack
20 senbon, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank
0/2 Shuriken
0/4 Senbon

Resim
Eşyalar:

Fiziksel Stat Puanları
Güç: 6
Hız: 6
Dayanıklılık: 3

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu: 5
Genjutsu: 0
Taijutsu: 7
Chakra: 8

Jutsu Listesi:
- Kirigakure no Jutsu
- Fukumi Hari
- Shunsin no Jutsu

Kasılan X'ler:

Özel Antrenmanlar:

Tiburon (Bleach)
Shihoin Ul(One Piece)
Asari Ugetū (Naruto)
Kullanıcı avatarı
Asari Ugetsū
Kiri / Genin
Kiri / Genin

Mesajgönderen Muteki Isame tarih Pzr Mar 11, 2012 10:43 am

Bu siteye girerken yazdığım örnek rp

Her zamanki normal bir Konoha havası vardı dışarıda. Ilık, güneşli bir havaydı. Açık kalan pencereden yansıyan güneş gözüme vuruyordu. Yavaşça yataktan doğruldum ve ellerimi yukarı doğru kaldırıp esnedim. Hiç uyanacak havam yoktu. Yorganı başıma çekip mışıl mışıl uyumak istiyordum. Pencereden dışarıya baktım. Güneş tepeye yakın bir yerde duruyordu. Öğleye yaklaşıyordu. Bu saatte uyuyamazdım ki... Giysi dolabımı açtım ve pijamalarımı çıkarıp üstüme doğru düzgün bir şeyler giydim. Uyku sersemi bir halde odamdan çıktım. Evin zemini tahtadandı. Her attığım adımda yerden gıcırtı sesleri yükseliyordu. Ses kulaklarımı tırmalıyordu. Daha düzgün bir şekilde yürümeyi denedim. Bu imkansızdı. Doğal bir alarm gibiydi. Bu eve kesinlikle hırsız giremezdi. Bunları düşünürken bir şeyi fark ettim. Of... Her gün aynı şeyleri yapıyordum. Giydiğim giysiler hatta düşündüklerim dahil aynıydı. Bıkmıştım bundan. Fakat yapacak başka bir şey yoktu ki. İnsan bir günde neler yapabilirdi ? Koridordan mutfağa doğru ilerlerken bunlar geçti aklımdan. İyice acıkmıştım. Annem uyanmış, yemeği hazırlamış olmalıydı. Yoksa açlıktan geberebilirdim. Mutfağa geldiğimde kahvaltının çoktan hazır olduğunu gördüm. Evin içinde annem ve abimi aradım. Her odaya tek tek baktım. Zaten evde çok fazla oda yoktu. Küçük bir evdi. Arayışımı bitirdiğimde kimse olmadığını fark ettim. Her halde beni uyandırmaya kıyamayıp gitmiş olmalılardı. Ama nereye gideceklerdi ki ? Kahretsin! Az daha unutuyordum. Bu gün babamın ölüm yıl dönümüydü. Mezarlığa gitmiş olmalılardı. Mutfağa doğru koşturdum. Şirin, yuvalar masaya oturup henüz soğumamış, hala biraz ılık olan sütümü içtim, kahvaltıyı bitirdim. Sonra kapıyı açarak evden dışarı fırladım. Yerde topraktan bir yol vardı, her tarafta irili ufaklı evler... İnsanlar sokakta dolanıyordu. Kimisi köy meydanına doğru ilerliyordu, kimisi de mezarlığa. Bazı shinobiler ormana doğru koşturuyordu. Etraf çok kalabalıktı. Koşarken hepsinin arasından sıyrılıp mezarlığa doğru koşmaya başladım. Mezarlık ve evlerin arasındaki köy meydanına geldiğimde mezarlığa giden yola saptım. Arkadaki insanlar renkli sohbetler yapıyor, bazı satıcılar ise mallarını satmak için bağırıyordu. İyice hızlanıp mezara doğru son sürat koştum. Off hayır. Çiçek almayı unutmuştum. Hızlıca durup köy meydanına gittim. Çiçekçi amcaya "Amca! Yanımda para yok, bugün babamın ölüm yıldönümü, mezarına koymak için bir çiçek alabilir miyim?" dedim. Gülerek başını salladı." Evet yavrum. Tabii ki alabilirsin, bu arada baban için çok üzüldüm. " diyerek bana doğru bir tane kıpkırmızı gül uzattı. Çiçeği alıp mezara doğru ilerlerken arkama " Teşekkürler amca! " diyerek bağırdım. İşte mezarlığın girişi oradaydı. Mezarlığa ilerledikçe etraftaki ağaç ve yeşillik sayısı artıyordu. Yemyeşil bir yerdi mezarlık. İçeri doğru yaklaştıkça çiçek kokusu artıyordu. Bu kadar güzellikle beraber üzüntü de doğuyordu insanın içine. Ne de olsa burada ölüler vardı. Yavaşlayıp durduktan sonra yürüyerek mezarlığın içine girdim. Babamın olduğu mezarı aradım. 3 sene geçmişti aradan. O zamanlar akademiye yeni başlamıştım. Çocuktum daha. Ama yine de hayatın farkındaydım. Babama olanların da. Bu yüzden intikam almaya ant içmiştim. Bunları düşünürken babamın mezarı başında ağlayan annemi gördüm. Yanında da abim vardı. Babamın ölüşü annem için büyük bir şok olmuştu. Yavaşça yanına gidip ona sarıldım. Elimdeki çiçeği yavaşça mezara doğru bıraktım ve bende ağlamaya başladım. Evet, ölenle ölünmezdi ama, ölensiz yaşamak da çok zordu. Bunları düşünürken annemi yanağından öptüm. Ayağa kalktım ve gözlerimin yaşını sildim. Abime baktım. Köşede üzgün bir şekilde oturuyordu, ama ağlamıyordu. O çok güçlü bir iradeye sahipti. Tıpkı babam gibi. İkisi de çok iyi shinobilerdi. Ben de onlar gibi olmak istiyordum. Onlar gibi güçlü olmak. Güçlü olup intikam almak. İşte o zaman kararımı verdim. İntikamımı alacaktım. Sonum bu mezar olsa, hatta ormanın ortasında çürümek, unutulmak dahi olsa mutlaka intikamımı alacaktım. Ne pahasına olursa olsun...
Resim

İsim: Muteki İsame
Element: Suiton
Klan: -
Köy: Konohagakure
Seviye: D/Rank
Ryo: 5
Görev Puanı: 7
Çanta/Kıyafet:

Standart Shuriken Pack
12 shuriken, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
12/12 Shuriken
1/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin C/D Rank
0/4 Kunai

Eşyalar:
Tantou (5 ryo)

Fiziksel Stat Puanları
Güç: 3
Hız: 9
Dayanıklılık: 3

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu: 8
Genjutsu: 2
Taijutsu: 5
Chakra: 5

Jutsu Listesi:
- Takitsubo no Jutsu
-Suigadan
-Mizu Bunshin no jutsu
-Shunshın no Jutsu
-Konoha Senpuu

Kasılan X'ler:
-Kılıç Kullanımı x1

Ödüller/Özel Antremanlar

LEJANT
Aile
Muteki Hasuri

Resim

Kendisi babamdır. Onu küçükken kaybettim. Öldüğü sırada bir görevdeydi. Ölümü hakkında tek bildiğim bu.

Muteki Namane

Resim

Annem. Babam öldükten sonra annem ve beni büyüten, besleyen kişi.

Muteki Kasame

Resim

Abim. Bana babalık yapan ve beni yetiştirmekte anneme yardım eden kişi. Aynı zamanda bir shinobi.

Takım 7

Nara Gama

[img]http://www.rpgturk.com/forum/download/file.phpavatar=2173_1330884948.png
[/img]

Takım arkadaşım. Kendisi Nara Klanından. Ayrıca medic-nin eğitimi alıyor.

Enya Yasumasa

Resim

Diğer takım arkadaşım. En fark edilir özelliği pembe saçları ve uyuşukluğu.

Kenichirou Keisuke

Resim

Senseimiz. Çok iyi kılıç kullanıyor ve sapık bir kadın düşkünü
Kullanıcı avatarı
Muteki Isame
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Soi Shuuichi tarih Pzr Mar 11, 2012 11:04 am

@Isame: Bence gayet güzel bir rp. Bir hata yok, gözüme batan birşey de. Betimlemeler yerinde falan. Gayet güzel. Senin Kisame olduğundan şüpheleniyordum aslında ama bilemeyeceğim. Jutsu konuna da baktım daha farklı yazıyorsun bu iyi. Umarım rp kaliten hep böyle devam eder, ben bir Konoha shinobisi olarak tüm kalbimle destekliyorum seni. Hadi koçum. :)
粗衣 秋一
Resim
Lejant
そい しゅういち
We run this motha!
Resim
Raion'umu benden alan eller kırılsın! Zalimler!

İsim: Soi Shuuichi
Element: Doton
Köy: Konohagakure
Seviye: D-rank
Ryo: 3
Görev Puanı: 5
Takım: RAION SEN TAKIMI DAĞITTIN YA BEN DE SENİN OĞLUNU KAÇIRACAM!
Shinobi Çantaları:
Standart Shuriken Pack
9/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina
Genin Kıyafeti C/D-Rank
4/4 Kunai
Fiziksel Stat Puanları:
Güç: 4
Hız: 4