Biri Hazine Mi Dedi ?

Moderatör: GM-Naruto

Biri Hazine Mi Dedi ?

Mesajgönderen Nikari Minato tarih Pzr Oca 29, 2012 1:32 pm

Sunada bu aralar dolaşan büyük bir söylenti vardı.Bir hazineyle alakılıydı, sanırım...Önceleri birkaç kişiden başka kimse konuşmazken kısa sürede evlere kadar yayılmıştı bu olay.Bizim evde de bayağı tartışılmış fakat atıyodur diye geçiştirilmişti.Kimi adama inanıyor kimi ise ilgi çekmek için yaptığını söylüyorlardı.Adamı deli olarak kabul eden kitle de az değildi.Kim ne derse desin bu adamla görüşmeye kararlıydım.Efsaneleşeceğim bir macera arıyordum.Bu benim için altın gibi bir fırsattı.Düşünsenize hem tanınan biri oluyorsunuz hem de zengin.Şan, söhret, para, kadınlar hepsi sizin oluyor.Tabii bunun o kadar basit olacağını düşünmüyordum.Bu hazineyi isteyen art niyetli kişiler olması muhtemeldi.Ama ben tüm olasılıkları göze almıştım.Burda bulunma nedenimde buydu.Köy meydanında etrafa boş boş bakınmamın nedeni tam da buydu.O adamı arıyordum.Ama ondan bir işaret bulamamıştım.Bir süre daha aramama rağmen ortalıkta görememiştim.Önümde ki ilk dükkana girip "Afedersiniz ... Hazine haritasına sahip olduğu söylenilen dilenci buralarda mı ?" diye sorucaktım.
Green Mania
Resim

Nikari Minato İsim
11 Yaş
- Element
Nikari Klan
Sunagakure Köy
Genin Rütbe
D Rank Seviye
10 Ryo
0 Görev Puanı

Çanta/Kıyafet
Spoiler: show
Standart Random Pack
4 kunai, 4 shuriken, 10 senbon, 1 sis bombası, 1 patlayıcı parşömen, 1 misina
10/10 Senbon
4/4 Shuriken
4/4 Kunai
1/1 Sis Bombası
1/1 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti

0/3 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen

Fiziksel Stat Puanları

3 Güç
6 Hız
6 Dayanıklılık

Shinobi Stat Puanları

5 Ninjutsu
6 Genjutsu
0 Taijutsu
9 Chakra

Jutsu Listesi
Tennegan Itou
Kasılan “x” Antrenmanları
Kullanıcı avatarı
Nikari Minato

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Biri Hazine Mi Dedi ?

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzt Oca 30, 2012 4:11 pm

Dükkandaki adam sorunun üzerine "Peehh... O manyak arada bir buralara gelirdi ancak son günlerde hiç görmedim." diye cevap veriyor sana.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Nikari Minato tarih Pzt Oca 30, 2012 9:24 pm

Dükkandaki adamın cevabı kafamı karıştırmıştı.Peehh... O manyak arada bir buralara gelirdi ancak son günlerde hiç görmedim.demişti.Belki burada gitmişti , belki de peşinde birileri vardı.Ama bildiğim bir şey vardı.Bu dilenciyi kısa sürede bulmam gerekiyordu.Adamın dedikleri pek bir şey değiştirmemiş, gene başladığım noktadaydım.Teşekkür ederek dükkandan ayrıldım.Çarşının ortasında etrafta dilenci arıyordum.Samanlıkta iğne aramaya benziyordu.Bin bir çeşit dilenci arasında o adamı nasıl bulacağımı bilmiyordum.

Umutsuzca aramam sonuç vermemiş, aksine iyice batmış durumdaydım.Adam sanki buharlaşmıştı.Şansımı denemeye karar vermiştim.Ramenciye girip koltuğa oturmuştum.Usta siparişi almaya çalıştığı sıra da "Affedersiniz... Ben bi dilenci arıyorum.Bu adam etrafta hazine haritası bulduğunu iddaa ederek dolanıyormuş.Gördünüz mü ? Hayır demeden önce çok iyi düşünün, bu benim için hayat memat meselesi."
diyecek ve yavru köpek bakışı yapacaktım.
Green Mania
Resim

Nikari Minato İsim
11 Yaş
- Element
Nikari Klan
Sunagakure Köy
Genin Rütbe
D Rank Seviye
10 Ryo
0 Görev Puanı

Çanta/Kıyafet
Standart Random Pack
10/10 Senbon
4/4 Shuriken
4/4 Kunai
1/1 Sis Bombası
1/1 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti

0/3 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen

Fiziksel Stat Puanları

3 Güç
6 Hız
6 Dayanıklılık

Shinobi Stat Puanları

5 Ninjutsu
6 Genjutsu
0 Taijutsu
9 Chakra

Jutsu Listesi
Tennegan Itou
Kullanıcı avatarı
Nikari Minato

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Sal Oca 31, 2012 1:35 am

Ramenci senin sözlerinden sonra bakışlarını kendi alnına yönlendiriyor (klasik düşünme durumu yani) ve ardından "En son iki gün önce buraya gelmişti diye hatırlıyorum. Ancak yine hazine saçmalıklarını anlatmaya başlayınca bizim çocuklar onu kovmuştu." diyor sana. Hemen ardından ise elindeki kağıdı ve kalemi tutup "Şimdi siparişini alayım." diyor sana.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Nikari Minato tarih Sal Oca 31, 2012 1:46 pm

Ramenciden de istediğim cevabı alamamıştım.En son iki gün önce buraya gelmişti diye hatırlıyorum. Ancak yine hazine saçmalıklarını anlatmaya başlayınca bizim çocuklar onu kovmuştu. demiş ve hayallerimi suya düşürmüştü.Ardından pişkin pişkin siparişi sormuştu.Aslında sorması iyi olmuştu karnım yavaştan acıkmaya başlamıştı."Bir tabak etli ramen alayım.Bu arada bu sizin çocukları nerde bulabilirim. diye sormuştum.

Aslında bu işe bulaşmasaymışım diyorum.Saatlerdir arıyorum ama hala bir ipucuyla karşılaşamadım.Daha dilenciyi bulamadım.Hadi buldum diyelim daha hazineyi aramak gerekiyor.Of offf.Bu adam nerede olabilir.Ümitsizliğim tavan yapmıştı artık tek umudum ramencini bahsettiği çocuklar ve içeri de oturan birkaç müşteriydi.İçerde bulunan birkaç misafirin yanına gidip onlara da bu konuyu sormaya kararlıydım.Ramen hazır olana kadar içerideki birkaç kişinin yanına giderek "Afedersiniz.Ben birini arıyorum, bir dilenciyi.Hani şu hazine haritası bulduğunu söyleyerek etrafta dolanan adamı.Onu gördünüz mü ?" diye soracaktım.Buradan birkaç bişi öğrenmek çok iyi olurdu...
Green Mania
Resim

Nikari Minato İsim
11 Yaş
- Element
Nikari Klan
Sunagakure Köy
Genin Rütbe
D Rank Seviye
10 Ryo
0 Görev Puanı

Çanta/Kıyafet
Standart Random Pack
10/10 Senbon
4/4 Shuriken
4/4 Kunai
1/1 Sis Bombası
1/1 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti

0/3 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen

Fiziksel Stat Puanları

3 Güç
6 Hız
6 Dayanıklılık

Shinobi Stat Puanları

5 Ninjutsu
6 Genjutsu
0 Taijutsu
9 Chakra

Jutsu Listesi
Tennegan Itou
Kullanıcı avatarı
Nikari Minato

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Sal Oca 31, 2012 4:05 pm

Adam siparişini yazdıktan sonra "Bizim çoçuklar? İşte burada çalışıyorlar ya!" diyor sana elinin tersi ile masaların arasında dolaşan garsonları göstererek. Ardından ise söylene söylene yanından ayrılıyor. Sen rameninin gelmesini beklerken bazı müşterilere sorunu soruyorsun ama genel olarak verdikleri cevap hep aynı: "2 gün önce buralardaydı."

İçindeki umutsuzluk ile masana geri dönerken rameninin hazır olduğunu görüyorsun. Yanında da adisyonu tabiki... Adisyona göz attığında ise ramenin 2 ryo olduğunu görüyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Ryota Tanaka tarih Prş Şub 02, 2012 7:34 pm

Tanaka kitaplardan başını kaldırıp, çalışmalarını bir kenara itebildiği nadir anlardan birinde Suna sokaklarında gezintiye çıkmıştı. Bu nadir anlarda her zaman yaptığı gibi... Sıkıldığını hissettiği bu gibi zamanlarda istediği sadece ve sadece yakıcı güneş altında yürüyüp, düşünmek oluyordu. Çalışma sevdasından kurtulabilse de düşünmekten kurtulamıyordu bir türlü. Bazen düşüncelerin durup uyumasına izin vermeyeceğinden korktuğu bile oluyordu. Ailesinin mükemmeliyetçiliği ve onu sürekli çalışmaya itmeleri sanki çarpık bir kişilik gelişimine neden oluyordu onda. Sürekli çalışmanın yanında gem vurulamaz bir "her şeyi bilme isteği" de oluşmuştu küçük shinobide.

O gün sokaklarda yürürken duyduğu söylentiler de işte bu yönünü kamçılamışlardı. Bir dilencinin, bir hazine haritasından bahsettiği söyleniyordu ama kimse adama inanmıyor deli olduğundan bahsediyolardı. Pek çok kişinin kulakları dikiliyordu "hazine" kelimesini duyunca muhtemelen. Halbuki Tanaka'yı ilgilendiren sadece ortada bir gizem olması ve bunun arkasındakileri bilmek istemesi olmuştu. "Çalışmalarıma ara vermişken vaktimi de boşa geçirmemiş olurum böylece" diye düşündü bu işin peşine düşmeye karar verirken. "Bu işin sırrını ben bulmalıyım, nasıl bir gizem vardır arkasında kim bilir!" diye söylendi kararlı bir şekilde.

Bu işe girişmeye karar vermişti ama nereden başlayacağını bir türlü bulamıyordu. İyi bir öğrenci olarak sorular sorarak öğrenmeyi seviyordu, düzgün sorular sorabildiği de söylenebilirdi, ama kime soracaktı ki? Yoldan geçen herhangi birinin kolundan tutup sorgularsa ne işe yarayacaktı bu? Bir süre düşündükten sonra aklına iyi olduğunu düşündüğü bir fikir geldi. Köyde dolaşan asayişi sağlamakla görevli shinobilerden birisine soracaktı. Bir süre dolaştıktan sonra gözüne yeterince yardımsever gözüken birisine karar verip yaklaşacak, nazikçe selamlayacak ve sorusunu yöneltecekti: "Bu günlerde ortalıkta bir hazine haritasından bahseden bir dilenci dolaştığı söyleniyor. Bundan haberiniz var mı? İnsanlar pek önemsemiyorlar ama bu ufak rahatsızlığın sebebini araştırmam söylendi bana." Küçücük bir yalan eklemişti sözlerine, "ne yapacaksın?" sorularından kurtulmak için. Hem, "Bir şeyler öğren de nasıl öğrenirsen öğren" derdi ailesi sürekli.

Seride Konoha'da yerel asayişi sağlayan bir organizasyon var, bizim sistemimizde ve Suna'da da olduğunu varsaydım ama kötü mü ettim ^^
...bazen de görmüş geçirmiş bir kadının sakin başkaldırısına...

Ryota Tanaka
Element: Raiton
Klan: -
Köy: Suna
Rütbe: Genin
Seviye: D-rank
Ryo: 15
Görev Puanı: 7
Çanta/Kıyafet:

Standart Makibishi Pack
15 Makibishi, 4 kunai, 3 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
15/15 Makibishi
4/4 Kunai
3/3 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank
0/4 Kunai

Eşyalar:

- Sağ kolda omuza yakın takılmış ekstra bir Suna alın bandı

Fiziksel Stat Puanları

Güç: 4
Hız: 4
Dayanıklılık: 7

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu: 3
Genjutsu: 8
Taijutsu: 2
Chakra: 7

Jutsu Listesi:
[Raiton]Raikyuu[C Rank]
[Genjutsu]Kokohi no Jutsu[C Rank]
[Genjutsu]Kasumi Juusha no Jutsu[D Rank]
[Genjutsu]Magen Narakumi no Jutsu[D Rank]
[Ninjutsu]Gyorai Shin[C Rank]

Kasılan X'ler:
Chakra Kontrolü x4
Mühür Yapma Hızı x2
Kunai Fırlatma x2
İkna Kabiliyeti x1
Gözlemleme x1

Ödüller/Özel Antremanlar:
İnsan İlişkileri x4
Genjutsu x2
Duyguları Kontrol Edebilme x2

Lejant
Kullanıcı avatarı
Ryota Tanaka
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 6:18 pm

Tanaka; Aradığın özelliklere uyan birini gördükten sonra ona sorunu soruyorsun ve adam sana "2 gün önce ortalıkta dolaşıyordu. Birkaç kişi onu dükkanından kovmuştu. Adam deli olduğu için biz de bir şey yapamıyoruz ama söyledikleri de zaten saçmalık." diye cevap veriyor sana.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Ryota Tanaka tarih Cum Şub 03, 2012 7:38 pm

"Hmmm, demek iki gün önce gördünüz en son..." Tanaka, bu gizemli adama doğru giden ufacık da olsa bir ipucu bulmuş olmanın sevincini yaşadı kısa bir an. Sonra aklında beliren onlarca soruyu bir nefeste sormamak için kendini tutmaya çalıştı. Bütün sorularını ardarda sorarak zaten görevinden alıkoyduğu bu adamı tamamen kaybetmek istemiyordu.

"Evet, bir deliye benziyor bu adam. Ama, benim de bu işin ucunu bulmam gerekiyor anlarsınız ya. Küçücük bir görev de olsa aldığım ilk görevi elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum." Yolundan çevirdiği shinobinin hala sıkılmadığını ümit ederek konuşmasına devam etti sonra:

"İşinizden alıkoyuyorum sizi çok üzgünüm ama bir kaç soru daha sormama izin vereceğinizi ümit ediyorum. Göreviniz icabı buralarda olduğunuz için bir şeyler bilebilirsiniz belki. Acaba, bu adam köy içinde mi yaşıyor, yoksa surların dışından mı gelip gidiyor? Buralarda görüldüğü belli zamanlar var mı, hep geldiği belli bir gün mesela? Onunla bağırıp çağırıp kovalamak dışında konuşan birilerini gördünüz mü hiç? Bir ismi var mı?" Bir soru daha sormadan kendini durdurdu Tanaka. Böyle soru sormaya devam ederse, yolundan alıkoyduğu bu adamı kaybedecek ve başka birilerini bulmak zorunda kalacaktı. Tam zamanında durmuş olabilmeyi ümit ediyor, kendisini dedektif romanlarında okuduğu ana karakterler gibi hissederek adamın vereceği cevapları bekliyordu.
...bazen de görmüş geçirmiş bir kadının sakin başkaldırısına...

Ryota Tanaka
Element: Raiton
Klan: -
Köy: Suna
Rütbe: Genin
Seviye: D-rank
Ryo: 15
Görev Puanı: 7
Çanta/Kıyafet:

Standart Makibishi Pack
15 Makibishi, 4 kunai, 3 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
15/15 Makibishi
4/4 Kunai
3/3 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D-Rank
0/4 Kunai

Eşyalar:

- Sağ kolda omuza yakın takılmış ekstra bir Suna alın bandı

Fiziksel Stat Puanları

Güç: 4
Hız: 4
Dayanıklılık: 7

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu: 3
Genjutsu: 8
Taijutsu: 2
Chakra: 7

Jutsu Listesi:
[Raiton]Raikyuu[C Rank]
[Genjutsu]Kokohi no Jutsu[C Rank]
[Genjutsu]Kasumi Juusha no Jutsu[D Rank]
[Genjutsu]Magen Narakumi no Jutsu[D Rank]
[Ninjutsu]Gyorai Shin[C Rank]

Kasılan X'ler:
Chakra Kontrolü x4
Mühür Yapma Hızı x2
Kunai Fırlatma x2
İkna Kabiliyeti x1
Gözlemleme x1

Ödüller/Özel Antremanlar:
İnsan İlişkileri x4
Genjutsu x2
Duyguları Kontrol Edebilme x2

Lejant
Kullanıcı avatarı
Ryota Tanaka
Suna / Genin
Suna / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 7:55 pm

Tanaka; Görevli adam soruların karşısında elini ilk olarak çenesine doyup bir müddet düşünüyor. Kısa bir sürenin ardından ise "Aslını istersen bu deli herifin evini falan gören biri olduğunu sanmıyorum. Adam sanki yoktan var oluyor sonra da vardan yok oluyor. Biraz karışık yani anlayacağın... Buraya da hemen hemen hergün gelirdi ancak 2 gündür ne onu gören var ne de onun saçmalıklarından bahseden. Köydeki hazine avcılarının ise onunla konuştuğunu duymuştum ancak birebir hiç şahit olmadım." diyor sana. Ardından ise bakışları biraz şüphelenmeye dönüşürken "Sen de şu saçma hazine hikayesinin peşinde değilsindir umarım." diyor sana.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Sonraki

Dön Köy Meydanı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir