Eski Dostuma Bir Ziyaret

Moderatör: GM-Naruto

Eski Dostuma Bir Ziyaret

Mesajgönderen Haru Ochiba tarih Prş Şub 02, 2012 8:58 pm

Out:Suna Takım 1 - Denetleme,adlı konunun devamıdır.

İn:Dükkandan çıktıktan sonra iyice esnedim.Artık bütün gün benimdi.Biraz dayak yemiş,biraz reddedilmiştim.Ama bu önemli değildi.Bugünün benim için önemli olan değerleri,araştırma için izin belgesi almam ve eski dostumu ziyaret edecek olmamdı.Derin bir nefes alarak gülümsedim.Bugün gerçekten verimli geçecekti her iki konuda da.Hem arkadaşlık,hem güçlenme.Eski dostumu ziyaret edip,araştırmamı tamamladıktan sonra şehirden ayrılmayı planlıyordum.Bir dakika,ben Reizei'nin felsefesini takip edecektim.Yani güç kendiliğinden bana gelecekti.Zaten bunun için köyden ayrılıyordum.Gideceğim yer konusunda Reizei'den tavsiye alabilirdim.Daha sakin,tehlikelerden uzak bir yere yönlendirebilirdi beni.Bu konu üzerinde bir süre düşündükten sonra,bir çelişkiye kapıldım.Güç kendiliğinden bana gelecekti.Yani benim güç için hiçbir şey yapmamam gerekiyordu.Ama ben bu felsefeye uymak için şehirden ayrılıyordum.Yani güç kendiliğinden bana gelecek diye Suna'dan ayrılıyordum,fakat aslında güç için ayrılıyordum.Yani güç elde etmek için Suna'dan ayrılıyordum.Yani ben tekrar güce gidiyordum.Gücün bana gelmesini sağlamıyordum.İşte bu noktada bir çelişki vardı.Güç kendiliğinden bana gelecek diye hiçbir şey yapmıyorsam,aslında bir şey yapıyor olurdum.Yani güç asla kendiğilinden gelmezdi o zaman.Yani Reizei'nin felsefesinde bir çelişki vardı.İşte bu cevaplanması gereken bir soruydu.Neyse Reize'ye bunu sorabilirdim.Zaten ilk buluştuğumuz yere çok kalmamıştı belki hala oradadır.
Resim
Spoiler: show
İsim:Haru Arideto
Element:Fuuton
Klan:-
Köy:Sunagakure
Rütbe:Genin
Seviye:D-Rank
Ryo:28
Görev Puanı:14
Çanta/Kıyafet: Standart Shinobi Pack
5 kunai, 8 shuriken, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misin

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/1 Kunai
0/1 Sis bombası
0/1 Patlayıcı Parşömen

Eşyalar:-

Fiziksel Stat Puanları:
Güç:6
Hız:7
Dayanıklılık:2

Shinobi Stat Puanları:
Ninjutsu:4
Genjutsu:-
Taijutsu:10
Chakra:6

Jutsu Listesi:

Kaiten Shuriken
Konoha Kage Buyou
Shishi Rendan
Heddobatto
Shunshin No jutsu

Kasılan X'ler:
Hız x3
Güç x3
Taijutsu x3
Chakra Kontrolü x1

Ödüller/Özel Antremanlar:

Acıya Dayanma x2
Kullanıcı avatarı
Haru Ochiba
Suna / Genin
Suna / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Eski Dostuma Bir Ziyaret

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 8:57 am

Kafandaki derin düşünceler ile ilerlemeye başladığında kalabalık insanların arasından geçmeye başlıyorsun. Ancak düşüncelerin derinleştikçe çevreden uzaklaşıyor, kendi dünyana dönüyorsun ki bu da yürüyüşüne yansıyor. Omuz attığın adamlar, karşıdan geliyor olmana rağmen yol vermediğin insanlar ve bunun gibi birkaç şey daha yaşıyorsun ancak hiçbirinin farkında değilsin. Yavaş yavaş kendine gelmenle birlikte omuz attığında bir yaşlı kadın dengesini kaybedip yere düştüğünde aklın başına geliyor. Bir anda üç dört kişi etrafınıza doluşuyor ve yaşlı kadına yardım etmek için hamle yapıyorlar. Tabi bu sırada sana söylenmeyi de ihmal etmiyorlar.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Haru Ochiba tarih Cum Şub 03, 2012 12:52 pm

Kafamdaki bu çelişkiyi çözememiş olmam,beni gerçekten sinirlendiriyordu.Her ne kadar Reizei'ye sorarım demiş olsam da,hala kafamı kurcalıyordu bu konu.Bu yüzden,bazı kişileri omuz geçirmiş,bazı kişilere yol ermemiş ve yaşlı bir teyzeyi de yere düşürmüştüm.İşte tam bu anda aklım başıma gelmişti.Hemen hareketlenip,teyzeyi yerden kaldırmakta olan kişilere yardım ettim.Bu sırada da teyzeden özür diliyordum.Bu kalabalık insanlar yüzünden,Reizei hemen dibimde olsa bile onu göremezdim.Bu yüzden,hemencecik bir binaya çıkarak çevreme bakınmaya başladım.En iyi yöntem buydu.Hem böylece insanlara çarpıp,onları yere düşürmezdim.Suna halkı her zamanki gibi görünüyordu gözüme.Ama belki bir değişiklik vardır.Hemen kafamı toparlayıp,Reizei'yi bulmak için dört açtım gözlerimi.Dikkatim bugünlerde ne kadar da çabuk dağılıyordu.Hemen çevreme bakmaya başladım.İlk önce çıktığım binanın çevresi iyice kontrol edecektim.Belki tam buradadır belli mi olur diyerek.Ardından,gözlerimi yavaş yavaş ileriye dikerek tarama yapacaktım.Çok uzakta olma ihtimali zayıftı.Ama bu Reizei nerde olacağı belli olmazdı.
Resim
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misin

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/1 Kunai
0/1 Sis bombası
0/1 Patlayıcı Parşömen

Fiziksel Stat Puanları:

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:

Kaiten Shuriken
Konoha Kage Buyou
Shishi Rendan
Heddobatto
Shunshin No jutsu

Kasılan X'ler:
Hız x3
Güç x3
Taijutsu x3
Chakra Kontrolü x1

Acıya Dayanma x2
Kullanıcı avatarı
Haru Ochiba
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 6:14 pm

Yaşlı kadını kaldırmanın ve özür dilemenin ardından, yaşının getirdiği olgunkla karşılık veren kadın önemli bir şeyi olmadığını söylüyor ve yollarınıza devam ediyorsunuz. Sen her ne kadar yolu biliyor olsan da yine de bir binanın tepesine çıkıyorsun ve nerede olduğunu bildiğin Reizei'nin bölgesine bakıyorsun. Bulunduğun noktadan 500 metre kadar uzakta olan Reizei'nin tezgahını ise sırf yerini bildiğin için fark edebiliyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Haru Ochiba tarih Cum Şub 03, 2012 6:27 pm

Çevremi incelemeye başladığım gibi hemen binanın çevresini inceledim.Reizei tahmin ettiğim gibi bu civarda değildi.Reizei'nin tezgahı nerdeydi tam hatırlayamasam da,az çok nerede olduğunu tahmin edebiliyordum.Akademiden oraya gittiğim binaları görebiliyordum.Eveeet.Şimdi binalardan geriye doğru gidiyordum gözlerim ile.İşte o noktadaydı.O noktaya iyice bakındığım zaman Reizei'yi artık net bir şekilde görebiliyordum.Her zamanki yerinde duruyordu.500 metre ileride.Hemen binaların üstünden ilerlemeye başladım.Normal kişiler gibi yoldan ilerlemeye kalkarsam hem yavaşlar,hem de bazı kişilere çarpabilirdim.En iyisi bu yolculuk şekliydi.Zaten paketleri dağıtırken de bu yolu tercih etmiştim.Ehehe.Az da dayak yememiştim Reizei yüzünden.İşte eski dostuma artık iyice yaklaşmıştım.Binadan yavaşça inerek,hemen tezgahının oraya fırladım.Onu gödüğüm gibi de ''Hey,Reizei !'' diye bağırmaya başladım.Önce selamlaşıp,halini hatrını öğrenecektim.Ardından şehirden ayrılma fikrimi onunla paylaşacaktım.Sonuçta onun felsefesiydi ve gezip görmem gereken yerleri,yaşlı ve güçlü bir shinobiden daha iyi kimse bilemezdi.
Resim
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misin

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/1 Kunai
0/1 Sis bombası
0/1 Patlayıcı Parşömen

Fiziksel Stat Puanları:

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:

Kaiten Shuriken
Konoha Kage Buyou
Shishi Rendan
Heddobatto
Shunshin No jutsu

Kasılan X'ler:
Hız x3
Güç x3
Taijutsu x3
Chakra Kontrolü x1

Acıya Dayanma x2
Kullanıcı avatarı
Haru Ochiba
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 6:45 pm

Senin seslenmenin ardından sürekli sırtı tezgahına dönük olan Reizei korkarak yerinden zıplıyor ve arkasını dönüyor. Seni görmesi ile birlikte yüzüne çöken rahatlığı görüyorsun. Tezgahından sıyırılıp senin yanına gelirken "Hoi, Arideto-san! Beni korkuttun!" diyor gülümseyerek. Hal hatır faslını geçtikten sonra ise köyden ayrılmak istediğini söylüyorsun Reizei'ye. Buna karşılık ise Reizei'nin yüzü asılıyor ve "Hey, köydeki tüm her şeyi öğrendin ve daha fazlası için mi köyden ayrılmak istiyorsun!? Saçmalama!" diye tersliyor seni. Ancak bu terslemenin edası bile Reizei'ye olan sevgini arttıracak cinsten. Çünkü bu adam ile verdiğiniz sözlerin ardından sana oldukça sıcak, neredeyse bir baba gibi davrandığı kesin.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Haru Ochiba tarih Cum Şub 03, 2012 8:18 pm

Seslenmem ile birlikte Reizei'ye doğru hızımı arttırarak hareketlendim.Ama benim eski dosrum nedense korkup yerinde,sıçramıştı.Beni gördüğünde yüzüne bir rahatlama geldi.Sanırım birine yaptığı bir eşek şakası yüzünden başı beladaydı.Tezgahın üzerinden atlayıp,selamlaştık sıcak bir şekilde.Halini,hatrını sordum ilk önce.Eski dostumun durumunu merak ediyordum.Neyse ki tahmin ettiğim gibi kötü bir durumda değildi.İyi olduğunu öğrenip,içimi rahatlattıktan sonra,şehirden ayrılma isteğimi kendisine ilettim.Ama o,tahmin ettiğim gibi bir cevap vermedi bana.Cevabı her zamanki gibi bilgeceydi.Köyde kalmamı tavsiye ediyordu.Bir süre düşündükten sonra konuşmaya başladım.''Reizei,biliyor musun geninlerin hepsi takımlara atandılar ve senseim,Reira-sensei.Onunla konuştuğum zaman,senin felsefeni takip ettiğini iletti bana.Onun gibi güçlü bir jounin bile bu felsefeyi takip ettiğine göre gerçekten işe yarıyor olmalı.Ama bana bir çelişki var gibi geldi.Yani felsefe temel olarak,güçarayışında olmamamızı,gücün kendiliğinden bize geleceğini söylüyor.Fakat güç için bir şey yapmıyorsak bile,gene de bir şey yapıyor olmuyor muyuz ? Bu noktada gerçekten kafam çok karıştı.'' diyerek sözlerimi bitirdim.Bu sorumun cevabını aldıktan sonra,yavaş yavaş dostuma veda edecek ve Kazakage Binasına yönelecektim.Artık şu araştırmalar için izin belgesinin işe yarama vakti gelmişti.
Resim
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misin

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/1 Kunai
0/1 Sis bombası
0/1 Patlayıcı Parşömen

Fiziksel Stat Puanları:

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:

Kaiten Shuriken
Konoha Kage Buyou
Shishi Rendan
Heddobatto
Shunshin No jutsu

Kasılan X'ler:
Hız x3
Güç x3
Taijutsu x3
Chakra Kontrolü x1

Acıya Dayanma x2
Kullanıcı avatarı
Haru Ochiba
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 8:27 pm

Reizei senin sorunun ardından "Demek işin içine girmeye başladın ha?" diyor gülerek ve senin altına bir tabure çekip oturmanı sağlıyor. Kendisi de tezgaha dayanırken burada sandığından daha uzun kalacağını anlıyorsun. Reizei birkaç kez öksürdükten sonra "Güç için bir şey yapmamak demek oturup öylece beklemek anlamına gelmez Arideto-san. Elbette güçlenmek için antrenmanlar yapacaksın. Ancak sabit bir fikirle gücün peşine düşmemek gerekir. Çünkü güç öyle bir şeydir ki kısa zamanda tüm benliğini ele geçirebilir. Bu yüzden güç sana değil sen güce hükmetmelisin. Bu açıdan baktığın zaman sana bahsetmiş olduğum gücün, seni korkutacak güç olduğunu anlayabilirsin. Eğer güç sana gelmeyip de sen güce gidersen o zaman güç senin efendin olmuş olur. Ancak güç seni bulursa bu sefer sen onun efendisi olursun. Bu yüzden de diyorum ki; aradığın şey güç ise o sana gelir, ancak aradığın şey güçlü olmak ise, işte buna asla erişemezsin!" diyor sana bilgece. Yüzünden her zamanki yardımcı olma ve önderlik etme duyguları yansıyor senin tependen aşağıya ve kendini bir Güneş'in aydınlatıcı sıcağında hissediyorsun.

