Gölgelerin Arasında(X ve Jutsu)

Moderatör: GM-Naruto

Gölgelerin Arasında(X ve Jutsu)

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 1:32 pm

Kage Mane no Jutsu(1/6):
Sabahın ilk ışıkları Gama' yı rahatsız etmeye başlamıştı. Her gün aynı şeyi yaşıyordu Gama. Ancak bu duruma hala alışabilmiş değildi. Ancak bu sabah onu rahatsız eden başk bir şey de vardı. Babası içeriye dalmıştı ''Uyan Gama bugün sana klanımızın gücünü göstereceğim''diyordu. Gama aldırış etmedi ama zorluk çıkarmadan aytaktan kalktı. Zaten güneş tarafından taciz ediliyordu. Uyuyamayacağını biliyordu. Bu yüzden kalkmıştı hiç bir zorluk çıkarmadan. ''Önce kahvaltı edelim. Sonra ne gösterirsen göster.''. Babası bu tepkiye alışmıştı artık ve her sabah yaşanan olay tekrar yaşnıyordu. ''Kage Mane no Jutsu''. Gama her sabah bağlanıyordu ve bir yolunu bulup kaçmayı başarıyordu. Ancak bugün farklı olan şey Gama bu jutsuyu öğrenmek istiyordu ve fazla zorluk çıkarmadan babasına boyun eğmişti. Teknik için harika bir gündü. Güne tepede parlıyordu. Evin bahçesine çıktıkları zaman ikiside net bir şekilde gölgelerini görebiliyorlardı.''Beni dikkatlice izle Gama.'' diyordu. ''Kage Mane no Jutsu'' Gama bağlanmıştı ve bağlama sırası kendisindeydi. Babası Gama' yı serbest bırakarak ''Sıra sende, dene bakalım Gama.''diyordu. ''Kage Mane no Jutsu'' diyordu ancak hiç bir kıpırdanma yoktu. Gama aptalca ve uykulu bir tavırla babasına baktı.''Çakran üzerine yoğunlaş ve gölgene yönlendir. Ardından tekrar dene.''.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝
mamoş yerinde yok merdiven yapıp kaçmıs,

Resim
İsim: Nara Gama
Element:-
Klan: Nara
Köy: Konoha
Takım: Konoha Takım-7
Rütbe: Genin
Seviye: D-Rank
Ryo: 10-3=7
Görev Puanı: 7

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20 senbon, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai
Eşyalar: -

Lejant

Fiziksel Güç Stat Puanları:
Güç: 3
Dayanıklılık: 4
Hız: 8

Shinobi Stat Puanları:
Ninjutsu: 8
Genjutsu: 2
Taijutsu: 2
Çakra: 8

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Kage Mane Shuriken no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
Ödüller/Özel Antremanlar:
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kenichi Ghost (İlk Karakterim)
Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Gölgelerin Arasında(X ve Jutsu)

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 1:42 pm

Kage Mane no Jutsu(2/6):
'' Tekrar denemek hıh.'' diyordu Gama ncak içi içini yiyordu. Her sabah yakalandığı bu jutsuyu yapamamsı onu hırslandırıyordu. Tekrar denemek ve bu jutsuyu öğrenmek zorunda olduğunu biliyordu. Ancak nasıl yapacağını bilmiyordu. Gölgeler klanı için uzmanlık alanıydı ve bunu yapmak zorundaydı. İşinin zor olduğunu düşünüyordu ancak bunu başarcağına olan güveni tamdı. Gölgesini manipüle etmesi gerekiyordu. Jutsuyu uygulamak üzereyken güneşin önünü büyük bir bulut kapladı ve gölgeler bir anda yok oldu. Klanlarının en iyi dostu güneşti ve o olmayınca tekniklerini uygulayamıyorlardı. Kafasını kaldırdı ve güneşe sitem ederek ''Hoi hoi şimdi neden kaçıyorsun. Her sabah gelip beni rahatsız ediyorsun ama. Geri gel seni lanet olası pislik.''. Babası Gama' nın bu sitemine gülümsedi ve ''Bulut çekilene kadar sana tekniği biraz anlatmama iizn ver. Gölgen ve sen. Aslında iki ayrı kişisiniz. Şunun gibi düşün. Bir İnuzuka ve köpeği. Aslında aynı kişiler ama diğer taraftan farklı kişiler. Bizde gölgelerimizle böyleyiz. Ancak biraz farklılıklarla tabiki. Gölgemiz kapalı havalarda dışarıya çıkmaktan pek hoşlanmaz ve bizi yanlız bırakır. Biraz nankördür ancak yeri geldiğinde hayatını kurtarır. Öncelikle gölgeni manipüle etmelisin. Senin şeklinde olan bir gölge senin gibi işe yaramaz olur.''diyordu ve başlıyordu gülmeye. Bulut yavaş yavaş çekilmişti ve müsade ediyordu Gama' ya. ''Seni pislik geliyorum kendini koru. Kage Mane no Jutsu''diyordu ve gölgesi yavaşça şeklini kaybediyordu. Gama gölgesini yönlendirmeye çalışıyordu. Ama sadece gölgesini manipüle etmeyi çok kısa bir süre başarabilmişti.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 2:04 pm

Kage Mane no Jutsu(3/6):
''Dikkatini vermelisin Gama. Böyle giderse klanın yüz karası olacaksın.''diyordu babası Gama' ya dalga geçerek. Gama gittikçe sinirleniyordu ve bu durumu kontrol edemiyordu artık ''Seni lanet olası adam bana nasıl böyle söylersin. Bu klanın en zekisi hatta köyün en zekisi benim. Bu aptal tekniği neden öğrenemeyecekmişim. Sadece gölgemi hareket ettirmem gerekiyor bu kadar basit.''diyordu çok seri bir şekilde. O kadar seri konuşmuştuki babası bazı yerleri anlamamıştı bile. Bu yüzden sadece anlamış gibi yapıyordu. Gama kafasındaki düşünceleri atmaya çalışıyordu. Bu jutsuyu bir kere yaptımı devamının geleceğinden emindi. Kafasında bir plan tasarladı. Öncelikle gölgesini manipüle edecekti ardından süreyi uzatacaktı sonra ise babasını bağlayacaktı. Gama dikkatini toplamaya başlamıştı. Çakrasına yoğunlaşıyor ve gölgesini manipüle etmeyi amaçlıyordu. Gölgesi şeklini değiştirmeye başlamıştı ve sanki Gama' ya yardımcı oluyordu da. Gama sırıtmaya başlamıştı. Gölgesi yavaş yavaş babasına doğru ilerliyordu. Evet olmuştu. Gama tekniği bitirdiğine inandığı an gölge çok kısa bir sürede eski haline döndü. Gama sinirlenmişti bu duruma.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 2:28 pm

Kage Mane No Jutsu(4/6):
Gama gayet sinirli bir şekilde gölgesine doğru ''Sen lanet olası pislik şey. Evet sen kara pislik. Neden kontrolünü kaybediyorsun. Bi düzgün dur da şu karşımdaki apytalı mahvedeyim. Sen ile ben ortak değil miyiz?''der demez siniri yatışmıştı. Gerçkten aniden parlayan birisiydi. Ve çok çabuk bir şekilde sönüyordu. Sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu ve bu onun en doğal haliydi. Babası sırıtıyordu ve babasının sırıtmasını artık umursamıyordu. Aklında olan tek şey jutsuyu gerçekleştirebilmekti. Evet bunu yapacağına inancı tamdı. Ancak tekrar tekrar denemekten sıkılmaya başlamıştı. Belki başka bir gün uygulayabilirdi bu jutsuyu. Babasına döndü ve ''Hey baba ben gidiyorum başka bir zaman öğretirsin. Gidip biraz köyde dolaşmak istiyorum.'' demişti ve arkasını dönmüştü. Bir kaç adım atmıştı ancak daha fazla adım atamıyordu. Kendi kendine ''Yine mi? Hoi yaşlı bunak ninjalığını git başkaların sergile sonra öğreneceğim dedim ya. Beni uğraştırma böyle işlerle'' der demez babasının sesi yükselmişti. Gayet ciddi ve sert bir tavır almıştı babası ''Bu jutsuyu öğrenmek zorundasın. Bu kadar umursamaz olamazsın ve ben isteyene kadar hiç bir yere gitmiyorsun.'' babasını ilk defa böyle görüyordu. İşin ciddi olduğunu anlamıştı artık ve babası onu çözer çözmez arkasına döndü ve ''Kage Mane no Jutsu''dedi evet olmuştu. Gölgesi manipüle olmuştu ve şimdi babasını bağlaması gerekiyordu.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 2:38 pm

Kage Mane no Jutsu(5/6):
Gölge hareket etmiyordu ancak manipüle olmuştu. Gama kendisini zorluyordu. Olabildiğince dikkatini de vermişti tekniğe ancak gölge nedense kıpırdamıyordu. ''Çakra kontrolünü iyice sağlaman lazım seni aptal.'' bir ses böyle söylüyordu Gama' ya. Gama hem tekniğe hem çakraya yoğunlaşmaya çalışıyordu ancak gerçekten zor bir işti bu. Düşündüğü kadar basit bir teknik değildi. Bir an kendini topladı ve iyice yoğunlaştı. Sadece bir defa evet bir defa yapabilirse istediği kadar yapabilirdi bu tekniği. Gölge hareket etmeye başlamıştı. Biraz ilerledi ancak babasına yine de ulaşamamıştı. Gama sinirlenmemişti bu defa. Babasının yüzünde sıcak bir gülümseme vardı az önceki sertliğin aksine. Gerçekten bu az önceki adam mıydı? Gama inanamıyordu babasının bir anda bu kadar değiştiğine. ''Evet Gama gölgeni manipüle ettin ve biraz da olsa hareket ettirdin. Bu ne demek oluyor hiç bir fikrin var mı?''diyordu babası. Ancak Gama hiç bir fikre sahip değildi. Kafasında olan tek şey başarısızlıktı. Ancak bir fikrim yok dercesine kafasını salladı.''Anlıyorum demek bir fikrin yok. Tekniği son kez deniyorsun ve yapsan da yapamasan da çalışma sona eriyor''demişti babası. Ancak Gama buna anlam verememişti.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 2:47 pm

Kage Mane no Jutsu(6/6):
Gama anlam veremiyordu ancak babasının susmaya niyeti yok gibiydi. ''En büyük hatan çok fazla gölgene odaklanıyorsun ve bu da çakra akışında kesintilere neden oluyor. Belli bir kesintiyi kaldırabiliyor ancak bir noktadan sonra gölgen buna dayanamıyor. Unutma sen olmazsan gölgen asla var olmaz. Gölgenin kendisine ait bir çakra sistemi yok ve bunu senin çakranla başarmak zorundasın'' diyerek son taktikleri veriyordu babası. Bu defa jutsunun gerçekleşeceğine inanıyordu hatta inanmakla kalmamıştı buna emindi. Gama babasını dikkatlice dinledikten sonra çakrası ve gölgesi üzerine yoğunlaşmaya başladı. İkisinide eşit miktarda yoğunlaşmaya çalışıyordu ve olacağından kesinlikle emindi bu defa. Gölge yavaş yavaş şeklini kaybetmeye başlıyordu. Manipüle ettiği gölgesini çakra akışında hiç bir kesintiye uğramadan hareket ettirmesi gerekiyordu. Bu sırada karnından acıktığını belirten sesler yükselmeye başlamıştı ancak bunu önemsemiyordu. Gölgesi hareket etmeye başlamıştı ve babasına doğru hareket ediyordu. Gama yavaşça kafasını kaldırdı ve babasına baktı. Bağlandığından emin olmak için sağ kolunu yukarıya doğru kaldırdı ve babasının sağ kolunun yukarıya doğru kalktığını fark etti. Jutsu olmuştu ve babasını bağlamıştı. Sinsice gülümsedi ''İşte elime düştün. Şimdi sıra bende. Benimle gel seni köyün ortasında olmadık hareketler yapmaya zorlayacağım.'' dediği anda gölgesi eski halini almıştı. ''Seni pislik benim gibi güçlü bir ninjayı ne kadar etkin altında tutabilirsinki aptal çocuk''diyor ve kahkah patlatıyordu. ''Aç karnına bu jutsuyu gerçekleştirebileceğine inanmıyordum ancak başardın. Hadi şimdi kahvaltımızı yapalım. Saat öğleye yaklaştı ancak hala kahvaltımızı yapabiliriz.''. Gama biraz bozulmuş bir şekilde babasının ardından eve girmişti.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 10:20 pm

Kage Mane Shuriken no Jutsu(1/6):
Gama Kage Mane no jutsuyu öğrenmeyi başarmıştı ve bu konuda oldukça mutluydu. İçinde bir jutsu öğrenme isteği daha doğmuştu. Bu yüzden babasından yardım isteyecekti ancak babası evde yoktu. Anlaşılan Gama uykuya daldıktan sonra evden ayrılmıştı. Babası köy içinde gezmeyi çok severdi ve bunu sık sık yapardı. Gama da köydekilerin arasına karışmaktan hoşlanırdı. Dertlerinden ve sıkıntılarından bu şekilde kurtulurdu. Annesi ise elinde bir kitap bir şeyler kurcalıyordu. Gama annesine ''Anne bana bir gölge tekniği öğretsene. İçimde çok pis öğrenme isteği var.'' demişti. Annesi ise yavaşça kafasını kaldırarak ''Şu an meşgulum. Kitaplıktan git ve Kage Mane Shuriken adlı parşömeni al ve kendi kendine çalış.''diyordu. ''Çih jutsu öğreneceğiz diyoruz umursamıyorlar. Bende kendim yaparım bu işi.''demişti ve kitaplığı dağıtarak parşömeni bulmuştu. Bahçeye çıktı ve parşömeni açtı. Öncelikle bir silaha çakra aktarımı yapması gerektiğini anlamıştı Gama. Eline kunaisini aldı ve çakrasına yoğunlaşmaya başladı. Silaha aktarmaya çalışıyordu çakrasını ancak pekte oluyor gibi değildi. Ordan geçmek olan bir kedi üstünde test yapmak gelmişti aklına. Kunaiyi kedinin gölgesine doğru fırlattı ancak hiç bir şey olmamıştı anlaşılan çakrasını kunaiye yükleyememişti.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzr Şub 05, 2012 10:33 pm

Kage Mane Shuriken no Jutsu(2/6):
Gama kediyi kunaisi ile bağlayamamıştı ancak aklına harik fikirler geliyordu. Canıda biraz sıkılıyordu ve bu yüzden oyun oynamakta istiyordu. Kedi durmuştu ve Gama' yı izliyordu. Gama ise bunun bir fırsat olduğunu düşünmeye başlamıştı. Kediyi ürkütmemek için fısıldadı ''Kage Mane no Jutsu'' gölgesi manipüle olmuştu ve yavaşça kediye doğru ilerliyordu. Kediye iyice yaklaşmıştı gölgesi ve artık kedi Gama' ya bağlıydı. Kedi Gama ne yaparsa aynısını yapıyordu ve çok hoşuna gitmişti bu durum. Kediyi amuda bile kaldırmıştı Gama ancak artık kıpırdayamıyordu. Acaba ne olmuştu. Yoksa felç mi inmişti Gama' ya.''Lanet olsun felç oldum. Öleceğim. ANNNNNEEEEEEEEEE!!!'' diyerekten haykırıyordu. ''Hayvanlara eziyet edersin ha. Şimdi bende sana aynısını yapmaz mıyım?''. Evet bu babasının sesiydi. ''Lanet olsun yine mi yakalandım. Bırak beni ve şu jutsuyu öğrenmeme yardımcı ol.'' demesiyle birlikte Gama' yı serbest bırakmıştı babası. Gama da kediyi bırakmıştı ve kedi çok hızlı bir şekilde gözden kaybolmuştu. ''Lanet olsun hayvanlara eziyet etmiyorm. Sadece oyun oynuyorduk.''demişti. ''Hangi jutsuyu öğrenmek istiyorsun.''.''Kage Mane Shuriken no Jutsu. Böyle isim mi olur be. Adam bunu söylerken ölür gider.''.''Yapamadın değil mi?''''Evet yapamadım ne olmuş yani sanki bana doğuştan biliyorsun jutsuları.''''Aptal Gama ona normal çakranı yüklemişsindir buna eminim. Gölge çakranı yüklemen lazım.''. Gama şaşırmıştı. Gölge çakrası ha. Yoğunlaşıyordu ve dikkatini topluyordu. Gölge çakrası kunaide toplanmaya başlamıştı ve bu iş olacak gibiydi. ''Çakramı topladım ve kunaiye aktardım şimdi ne yapmam gerekiyor.''''Biraz daha çakra yükle o kadarı yeterli değil.'' demişti babası ve Gama' da biraz daha çakra yükleyerek alacağı diğer talimatı beklemeye başlamıştı.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzt Şub 06, 2012 10:19 am

Kage Mane Shuriken no Jutsu(3/6):
Gama gölge çakrasını yüklediği silahı elinde tutmay devam ediyordu. Babasına diğer talimat için ısrar edici bakışlar yapıyordu. Ancak babasından hiç bir ses yükselmiyordu. Gama artık sinirlenmeye başlamıştı. Babası bunun farkına varmış olmalı ki ''Biraz daha Gama. Sakinliğini koru.''diyordu. Gama buna pek anlam verememişti. Bir süre daha beklediler ve slahta birikmiş olan çakranın devamlılığı sürüyordu. Babası silahda ki çakranın biteceğini düşünmüş olmalıydı ancak bu olmamıştı.''Evet Gama yeteri kadar çakr yüklemişsin. Bu her halinden belli oluyor. Eğer yeteri kadar çakra yüklememiş olsaydın beklediğimiz süre zarfında kunai üzerindeki çakra sönüp gidecekti ve bu da başarısız olduğun anlamına gelecekti. Anlaşılan bu konuda gayet yeteneklisin.'' . Gama beklemeye anlam vermişti ancak şimdi ne olacağını merak ediyordu. Meraktan çıldırıyordu hatta.''Şimdi onu yere gölgeme nişanlayacaksın ve kunaiyi fırlatacaksın. Eğer çakran yeterli ise bağlanmış olacağım. Başla.''. Talimat gelmişti ve Gama elindeki kunaiyi babasının gölgesine doğru fırlatmıştı. Kunainin hedefe doğru gidişi Gama' yı heyecanlandırıyordu ve sonucu da merak etmiyor değildi.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai

Lejant

Shinobi Stat Puanları:

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Nara Gama tarih Pzt Şub 06, 2012 10:30 am

Kage Mane Shuriken no Jutsu(4/6):
Kunainin hedefe ilerleyişi bir türlü bitmiyordu. Gama içindeki bu hırsa ve azme anlam veremiyordu. Bu duyguyu pek sıklıkla yaşmazdı. Hatta bu duyguları iki ayda bir veya üç ayda bir yaşardı ancak bu sıralar çok sık oluyordu. Gölge bağlama teknikleri hoşuna gitmiş olmalıydı. Ancak bunun farkında değildi. Kunaiyi izlerken kafasında bir çok şey geziyordu ve bu kadar kısa süreye bu kadar çok düşünce sığdırdırmasına kendisi bile anlam veremiyordu. Kafası diğer insanlardan farklı çalışıyordu ancak bu kadar şeyin sığacağını kendisi bile bilmiyordu. Kunai hedefini bulmuştu ve Gama sağ elini gayet yavaş bir şekilde havaya kaldırdı. Babasında hiç kıpırdama yoktu. Bu defa sol elini havaya kaldırdı ancak babasında yine kıpırdanma yoktu. Anlaşılan olmamıştı. Kunaiye baktı ancak çakrası yok gibiydi. ''Anlaşılan yüklediğin çakra yetersiz geldi. Bir dahaki denemende biraz daha çakra yoğunlaştırman gerekiyor. Bu tekniklerde gelişmek istiyorsan çakra kontrolü üzerine biraz çalış. Şimdi diğer denememizi yapalım ne dersin Gama?''. Gama onaylar bir şekilde kafasını salladı ve tekniği yapacağına dair hisler içinde belirmeler başladı.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝

Resim