Raichu!

Moderatör: GM-Naruto

Raichu!

Mesajgönderen Justice Law tarih Pzr Şub 05, 2012 4:55 pm

Sabah uyandığımda hava kasvetli ve boğucuydu bu gün içimden yeni bir jutsu tekniği öğrenemem gerektiğini geçirdim ve gerçekten bu havada yapabileceğim bir jutsu var mı diye ararken elime geçen parşömende Raigeki yazıyordu bunun işe yarayabileceğini düşündüm ormana vardım parşömende söylenen ilk adım kılıçlara chakra odaklamak olduğu için ufak bir sıkkınlık hissi verdi tam bu jutsuyu değiştirmem gerektiğini düşündüğümde kunailerinde aynı oranda kullanabildiği bir alternatif olarak yer alıyordu.Çantamdan kullanmak için iki adet kunai çıkarttım.

İki kunaimi elime aldım ve chakramı onlara odaklamaya çalıştım ve bir şekilde olmadığını hissettim.Gerçekten bir kez daha denediğimde kollarımda uyuşmalar oldu.Bu yüzden ilk aşamayı atlayıp chakrayı ellerimde odaklayıp sonra kunailere odaklamaya karar verdim bu sefer gerçekten bir zonglama hissetmeye başladım bu kadar zor olduğu aklımın ucundan geçmezdi son aklımdan çılgınca bir fikir çıktı kunailer ile avuç içlerimi kestim ve chakramı buralara yönlendirdim bu sefer ne zonglama nede acı vardı ellerimde odaklamayı başarmıştım sonra kunailere geçmem lazımdı.

"Raigeki no Yoroi" (1/6)
En son Justice Law tarafından Sal Şub 07, 2012 3:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Raichu!

Mesajgönderen Justice Law tarih Pzr Şub 05, 2012 5:04 pm

Kendimi kunailere chakra odaklamaya hazır hissetmem neredeyse bir saatimi almıştı bu çok yorgunluk verici bir histi bunu aynı gün içerisinde bitirmem çok zor gibi görünüyordu ama bunu en azından bugün pratik olarak öğrenmem gerekiyordu.Kunaileri elimde biriktirdiğim chakra ile doldurmaya çalıştım ama olmadılar bir kaç kez daha denedikten sonra biraz dinlenmemin iyi geleceğini düşündüm oturdum ve ellerimde tekrardan chakra odaklamaya çalıştım odaklamayı neredeyse başarmıştım ki ellerimdeki yaralar acımaya başladı nedenbunu yaptım ki!

Ellerimde chakramı gerçekten biriktire bilmiştim çok ilginç bir histi bu ama çok geçmeden kunailere yönlendirmemin ilerideki hareketler doğrultusunda bana kolaylık sağlayacağını biliyordum ve bunu başarmalıydım dinginleşmeye başladığımda neden olduğunu bilmediğim bir sancı kolumdan parmaklarıma kadar yayıldı bu sırada kunailerin nerdeyse chakra ile odaklandığını hissettim bir deneme için kunaileri elimde döndürmeye başladım fakat ikiside ellerimden kurtulup yere saplandılar odaklama yapmam doğruydu fakat hareketlerim yanlıştı anladım....

"Raigeki no Yoroi" (2/6)
En son Justice Law tarafından Sal Şub 07, 2012 3:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Mesajgönderen Justice Law tarih Pzt Şub 06, 2012 1:31 pm

Tekrardan chakra odaklaması yaptığımda hiçbir şey olmadığını gördüm gerçekten gereğinden çok zorlamıştım kendimi dinlenmem gerektiğini anladım ve biraz oturmaya karar verdim ve kunaileri elimde düzgün bir şekilde çevirmeye başladım yavaş yavaş oluyor gibiydi ama kunailerin burada düzgün çevirmem pek bir işe yarayacağını düşünmüyordum elimdeki kunaileri parşömende yazdığı gibi havaya kaldırdım ve çevirmeye başladım bu sefer elimden kayıp tam elmacık kemiğimi sıyırıp yere saplandı gerçekten çok korkmuştum ve kendime dikkat etmem gerekiyordu.Bir daha kine gözüme dahi saplana bilirdi gerçekten artık bu jutsunun ne kadar zor oldğunu görmeye başladım.

Artık kunailerle hedef alıştırması yapmaya başladım ağaçların üstüne koyduğum hedefleri kunailer ile vurmaya başladım bu işte becerikliydim yani şimdilik öyle gözüküyordu kendimi hazır hissedene kadar biraz ara vermiştim ama kendime gelmem uzun sürecek gibi duruyordu bu sırada kendimi oyalamam ve kendimi oyalarken gerçekten vakit kaybetmem lazımdı hem bu şekilde daha da yorulmayacaktım etrafta garip bir ses duydum ve otarafa yöneldim...

"Raigeki no Yoroi" (3/6)
En son Justice Law tarafından Sal Şub 07, 2012 3:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Mesajgönderen Justice Law tarih Sal Şub 07, 2012 2:33 pm

Beni izleyen şeyin ne olduğunu anlayamadım fakat onunda benin onu fark ettiğimi anlamasını istemiyordum kunaileri çalıştığım hedeflerin üzerinden aldım yere oturdum ve parşömenimi okumaya devam ettim fakat hala bir şeyin beni izlediğini hissediyordum ve çaktırmadan etrafa da göz gezdiriyordum her hale karşı dikkatli olmak istiyordum.

Çalıların oradan hışırtılar gelmeye başladı gerçekten heyecanım vardı elimdeki kunaileri havaya doğru kaldırdım ve çevirmeye başladım bu sefer olacağını düşündüm bu tarz baskılı durumlarda mucizeler gerçekleşebilir diye düşündüm ve "Raigeki no Yoroi" diye bağırdım elimdeki kunaileri çevirerek gerçek olacağını düşünmüştüm ama olmadı.

Bu sefer gerçekten korkmaya başlamıştım farklı köyden bir ninja ise kesin ölmüştüm şuanda ona karşı kullanabileceğim pek fazla çakram yoktu ve "Kasumi Juusha no Jutsu" dedim ve klonlarımın arasında saklanmaya ve saldırının ne taraftan geleceğini düşünerek pozisyon aldım fakat çalılara dahada yaklaştıktan sonra hışırtı kesildi ve dikkatle etrafımı izlerken bunun sadece bir rakun olduğunu gördüm ve boşuna telaş yaptığımı anlamış bulundum.

"Raigeki no Yoroi" (4/6)
En son Justice Law tarafından Sal Şub 07, 2012 3:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Mesajgönderen Justice Law tarih Sal Şub 07, 2012 3:10 pm

Gerçekten saçmalıyordum yorgunluğum doğru kararlar vermemi engelliyordu ama artık bu zor jutsuyu bugün öğrenmeden eve gitmeyecektim bu gün öğrenmek için en ideal gündü çünkü yıldırımlı bir gökyüzü vardı ve benim için gerekli olan yıldırımı gökyüzünden çekmem kolay olacaktı ama tahminim doğrultusunda bir veya iki saate yağmur gelecekti hemde gerçekten güçlü bir yağmur olacağı her halinden anlaşılıyordu çakramı elimdeki yaralara yönlendirdim oradan kunailere ve havaya kaldırdığım kunaileri çevirmeye başladım ve "Raigeki no Yoroi" dedim ufak bir kıvılcımlanma oldu elimdeki kunailer dönerken etrafında ufak bir yıldırım şeridi oluşturuyordu bu sırada elim gevşedi ve elektrik bütün bedenime yayıldı ve beni metrelerce öteye fırlattı kendime geldiğimde on dakika geçmişti ama ilk defa bu kadar ileri gidebilmiştim artık gerçekten başarabileceğimi hissediyordum bir kez daha ellerimi havaya kaldırdım ve az önceki olayın aynısı bir kere daha başıma geldi bedenimin bu yanıklara daha fazla katlanabileceğini sanmıyordum artık ara verip en az bir saat kadar dinlenmem gerekiyordu ve bunu yapacaktım bir köşeye oturdum .

"Raigeki no Yoroi" (5/6)
En son Justice Law tarafından Sal Şub 07, 2012 3:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Mesajgönderen Justice Law tarih Sal Şub 07, 2012 3:20 pm

Kendime geldiğimi hissetiğimde bütün bedenim zonkluyordu ama az önce ulaştığım seviyeden düşmek istemiyordum çünkü bu jutsuyu burada öğrenemezsem bir daha bu kadar azimli olamayacağımı düşündüm.

Kunailerimi zar zor elime aldım sol kolum neredeyse çalışmamakta diretiyordu tek gözümü açamıyordum ve çok yorgundum bunu artık bir an önce bitirip gerçekten de dinlenmem lazımdı.Kunaileri havaya kaldırdım ve çevirmeye başladım "Raigeki no Yoroi" dedim aslında ama yaptığım şeyin ismini söylemek çok hoşuma gidiyordu.

Bunu dedikten sonra gökyüzü birden bembeyaz oldu ve bir yıldırım kunailere düştü çok ilginçti kunailerden mavi alevler çıkıyordu bunu elektrik olduğunu anlamam birkaç saniyemi aldı olmuştu bu sonra bütün bedenime yayıldı kolumdaki uyuşma geçti ve yerini ufak bir huzur kapladı bütün bedenimde bunu başarmıştım birkaç saniye sonra bunu artık ne kadar sürdürebileceğimi düşünüyordum çünkü bıraktığım anda ne olacğını bilmiyordum ama cesaret edip bıraktım aklımdan o sıra "Raichu" geçiyordu ve yere düştüm ve yağmur yağmaya başladı toprak çok güzel kokuyordu......

"Raigeki no Yoroi" (6/6)
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Dön Orman

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir