Para İçin Gökyüzü

Moderatör: GM-Naruto

Para İçin Gökyüzü

Mesajgönderen Hayakari Sehia tarih Pzr Şub 05, 2012 8:49 pm

Suna meydanında boş boş yürürken her yeni genin gibi benimde paraya ihtiyacım olduğu düşüncesi aklımdaydı.Bunun için iş aramam lazımdı ve aklımda bir genin için çok para kazanma düşünceside vardı. Para kazanınca kendime kunai gibi shinobi ihtiyaçları alabilirdim.Ne kadar daha çantamdakileri kullanmamış olsamda.İş içinse yapacak ve daha iyi para kazanmama yarayacak bir plan vardı aklımda.Bu plan kanatlarımı Kekkei Genkai kullanıp reklam yapmakdı.Bunu yaptığım için çok para kazanacağıma emindim.Bunun sebebi hiç bir dükkan böyle reklam yapma fırsatını kaçırmak istemez.Ve bunu yapabilecek Sunada sayılı insan var.Bunlardan biri benim kanatlar sağolsun hem shinobi olarak bir takıma atanınca dövüş amaçlı kullanabilirdim.Hem şimdi böyle bir amaçta kullanabilirdim.Bunun için ramenciye gittip bu işi yapabileceğimi söyleyecektim.Bu onun içinde önemliydi reklam her zaman iyi bir işdir.Oraya gittip; Para karşılığında uçarken onların reklamını yapabileceğini söyleyecektim.
Resim

İsim:Sehia
Element:-
Klan:Hayakari
Köy:Suna
Rütbe:Genin
Seviye:D-Rank
Ryo:10
Görev Puanı:0
Çanta/Kıyafet:Genin Kıyafeti C/D-Rank Kıyafeti

Eşyalar:

5 kunai, 8 shuriken, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Fiziksel Stat Puanları:

Güç:4
Hız:6
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları:

Ninjutsu:8
Genjutsu:0
Taijutsu:4
Chakra:8

Jutsu Listesi:

Kazero Bunshin no Jutsu (C-Rank)
Kari Yondou (D-Rank)

Kasılan X'ler:
-

Takım Çalışmaları:

-
Kullanıcı avatarı
Hayakari Sehia

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Para İçin Gökyüzü

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzr Şub 05, 2012 9:16 pm

Ramenciye gittiğin zaman seni içeride bir kalabalık karşılıyor. Masaların yanından geçip dükkanın sahibini bulduğunda ona önerini sunuyorsun. Adam bir müddet düşündükten sonra "Bunun için ne kadar para istiyorsun? Ayrıca reklamı ne kadar havada taşıyabileceksin?" diye soruyor sana. Fikrin oldukça ilgisini çekmiş gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Hayakari Sehia tarih Pzr Şub 05, 2012 9:31 pm

Ramenciye girdiğimde içeride büyük bir kalabalık vardı.Düşüncem ise bu kadar insan sanki yokluktan çıkmış gibi niye burada. Sanki bütün Suna halkı yemek yemek için buraya gelmiş gibi. Ama beni kalabalık ilgilendirmiyor. Masaların arasından geçip dükkanın sahibi buluyorum ve fikrimi söylüyorum. Biraz düşünüyor bence iyi bir fikir olacağını söyleyeceğini düşünüyorum ve beni en korktuğum yönden vuruyor."Bunun için ne kadar para istiyorsun? Ayrıca reklamı ne kadar havada taşıyabileceksin?"Evet uzun süre reklamı taşıyamam bunu için yalan uydursam iyi olur ama doğru söylemek daha iyi olur gibi geliyor sadece 4 dakika yapalirim bu işi ne kadar içimden gelmesede söylemem gerek.Birde para meselesi az bir para istemeliyim bunun için.Ne kadar istesem acaba sanırım 6 ryo uyar.Bunları düşündükten sonra ramenciye cevap veriyorum.''Size yalan söylemeyeceğim daha D-Rank bir shinobi olarak havada sadece 4 dakika durabiliyorum ama 2 dakika dinlendikten sonra tekrar işe devam edebilirim.Ve iş için istediğim para ise 4 dakika havada durabildiğim için 4 ryo.''

Out:Klan hakkında kanatları kullandıktan sonra ne kadar süre sonra tekrar kullanacağı hakkında bilgi bulmadım. Birde ne kadar para isteyeceğim tam bilemedim sitede yeniyim azın az üzeri gibi düşündüm.
Resim

İsim:Sehia
Element:-
Klan:Hayakari
Köy:Suna
Rütbe:Genin
Seviye:D-Rank
Ryo:10
Görev Puanı:0
Çanta/Kıyafet:Genin Kıyafeti C/D-Rank Kıyafeti

Eşyalar:

5 kunai, 8 shuriken, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Fiziksel Stat Puanları:

Güç:4
Hız:6
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları:

Ninjutsu:8
Genjutsu:0
Taijutsu:4
Chakra:8

Jutsu Listesi:

Kazero Bunshin no Jutsu (C-Rank)
Kari Yondou (D-Rank)

Kasılan X'ler:
-

Takım Çalışmaları:

-
Kullanıcı avatarı
Hayakari Sehia

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 10, 2012 5:52 pm

Out: Sorunun cevabı elime geç ulaştığı için konuna yazamadım, üzgünüm. Kanatlarını dört tur kadar açıyorsun ve iki tur kullanamıyorsun. Ardından tekrar dört tur açabilirsin. Bu da yaklaşık 4 dakika açık, 2 dakika kapalı olduğu anlamına geliyor.

In: Adam iyice bir düşünüp taşındıktan sonra "Çok para istiyorsun evlat. İstersen yarım saat için sana 5 ryo verebilirim." diyor sana.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Dön Köy Meydanı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir