Sange; Gölgenin Ardındakiler

Moderatör: GM-One Piece

Sange; Gölgenin Ardındakiler

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Sal Şub 14, 2012 2:24 am

"Eminim gördüğünüz tüm güzel kızlarla bu şekilde flört ediyorsunuzdur." demiş kadın imalı bir tonda. "Hele cebinde tek kuruş parası olmayan birisi için oldukça riskli bir davranış bu." diye devam etmişti. "Şaşırmanıza gerek yok halinizden belli çulsuz olduğunuz; barmenle konuşmaya başlamadan evvel içecek bir şey istememeniz ilk kanıttı. Tabi bu durumda direk bir sonuç çıkarmak olası değil. Alkol kullanmak istemiyor olabilirdiniz. Ama adamın ağzını açması için bir miktar bahşiş vermeyi de denemediniz. Bilgi toplamaya çalıştığınız belli; bu durumda olan herkes kesesinin ağzını açardı."

İfadesi, tavrı bu kadının boş biri olmadığını gösteriyordu sana. Böyle ayrıntılara dikkat etmesi gazetecilik veya dedektiflik yaptığının göstergesi olabilirdi. Çantasından çıkarmış olduğu bir miktar parayı sana uzattı. "5.000 beli; hiç olmasa susuzluğunu gideririsin." demişti. Daha sonra elini uzatmış ve "Felicia Dawn; gazeteciyim. Peki, siz kimsiniz çulsuz bey ve neden derin bir konu hakkında böyle uluorta sorular soruyorsunuz. "demişti başı ile orta masayı işaret ederek.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Sange; Gölgenin Ardındakiler

Mesajgönderen Sange Saralondé tarih Cmt Şub 18, 2012 10:11 pm

"Aslında, sadece bana bedava içki verip vermemiş olduğunu da sorabilirdim. İlk hatanız burada, sayın Felicia. Sırf bana doğru içki kaldırdığınız için, sizi bana içki kaynağı olarak görmüş olabilirim. Değil mi? Belki şanslı bir atış yapmış olabilirsiniz. Ama en kolay şey yerine daha zoru seçmek, sizi daha zora götürür. Occam'ın Usturası kuralını uygulamadığınızı görüyorum. Bir gazeteci için en yanlış şey. Profesör Blackwaterpark; psikoloğum. Memnun oldum. Ayrıca, para için de minnettarım." diyerek elindeki parayı alacaktım. Barmenden bir shot bardağı viski isteyecek, önüne yeterli parayı koyup göz temasını bir saniye olsun bozmadan konuşmama devam edecektim. "Şanslı atışlar konusunda oldukça başarılı olduğunuzu gördüm. Fakat bazı şeyler konusunda da oldukça başarısız gibisiniz. Mesela, çulsuz birinin zengin bir zümreyle neden ilgilendiğini düşünememek, size cidden büyük bir zarar verir. Sizce neden? İyi giyimliyim, zeki görünümlüyüm, birilerinden çaktırmadan bilgi istiyorum ve zengin masanın ilgi gören hatununu baştan çıkarmaya çalışıyorum. Hadi, bunu tahmin etmek zor olmamalı, Felicia. Beni hayal kırıklığına uğratıyorsunuz. Sana, hayatının haberini sağlayabilecek olay için tabii ki. Hayatın boyunca el üzerinde tutulmanı sağlayacak haber. Hayatının haberini istiyor musun Felicia?" diyecektim baştan çıkarıcı bir sesle. İsmini bolca tekrar ediyordum, böylece kendini güvende hissetmesini, bana güvenmesini sağlayabilirdim. Bu olay hiçbir denekte başarısız olmamıştı, bunda da olmamasını bekliyordum. Hatun cidden güzeldi, ve prensesin yanında bunu da istiyordum. Çünkü zeka, beni baştan çıkarmaya yetecek yegâne özellikti ve ben, baştan çıkmaya başlamıştım bile. Fakat ipleri elimden kaybedemezdim. Zekasal ve duygusal üstünlüğü kazanırsam, onu ezer, en büyük kale'm olarak kullanabilirdim. Sızma yeteneği yüksek ve ilgi gören bir hatun, her şekilde işime yarardı.
Resim

Deniz: East Blue
Kafa Ödülü:
Tayfa: Praegressus
Meslek: Psikolog
Dövüş Yeteneği:
Meyve:
Beli:
Upgrade: Meslek: +1
Tamamlanan Görevler:
Yetenek:
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:
Güç: 7
Dayanıklılık: 9
Hız: 4
Meslek: 4

Saldırı Listesi

Her şeyimizi kaybettiğimizde, her şeyi yapmaya özgür oluruz.
Kullanıcı avatarı
Sange Saralondé
Praegressus Tayfası
Praegressus Tayfası

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt Şub 18, 2012 11:20 pm

"Sizinle herhangi bir zekâ yarışına girecek değilim Bay Blackwaterpark!" demişti ismini özellikle vurgulayarak. "Analizlerimde bu güne kadar hiç yanılmadım. Ya öyleyseler ya böyleyseler demekle haksız olduğumu ispatlamıyor aksine bana destek çıkıyorsunuz. Ve evet neden burada olduğunuz ve o masayı göz hapsine aldığınız oldukça açık. Yolacak bir kaç kaz arıyorsunuz. Ve hayatımın haberine gelirsek..." bu sırada sana o kadar yaklaşmıştı ki dudaklarınız birbirine temas edecekti neredeyse. "Bana ne verebilirsiniz ki?"

Aniden geri çekmişti yüzünü, yüzüne düşmüş saçlarını bir el hareketi ile geri atmış ve büyük masaya dönmüştü. Sakin bir tonda konuşmaya başladı;"Oradaki bayanların hepsi sizi bir eşya olarak görecek karakterdeler. Asla ve asla özel hayatlarını, sırlarını flörtlerine anlatacak kişiler değiller. İçlerine sızmayı mı düşünüyorsunuz? Onlardan birisi olmalısınız. Ve bunu da benim yardımım olmadan yapmayı başarmanız olanaksız. Şimdi ben sana soruyorum, hayatının vurgununu yapmaya ve zekanı sınamaya hazır mısın? En küçük hatanın bile felaketle sonuçlanacağı bir maceraya girişmek ister misin? " gözleri alev alev yanıyor gibiydi kadının.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Sange Saralondé tarih Çrş Şub 22, 2012 12:23 am

"Eğer amacın beni baştan çıkarmaksa, hatun... Kabul ediyorum. Zekamdan bir saniye olsun şüphe duymadım. Bugün de duymadım, yarın da duymayacağım. Zekamın sınanmasına değil, takdir edilmesine ihtiyacım var. Hayatımın vurgunu... Hayatımın sınavı... Kabul ediyorum" diyecektim yüzüme küstah fakat haklı bir gülümseme takarak. Resmen gazeteci ile ateşli bir tango yapıyordum. O bana sunuyordu, ben ona sunuyordum. Gözleri alev alev yanıyordu adrenalin isteğiyle adeta. Cidden istediği adrenalin miydi? Para mıydı? Değil, bana para vermişti, az bir para da değildi 5.000. Acaba kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez miydi taktiği? Belki de sadece beni beğendiği için, zengin bedenimi istediği için bunu yapıyordu.

Çok iddialı konuşmuştum. Cidden hata yapmaktan korkmuştum bunları söyleyince, içten içe. Cidden hata yapabilir miydim? Bana sunulan ipuçlarını değerlendiremeyebilir miydim? Korkmakla kesin hata yapıyordum. Hata yapmayacaktım. Bütün hepsini elden geçirebilecek kadar zekiydim ben. Kendime güveniyordum, bunu gerçekten başarabilirdim. "Bana bir hedef göster. En zayıfını, zayıf halkayı göster." diye fısıldadım ateşli hatuna.
Resim

Kafa Ödülü:
Dövüş Yeteneği:
Meyve:
Beli:
Tamamlanan Görevler:
Yetenek:
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi

Kullanıcı avatarı
Sange Saralondé
Praegressus Tayfası
Praegressus Tayfası

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Çrş Şub 22, 2012 10:44 pm

Teklifini kabul ettiğini duyunca kadının yüzünde kendinden memnun bir gülümseyiş belirmişti. Elini yakalamış ve kulağına doğru iyice sokulmuştu.

"O halde yarın gene bu vakitlerde burada ol. Sana o zaman ne yapman gerektiğin söyleyeceğim." demiş ve barmene parasını ödeyerek binadan ayrılmıştı. Kadının yürüyüşünün bile bir meydan okuma olduğu açıktı. O adımlarını birbiri arında atarken binadaki herkes kadını, erkeği gözlerini hayranlıkla ona dikmişlerdi.

Not: Arkadaşlarının konusuna dönebilir ve günün geri kalan kısmını orada geçirebilirsin. Sonraki güne geçildiğinde konun buradan devam edecektir.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Pzt Nis 30, 2012 4:38 pm

Yemeğinin ardından Felicia ile buluşmak için çıkıyorsun. Vakit hala erken. Buluşmadan evvel bir şey yapmak istiyorsan yapabilirsin.
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Sange Saralondé tarih Cmt May 19, 2012 11:45 am

Vaktin erken olması benim için bir şey ifade etmiyordu. Bu kasabada çok yeniydim ve yapacak, görecek hiçbir şeyim yoktu. Belki Yasha, onu görebilirdim. Ama o, bulunduğum yerden oldukça uzaktı. Felicia ile buluşmama geç kalmak istemiyordum. Off, o ateşli fıstık... Onu istiyordum. Prenses... Hikâyeydi. Ben aşk adamı değildim. Tayfada aşkın temsilcisi... Ceberut olsa gerek. Tanrıya olan aşk, beşerî aşk, kesinlikle benim alanım değil. Hız, benim alanım değil. Güç de. Zekâyım ben. Ve para getirecek tek şey zekâdır. Belki önümü açacak şey, güç ve hız. Ama, bu tayfanın beyni-kaptanı olmasa da beyni- bensem, bütün gücün elimde olması, bütün paranın elimde olması gerekir. Evet, bunu yapmak için gidiyorum. Tüm parayı elime alıp, tüm gücü elime alıp, dünyayı yönetebilmek için. Başa geçebilmek için. Evet. Cebimi kontrol ettim. Eğer cebimde bir miktar para varsa, biraz zehir almamam için hiçbir neden yoktu. Kimin ölmesi ve kimin kalması gerektiği konusu çoğu zaman bir saniyeden az zamanda verilmesi gereken bir karardı. Önce zehir alacak, sonra Felicia'yla tanıştığım bara doğru gidecektim.
Resim

Kafa Ödülü:
Dövüş Yeteneği:
Meyve:
Beli:
Tamamlanan Görevler:
Yetenek:
Gemi Özellikleri:

Temel Stat Puanları:

Saldırı Listesi

Kullanıcı avatarı
Sange Saralondé
Praegressus Tayfası
Praegressus Tayfası

Mesajgönderen GM-One Piece tarih Cmt May 19, 2012 12:07 pm

Cebinde dün Felicia'dan almış olduğun 5.000 beli haricinde bir şey yok. Zehir olarak bir veterinerden haşere ilacı alabiliyorsun. Fiyatı 3.000 beli. Üstünde yazan talimatlara göre zehri sulandırıp bir fıskiye ile böcek yuvasına veya uygulamak istediğin yer neresiyse oraya sıkman gerekiyor. Sulandırma oranı bir kapağa karşı 3 bardak su. Bu oran ayrıca bir insan üzerinde pek etkili de değil. Ama yoğun halde tehlikeli olabilir. Şişede 10 kullanımlık zehir bulunmakta. Çocukların ulaşmadığı yerde saklaman gerektiği yazan ayrı bir uyarı daha var.

Buluşacağınız bara gidene kadar pek bir şey olmuyor. İnsanlar dükkânlarını açmakla meşgul. Hava açık ve ortamı bir sükûnet havası kaplamış. Zaman durmuş gibi geliyor sana. Ama cebindeki saat hala işlemeye devam etmekte. Sarhoş Yengeç'e ulaştığında hala buluşmaya bir saat falan olduğunu görüyorsun. İçeride kahvaltı yapmakta olan insanlar var. Bir köşedeki koltukta oturmuş olan elit görünümlü, takım elbiseli adamlar çay içip gazete okumaktalar. Bir gazetenin arkasında ki resim dikkatini çekiyor

Resim

Kapıda durmuş olan adam kibar bir ifade ile seni içeri alıyor. Etrafta bolca boş masa var. Bar henüz açılmamış. Seninle ilgilenen pek kimse yok gibi duruyor. Ancak garsonlardan birisinin gözü senin üzerinde…
Kullanıcı avatarı
GM-One Piece
Game Master
Game Master

Dön East Blue

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google Adsense [Bot], Jazz ve 1 misafir