Sabah uyandığımda hava kasvetli ve boğucuydu bu gün içimden yeni bir jutsu tekniği öğrenemem gerektiğini geçirdim ve gerçekten bu havada yapabileceğim bir jutsu var mı diye ararken elime geçen parşömende Raigeki yazıyordu bunun işe yarayabileceğini düşündüm ormana vardım parşömende söylenen ilk adım kılıçlara chakra odaklamak olduğu için ufak bir sıkkınlık hissi verdi tam bu jutsuyu değiştirmem gerektiğini düşündüğümde kunailerinde aynı oranda kullanabildiği bir alternatif olarak yer alıyordu.Çantamdan kullanmak için iki adet kunai çıkarttım.
İki kunaimi elime aldım ve chakramı onlara odaklamaya çalıştım ve bir şekilde olmadığını hissettim.Gerçekten bir kez daha denediğimde kollarımda uyuşmalar oldu.Bu yüzden ilk aşamayı atlayıp chakrayı ellerimde odaklayıp sonra kunailere odaklamaya karar verdim bu sefer gerçekten bir zonglama hissetmeye başladım bu kadar zor olduğu aklımın ucundan geçmezdi son aklımdan çılgınca bir fikir çıktı kunailer ile avuç içlerimi kestim ve chakramı buralara yönlendirdim bu sefer ne zonglama nede acı vardı ellerimde odaklamayı başarmıştım sonra kunailere geçmem lazımdı.
"Raigeki no Yoroi" (1/6)
News