gönderen Hanabi Rin tarih Sal Şub 07, 2012 2:18 pm
O manzarayı görmek için neler verilirdi. Sato Rin'in sorduğu soruya cevap verirken Rin arkadaki o güzel, sakin, sessiz ve huzur verici manzaraya kitlenmişti. Ama yinede bir kulağı Sato'daydı. Sato sadece birkaç pisliğe dersini vermiş ve dükkan sahibide ona böyle bir ödülü makul görmüş. Rin Sato'nun söylediklerinden sonra manzaranın cazibesinden kurtulmayı başardıktan sonra minik, sevimli bir kedi gibi "Bence yaptığın gayet güzel bir iş Sato-kun. Sanırsam ünlü biri olmanın yanında halk kahramanısın değil mi?" dedikten sonra küçük ve sevimli bir gülücük attı, Sato'nun yüzüne. Konuşması bittiğinde Sato ile arasında boş ama manalı gibi gözüken bir bakışma yaşandı bu bakışmanın sonunda Sato derin bir gülümseme takınmıştı ama bunu o aptal garson bölmüştü.
Garson bu derin bakışmayı böldüğünde Rin tekrar aç olduğunu hissetti. Sato siparişini söylemiş Rin'i bekliyordu. Rin bir garsona, bir Sato'ya, bir masaya bakarak derin bir kararsızlık içine düştü. "Hım, hım, hım. Ne alsam ki? Neyse ya ben de Sato-kun söylediğinden istiyorum." demişti kararsız bir sevimlilikle. Sato sake söylemişti ve Rin ömrü boyunca sake içmemişti. Sato haliyle istediği için Rin de istiyordu ama nasıl bir şey hiç mi hiç bilmiyordu. Garson yanlarından ayrıldıktan sonra Sato'ya yaklaştı ve büyük bir içtenlik belirten sevimlilikle "Sato-kun bana da sake söyler misin? Çok merak ediyorum nasıl bir şey diye. Ama yaşım tutmuyor. Lütfen Sato-kun senin başını derde sokmam." dedi. "Acaba nasıl bir tadı var?" diye geçirdi içinden.
Belkide denememeliydi ya sarhoş olursa? Ya Sato ona kötü bir şeyler yaparsa? Daha doğrusu ya Rin Sato'ya bir şeyler yaparsa. Sonucu Sato ile ömür boyu görüşememek olan bir hata. Sarhoş olursa ne yapacağını bilmiyordu daha doğrusu sarhoş olacakmı onu da bilmiyordu. Aklına ailesi geldi o daha çok küçükken babası sarhoş pisliğin tekiydi. Aptal annesini döver ve abisi onları korumaya çalışırdı. Ailede tek sevdiği kişi abisiydi. Sımsıkı sarılabildiği bir tek abisi vardı. Duygularını kontrol edemeyen birisi için bir sevdiğinin omzunda ağlamak paha biçilemez bir şeydir. Ama onun omzunda ağlayabileceği tek abisi vardı. Ama şuan yok belkide hayatındaki tek olgun kişi şuan Sato. Duygularını yönetemeyen biri olarak ağlamayı durdurmak çok zor biriydi ve Rin her zamanki gibi ağlamaya başlamıştı.
Yüzünde artık o sevimlilikten eser yoktu. Gözlerinden minik minik, hüzün dolu damlalar masaya ya da Rin'in üstüne damlıyordu. Birden yanında abisi belirdi siyah saçlı ve şapka takmış haliyle. "Hadi ama sen kocaman kız oldun niye ağlıyorsun?" dedi Rin'in hüznünü bastırabilmek için. Bir şey diyemedi Rin, çünkü konuşamıyordu. Yavaşça ayağa kalktı ve Sato'nun yanına oturdu. "Sato-kun bunun için çok özür dilerim. Ama ben duygularına yenik düşen biriyim. Seni seviyorum Sato-kun." dedi ve ona sarıldı.