Diablo Tayfası- Yeni Çağın Şafağı

Moderatör: GM-One Piece

Re: Diablo Tayfası- Yeni Çağın Şafağı

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt Şub 18, 2012 4:51 pm

Not: Yeni bir başlangıç gibi düşünerek bazı düzenlemeler yapıyorum itirazınız olursa bildirin;

Hepiniz kıyıdasınız ve sırılsıklam bir haldesiniz. Geminiz hasarlı bir biçimde sığlıkta durmakta. Batması zor bir ihtimal ama yola çıkabilecek durumda da değil. Lara; kaybetmiş olduğun ağır kılıcındı ve onu bulamadığından ötürü yanında sadece bir kılıç var. Aynı zamanda burnun çok fana bir biçimde akıyor. Soğuk almış durumdasın. Riki ve Leji, siz ikiniz de Lara kadar olmasa da biraz üşütmüş gibisiniz. Ayrıca meyve kullanıcısı olan Leji karaya kadar arkadaşları tarafından taşınmış olduğu halde soluk soluğa. Neichi, Akuma ve Hirako da herhangi bir sorun yok. Çevrenizde bir yol olmasa da ileride bir sahil kasabası görebiliyorsunuz. Bir kaç kilometrelik uzaklıktaki küçük bir yerleşke olduğu bulunduğunu yerden anlaşılıyor. Kasaba geminizin demirlemiş olduğu noktanın kuzeyinde. Alex hala görünürlerde yok. Hemen hemen hepiniz aç ve susuzsunuz.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen Miyamoto Hirako tarih Cmt Şub 25, 2012 7:21 pm

Bütün vücudumda bir sızlama hissetmeye başlamıştım.Gözlerimi hafifçe açtığımda kumların üzerinde yatmakta olduğumu farkettim.Ayaklarım denizin içindeydi ve gelen dalgalar baldırlarıma kadar çarmaktaydı.Bedenimde biraz üşüme sezmiştim.Hemen yerimden kalkmalı ve kendimi toparlamalıyım.Ellerimi kullanarak yattığım yerden kalktım ve ani kalkmanın sonucunda başımda küçük bir dönme oluştu.Sanırım yakında bir hastalık vuracak bana.Sağıma ve soluma baktığımda Alex dışında bütün tayfam sahilde yatmaktaydılar.Saçlarım dağılmış, bütün kıyafetlerim ıslanmış, açlık ve susuzluk çektiğimi hissediyorum."Berbat bir haldesin Hirako ve tayfanda seninle beraber aynı durumda." Daha sonra gemime baktığımda sahilin açıklarında durmuştu.Her nasılsa bizde buraya kadar sürüklenmiştik.Akşam ne oldu? Evet hatırlıyorum bir fırtınaya maruz kaldık ve sonucunda kendimizi burada bulduk.En azından fırtınadan kurtulmayı başardık.Peki biz neredeyiz? Burası neresi?

Bütün bu sorular aklımı kurcalamaktalar.Aklıma birden kılıçlarım gelmişti.Elim hemen kılıçlarımı koyduğum yere gitti ve yerinde yoktular.Sahile hemen bir göz gezdirdiğimde bulunduğum yerden bir kaç metre ileride yanyana durduklarını farkettim.Hemen gidip onları aldım ve yerlerine koydum.Bütün bedenimde bir yorgunluk vardı.Fırtınanın yorgunluğu olmalı bu.Ardından hemen tayfama dönüp onlara seslendim "Pekala millet bu kadar yatmak yeterli.Hadi uyanın yoksa hepiniz orada geberip gideceksiniz.Yeni adamız hayırlı olsun.Her ne kadar zorda olsa karaya çıkmayı başardık." diye seslendim hepsine.Ardından yarısı suyun içerisinde olan Leji'yi sudan çekerek çıkardım.

Adaya baktığımda ileride yani bir kaç kilometre kadar ileride bir yerleşim yeri olduğu belliydi.İlk iş olarak oraya gitmeliyiz.Önce karnımızı doyurup sonra da bir güzel dinlenmeliyiz.Ama hepsinden önce şu adamları kaldırmam gerekiyor.

OUT: Gecikme için herkesden özür dilerim.Artık kurgumuza devam edebiliriz sıramız aynıdır bozmadan devam millet.
Resim

Avatar - imza için teşekkürler Dragneel - san.

Yeni bir şey yaratacaksan eskisini tamamen yok et!

Deniz: North Blue
Kafa Ödülü:
Resim
Tayfa: Devrim Ordusu

Meslek: -
Dövüş Yeteneği: Kılıç Ustası
Meyve: -

Beli: 10.000.000
Ekipman:

- 1 adet Uyanıklık hapı (Geçici olarak uykuyu dağıtıp konsantrasyonu arttıran bir hap)
- Daku Saisoku ( Her yeri siyah olan, hafif ve dengeli özel yapım bir meitou.North Blue'nun en iyi metal alaşımlarıyla yapılmış bir wazamono.Tam bir kalite...)

Upgrade:
Hız statına +4
Dövüş yeteneğine +2
Tamamlanan Görevler:
- Özgürlüğe açılan yelkenler
- Yeni Çağın Şafağı
Yetenek: Samuray, kılıç ustası, Daisho, İai
Pasiflik: 0

Gemi Özellikleri: Yok.

Temel Stat Puanları:
Güç: 7
Dayanıklılık: 5
Hız: 12 (8+4)

Toplam Puan:
Dövüş Yeteneği: 5

Saldırı Listesi : Saldırılarım
Kullanıcı avatarı
Miyamoto Hirako
Devrim Ordusu
Devrim Ordusu

Mesajgönderen Neichi tarih Cmt Şub 25, 2012 7:33 pm

Bütün bedenimi saran bir soğukluk hissediyordum.Sanırım dışarıda uyuyakalmıştım.Ama bu kadar soğuk beni etkilemez herhalde.Bedenimi saran yorgunluğu atmak için biraz uyumalıyım sanırım.Şimdi hiç kalkasım yok bu yüzden uykuma devam edeceğim.Ama bir dakika biz en son ne yapıyorduk? Bu düşünceler içerisinde gözlerimi açıp kafamı kaldıyorum ve sahilde yatmakta olduğumuzu görüyorum.Gemi, peki gemi iyi mi? Hemen yerimden fırlıyorum ve denize baktığımda gemiyi görüyorum.Bu sırada Hirako'nun çoktan kalktığını ve bize kalkmamız konusunda bir şeyler söylediğini işitiyorum.Ona dönerek "Yine erkencisin Hirako." diyorum ve arkasından adaya bir göz atıyorum.Adaya göz attığımda biraz ileride bir yerleşim yeri olduğunu fark ediyorum.

Eminim Hirako'da oraya gitmemiz gerektiğini biliyordur.Bu yüzden onun kafasını böyle bir şeyler yormayacağım.Ben etrafa bir göz gezdiriyordum ki Hirako, Leji' yi tutuyor ve sudan çekip çıkarıyordu.Sanırım yapmamız gereken şey buydu ilk olarak.Tayfayı korumak bizim görevimiz.Hirako kaptan ve bende onun yardımcı kaptanıyım sonuçta.Hemen L'in yanına gidiyorum ve onu sudan çıkarıyorum.Ardından tayfanın geri kalanını sudan çıkarıyor ve Hirako'ya "Bunlar uyandığında oraya gidebiliri Hirako." diye ilerideki yerleşim yerini gösteriyorum.

Sahile oturuyor ve düşüncelere dalıyorum.Acaba bu adada bizi ne bekliyor? Doğrusu bir şeyler içmek iyi olurdu.Böylece biraz ısınırdık ama ondan önce lanet olsun benim karnım aç.Acaba ne kadar paramız var?
Resim

Kafa Ödülü: 0
Tayfa: one-piece-f198/tayfa-yaratim-t4062-20.html#p83647
Meslek: one-piece-f198/meslek-secimi-t4320-90.html#p83884
Dövüş Yeteneği: one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-140.html#p83883
Beli: 2600
Ekipman:
-5 atımlık mermi ve barut
Upgrade: -
Tamamlanan Görevler: -
Yetenek: -
Gemi Özellikleri: one-piece-f198/baslangic-gemileri-t3944-10.html#p83649
Pasiflik : 0

Temel Stat Puanları:
Güç: 8
Dayanıklılık:7
Hız:5

Toplam Puan: 3
Meyve: 0
Dövüş Yeteneği:2
Meslek:1

Saldırı Listesi :
Kullanıcı avatarı
Neichi
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Kiin Rikimaru tarih Pzr Şub 26, 2012 11:06 pm

Önümü göremeyecek kadar karanlık, toprak bir yolda ilerliyordum. Yolumu aydınlatan sadece havadaki şimşek ışıklarıydı. Sağanak yağmur beni yolumdan yıldıracak kadar yoğun yağıyordu. Fazla geçmeden önümde siyah demir parmaklıklı büyük bir kapı beliriyordu, demir parmaklıkların uçları sivri birer mızrak gibiydi. Muhteşem bir gıcırtıyla iki elimle kapının birini yavaşça açtım. Kapı açılırken bir şimşek ışığıyla kapının ardındaki devasa şatoyu bir karartı olarak görebildim. Kapıdan girdim ve fazla geçmeden şato tarafından yaratık sesleri gelmeye başlamıştı. İtiraf etmeliyim ki tedirgin olmuştum hatta korktum bile diyebilirdim. Ölüme açık bir şekilde şatoya yavaş adımlarla ilerliyordum. Birden bana doğru hızla gelen büyük bir gölge gördüm, bana yaklaştıkça fark ettim ki, vücudundan kanlar fışkıran bir et yığını üzerime doğru geliyordu. Sağ elimi kendimi korumak için kaldırdığım an, büyük dişlerini görmüştüm bile.

Aniden bir ses beni uyandırmıştı. Bu Hirako. Evet lanet olası Hirako! Uyanmıştım ama gözlerimi açmıyordum. Sağ elimle yere dokundum ince kumlar parmaklarımın arasından kayıyordu.Derin bir nefes aldım. Yorgundum ve yorgunluğumun sebebini biliyordum. Hasta olacağım sanırım bunun yorgunluğu var üzerimde, burnumun nemli olduğunu dahi hissedebiliyordum. Gözlerimi biraz aralamaya karar vermiştim. Yüz üstü yatan bedenimi aniden çevirdim, tayfada ki herkes etrafta dağınık halde yatıyordu. Bütün bu düşünceler ve şu lanet kabus artık uykumu kaçırmıştı ayağı kalkıp üstümü silkelemeye başladım. Deniz arkamda kalıyordu, tayfayı görünce aklıma hemen gemi gelmişti arkamı döndüğümde gemiyi görmüştüm yani tencereyle kurtarmaya çalıştığımız gemi tek parça halinde kalması bile beni şaşırtmaya yetmişti.
Resim

Deniz: North blue
Tayfa: Kaizoku no Diablo
Meslek: one-piece-f198/meslek-secimi-t4320-160.html#p98763
Dövüş Yeteneği: one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-240.html#p98764
Beli:-
Tamamlanan Görevler:-
Yetenek:-

Temel Stat Puanları:
Dayanıklılık: 4
Hız: 8

Dövüş Yeteneği: 2
Meslek: 1

Saldırı Listesi
Kullanıcı avatarı
Kiin Rikimaru
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Lara Croft tarih Pzt Şub 27, 2012 10:45 pm

Yare yare...Bu gerçekten de kötü olmuştu.Denizler bana göre değildi...Önce tecavüze uğradım,sonra bacağımı incittim ve en önemlisi de kılıcımı kayıp ettim.Bunlar de yetmezmiş gibi burnum feci şekilde akıyor.Belli ki şifayı kapmışım.Çih.Kılıcım...Abimden bana yadigar kalan bu kılıcı kayıp etmek bana gerçekten acı veriyordu...Bunlar da yetmezmiş gibi kılıcımı bulamamak da ayrı bir mesele.Hirako ve Neichi aralarında bir şeyler konuşuyorlardı.Arada geçen:
"Kasabaya Gitmek!" kelimesi beni gerçekten benden alıyordu.Oldukça acıkmış ve susamıştım.Gemi sığ sularda ve kıyıdan ortalama 100 150 metre kadar uzaktaydı.Çih.Yavaşça ayağa kalktım e Hirako-chana doğru yöneldim.Aramızdaki mesele hala çözülmese de şu anlık meseleyi gündeme getirmeyi planlamıyordum.Neichi ve Hirako-can'ın yanına giderek:
"Hoi!Karaya çıkmayı başardık.Artık ne yapacağız.Ayrıca Hirako-chan uygun bir zamanda konuşmamız gerek.Sakın unuttuğumu zannetme! demiştim.Şu aptalların yaptığı planı merak etmeye başlamıştım doğrusu.Bakalım istediğim gibi eğlenebilecek miydim.Şimdiden başıma çok kötü şeyler gelmişti.Tek kılıcım kalmıştı.Bir ikincisini bulmam şarttı ama Katen Kyokotsum gibileri de bulunmazdı..!
Resim
Spoilerdaki daha iyi sanırım :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kafa ödülü: Kafam kadar güzel misin?
Tayfa: Kaizoku No Diablo Kaaa!
Meslek:
Dövüş yeteneği: Hileli kılıç ustası.
Meyve:
Beli: 0 Beden vallahi.
Upgrade:
Tamamlanan görev:
Yetenek:
Gemi özellikleri: Oda dağılımı:
1 oda : Mutfak ve banyo için birleştirilmiştir.Mutfağın ortasında tayfanın yemek yediği bir masa bulunmaktadır.Mutfak araç gereçleri mutfak tezgahının üzerinde asılı olan mutfak dolaplarında düzenli bir şekilde yerleştirilmiştir.
1 oda : Kaptanın odasıdır.Kaptanın yatağı karşı kapıdan girine karşı duvara yaslanmış bir şekilde durmaktadır.Masası odanın tam ortasındadır ve sandalyesi kapıya bakmaktadır.Masanın üzerinde haritalar ve bir mum durmaktadır.Yatağın hemen yanında üzerinde mum,kaptanın sigarası ve çakmağı duran sehpası bulunmaktadır.Sehpahın yanında ise bir kitaplık.Kitaplığın içinde kaptan için gerekli her türlü kitap bulunmaktadır.
1 oda : Tayfanın kaldığı , uyuduğu odadır.Tayfanın uyuması için iki katlı iki tane ranza bulunmaktadır.İki tane camı bulunmaktadır.Kapının hemen yanında bir ayakkabılık ve onun yanındada bir portmanto bulunmaktadır.
1 oda : Yarısı ambardır ancak diğer yarısı herhangi başka bir kullanım için yedekte bulunmaktadır.Gerektiğinde birisinin kalması için veya ambarın genişletirlmesi için kullanılabilir.

Güverte: Gayet normal bir güvertedir dümenin bulunduğu yer vardır.Tayfanın antrenmanlarını yapması için küçük boş bir alanı vardır.Kaptanın odasına , mutfak ve banyoya direk güverteden girilip çıkılabilir.

Dış görünüm: Denize oturan kısmından yukarıya doğru hareketlenmiş ancak geminin hızından dolayı geriye savrulmuş gibi görünen ateş desenleri vardır..Ateşlerin arasında kan kırmızısı renginde Jigoku yazmaktadır.Ateşler siyah ve geri kalan yerler ise koyu mavidir bu desenler cehennemi temsil eder.Geminin ön tarafında bir boynuzu kırık olan koç kafası vardır.Normal bir bayrak ana direkte asılıdır.Siyah yelkenin üzerinde tayfa bayrağı çizilidir.

Geminin Adı: Jigoku (cehennem)

Temel Stat Puanları:
Hız: 10
Dayanıklılık: 3
Toplam üç puan:
Meyve:
Dövüş yeteneği: 3
Meslek:
Saldırı listesi:
Spoiler: show
----[b]Giratorio Espada:
[spoiler]Saldırı ismi: Giratorio Espada(Dönen insan kılıçları) (Onaylandı. Saldırının ardından denge kaybı ve baş dönmesi yaşayabilirsin.)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Hileli ikiz kılıç(Benimkilerden)
Saldırının açıklaması: Kısacası Killer-Bee stili benzeri bir şey.İki kılıç yana doğru açılır ve hız statından yararlanılarak İleriye doğru kendi etrafında 360 derece dönerek sürekli dönerek Hem sürekli savunma hem de sürekli saldırı yapar.Bir yere yaslanmadan(Kendini duvara doğru gerip fırlatmadan) En fazla beş metre,kendini gerip fırlatarak 10-15 Metre civarı ileriye doğru gidebilir.Örnek olarak ise:
www.youtube.com Video from : www.youtube.com

Benzeri bir şeydir yada Killer-Bee vs Uchiha Sasuke esas alınabilir.Aynı zamanda bu Yukarıdan aşağıya zıplanarak veya aşağıdan yukarıya doğru zıplayarak(Yer çekiminden dolayı fazla yükselemez.En fazla 2.5 3 metre olabilir)

Gereklilik: Hız statı 10.Saçma gelebilir ama gerçekten gerekli.
Upgrade

Hikari no Sogoku Rendan: Tome :
Saldırı ismi: Hikari no Sogoku Rendan:Tome(Işık hızı combosu:Bitirici Darbe) (Onaylandı. Zayıf dayanıklılığın nedeniyle uzun süreli kullanımlarda hızla yorulman mümkün. Kullanıldıktan sonra kendine gelene kadar gardın düşebilir aynı zamanda.)

Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu(Benim kılıçlardan)
Saldırı açıklaması: Hafif olan kılıçla rakibe sürekli ama sürekli savuşturması gereken çok hızlı darbeler indirilir.Bkz:

Arada sırada kombo sırasında arka dönülür,rakibin görüş açısı kapatılır ve kılıçların yeri değişir ki iki kılıç da aynı ağırlıkta sanılsın.Ardından bir müddet bu devam ettirildikten sonra(Kelimelerim saçma biliyorum:)) ağır ve keskin/delici olan kılıç sağ ele alınıp birden havaya zıplanır ve bitirici darbe vurulur.
Gereklilik: Hızın en az 7 olması ki böyle hızlı bir şekilde saldırı yapılabilsin.
Upgrade:

Espada Tornado:
Saldırı ismi: Espada Tornado (Kılıçları önde birleştirmeyle hava direncini azaltma onaylanmadı. Ayrıca kasırgayı anımsatma durumu da kaldırıldı. Onaylandı. C-Rank)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması:
Basit ama etkili bir saldırıdır.Kişinin konumuna göre kollar yana açılır,kırılır ve duruma uydurulur,ardından bir kaç metre koşarak(koşarken kılıçın iki sırt tarafı önde bilreştirilip uçak burmu haline getirilip hız artırılır) ivme kazanılır ve zıplayarak zarif bir balerin hareketi gibi kılıçlarla dönmeye başlanır.Bu dönme ard arda bir kaç ve kazandığımız ivme dolayısıyla da oldukça sert bir dönme ve oluşan darbelerde oldukça sert darbeler olacaktır.Vuruş gücü güç ile değil alınan hız ile alakalıdır.Görünüş bir kasırgayı anımsatabilir.
Gereklilik: Gm-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

El extremo ciego de los beduinos
Saldırı İsmi: El extremo ciego de los beduinos(Kör bedevinin sonu) (Ölümü kesinleşir gibi bir ibare kabul edilemez. Ayrıca ilk aşama başarılı oldu diye ikinci aşamanın başarılı olması beklenemez. Ayrıca çeviri yanlış. C-Rank)
Kullanılan Silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması: Basit ama oldukça etkili bir saldırıdır.Önce kıvrak hareketler ve saldırılarla rakibin dikkati dağıtılır.Ardından hiç beklemediği ve bilmediği bir anda kılıcın kabzası rakibe bakar şekle getirilir ve püsküller çekilip içindeki oldukça acı olan toz biber rakibin gözüne püskürtülür,savrulur vesaire.Rakip kör olduğu zaman kılıç oldukça hızlı bir şekilde rakibin kalbine saplanır ve içinde çevrilir.Böylece ölümü kesinleşir.
Gereklilik: Var mı bilmiyorum.Varsa GM-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

Ulquiorra Burondo
Portgas D. Verde
Lara Croft
Kullanıcı avatarı
Lara Croft
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Çrş Şub 29, 2012 5:38 pm

Not: Sudan çıktığınızda Leji ve Akuma'nın ortalarda görünmediğini farz edin.

Yavaş yavaş toparlanıyor ve yola çıkıyorsunuz. Islak elbiseleriniz sabah esintisi nedeniyle bayağı üşümenize neden oluyor. Önceki gece yaşanan fırtınadan sonra yol oldukça çamurlu. Üstünüz başınız berbat bir halde. Yolda olağan dışı bir şeyle karşılaşmıyorsunuz.

Out; Dilediğiniz gibi muhabbet edin. Ben yazdığımda kasabaya ulaşmış olacaksınız.Ve maceranız başlayacak.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Miyamoto Hirako tarih Çrş Şub 29, 2012 7:11 pm

Sahilden benden sonra Neichi, Riki ve L'de kalkmışlardı.Daha sonra Neichi'nin göstediği yerleşim yerine doğru yola koyulmuştuk.Tuhaf bir şey vardı ki o da Akuma ve Leji ortalıklarda yoktu.Eğer o fırtınadan sağ kurtulmayı başarabilirlerse zaten adada onları görebiliriz bu yüzden endişelenecek bir şey yok.Eminim sağ kurtulmuşlardır.Sabahın serinliği ve elbiselerimizin ıslak olması sebebiyle fena üşümüştüm.Dahası üstün başım berbat bir haldeydi.Yoldaki çamurda biz yürüdükçe bizi kirliyordu.

Fırtınanın etkilerini hala üzerimizde görüyordum.Yorgunluk, açlık, susuzluk, üşüme, çamur vs. Herhalde başımıza daha kötü şeyler gelemezdi.Ama en azından hala hayattayız.Bu iyi bir şey ve biz hala hayattaysak sorun yok demektir.Tabi kaybolan bir kaç tayfa üyem ve Alex hala ortalarda yoklar.Bir şekilde o kasabaya varmalıyız.Yolda yürürken adımlarımı biraz hızlandırıyorum ve tayfaya "Millet adımlarımızı hızlandırmazsak burada donup kalacağız.Bir an önce şu kasabaya varıp, elbiselerimizi kurutup, sıcak bir şeyler içmeliyiz.Ya da bizi ısıtacak şeyler bu yüzden adımlarınızı hızlandırın biraz.Biliyorum dün akşam ki fırtınadan dolayı hepimiz yorgunuz fakat biraz daha dayanmanızı istiyorum sizden.Eğer hayatta kalmak istiyorsak ve bu işten en az hasarla kurtulmak istiyorsak mücadele etmeliyiz." diye tayfamın dayanma gücünü arttıracak sözler sarf ettim.Eminim bunlar onun farkındadır ancak yine de sözlerimden biraz da olsa destek alabilirler ve güçlerini toparlayabilirler.

Önümüzde hala uzun bir yol vardı.Kasabanın ucunu görebiliyorduk ancak yeterince uzaktaydı.Artık sadece yürümeliyiz.Sadece yürümeliyiz çünkü hiç birimizde enerji kalmadı ve konuşursakta vücudumuzda olan bir parça enerjiyidir yürümek yerine çene çalmaya vermiş olacağız.Bu bizi daha kötü bir duruma sokardı.En azından şuradan geçen birisi falan olsaydı.Yapacak bir şey yok yürümeye devam.
Resim

Avatar - imza için teşekkürler Dragneel - san.

Yeni bir şey yaratacaksan eskisini tamamen yok et!

Kafa Ödülü:
Resim
Tayfa: Devrim Ordusu

Dövüş Yeteneği: Kılıç Ustası

Beli: 10.000.000
Ekipman:

- 1 adet Uyanıklık hapı (Geçici olarak uykuyu dağıtıp konsantrasyonu arttıran bir hap)
- Daku Saisoku ( Her yeri siyah olan, hafif ve dengeli özel yapım bir meitou.North Blue'nun en iyi metal alaşımlarıyla yapılmış bir wazamono.Tam bir kalite...)

Upgrade:
Hız statına +4
Dövüş yeteneğine +2
Tamamlanan Görevler:
- Özgürlüğe açılan yelkenler
- Yeni Çağın Şafağı
Yetenek: Samuray, kılıç ustası, Daisho, İai
Pasiflik: 0

Gemi Özellikleri: Yok.

Temel Stat Puanları:
Dayanıklılık: 5
Hız: 12 (8+4)

Toplam Puan:
Dövüş Yeteneği: 5

Saldırı Listesi : Saldırılarım
Kullanıcı avatarı
Miyamoto Hirako
Devrim Ordusu
Devrim Ordusu

Mesajgönderen Neichi tarih Çrş Şub 29, 2012 8:40 pm

Artık bütün tayfa ayaktaydı ve ileride görünen kasabaya doğru ilerlemeye başlamıştık.Sabahın serinliği beni iliklerime kadar titretiyordu.Fırtınadan önce ana baba günü gibi olan tayfamız artık sadece dört kişi kalmış gibi görünüyordu.Sonunda Leji ve Akuma'yı da kaybetmiştik.Nerede oldukları ve nereye kayboldukları belli değildi.Dahası can borcum olan Alex'te yoktu ortalıklarda.Eminim bu mesele Hirako'nunda kafasını kurcalıyordur.Bir süre çamurların içerisinde ilerledikten sonra Hirako bize hızlanmamız gerektiğini söyledi.Ancak pek bunu yapasım yoktu.Çünkü bütün bedenimi kaplamış bir yorgunluk hissediyordum.Ancak Hirako'nun söyledikleride mantıklı şeylerdi bu yüzden hemen adımlarımı hızlandırmalı ve bir an önce o kasabaya varıp dinlenmeliyiz.

Hirako'nun ardından bende adımlarımı hızlandırdım.Her yerim sırılsıklam ve çamur içerisindeydi.Dahası bu çamurlu yolda yürümekte bizi yoruyordu.Vıcık vıcık çamurlar bizi oldukça yavaşlatıp zorluyorlardı.Tam bunları düşünüyordum ki bu adanın bir yağmur adası olduğunu fark ettim.Neden o fırtınaya yakalandığımızı aşağı yukarı kestirebiliyordum ancak hala rotacılık bilgim bunlar için yeterli değildi.Sanırım pek korsan olmaya uygun birisi değilim.Hele ki rotacı olmaya hiç uygun değilim.Ancak yine de beraberce el ele vererek bu adaya gelmeyi başardık.Cebimizde pekte paramız yoktu doğrusu.Ancak bu kasabada 3 - 5 beli bir şey kazanabiliriz.En azından şimdi şu açlığımızı ve yorgunluğumuzu giderebilirsek.

Yolda ilerlerken aklıma birden Riki'de sigara olduğu geldi.Hemen ona döndüm ve "Riki, acaba iki tane sigara verebilir misin? Neredeyse bir haftadır sigarasızım ve bu durum beni çok zorluyor.Daha sonra sana karşılığını veririm." dedim.Eğer bana sigara verirse iyidir.Yaşadık Hirako.
Resim

Tayfa: one-piece-f198/tayfa-yaratim-t4062-20.html#p83647
Meslek: one-piece-f198/meslek-secimi-t4320-90.html#p83884
Dövüş Yeteneği: one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-140.html#p83883
Beli: 2600
Ekipman:
-5 atımlık mermi ve barut
Tamamlanan Görevler: -
Yetenek: -
Pasiflik : 0

Temel Stat Puanları:
Dayanıklılık:7
Hız:5

Meyve: 0
Dövüş Yeteneği:2
Meslek:1

Saldırı Listesi :
Kullanıcı avatarı
Neichi
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Lara Croft tarih Cum Mar 02, 2012 7:12 pm

Arkadaşlarım...Arkadaşlarım mı? Hwee?Ne diyorum ben böyle?Hangi aptal benim gibi zeki, güzel, becerikli, tatlı, güçlü ve mükemmel bir kızla arkadaş olabilirdi ki?Bu seviyeye yaraşacak birisi var mı?Hayır!Yalnızca L buna yaraşır.Fark ediyorum ki şu kırmızı burunlu aptal ve Akuma-chan etrafta yoktu.Acaba neredeler?Yoksa...Şu aptal Leji boğuldu mu?Çih.İyi de olmuş.Hirako-chan ve Yılan suratlı-chan ile birlikte Yılan-chanın "Riki" diye seslendiği sarı saçlı-chan bir şeyler konuşuyordu aralarında.Hirako-chan biraz daha dayanmamızı ve köye ulaşmamız gerektiğini söylüyordu.Çih.Herçekten hava çok kötüydü ya da bende bir sorun vardı...Evet bende bir sorun vardı.Gerçekten de çok üşümüş,yorulmuş,acıkmış,susamış ve hastalanmıştım.Çih.Can sıkıntımın geçmesi için biraz şu çocuklarla konuşmaya karar verdim.Kasabaya doğru yürümeye başlamıştık.Ben ise kendimi yormamak adına ne düşük ne de yüksek bir sesle:
"Hoi hoi çocuklar..! Sigara içmek sağlığa zararlıdır.Yapmayın!Ayrıca...Hirako-chan.Buradan sonra ne yapmayı planlıyorsun?Alex-chan da burada yok.Leji-chan ve Akuma-chan da ortalıklarda yok.Zaten...Zaten kızıl saçlı-chan da düştü.Ondan da haber alamadık.Şu anda ne yapacağız peki?4 Kişi kaldık,karnımız aç,yorgunuz,hastayız,susadık...Biraz para kazanmamız lazım değil mi?Zaten...Zaten abimin bana emanet ettiği biricik kılıcımı da kayıp ettim.Çih.Eee...Planın nedir?" dedikten sonra birazcık sorgular, birazcık da meraklı bir tavırla cevap bekliyordum...
Resim
Spoilerdaki daha iyi sanırım :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kafa ödülü: Kafam kadar güzel misin?
Tayfa: Kaizoku No Diablo Kaaa!
Meslek:
Dövüş yeteneği: Hileli kılıç ustası.
Meyve:
Beli: 0 Beden vallahi.
Upgrade:
Tamamlanan görev:
Yetenek:
Gemi özellikleri: Oda dağılımı:
1 oda : Mutfak ve banyo için birleştirilmiştir.Mutfağın ortasında tayfanın yemek yediği bir masa bulunmaktadır.Mutfak araç gereçleri mutfak tezgahının üzerinde asılı olan mutfak dolaplarında düzenli bir şekilde yerleştirilmiştir.
1 oda : Kaptanın odasıdır.Kaptanın yatağı karşı kapıdan girine karşı duvara yaslanmış bir şekilde durmaktadır.Masası odanın tam ortasındadır ve sandalyesi kapıya bakmaktadır.Masanın üzerinde haritalar ve bir mum durmaktadır.Yatağın hemen yanında üzerinde mum,kaptanın sigarası ve çakmağı duran sehpası bulunmaktadır.Sehpahın yanında ise bir kitaplık.Kitaplığın içinde kaptan için gerekli her türlü kitap bulunmaktadır.
1 oda : Tayfanın kaldığı , uyuduğu odadır.Tayfanın uyuması için iki katlı iki tane ranza bulunmaktadır.İki tane camı bulunmaktadır.Kapının hemen yanında bir ayakkabılık ve onun yanındada bir portmanto bulunmaktadır.
1 oda : Yarısı ambardır ancak diğer yarısı herhangi başka bir kullanım için yedekte bulunmaktadır.Gerektiğinde birisinin kalması için veya ambarın genişletirlmesi için kullanılabilir.

Güverte: Gayet normal bir güvertedir dümenin bulunduğu yer vardır.Tayfanın antrenmanlarını yapması için küçük boş bir alanı vardır.Kaptanın odasına , mutfak ve banyoya direk güverteden girilip çıkılabilir.

Dış görünüm: Denize oturan kısmından yukarıya doğru hareketlenmiş ancak geminin hızından dolayı geriye savrulmuş gibi görünen ateş desenleri vardır..Ateşlerin arasında kan kırmızısı renginde Jigoku yazmaktadır.Ateşler siyah ve geri kalan yerler ise koyu mavidir bu desenler cehennemi temsil eder.Geminin ön tarafında bir boynuzu kırık olan koç kafası vardır.Normal bir bayrak ana direkte asılıdır.Siyah yelkenin üzerinde tayfa bayrağı çizilidir.

Geminin Adı: Jigoku (cehennem)

Temel Stat Puanları:
Hız: 10
Dayanıklılık: 3
Toplam üç puan:
Meyve:
Dövüş yeteneği: 3
Meslek:
Saldırı listesi:
Spoiler: show
----[b]Giratorio Espada:
[spoiler]Saldırı ismi: Giratorio Espada(Dönen insan kılıçları) (Onaylandı. Saldırının ardından denge kaybı ve baş dönmesi yaşayabilirsin.)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Hileli ikiz kılıç(Benimkilerden)
Saldırının açıklaması: Kısacası Killer-Bee stili benzeri bir şey.İki kılıç yana doğru açılır ve hız statından yararlanılarak İleriye doğru kendi etrafında 360 derece dönerek sürekli dönerek Hem sürekli savunma hem de sürekli saldırı yapar.Bir yere yaslanmadan(Kendini duvara doğru gerip fırlatmadan) En fazla beş metre,kendini gerip fırlatarak 10-15 Metre civarı ileriye doğru gidebilir.Örnek olarak ise:

Benzeri bir şeydir yada Killer-Bee vs Uchiha Sasuke esas alınabilir.Aynı zamanda bu Yukarıdan aşağıya zıplanarak veya aşağıdan yukarıya doğru zıplayarak(Yer çekiminden dolayı fazla yükselemez.En fazla 2.5 3 metre olabilir)

Gereklilik: Hız statı 10.Saçma gelebilir ama gerçekten gerekli.
Upgrade

Hikari no Sogoku Rendan: Tome :
Saldırı ismi: Hikari no Sogoku Rendan:Tome(Işık hızı combosu:Bitirici Darbe) (Onaylandı. Zayıf dayanıklılığın nedeniyle uzun süreli kullanımlarda hızla yorulman mümkün. Kullanıldıktan sonra kendine gelene kadar gardın düşebilir aynı zamanda.)

Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu(Benim kılıçlardan)
Saldırı açıklaması: Hafif olan kılıçla rakibe sürekli ama sürekli savuşturması gereken çok hızlı darbeler indirilir.Bkz:

Arada sırada kombo sırasında arka dönülür,rakibin görüş açısı kapatılır ve kılıçların yeri değişir ki iki kılıç da aynı ağırlıkta sanılsın.Ardından bir müddet bu devam ettirildikten sonra(Kelimelerim saçma biliyorum:)) ağır ve keskin/delici olan kılıç sağ ele alınıp birden havaya zıplanır ve bitirici darbe vurulur.
Gereklilik: Hızın en az 7 olması ki böyle hızlı bir şekilde saldırı yapılabilsin.
Upgrade:

Espada Tornado:
Saldırı ismi: Espada Tornado (Kılıçları önde birleştirmeyle hava direncini azaltma onaylanmadı. Ayrıca kasırgayı anımsatma durumu da kaldırıldı. Onaylandı. C-Rank)
Kullanılan meyve:
Kullanılan silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması:
Basit ama etkili bir saldırıdır.Kişinin konumuna göre kollar yana açılır,kırılır ve duruma uydurulur,ardından bir kaç metre koşarak(koşarken kılıçın iki sırt tarafı önde bilreştirilip uçak burmu haline getirilip hız artırılır) ivme kazanılır ve zıplayarak zarif bir balerin hareketi gibi kılıçlarla dönmeye başlanır.Bu dönme ard arda bir kaç ve kazandığımız ivme dolayısıyla da oldukça sert bir dönme ve oluşan darbelerde oldukça sert darbeler olacaktır.Vuruş gücü güç ile değil alınan hız ile alakalıdır.Görünüş bir kasırgayı anımsatabilir.
Gereklilik: Gm-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

El extremo ciego de los beduinos
Saldırı İsmi: El extremo ciego de los beduinos(Kör bedevinin sonu) (Ölümü kesinleşir gibi bir ibare kabul edilemez. Ayrıca ilk aşama başarılı oldu diye ikinci aşamanın başarılı olması beklenemez. Ayrıca çeviri yanlış. C-Rank)
Kullanılan Silah: Katen Kyokotsu
Saldırı açıklaması: Basit ama oldukça etkili bir saldırıdır.Önce kıvrak hareketler ve saldırılarla rakibin dikkati dağıtılır.Ardından hiç beklemediği ve bilmediği bir anda kılıcın kabzası rakibe bakar şekle getirilir ve püsküller çekilip içindeki oldukça acı olan toz biber rakibin gözüne püskürtülür,savrulur vesaire.Rakip kör olduğu zaman kılıç oldukça hızlı bir şekilde rakibin kalbine saplanır ve içinde çevrilir.Böylece ölümü kesinleşir.
Gereklilik: Var mı bilmiyorum.Varsa GM-samaya bırakıyorum.
Upgrade:

Ulquiorra Burondo
Portgas D. Verde
Lara Croft
Kullanıcı avatarı
Lara Croft
Diablo Tayfası
Diablo Tayfası

Mesajgönderen Kiin Rikimaru tarih Cum Mar 02, 2012 8:51 pm

Geminin tek parça kalması beni yeterince şaşırtmıştı.Şimdide Akuma ve Leji ortalıklarda görünmüyorlardı.Zaten ikisinide sevmemiştim kaybolmaları iyi oldu.Diğerleride ilerde bulunan bir yerleşim yerine doğru yola çıktılar ve ilerlemeye başladılar.Hemen arkalarından koşarak onlara yetiştim.Bir süre hiç kimseden ses çıkmadı.Sabahın soğukluğu üzerimize vuruyordu ve bu yüzden kesin hasta olacaktık.Burnumda akıyordu zaten.Sanırım bütün tayfayı bir sağlık taramasından geçirmek iyi olacak.Yerleşim yerine vardığımızda ilk işim bu olmalı.

Yürüdüğümüz yer çamur içindeydi ve bu yüzden hepimiz paçalarımıza kadar çamur olduk.Dahası zaten sırılsıklamdık.Dün akşamki fırtına bizi bu hale sokmuştu.Şu korsanlar hala yetersizler işte.Ancak sonunda bu da olmuştu ve bende bir korsan olmuştum.Yoldaki sessizliği ilk bozan Neichi oldu ve benden gelip iki tane sigara istedi.Sanırım bu sigaraların birisi Hirako içindi.Neichi'ye iki tane sigara çıkarım uzatırken L denen aptal kızda arkadan sigaranın sağlığa zararlı olduğu ile ilgili bir konuşma ile başlayıp ardından bir sürü şikayet dolu soru yağdırdı.Bunun üzerine ben "Buyur Neichi sanırım birisi Hirako için.Bu arada L sigaranın sağlığa zararlı olduğunu bende biliyorum ancak bu bir bağımlılık.Düşün bir doktor olarak ben bile içiyorum.Ayrıca artık şikayet etmeyi kes geri kalan geride kaldı.Biz yolumuza devam etmeliyiz." dedim.
Resim

Deniz: North blue
Tayfa: Kaizoku no Diablo
Meslek: one-piece-f198/meslek-secimi-t4320-160.html#p98763
Dövüş Yeteneği: one-piece-f198/dovus-yetenegi-t4323-240.html#p98764
Beli:-
Tamamlanan Görevler:-
Yetenek:-