Reizei söylediklerini düşünmen için sana kısa bir süre veriyor ve hemen ardından "Şimdi söyle bakalım benim minik dostum. Sen gücü mü arıyorsun yoksa güçlü olmayı mı? Ayrıca bana bir söz vermiştin. Umarım bu sözünü unutmamışsındır!"
diyor sana bu sefer tamamen babacan bir şekilde.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Haru Ochiba tarih Cum Şub 03, 2012 8:47 pm

Aslında felsefi konulara pek kafam basmazdı ama işin içine güç gibi ilgimi çeken kavramlar girdiği zaman bir iki şey üretebiliyordum kendimce.Reizei de bu anlamış olmalı ki,oturmam için bir tabure verdi.Yavaş yavaş gitmeyi planlıyordum ama sonuçta böyle bir güçlü bir shinobiden hayat dersleri,felsefi görüşler öğrenmek kitaplardan kat kat daha yararlı olabilirdi.Bu yüzden Reizei ne derse iyice düşünecek,her sözünü beynime kazıyacaktım.Reizei'nin öksürükleri ile konuşacağını anlayıp pür dikkat onu dinlemeye başladım.Bilgece sözlerini bitirdiği zaman bana düşünmem için bir müddet vermişti.Genel bir değerlendirme yapacak olursak,Reizeitam bir bilgi çeşmesiydi.Her sözünden bilgelik akıyordu.Şimdi cümleleri tek tek değerlendirecek olursak,Reizei'nin felsefesini ne kadar yanlış anladığımın farkına vardım.Güç için sap gibi beklemek yanlıştı fakat onun peşinden sürüklenmemek gerekiyordu.İşte bu bana gerçekten mantıklı gelen bir düşünceydi.Güç ve hükmetmek konusunda da Reizei'ye hak vermiştim.Eğer güç bana hükmederse sözünü nasıl tutabilirdim ? Köyümü ve insanları kesinlikle koruyamaz hatta onlara zarar bile verebilirdim.Yani ben güce hükmetmeliydim.

Reizei'ye dönüp,gayet ciddi bir şekilde ''Dediğin gibi Reizei,güç bana asla hükmetmemeli,çünkü Reira-sensei'ye de verdiğim bir sözüm var.Köyümü ve insanları koruyacağım.Eğer güç bana hükmederse bunu yapamam.Bu yüzden güç arıyorum,güçlü olmak istemiyorum.'' ardından biraz utangaç bir tonda devam ettim ''Şey o söz konusunda gerçekten çalışıyorum Reizei fakat hala ilk görüştüğümüzden 5 kat güçlü değilim.Çünkü Reira-sensei ile bir kez bile antreman yapamadık.Daha kimseyle antreman yapmadım aslında.Hep kendi başıma.Ama sözüm hala söz.Hala istekliyim ve araştırma yapmak için izin kağıdım var.Bugün kütüphaneye gidecek ve Taijutsu konusunda araştırmalar yapacağım.'' diyerek sözlerimi noktaladım.
Resim
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misin

Genin Kıyafeti C/D-Rank:

0/1 Kunai
0/1 Sis bombası
0/1 Patlayıcı Parşömen

Fiziksel Stat Puanları:

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:

Kaiten Shuriken
Konoha Kage Buyou
Shishi Rendan
Heddobatto
Shunshin No jutsu

Kasılan X'ler:
Hız x3
Güç x3
Taijutsu x3
Chakra Kontrolü x1

Acıya Dayanma x2
Kullanıcı avatarı
Haru Ochiba
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 9:05 pm

Reizei senin cevaplarını dinledikten sonra "Güzel güzel..." diyerek kafasını aşağıya yukarıya sallıyor birkaç kez ve hemen ardından "Saldır bakalım Arideto-san! Bakalım ne kadar güçlenmişsin?" diyor sana gardını alarak. Aslında tek hareketi ayağa kalkmak olsa bile Reizei'nin duruşu o kadar güzel geliyor ki gözünde saldıracak bir açık görmen mümkün olmuyor. Her ne kadar alelade bir duruş gibi olsa da içinde bir şeyler olduğuna dair düşüncelerin yok değil.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Sonraki

Dön Köy Meydanı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir