Konoha Takım 6 - Antrenman

Moderatör: GM-Naruto

Konoha Takım 6 - Antrenman

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzr Şub 05, 2012 2:14 am

İlk buluşmanızdan iki gün sonra Ookami kafasına yediği şemsiyenin acı anısıyla -kafasının acıdığı söylenemez, ancak o histen hala kurtulamıyor- erkenden uyanıyor. Ikkaku ve Shou da Ookami'nin kafasına yediği şemsiyenin kendi üzerlerine yarattığı etki ve korkuyla yaklaşık aynı saatte ayaklanıyorlar. Normal hazırlıklarınızı yapıp özellikle yarım saat-kırk beş dakika kadar erken yola çıkıyorsunuz. Tesadüfi olarak Ookami köy kapısında Ikkaku'yla karşılaşıyor. Bu kez farklı olan kapı nöbetçileri onlara biraz problem çıkarsa da Nabari-Sensei'nin adını verdiklerinde "Ha, az önce beyaz bandanalı bir çocuk daha çıktı. Sizin takımdandır o da herhalde." diyor nöbetçi onlara. Kapıdan çıkıp orman sınırına yaklaştıklarında ormana girmiş olan Shou'yu farkedip ona bağırıyorlar. Birkaç dakika sonra buluştuklarında Shou'nun anlattığı bir fıkraya gülerek birkaç gün önceki alana yürüyen üçlüyü suratı kızgınlıktan neredeyse saçı kadar kızarmış bir Nabari-Sensei karşılıyor.

Alana girdiğiniz gibi "GEÇ KALDINIIIZZZZ!!!" diye ciyaklayan Nabari-Sensei'yi görüyorsunuz. Oysa hepiniz en az birer saat erken çıktığınıza son derece eminsiniz. Ne oluyor demeye kalmadan Nabari-Sensei öfkeyle elindeki üç kunaiyi size doğru fırlatıyor. Şok içinde en ufak bir reaksiyon gösteremeden olduğunuz yerde kalıyorsunuz, ancak kunailer size çarptığı gibi bir pof sesi ve dumanla yok oluyorlar: "Ehe, şaka yaptım." diyip sevimli bir şekilde sırıtmaya çalışan Nabari-Sensei o anda hiç de sempatik görünmüyor gözünüze.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Konoha Takım 6 - Antrenman

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Pzr Şub 05, 2012 11:20 am

Sabah saatlerinde erkenden uyanıyorum şemsiyenin sızısıyla ve geç kalmamak için buluşma saatinden bir saat önce evden çıkıyorum.Hızlı adımlarla köy kapısına ilerliyorum ve köy meydanından geçerken kalabalığı sinirli bir şekilde yarıyordum.Köy kapısına vardığım tesadüf ki Madik'te ordaydı ancak bu sefer ki chuninler farklıydı ve bu yüzden şanslıydık.Diğerleri olsa sorun çıkabilirdi.Chuninlerle konuşmakta olan Madik'in yanına gittiğimde chuninler biraz sorun çıkarsada Nabari-sensei'in adını verdiğimizde bizi salıyorlardı ve söylediklerine göre de Shou çoktan çıkmıştı dışarıya.

Köy kapısından çıktıktan sonra Madik'e "Hadi biraz hızlanalım bari Shou'ya yetişiriz." diyecektim ki karşıda yürümekte olan Shou'yu fark ediyoruz ve hemen yanına hızla ilerliyoruz.Yanına gittiğimizde artık takım tamamdı ve sadece buluşma yerine gitmek kalmıştı.Şanslıydık çünkü birbirimizi bulmuştuk.Eğer ayrı ayrı gitseydik yine o lanet olası sensei'in şakalarından birisine kurban olabilirdik.Buluşma noktasına gittiğimizde buluşma saatinden birazcık erken vakitte varmıştık oraya fakat sensei'ye baktığımda çok sinirli görünüyordu ve bize geç kaldınız diye bağrınmaya başlıyordu.Eyvah...Şemsiye geliyor! Lanet olsun, lanet olsun , lanet olsun onu tekrar yemek istemiyorum hayır istemiyorum.Yememek için ne gerekirse yaparım diyordum ki üzerimize birden üç tane kunai fırlatıyordu sensei.Pislik bizi öldürmeye mi çalışıyorsun? Elim direk çantama gidiyor ve ordan bir kunaiye yapışıyorum ancak çok geç kunai çoktan bana çarpma mesafesine gelmişti.Lanet olsun yaralanacağım.Pislik sensei diye düşünüyordum ki kunai bana çarpıp "Pof" diye kayboluyordu.Ardından sensei bize gülerek şaka yaptığını söylüyordu.

Önce ona gülerek "hahaha...Sensei çok komiksin süper şakaydı." diyordum ve sonra gülmekten vazgeçip ciddi bir tavır takınıyordum ve ona bağırarak "Seni adi beni korkudan öldürecektin lanet olsun sana.Bir daha böyle şeyler yapma." diyordum.

Out: Şu son paragrafta Yamato'nun naruto'yu korkuturken ki haline bürünmek istiyorum acaba uygun mudur? Neyse de bizim devam gm li rp lerimiz var onları ne yapacağız söyleyip geçici olarak donduruyor muyuz?
Resim

Miyamoto Hirako ve Diablo'nun yaratıcısından...

İsim: Arashi Ookami
Element: Katon
Klan: -
Köy: Konohagakure
Rütbe:Genin
Seviye: D - rank
Ryo: 18
Görev Puanı: 14

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Çantalar ve Kıyafet Alımları
4/4 kunai

Eşyalar: -

Fiziksel Stat Puanları
Güç:3
Hız:7
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:8
Genjutsu:3
Taijutsu:2
Chakra:7

Jutsu Listesi:
- Katon Kasumi Enbu No jutsu
- Katon Goukakyuu No jutsu
- Katon Housenka No jutsu
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

Ödüller/Özel Antremanlar:
x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Jinin Kushimaru tarih Pzr Şub 05, 2012 11:41 am

Sabahın erken saaitlerinde şemsiyenin korkusuyla uyanıyordum.Rüyama girmişti pis şey.Normalde benim yaşımdakilerin düyalarında farklı şeyler görmesi gerekirdi.Şemsiye değil.Takım olarak bu şemsiye üstümüzde büyük bir etki bırakmıştı.Ookami'nin halini düşünemiyordum bile...

Bugün takım antrenmanımız vardı.Bu benim için gerçekten çok iyi bir haberdi.Hem takım arkadaşlarımla hem de senseimle yeniden görüşmek...Kanım çok çabuk ısınmıştı onlara.Ben de bu durumu yadırgamıştım biraz.Bu olumlu düşüncelerle hızla yatağımdan kalkıp hazırlanmaya başlamıştım.Biraz da şemsiyenin verdiği korkuyla elimden geldiğince hızlı hareket ediyordum.Hazırlıklarımı tamamlayıp bir saat kadar erken yola çıkmıştım.Kendimi kasmadan yavaş adımlarla kapıdaki chuninlere gelmiştim.İçimden geçen seferki chuninler olmaması için dua ediyordum.Şanslı günümde olmalıydım ki kapıdaki chuninler farklıydı.Ama biraz sorunluydular.Başta geçmemize izin vermemişlerdi.Ben chuninlerle tartışırken yanıma Ookami gelmişti.Nabari Sensei'nin adını verdiğimzide birlikte geçmemize izin vermişlerdi.Bizden önce de beyaz bandanalı bir çocuğun geçtiğini söylemişlerdi.Shou'ydu herhalde.Bizde ormana doğru yola koyulmuştuk.Ormana doğru yaklaştığımızda karşımızda Shou'yu görmüştük.Bizden daha önce gelmiş olmalıydı.Ona seslenip yanına gittik ve yolumuza devam ettik.Güle oynaya yolumuza devam ederken karşımıza domatese benzeyen bir Nabarai Sensei çıkmıştı ve bize "GEÇ KALDINIIIZZZZ!!!" diye bağırmış ve bize üç kunai fırlatmıştı.Tam kunaiden kaçmak için sağa doğru bir hamle yapacaktım ki kunailer "Pofff." diye bir ses çıkararak kayboldu.Ben neler olduğunu idrak etmeye çalışırken Nabari Sensei "Ehe, şaka yaptım." dedi.Bu şakasının ardından Ookami Nabari Sensei'ye biraz çıkıştı.Bense sessiz kalarak neler yapacağımızı merakla beklemeye başladım.
Resim

İsmi : Jinin Kushimaru

Yaşı : 14

Elementi : Raiton

Klanı : -

Köyü : Konohagakure

Rütbesi : Genin

Seviyesi : D-Rank

Ryo : 30

Görev Puanı : 14

Eşyalar :

Tantou (Kabzası ense kökünün sol kısmında kalacak şekilde sırtta durur.)

Konohagakure-Kikuchu Dağı yolunun haritası

Çanta Kıyafet :
Shinobi Çantaları : Standart Shinobi Pack

5 kunai, 8 shuriken, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/2 Kunai
0/1 Sis Bombası

Eşyalar : -

Fiziksel Stat Puanları :

Güç : 4
Hız : 6
Dayanıklılık : 5

Shinobi Stat Puanları :

Ninjutsu : 3
Genjutsu : 1
Taijutsu :10
Chakra : 6

Öğrenilen Jutsular :

Shunsin no Jutsu
Konoha Kage Buyo
Shishi Rendan

Kasılan "x" Antremanları :

Taijutsu x3
Hız x2
Genjutsudan Kurtulma x1
Shuriken ve Kunai Kullanımı x1
Güç x3

Takım Çalışmaları/Ödüller :

Tantou
Dayanıklılık x2
Taijutsu x1

Jinin Kushimaru
Shin
Billy Ray Sanguine
Kullanıcı avatarı
Jinin Kushimaru
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzr Şub 05, 2012 1:49 pm

Nabari-Sensei sırıtarak size bakmaya başlayıp Ookami'de ona çıkışınca Shou Ikkaku'nun arkasına saklanıyor: "Dostum, Kami-Sama üzerine bahse girerim ki şemsiye geliyor.." Arkasında eğilmiş ve elleriyle omuzlarını tutmuş Shou bulunan Ikkaku, Nabari-Sensei'nin resmen onları sinir etmek için yaptığını farkedebiliyor bunları. Bu sırada Ookami'nin kendine çıkışmasına karşın ciyaklıyor yine kızıl kafa: "Sen bana nasıl bağırırsın yiaaa!" Ardından sırtından şemsiyesini çektiği gibi Ookami'ye doğru koşmaya başlıyor. "Kiyaahaaayyttt!" diye zıplayıp şemsiyeyi Ookami'nin kafasına gömmeye hazırlanırken, turu Ookami'ye veriyoruz.

Ookami>GM
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Pzr Şub 05, 2012 6:44 pm

Lanet olsun böyle olacağını biliyordum işte şemsiye geliyor.Bağırmamın üzerine Nabari sensei'de bana bağırıyor ve sırtından şemsiyesini çekerek üzerime bir şeytan gibi koşmaya başlıyordu.Shou, bu sırada Madik'in arkasına saklanmıştı.Lanet şemsiye hepimizi korkutuyordu ve ben bunu ikinciye tatmaya hazırlanıyordum.

Şemsiyesini çekmiş üzerime gelen şeytan Nabari'ye karşı hiç bir şey yapacak halim kalmamıştı.Korkudan ellerim ayaklarım tutmuyordu.Hareket edemiyordum lanet olsun hareket etmeliyim.Bütün kaslarımı zorluyordum ama yapamıyordum.Bir şeyler bulmalıydım o acıyı tekrar tatmak istemiyordum.Nabari sensei bana yaklaştığın birden yere çömeliyordum ve ellerimi başıma koyarak beklemeye ve bağırmaya başlıyordum "Hayır! Hayır! Hayır! Şemsiye olmaz.Hayır! Hayır!" Ancak artık iş işten geçmişti bu sinir bozucu kadına karşı yapabileceğimiz bir şeyimiz yoktu ve mecburen oyunlarına katlanmak durumundaydık.Kalın kafam bunu biraz geç anlamıştı ama yapacak bir şey yoktu.Eğer bu şemsiyeden sağ kurtulabilirsem Fuhe'ye , Madik ve Shou'ya istedikleri kadar yemek ısmarlayabilirim.Tabi Nabari sensei'de daha iyi davranabilirim belki anlaşabiliriz.Ancak bu sefer tek parça kurtulabileceğimi sanmıyorum.
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

4/4 kunai

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzr Şub 05, 2012 7:10 pm

Ookami umutsuzca kendisine doğru gelen şemsiyeden kaçamayacağını farkederek sabit duruyor ve acıya katlanmaya çalışıyor. Aslında bunun biraz faydalı olduğu söylenebilir. Ookami'nin kaçmaya çalışmadığını farkeden Nabari-Sensei hafif bir şaşkınlık geçiriyor ve indirdiği şemsiyesinin şiddeti bir miktar azalıyor. Bir öncekine göre daha az canın yanıyor gibi, ancak yine de dizlerinin üstüne çökmek zorunda kalıyorsun: "Hehehe! İşte sonun budur hain düşman!" diye bağırıyor Nabari. Sonrasında şemsiyesini sırtına takıp üçünüze birden dönüyor ve konuşmaya başlıyor: "Bugün ufak birkaç dövüşle başlayacağız. Ancak ben işe sonradan katılacağım, en azından birinci elden sonradan. Birbirinizle dövüşmenizi istiyorum. Acımasızca, tabii öldürmek yada ciddi anlamda yaralama yok, bu sicilime çok kötü işlenir. Ancak birlikte çalışacağınız, birlikte dövüşeceğiniz ninjaların güçlü noktalarının yanısıra zayıf noktalarını da bilmelisiniz. Ve bir insanın zayıf noktalarını da güçlü noktalarını da o kişiyle dövüşmeden tam anlamıyla anlama ihtimaliniz pek yok. Umarım beni anlamışsınızdır." Kollarını iki yana açıp ormanı gösteriyor: "İşte savaş alanınız! Takım yok, herkes tek. Saklanmak, arkadan saldırmak, önden saldırmak, jutsu kullanmak, her şey serbest. Bende sürekli çevrenizde, aranızda dolaşıp size çıkarabileceğim her zorluğu yapıp her türlü pisliğe bulaştıracağım. Buna hiç şüpheniz olmasın. Bir kişiyi indiren 1 puan kazanır. Yani bu oyunda en fazla 2, en az 0 puan kazanabilirsiniz. 2 puan alana ödül, 0 puan alana ceza veriyorum. Ödül ve cezanın ne olacağını kami-sama bilir. 1 puan almanız durumunda ne ödül ne de ceza alıyorusunuz. Bu iyi bir şey. Aranızda gizlice takımlar oluşturabilirsiniz, bu tip diplomasiyi severim. Ancak, birleşip takım yarattığınız kişinin hedefinizi indirdikten sonra size ne zaman sırtını döneceğini bilemezsiniz. Buradaki en az iki kişi sağlam bir dayak yiyip etkisiz hale gelene kadar oyun bitmez. Bana rol kesmeyin, hatta bunu düşünmeyin bile. O zaman; iyi dövüşler."
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jinin Kushimaru tarih Pzr Şub 05, 2012 8:28 pm

Ookami'nin Nabari Sensei'ye çıkışmasının ardından Nabari Sensei sinirlenmişti.Shou benim arkama geçip "Dostum, Kami-Sama üzerine bahse girerim ki şemsiye geliyor.." demişti.Haklıydı da galiba.Nabari Sensei tavşan görmüş tazı gibi sırtındaki şemsiyeyi alıp öne atılmıştı.Ookami ise şemsiyeye karşı hiç bir hareket yapamamıştı.Sadece elleriyle kafasını kapatmıştı ve şemsiyeyi yemişti.Aslında yapılacak en iyi şey buydu.O anda o şemsiyenin korkusuyla hareket etmenin zorluğunu hayal bile edemiyorum.Ookami ikinci kez yerde kafasına yediği şemsiyenin acısıyla yatıyordu.Gerçekten Ookami'ye hayran kalmıştım.İki kez bu şemsiyeyle darbe yemek ve hayatta kalmak.

Ardından Nabari Sensei bugün ne yapacağımız açıklamaya başlamıştı.Bugün ormanda birbirimizle dövüşeceğimizi.Birbirimizin zayıf ve güçlü yanlarını bulmamızın en iyi yolunun bu olduğununu ve herşeyin serbest olduğunu söylemişti.Kendimi sınırlamama gerek olmaması iyi bir şeydi ama takım arkadaşlarımı öldürmek istemezdim.Sanki öldürebileceğim ya...Aslında belli olmaz.Nabari Sensei konuşmasına devam ederek bir kişinin bir puan olduğunu ve bize zorluk çıkarmaya çalışacağını söylüyordu.Ehh...İyi bakalım.

Ben de "İyi o zaman.Herkese başarılar.Ne zaman başlıyoruz ?" diyerek sözlerimi tamamlayacaktım.
Resim

Eşyalar :

Çanta Kıyafet :

5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/2 Kunai
0/1 Sis Bombası

Eşyalar : -

Fiziksel Stat Puanları :

Güç : 4
Hız : 6
Dayanıklılık : 5

Shinobi Stat Puanları :

Ninjutsu : 3
Genjutsu : 1
Taijutsu :10
Chakra : 6

Öğrenilen Jutsular :

Shunsin no Jutsu
Konoha Kage Buyo
Shishi Rendan

Kasılan "x" Antremanları :

Taijutsu x3
Hız x2
Genjutsudan Kurtulma x1
Shuriken ve Kunai Kullanımı x1
Güç x3

Takım Çalışmaları/Ödüller :

Tantou
Dayanıklılık x2
Taijutsu x1

Jinin Kushimaru
Shin
Billy Ray Sanguine
Kullanıcı avatarı
Jinin Kushimaru
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Pzt Şub 06, 2012 12:22 am

Nabari sensei, bana hiç acımadan kafama yine şemsiyesiyle vurmuştu.Ancak bu sefer ki daha hafifti en azından geçen sefer kine göre.Ama yine de acıya dayanamayıp iki elimle vurduğu yeri tutuyordum ve diz çökmüş pozisyonda duruyordum.Lanet olsun canım çok yanıyordu.Ardından sensei bize antrenman ve dövüşlerle ilgili bir şeyler anlatıyordu.Bizi birbirimizle dövüştürecekti ve ardından da kuralları açıklıyordu.2 ya da 0 puan ödül veya ceza bakalım hangisi olacaktı?

Nabari sensei'in konuşmasını bitirmesinin ardından Madik ne zaman başlıyoruz diye sormuştu.Ancak bir shinobi dövüşünde başlama zamanı varmıydı ki? Bence dövüş çoktan başlamıştı ve saldırma zamanıda tam bu zamandı.Sonuçta dövüşte kural yoktu ve istediğimizi yapabilirdik.Az önce Nabari sensei bize bunları söylemişti.Eminim Madik şuanda bir saldırı beklemiyordur diye düşünüyordum ve yerde olmamın avantajını kullanacaktım.Hemen yanımda bulunan Madik'in ayağını tutacak ve çekerek onun dengesini bozacaktım.Ardından karnına bir tane vurup yere düşürecek ve çantamdan çıkardığım kunaiyi boğazına dayayarak "Sen benimsin." diyecek ve hemen öne doğru hareketlenerek Shou'nun hamle yapma ihtimaline karşı shunshin no jutsu ile kaçacaktım.Shou, tam arkamda kalacağı için hızlı hareket etmeliydim.
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

4/4 kunai

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzt Şub 06, 2012 2:25 pm

Ookami bir an bile beklemeden yerde olmasının da avantajını kullanarak Ikkaku'ya doğru atılarak bacağından yakalıyor. Diğer elini yumruk atmak için ileri doğru savuruyor. Ikkaku; Ookami'nin bacağını yakalayıp sana yumruk savurduğunu farkediyorsun. (Ikkaku > GM)
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Jinin Kushimaru tarih Pzt Şub 06, 2012 5:34 pm

Benim Nabari Sensei'ye ne zaman başlıyoruz dememle Ookami'nin yerden beni paçamı çekip beni yere düşürmüştü.Elnide yumruk atmak için havada savuruyordu.Sinsi bir plandı bu ve böyle bir şeyi hiç beklemiyordum.Ookami'yi tebrik etmem gerekirdi.Ama bir şeyi gözden kaçırmış olmalıydı.Ben ilk tanışmada yakın dövüşte uzman olduğumu söylemiştim.Bana bu kadar yakın durmak tehlikeliydi.Ookami'nin ne tür bir shinobi olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu.Ama yakın dövüşte kendime ve gücüme güveniyordum.

Ookami bana yumruğunu savururken önce yumruğu tutmaya çalışacak sonra da elinde kunai olan eli yakalayıp Ookami'ye kafa atacaktım.Sonra Ookami'yi üstümden atacaktım.Ardından hızla Shou'ya doğru atılacak ve Konoha Kage Buyou tekniğimle Shou'nun havada arkasına geçecektim.Eğer planım buraya kadar başarılı olursa Shishi Rendan'la Shou'yu elemeyi düşünüyordum.
Resim

Eşyalar :

Çanta Kıyafet :

5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/2 Kunai
0/1 Sis Bombası