gönderen GM-One Piece tarih Pzt Oca 02, 2012 2:20 pm
"O madenden çıkan metal işlenerek silah haline getiriliyordu. Bu silahlar da bizlere karşı kullanılıyordu tabi. O madenin yok edilmesi bu nedenle önemliydi. Elbette maden hala orada, yıkıntılar temizlenirse yeniden iş başı yapabilir. Ancak bu olana kadar hükümet hem zaman hem para kaybetmiş olacak. Bunlar da telafi edilmesi zor kayıplardır" demişti maden ilgili olarak. Daha sonra devam etmişti; "Ben aslında isyanın Grand Line sorumlularındanım. Ancak gelişen bazı olaylar sonucu bu taraflara yolum düştü. Şimdi ise buradaki isyanı organize etmekle uğraşıyorum, bu sırada da şansım olursa hükümete olabildiğince zarar vermeye çalışıyorum tabi ki."
Alex konuştuğu sırada bir yandan da elindeki tüfeği temizliyordu. Sıradan bir flintlock değildi bu silah, aslında flintlockla alakası bile yoktu. Kabzası altında takılıp çıkarılabilen bir aparat vardı bunun içerisinde parmak boğumu büyüklüğünde metal parçaları konuluyordu, ne barut vardı ne de çakmak taşı...
Neichi; balık avlama çalışmaların işe yarıyor ve oldukça büyük bir somon yakalıyorsun en azından on kilo kadar var. Ancak bunun nasıl hazırlanıp pişirebileceği hakkına bir fikrin yok. Uzaklardan yaklaşmakta olan bir seyahat gemisi gözüne çarpıyor, balığı oltanın ucundan çıkarmaya çalışırken. Görünüşe göre hasar almış durumda, yelkenleri kapkara dumanlar saçarak yanmakta, güvertesi delik deşik olmuş ve ardında kalas parçaları bırakarak akıntıya kapılmış şekilde ilerliyor.
Not: Bu gemi içerisinde diğer takım arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Kurgu basit, kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradılar, kendileri dışında hayatta kalan kimse yok. Gemide erzak veya eşya namına hiç bir şey bulunmuyor. Tanışma rplerinizi yapabilirsiniz, uygun bir yerde girerim, Alex'in tanışma faslından uzakta olduğunu ve mufakta balıkla uğraştığını farz edebilirsiniz.