Diablo Tayfası- Yeni Çağın Şafağı

Moderatör: GM-One Piece

Diablo Tayfası- Yeni Çağın Şafağı

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzr Oca 01, 2012 9:55 pm

Adadan kaçalı bir kaç gün olmuştu, Alex peşinizde bir marine gemisi olduğundan emin gibiydi. Silah kullanmakta usta olduğu gibi gözcülük konusunda da yetenekli biri olduğu anlaşılıyordu. Stresli geçen bir kaç günü ardından bir sabah karşınıza çıkmış ve en sonunda görünürde hiç bir gemi olmadığını bildirmişti. Bu sayede rahat bir nefes almıştınız. Günlerdir doğru dürüsüt ne uyku çekmiştiniz ne de yemek yiyebilmiştiniz.

Şu an güvende olsanız da amabarınızda yiyecek tek lokmanız kalmamış durumda. Alex'in avlamış olduğu bir kaç kuş olmasaydı şu an belkide açlıktan kıpırdayacak durumunuz olmazdı. Düzenli bir seyir halindeydiniz, ne zaman bir adaya denk geleceğinizi bilmesenizde gözünüze çarpan bir kaç martı nedeniyle yakınlarda bir kara parçası olabileceğini tahmin edebiliyordunuz.

Not: Free rp imkanınız var, kendi aranızda konulşşabileceğiniz gibi Alex ile de konuşabilirsiniz. Ama o zaman benim yazmamı beklemeniz gerek.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Diablo Tayfası- Yeni Çağın Şafağı

Mesajgönderen Miyamoto Hirako tarih Pzt Oca 02, 2012 1:36 am

Bir kaç gündür açık denizlerde boş boş yolculuk yapıyoruz.Sigarasızlık iyice başıma vuruyordu ve açlıkta bunun cabasıydı.O adadan kaçtığımız günden beri birbirimizle pek konuşma fırsatımız olmamıştı.Neichi, durmadan bize rota çıkarmaya çalışıyordu ve ben de ya balık tutuyor ya da kaptanlıkla ilgili yapmam gereken şeyleri yapıyordum.Denizde pekte rahat yolculukta edemiyorduk doğrusu hep arkamızdan gelen bir denizci gemisi olduğundan şüpheleniyorduk ve Alex neredeyse bu konuda çok emindi.

Benim performansımın düşük olmasının en büyük nedeni ise sigaramın olmamasıydı ve yemeğimiz olmadığından dolayıda antrenmanda yapamıyordum.Orada yaşadıklarımız kendimizi daha çok geliştirmemiz gerektiğini gösteriyor.Ben Alex'in yanına gidip "Merhaba Alex, acaba artık şu durumları seninle konuşabilir miyiz? Ve eeee şey yolculuk konusunda kusura bakma ama zaten sana rahat bir yolculuk sözü vermedim bütüm elimden gelen bu.Şu madenle ilgili ve kendinle ilgili bana ne anlatabilirsin?" diye soruyorum.

Kaç gündür yolculuk yapmamıza rağmen Alex'i daha tanımıyordum gerçi tanımama gerek varmı orasıda mağlum.Ama Alex iyi bir nişancı ve tayfamda ona bir yer vermek isterim.Artık genişlemek iyi olur yoksa ilerde sıkıntımız büyük olacak.
Resim

Avatar - imza için teşekkürler Dragneel - san.

Yeni bir şey yaratacaksan eskisini tamamen yok et!

Deniz: North Blue
Kafa Ödülü:
Resim
Tayfa: Devrim Ordusu

Meslek: -
Dövüş Yeteneği: Kılıç Ustası
Meyve: -

Beli: 10.000.000
Ekipman:

- 1 adet Uyanıklık hapı (Geçici olarak uykuyu dağıtıp konsantrasyonu arttıran bir hap)
- Daku Saisoku ( Her yeri siyah olan, hafif ve dengeli özel yapım bir meitou.North Blue'nun en iyi metal alaşımlarıyla yapılmış bir wazamono.Tam bir kalite...)

Upgrade:
Hız statına +4
Dövüş yeteneğine +2
Tamamlanan Görevler:
- Özgürlüğe açılan yelkenler
- Yeni Çağın Şafağı
Yetenek: Samuray, kılıç ustası, Daisho, İai
Pasiflik: 0

Gemi Özellikleri: Yok.

Temel Stat Puanları:
Güç: 7
Dayanıklılık: 5
Hız: 12 (8+4)

Toplam Puan:
Dövüş Yeteneği: 5

Saldırı Listesi : Saldırılarım
Kullanıcı avatarı
Miyamoto Hirako
Devrim Ordusu
Devrim Ordusu

Mesajgönderen Neichi tarih Pzt Oca 02, 2012 1:44 am

Açııım açııım açııım...Sigaraaaa sigaraaa sigaraaaa ve yemekten çok sigara.Yakın zamanda umarım bir adaya varabiliriz.Bu martıların buralarda gezinmesi hem bize beleş yemek demek hem de yakınlarda ada var demek.Sonuç olarak denizin cilveside işte bu açlık.

Ama bunlara katlanırsak gecenin sabahında mutluluğa kavuşacağız.Sabretmeliyim, sabretmelisin Neichi.Ne yapıyorum ben bunları düşünürsem daha çok acı çekerim.Gidip biraz balık tutmayı denemeliyim.Bunların ardından hemen gidip elime olta alıyorum ve denize atıyorum."Hadi rastgele Neichi".Yine başladı bekleme, yine başladı sabır yarışı.Keşke bir aşçımız olsada bize yemek yapsa.Ahh ahhh! Rotacı olacağıma aşçı olcakmışımda işte.Yanlış meslek seçimi herhalde böyle bir şey ama gerçi elimizde bir şey olmadığı için aşçı olsaydımda bir şey yapamazdım.Acaba şuan ki durumdan bizi kurtarabilecek meslek balıkçı falan mıydı?
Resim

Kafa Ödülü: 0
Tayfa: one-piece-f198/tayfa-yaratim-t4062-20.html#p83647
Meslek: one-piece-f198/meslek-secimi-t4320-90.html#p83884
Dövüş Yeteneği: one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-140.html#p83883
Beli: 2600
Ekipman:
-5 atımlık mermi ve barut
Upgrade: -
Tamamlanan Görevler: -
Yetenek: -
Gemi Özellikleri: one-piece-f198/baslangic-gemileri-t3944-10.html#p83649
Pasiflik : 0

Temel Stat Puanları:
Güç: 8
Dayanıklılık:7
Hız:5

Toplam Puan: 3
Meyve: 0
Dövüş Yeteneği:2
Meslek:1

Saldırı Listesi :
Kullanıcı avatarı
Neichi
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzt Oca 02, 2012 2:20 pm

"O madenden çıkan metal işlenerek silah haline getiriliyordu. Bu silahlar da bizlere karşı kullanılıyordu tabi. O madenin yok edilmesi bu nedenle önemliydi. Elbette maden hala orada, yıkıntılar temizlenirse yeniden iş başı yapabilir. Ancak bu olana kadar hükümet hem zaman hem para kaybetmiş olacak. Bunlar da telafi edilmesi zor kayıplardır" demişti maden ilgili olarak. Daha sonra devam etmişti; "Ben aslında isyanın Grand Line sorumlularındanım. Ancak gelişen bazı olaylar sonucu bu taraflara yolum düştü. Şimdi ise buradaki isyanı organize etmekle uğraşıyorum, bu sırada da şansım olursa hükümete olabildiğince zarar vermeye çalışıyorum tabi ki."

Alex konuştuğu sırada bir yandan da elindeki tüfeği temizliyordu. Sıradan bir flintlock değildi bu silah, aslında flintlockla alakası bile yoktu. Kabzası altında takılıp çıkarılabilen bir aparat vardı bunun içerisinde parmak boğumu büyüklüğünde metal parçaları konuluyordu, ne barut vardı ne de çakmak taşı...

Neichi; balık avlama çalışmaların işe yarıyor ve oldukça büyük bir somon yakalıyorsun en azından on kilo kadar var. Ancak bunun nasıl hazırlanıp pişirebileceği hakkına bir fikrin yok. Uzaklardan yaklaşmakta olan bir seyahat gemisi gözüne çarpıyor, balığı oltanın ucundan çıkarmaya çalışırken. Görünüşe göre hasar almış durumda, yelkenleri kapkara dumanlar saçarak yanmakta, güvertesi delik deşik olmuş ve ardında kalas parçaları bırakarak akıntıya kapılmış şekilde ilerliyor.

Not: Bu gemi içerisinde diğer takım arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Kurgu basit, kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradılar, kendileri dışında hayatta kalan kimse yok. Gemide erzak veya eşya namına hiç bir şey bulunmuyor. Tanışma rplerinizi yapabilirsiniz, uygun bir yerde girerim, Alex'in tanışma faslından uzakta olduğunu ve mufakta balıkla uğraştığını farz edebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Wendy tarih Pzt Oca 02, 2012 3:36 pm

"Ahh başım!" diye sızlıyordum. Nerede olduğumu hiçmi hiç bilmiyordum. Ama yattığım mekana bakılırsa tahta bir mekandı. Gözlerimi yavaşça açtım ve etrafıma bakındım. Bulanık görüyördum. Gözlerimi birkaç kere kırpıştırdıktan sonra görüşüm netleşmeye başladı. Etrafıma bakındım "Gemi!" diye bağırdım. Hemen ayağa kalkmaya çalıştım. Birkaç sendeleyişten sonra ayakta doğru düzgün durabildim. Ama heryerim sızım sızım sızlıyordu. Macerama çıkmak için bindiğim gemi kapkara dumanlar saçarak yanan, güvertesi delik deşik olmuş ve ardından kalas parçaları bırakarak giden bir gemi haline gelmişti.. Sanırsam gemi saldırıya uğramıştı. Gemide yerde yatan birkaç kişi daha vardı. Benimle birlikte beş kişi ediyorduk. Abim gibi maceralar atılmak istemiştim ama ne hale gelmişti maceram.Bana ne olduğu, nasıl saldırıya uğradık, bu gemiye ne olduğu, bu insanlar kim bunları hep merak ediyordum. Sonuçta ben meraklı biriydim ve sorular sormadan yapamazdım. Ama biraz daha gevezelik yapıp bu gemide durursam gemi yanıp kül olacaktı ve hepimiz ölecektik. Diğerlerinin yakınına gidip hepsinin duyacağı bir şekilde bağırmaya başladım "Heeeyy! Çabuk kalkın gemi yanıyor ve biz burda ölemeyiz! Heeey!" diye endişeli bir biçimde bağırıyordum.

Out: Düzeltildi
Resim

Kafa Ödülü:
Tayfa: Diablo
Meslek: ileti104321.html#p104321
Dövüş Yeteneği: ileti104984.html#p104984
Meyve:
Beli:
Upgrade:
Tamamlanan Görevler:
Yetenek:

Temel Stat Puanları:
Güç: 5
Dayanıklılık: 5
Hız: 10

Meyve:
Dövüş Yeteneği: 2
Meslek: 1

Saldırı Listesi

Oliver Coby
Kullanıcı avatarı
Wendy
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Leji tarih Pzt Oca 02, 2012 4:46 pm

Yerde öylece uzanmış bütün seslere aldırış etmeden uykuya dalmaya çalışıyordum.Etraftaki kargaşa canımı sıksada halsizliğim bütün bedenimi kaplamış gibi görünüyordu.Bir sağa bir sola döner iken burnuma gelen değişik bir kokusu ile aniden uzandığım yerden fırlayarak delice etrafa bakmaya başladım.Büyük kırmızı burnumun koku hassasiyeti sıfırdı.Biraz daha kokunun içeriğine dalınca bir yanık kokusu gibi duruyordu.Etrafta geminin yandığına dair bağırışmalar ile daha çok ürkmüştüm.Az önceki umursamaz halim uçup gitmişti.Korkudan güverteye bile çıkmaya cesaret edemiyordum.Görüşüne göre bir gemi tarafından saldırıya uğramıştık.Ne yazık..Bu gibi durumlar için kendimi hazır hissediyordum.Sonuç olarak biz bir korsanız.Bir korsan sadece seyehat edip bol keseden yemek yemezdi.İçimde iki ses oluşmuş biri sadece boş boş beklememi , diğeri ise ne olup ne olmadığını öğrenmemi istiyordu.İkinci sesin söyledikleri daha mantıklı gibiydi.Cesaretimi toplayarak az önce uzandığım odadan kendimi dışarıya atarak ne olduğuna bakmaya başladım.Durum vahim idi.Gemi paramparça olmuş , gemiden kopan tahta parçaları deniz üzerinde dans ediyordu.Ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim olmadığı için elimden gelen tek şey etrafa boş beleş bakmaktı.
Sanırım Oldu ?

Heniz bir korsan değilsin, korsan olmak için yola çıkmış olabilirsin ama bir yolcu gemisindesin şu an.
Resim
Sönmez Reyiz

Kafa Ödülü: -

Tayfa: Diablo

Dövüş Yeteneği: Dövüşcü

Meyve:Bara Bara No Mi

Beli:

Upgrade:

Tamamlanan Görevler:

Yetenek:

Temel Stat Puanları:
Güç: 10
Dayanıklılık: 4
Hız: 6

Meyve: 2
Dövüş Yeteneği: 1
Meslek:

Saldırı Listesi
Kullanıcı avatarı
Leji
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Lara Croft tarih Pzt Oca 02, 2012 7:27 pm

Lanet olsun!Ne oldu öyle?O sesler de neydi?Gemiyi bu hale çeviren şey de neydi?Lanet olsun!Başım başım ağrıyor.Kılıçlarım?Kılıçlarım nerede?Ah!Evet oradaymış.Başımı hafiften tutarak ayağa kalkıyor ve benden üç metre kadar uzağa savrulan kılıçlarımı alıyorum.Daha doğrusu kılıçlarım savrulmamış.Lanet olası bir varoş tarafından çalınmaya kalkınmış ve o varoşun üstüne ise gardrop devrilmiş.Yavaşça kılıçlarımı yerde yatan varoşun o pis ellerinden aldıktan sonra kınlarıyla birlikte belimin yan taraflarına yerleştiriyorum. Acaba bize saldıranlar kimlerdi?Korsanlar mı?Hayır.Korsanlar olamaz.Hiç uyarı atışı duymadık.Korsanlar gururlu insanlardır her ne kadar bir çoğu beş para etmez köpeğin teki olsa da.Lanet olası Marineler neredeydi peki?Yıllar öncesi gibi yine olay yerine geç geleceklerdir.Eminim buna.Acaba neler oldu?Bize saldıran kimlerdi?Bunların cevabını bulmam için güverteye çıkmam lazımdı.Gemideki yangın malesef çoğu yeri kapatsa da bir kaç dolanışdan sonra güverteye çıkabilmiştim.Artık dışarıdaydım.Hava dumanlı da olsa nefes almak güzeldi.Biraz etrafıma bakındım.İleride martılar vardı.Eminim ki orada bir kasaba vardır.Oraya yüzmem lazım ama...Ama burada insanlar var?Onları kurtarmam gerekmez mi?Hayır!Benden düşük seviyeli ve cahil insanlar için hayatımı riske atamam.Peki ya yakışıklı bir kaç çocuk varsa?Aman öff!Ne diyorum ben. diye kendimle çelişmeye başladım.Biraz etrafı gezmenin iyi olacağını düşündüm.Başımın ve diğer uzuvlarımın ağrısı geçmişti.Kendimi daha iyi hissediyordum artık.Biraz dolandıktan sonra ilerid bir gemi gördüm.Başta tam göremesem de anlamıştım.Bu bir korsan gemisiydi.Bayrağı ise:
Resim

Evet.Bize saldıranlar belki bu korsanlardır ama...Ama onlar olması zor!Her halde bize saldırıp batıracak duruma getirdikten sonra balık tutacak değiller ya!Her ihtimale karşı ne olur ne olmaz diyerek ve ne kadar isteksiz de olsa bu gemidekileri korumak için kılıçlarımı çekiyor,gardımı alıyor ve mümkünse de o korsanlarla konuşmayı planlıyordum...
Resim
Spoilerdaki daha iyi sanırım :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kafa ödülü: Kafam kadar güzel misin?
Tayfa: Kaizoku No Diablo Kaaa!
Meslek:
Dövüş yeteneği: Hileli kılıç ustası.
Meyve:
Beli: 0 Beden vallahi.
Upgrade:
Tamamlanan görev:
Yetenek:
Gemi özellikleri: Oda dağılımı:
1 oda : Mutfak ve banyo için birleştirilmiştir.Mutfağın ortasında tayfanın yemek yediği bir masa bulunmaktadır.Mutfak araç gereçleri mutfak tezgahının üzerinde asılı olan mutfak dolaplarında düzenli bir şekilde yerleştirilmiştir.
1 oda : Kaptanın odasıdır.Kaptanın yatağı karşı kapıdan girine karşı duvara yaslanmış bir şekilde durmaktadır.Masası odanın tam ortasındadır ve sandalyesi kapıya bakmaktadır.Masanın üzerinde haritalar ve bir mum durmaktadır.Yatağın hemen yanında üzerinde mum,kaptanın sigarası ve çakmağı duran sehpası bulunmaktadır.Sehpahın yanında ise bir kitaplık.Kitaplığın içinde kaptan için gerekli her türlü kitap bulunmaktadır.
1 oda : Tayfanın kaldığı , uyuduğu odadır.Tayfanın uyuması için iki katlı iki tane ranza bulunmaktadır.İki tane camı bulunmaktadır.Kapının hemen yanında bir ayakkabılık ve onun yanındada bir portmanto bulunmaktadır.
1 oda : Yarısı ambardır ancak diğer yarısı herhangi başka bir kullanım için yedekte bulunmaktadır.Gerektiğinde birisinin kalması için veya ambarın genişletirlmesi için kullanılabilir.

Güverte: Gayet normal bir güvertedir dümenin bulunduğu yer vardır.Tayfanın antrenmanlarını yapması için küçük boş bir alanı vardır.Kaptanın odasına , mutfak ve banyoya direk güverteden girilip çıkılabilir.

Dış görünüm: Denize oturan kısmından yukarıya doğru hareketlenmiş ancak geminin hızından dolayı geriye savrulmuş gibi görünen ateş desenleri vardır..Ateşlerin arasında kan kırmızısı renginde Jigoku yazmaktadır.Ateşler siyah ve geri kalan yerler ise koyu mavidir bu desenler cehennemi temsil eder.Geminin ön tarafında bir boynuzu kırık olan koç kafası vardır.Normal bir bayrak ana direkte asılıdır.Siyah yelkenin üzerinde tayfa bayrağı çizilidir.

Geminin Adı: Jigoku (cehennem)

Temel Stat Puanları:
Dayanıklılık: 3
Toplam üç puan:
Meyve:
Dövüş yeteneği: 3
Meslek:
Saldırı listesi:
Spoiler: show
----[b]Giratorio Espada:
[spoiler]Saldırı ismi: Giratorio Espada(Dönen insan kılıçları) (Onaylandı. Saldırının ardından denge kaybı ve baş dönmesi yaşayabilirsin.)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Hileli ikiz kılıç(Benimkilerden)
Saldırının açıklaması: Kısacası Killer-Bee stili benzeri bir şey.İki kılıç yana doğru açılır ve hız statından yararlanılarak İleriye doğru kendi etrafında 360 derece dönerek sürekli dönerek Hem sürekli savunma hem de sürekli saldırı yapar.Bir yere yaslanmadan(Kendini duvara doğru gerip fırlatmadan) En fazla beş metre,kendini gerip fırlatarak 10-15 Metre civarı ileriye doğru gidebilir.Örnek olarak ise:
www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Benzeri bir şeydir yada Killer-Bee vs Uchiha Sasuke esas alınabilir.Aynı zamanda bu Yukarıdan aşağıya zıplanarak veya aşağıdan yukarıya doğru zıplayarak(Yer çekiminden dolayı fazla yükselemez.En fazla 2.5 3 metre olabilir)

Gereklilik: Hız statı 10.Saçma gelebilir ama gerçekten gerekli.
Upgrade

Hikari no Sogoku Rendan: Tome :
Saldırı ismi: Hikari no Sogoku Rendan:Tome(Işık hızı combosu:Bitirici Darbe) (Onaylandı. Zayıf dayanıklılığın nedeniyle uzun süreli kullanımlarda hızla yorulman mümkün. Kullanıldıktan sonra kendine gelene kadar gardın düşebilir aynı zamanda.)

Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu(Benim kılıçlardan)
Saldırı açıklaması: Hafif olan kılıçla rakibe sürekli ama sürekli savuşturması gereken çok hızlı darbeler indirilir.Bkz:

Arada sırada kombo sırasında arka dönülür,rakibin görüş açısı kapatılır ve kılıçların yeri değişir ki iki kılıç da aynı ağırlıkta sanılsın.Ardından bir müddet bu devam ettirildikten sonra(Kelimelerim saçma biliyorum:)) ağır ve keskin/delici olan kılıç sağ ele alınıp birden havaya zıplanır ve bitirici darbe vurulur.
Gereklilik: Hızın en az 7 olması ki böyle hızlı bir şekilde saldırı yapılabilsin.
Upgrade:

Espada Tornado:
Saldırı ismi: Espada Tornado (Kılıçları önde birleştirmeyle hava direncini azaltma onaylanmadı. Ayrıca kasırgayı anımsatma durumu da kaldırıldı. Onaylandı. C-Rank)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması:
Basit ama etkili bir saldırıdır.Kişinin konumuna göre kollar yana açılır,kırılır ve duruma uydurulur,ardından bir kaç metre koşarak(koşarken kılıçın iki sırt tarafı önde bilreştirilip uçak burmu haline getirilip hız artırılır) ivme kazanılır ve zıplayarak zarif bir balerin hareketi gibi kılıçlarla dönmeye başlanır.Bu dönme ard arda bir kaç ve kazandığımız ivme dolayısıyla da oldukça sert bir dönme ve oluşan darbelerde oldukça sert darbeler olacaktır.Vuruş gücü güç ile değil alınan hız ile alakalıdır.Görünüş bir kasırgayı anımsatabilir.
Gereklilik: Gm-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

El extremo ciego de los beduinos
Saldırı İsmi: El extremo ciego de los beduinos(Kör bedevinin sonu) (Ölümü kesinleşir gibi bir ibare kabul edilemez. Ayrıca ilk aşama başarılı oldu diye ikinci aşamanın başarılı olması beklenemez. Ayrıca çeviri yanlış. C-Rank)
Kullanılan Silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması: Basit ama oldukça etkili bir saldırıdır.Önce kıvrak hareketler ve saldırılarla rakibin dikkati dağıtılır.Ardından hiç beklemediği ve bilmediği bir anda kılıcın kabzası rakibe bakar şekle getirilir ve püsküller çekilip içindeki oldukça acı olan toz biber rakibin gözüne püskürtülür,savrulur vesaire.Rakip kör olduğu zaman kılıç oldukça hızlı bir şekilde rakibin kalbine saplanır ve içinde çevrilir.Böylece ölümü kesinleşir.
Gereklilik: Var mı bilmiyorum.Varsa GM-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

Ulquiorra Burondo
Portgas D. Verde
Lara Croft
Kullanıcı avatarı
Lara Croft
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Genso Akuma tarih Pzt Oca 02, 2012 8:07 pm

Gözlerimi açtığımda kendimi güvertede buldum başımda büyük bir ağrı vardı sanırım bunun sebebi başımı vurup bayılmam. Yerden kalkıp etrafıma bakınıp neler olduğunu anlamaya çalışıyorum, sanırım saldırıya uğramışız gemi yavaş yavaş parçalanmaya başlamış çarpmanın etkisiyle hafif bulanık görsemde ileride gemi türü bişeyler var. Gemide ölü insanların yanı sıra hayatta kalanlardan karsımda üç kişi var başka kimse varmı bilemiyorum şaşkın gibiler ama bir tanesi hazır durumda sanırım onunla konuşmalıyım neler olduğnuu biliyor gibi.

Kılıçlarını çekmiş hazırda bekleyen karamel saçlı kızın yanına giderken ilerideki şeyin tam anlamıyla bir korsan gemisi olduğunu anlıyorum bize saldıranlar onlar mıydı acaba hayatta kalan insanlara güvenip güvenmeyeceğimi bilemiyorum ama başka sansımda yok gibi neyse gidip bi konuşalım bakalım " Heey ! neler olduğnu biliyor musun ?" diye soruyorum kıza.

Bütün bunları yaparken tedbiride elden bırakmamalıyım.Belki kız o korsanlardandır ve bana saldırmaya kalkabilir.Dahası ben buradan nasıl kurtulabilirim? Yakınlarda bir ada var mıdır? En kötü ihtimalle hepsini öldürüp şu karşıdaki gemiyi ele geçiririm.
Resim

Deniz:North Blue
Kafa Ödülü:
Tayfa:Diablo
Meslek:http://www.rpgturk.com/forum/one-piece-f198/meslek-secimi-t4320-160.html#p98636
Dövüş Yeteneği:http://www.rpgturk.com/forum/one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-240.html#p98637
Meyve:-
Beli:
Ekipman:
8/8 shuriken
Upgrade:
Tamamlanan Görevler:
Yetenek:
Gemi Özellikleri:http://www.rpgturk.com/forum/one-piece-f198/baslangic-gemileri-t3944-10.html#p83649

Temel Stat Puanları:
Güç:5
Dayanıklılık:5
Hız:10

Meyve:
Dövüş Yeteneği:2
Meslek:1

Saldırı Listesi
Kullanıcı avatarı
Genso Akuma
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Kiin Rikimaru tarih Pzt Oca 02, 2012 8:37 pm

Başımı kaldırdığımda geminin güvertesinde olduğumu görebiliyordum fakat kafamı biraz daha kaldırdığımda 4 gölge görmüştüm. Bundan önce hatırladığım büyük bir gürültüyle birinin sırtıma vurmasıydı. Acaba hangisiydi?Ya da bunlar mıydı? Sol elimi yavasca belime uzattığımda bıçaklarımın olmadığını hissedebiliyordum."kahretsin! İşte orda." bir metre kadar uzağımda 2 bıçağımında üst üste durduğunu daha yeni fark edebiliyordum. Fark etmemle sola yuvarlanarak iki bıçağımı almam aynı anda olmuş gibiydi.Ardından hemen ayağa fırlayarak bu kadar masum insana kıymak ha şimdi görürsünüz. "Konuş bakalım ninjaya benzemeye çalışan adam ne istiyorsunuz bunca insandan eğer birşeyler istiyorsanız benden alın!" arkamdan vuran güneş gölgemi büyütüyordu bu da bana daha çok cesaret veriyordu.
Resim

Deniz: North blue
Kafa Ödülü: 0
Tayfa: Kaizoku no Diablo
Meslek: one-piece-f198/meslek-secimi-t4320-160.html#p98763
Dövüş Yeteneği: one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-240.html#p98764
Beli:-
Upgrade: -
Tamamlanan Görevler:-
Yetenek:-

Temel Stat Puanları:
Güç: 8
Dayanıklılık: 4
Hız: 8

Dövüş Yeteneği: 2
Meslek: 1

Saldırı Listesi
Kullanıcı avatarı
Kiin Rikimaru
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Lara Croft tarih Pzt Oca 02, 2012 9:04 pm

Off.Şu insanları neden koruyordum ben?Ayrıca ne yapıyorlardı hala?Bir çoğu da erkek olacak değil mi?Aylak aylak uyuyorlar.Bayanlar onları korurken nasıl bu kadar rahat olabilirler?Bir erkek bulup bunu onun suratına vurmak istiyordum!Ama tabi önce kıymetlilerini kaldırıp güverteye gelmeleri lazımdı.Nedense etrafta birisinin beni izlediğine dair bir hisse kapılıyorum.Ayrıca bu gemideki bir kaç şeyi merak ediyordum.Acaba kaç tane savaşçı vardı?Daha doğrusu toplam kaç insan vardı?Kaç tanesi ölmüştü?Kaç tanesi hayattaydı.Bu düşünceler içindeyken birden bir ses ile irkilmiş,arkamı dönmüş ve gardımı almıştım ki birden birisine rastlıyorum ve bana şu soruyu soruyor:
" Heey ! neler olduğnu biliyor musun ?"
diyordu.Yare yare.Sonunda aptal erkeklerden birisi kalkmıştı.Gardımı düşürmeliydim ama aynı zamanda da düşürmemeliydim.Ağır ve keskin olan kılıcımı kınına koyarak sağ elime hafif olan kılıcımı aldım ve gardımı düşürmüş gibi yaptım ki aynı zamanda belimde asılı duran çantamdan bir de ayna çıkartıyordum:
"Yare yare!Sonunda şu aptal erkeklerden birisi kıymetlisini kaldırdı da güverteye çıkabildi.Ne kadar da çıtkırıldımsınız!Hadi bir kadın bunu yapsa neyse ama erkeksiniz canım siz erkek!İki dakika arkamı kolla!Saçımı düzeltmem lazım"diyerek aynada saçımı düzeltmeye başlıyor ve bir gözümle de karşımdaki çocuğu süzüyordum.Saçımı düzeltmem bitmişti.Belli ki dost'du bu kişi.Kılıcımı kınına koydum ve çocuğa doğru yaklaştım ve elimi uzatarak"Merhaba.Ben "L". demiştim ki duyduğum bir bağırmayla kılıcımı çekip nittoryu pozisyonuna geçmem uzun sürmedi.Duyduğum bağırma ise şuydu:
Konuş bakalım ninjaya benzemeye çalışan adam ne istiyorsunuz bunca insandan eğer birşeyler istiyorsanız benden alın!.Mattaku.Ne salak insanlar vardı şu dünyada.Gidip boğazını kessem haberi olmayacak...
Resim
Spoilerdaki daha iyi sanırım :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kafa ödülü: Kafam kadar güzel misin?
Tayfa: Kaizoku No Diablo Kaaa!
Meslek:
Dövüş yeteneği: Hileli kılıç ustası.
Meyve:
Beli: 0 Beden vallahi.
Upgrade:
Tamamlanan görev:
Yetenek:
Gemi özellikleri: Oda dağılımı:
1 oda : Mutfak ve banyo için birleştirilmiştir.Mutfağın ortasında tayfanın yemek yediği bir masa bulunmaktadır.Mutfak araç gereçleri mutfak tezgahının üzerinde asılı olan mutfak dolaplarında düzenli bir şekilde yerleştirilmiştir.
1 oda : Kaptanın odasıdır.Kaptanın yatağı karşı kapıdan girine karşı duvara yaslanmış bir şekilde durmaktadır.Masası odanın tam ortasındadır ve sandalyesi kapıya bakmaktadır.Masanın üzerinde haritalar ve bir mum durmaktadır.Yatağın hemen yanında üzerinde mum,kaptanın sigarası ve çakmağı duran sehpası bulunmaktadır.Sehpahın yanında ise bir kitaplık.Kitaplığın içinde kaptan için gerekli her türlü kitap bulunmaktadır.
1 oda : Tayfanın kaldığı , uyuduğu odadır.Tayfanın uyuması için iki katlı iki tane ranza bulunmaktadır.İki tane camı bulunmaktadır.Kapının hemen yanında bir ayakkabılık ve onun yanındada bir portmanto bulunmaktadır.
1 oda : Yarısı ambardır ancak diğer yarısı herhangi başka bir kullanım için yedekte bulunmaktadır.Gerektiğinde birisinin kalması için veya ambarın genişletirlmesi için kullanılabilir.

Güverte: Gayet normal bir güvertedir dümenin bulunduğu yer vardır.Tayfanın antrenmanlarını yapması için küçük boş bir alanı vardır.Kaptanın odasına , mutfak ve banyoya direk güverteden girilip çıkılabilir.

Dış görünüm: Denize oturan kısmından yukarıya doğru hareketlenmiş ancak geminin hızından dolayı geriye savrulmuş gibi görünen ateş desenleri vardır..Ateşlerin arasında kan kırmızısı renginde Jigoku yazmaktadır.Ateşler siyah ve geri kalan yerler ise koyu mavidir bu desenler cehennemi temsil eder.Geminin ön tarafında bir boynuzu kırık olan koç kafası vardır.Normal bir bayrak ana direkte asılıdır.Siyah yelkenin üzerinde tayfa bayrağı çizilidir.

Geminin Adı: Jigoku (cehennem)

Temel Stat Puanları:
Dayanıklılık: 3
Toplam üç puan:
Meyve:
Dövüş yeteneği: 3
Meslek:
Saldırı listesi:
Spoiler: show
----[b]Giratorio Espada:
[spoiler]Saldırı ismi: Giratorio Espada(Dönen insan kılıçları) (Onaylandı. Saldırının ardından denge kaybı ve baş dönmesi yaşayabilirsin.)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Hileli ikiz kılıç(Benimkilerden)
Saldırının açıklaması: Kısacası Killer-Bee stili benzeri bir şey.İki kılıç yana doğru açılır ve hız statından yararlanılarak İleriye doğru kendi etrafında 360 derece dönerek sürekli dönerek Hem sürekli savunma hem de sürekli saldırı yapar.Bir yere yaslanmadan(Kendini duvara doğru gerip fırlatmadan) En fazla beş metre,kendini gerip fırlatarak 10-15 Metre civarı ileriye doğru gidebilir.Örnek olarak ise:

Benzeri bir şeydir yada Killer-Bee vs Uchiha Sasuke esas alınabilir.Aynı zamanda bu Yukarıdan aşağıya zıplanarak veya aşağıdan yukarıya doğru zıplayarak(Yer çekiminden dolayı fazla yükselemez.En fazla 2.5 3 metre olabilir)

Gereklilik: Hız statı 10.Saçma gelebilir ama gerçekten gerekli.
Upgrade

Hikari no Sogoku Rendan: Tome :
Saldırı ismi: Hikari no Sogoku Rendan:Tome(Işık hızı combosu:Bitirici Darbe) (Onaylandı. Zayıf dayanıklılığın nedeniyle uzun süreli kullanımlarda hızla yorulman mümkün. Kullanıldıktan sonra kendine gelene kadar gardın düşebilir aynı zamanda.)

Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu(Benim kılıçlardan)
Saldırı açıklaması: Hafif olan kılıçla rakibe sürekli ama sürekli savuşturması gereken çok hızlı darbeler indirilir.Bkz:

Arada sırada kombo sırasında arka dönülür,rakibin görüş açısı kapatılır ve kılıçların yeri değişir ki iki kılıç da aynı ağırlıkta sanılsın.Ardından bir müddet bu devam ettirildikten sonra(Kelimelerim saçma biliyorum:)) ağır ve keskin/delici olan kılıç sağ ele alınıp birden havaya zıplanır ve bitirici darbe vurulur.
Gereklilik: Hızın en az 7 olması ki böyle hızlı bir şekilde saldırı yapılabilsin.
Upgrade:

Espada Tornado:
Saldırı ismi: Espada Tornado (Kılıçları önde birleştirmeyle hava direncini azaltma onaylanmadı. Ayrıca kasırgayı anımsatma durumu da kaldırıldı. Onaylandı. C-Rank)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması:
Basit ama etkili bir saldırıdır.Kişinin konumuna göre kollar yana açılır,kırılır ve duruma uydurulur,ardından bir kaç metre koşarak(koşarken kılıçın iki sırt tarafı önde bilreştirilip uçak burmu haline getirilip hız artırılır) ivme kazanılır ve zıplayarak zarif bir balerin hareketi gibi kılıçlarla dönmeye başlanır.Bu dönme ard arda bir kaç ve kazandığımız ivme dolayısıyla da oldukça sert bir dönme ve oluşan darbelerde oldukça sert darbeler olacaktır.Vuruş gücü güç ile değil alınan hız ile alakalıdır.Görünüş bir kasırgayı anımsatabilir.
Gereklilik: Gm-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

El extremo ciego de los beduinos
Saldırı İsmi: El extremo ciego de los beduinos(Kör bedevinin sonu) (Ölümü kesinleşir gibi bir ibare kabul edilemez. Ayrıca ilk aşama başarılı oldu diye ikinci aşamanın başarılı olması beklenemez. Ayrıca çeviri yanlış. C-Rank)
Kullanılan Silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması: Basit ama oldukça etkili bir saldırıdır.Önce kıvrak hareketler ve saldırılarla rakibin dikkati dağıtılır.Ardından hiç beklemediği ve bilmediği bir anda kılıcın kabzası rakibe bakar şekle getirilir ve püsküller çekilip içindeki oldukça acı olan toz biber rakibin gözüne püskürtülür,savrulur vesaire.Rakip kör olduğu zaman kılıç oldukça hızlı bir şekilde rakibin kalbine saplanır ve içinde çevrilir.Böylece ölümü kesinleşir.
Gereklilik: Var mı bilmiyorum.Varsa GM-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

Ulquiorra Burondo
Portgas D. Verde
Lara Croft
Kullanıcı avatarı
Lara Croft
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Sonraki

Dön North Blue

Kimler çevrimiçi