Portgas D. Cavallo

Moderatör: GM-Bleach

Portgas D. Cavallo

Mesajgönderen Ichinose Shinjou tarih Sal Şub 21, 2012 8:06 pm

Soyadı & Adı: Portgas D. Cavallo

Cinsiyeti: Erkek

Yaşı: 30-45
Shinigami/Hollow: Shinigami

Takımı: 5 Takım(Başvuruyorum)

Takımdaki Rütbesi: Takım Üyesi

Zanpakutou ismi:

Dış Görünüş:
Resim
Bleach/ Ulquiorra Schiffer

Adjuchas Görünümü: (Hollow başlayan kişiler adjuchas formlarını burada ayrıntılı olarak anlatmalıdır.Unutmayın ki GM'in size vereceği upgradeler ve dövüş sırasında kullanılan vücut bölümleri bu açıklamaya bağlıdır.)

Kişilik: Kibirden nefret etmesine karşın çok kibirli bir insandır.Kendisini herkesten yüce görür.Birazcık abazadır diyebiliriz.Birazcık az kaçar ama...Kadınlardan etkilenir,çok hoşlanır ama iş savaş ve göreve geldiği zaman değil bir kadın,küçücük bir çocuk bile olsa gözüne bakmadan kıyar...Bunların dışında çok güvenilirdir.Bir dostunu asla yarı yolda bırakmaz.Ama asla bir dostu olmamıştır.Genelde lider olmak ister ve liderlik özelliği de vardır.Her zaman ön plandadır/ön plana çıkmak ister.İlgi çekmek için şaklabanlık yapmaktansa başarılarıyla anılmak ister.Hollowlardan nefret eder.Her nerede olursa olsun onları kesmekten büyük mutluluk duyar.Bunların dışında da rekabetten hoşlanır.Herkesle her alanda rekabet eder ve bundan da zevk duyar...

Geçmiş: Karakura şehrinde doğan Cavallo 15 yaşında annesini 16 yaşında da babasını kayıp etti.Ablası tarafından bakılan cavallo 23 yaşına gelince evlendi ve 24 yaşına geldiğinde de çocuğu oldu.Çok başarılı bir cerrah olan Cavallo her zaman Asker olmak istiyordu.Bu yüzden de askerlerin temsili olan "Yeşil" rengine resmen aşıktı.Bir asker olamamasına karşılık çok başarılı bir cerrah olarak adını Karakura şehrine altın harflerle yazdırmıştı.Bir gün karısı ve çocuğuyla birlikte evde yatarken bir sarsıntı meydana gelir ve evlerinin duvarı yıkılır, kendisi,karısı ve çocuğu yol ortasında kanlar içinde yatmaktadır.Üzerinde siyah bir kütle durmaktaydı.Gözlerini kapatmak yerine karısına ve çocuğuna döndü.Tam bu sırada başı ezilerek öldü.Ruh haline geldiğinde oradaydı.Hollow tam karısı ve çocuğunu öldürecekken Siyah kimonolu birisi geldi ve Hollowu kılıcıyla ortadan ikiye ayırdı.Artık içi rahattı.Siyah kimonolu kişi kendisine doğru geldi ve elindeki kılıcının tersini alnına dayadı.Bir ışığın ardından kendisini Soul Society'de buldu.Etraftaki normal ruhlar ve siyah kimonolu kişilerden aldığı bilgi doğrultusunda Shinigami olmak için çalışmalara başladı ve sonunda akademiye katılmayı başardı.İlk öldürdüğü hollowun maskesinin kırık bir parçasını başına geçirdi ve bunun gibi binlercesini öldüreceğine yemin etti...

Temel Stat Puanları

Güç: 5
Dayanıklılık: 5
Hız: 10

Bleach Tipi Stat Puanları

Kenjutsu:6
Kidou: 6
Reiatsu: 8
En son Ichinose Shinjou tarafından Pzr Şub 26, 2012 6:40 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Resim

Shinigami İmza Formu.
Takım : Go ban Tai
Takım Rütbesi : Takım Üyesi
Zanpaktou : ( Yaratım başlığındaki tanıtım yeterlidir.Alınan upgradeler bu bölüme koyulacaktır. )
Temel Stat Puanları :
Güç:5
Dayanıklılık:5
Hız:10
Bleach Tipi Stat Puanları :
Kenjutsu: 6
Reiatsu:8
Saldırı Listesi :

Hadou:
Hadou no İchi: Shou!
Hadou no Yon: Byakurai
Bakudou:
Bakudou no İchi: Sai!
Bakudou no Yon: Hainawa!

Kibirden nefret etmesine karşın çok kibirli bir insandır.Kendisini herkesten yüce görür.Birazcık abazadır diyebiliriz.Birazcık az kaçar ama...Kadınlardan etkilenir,çok hoşlanır ama iş savaş ve göreve geldiği zaman değil bir kadın,küçücük bir çocuk bile olsa gözüne bakmadan kıyar...Bunların dışında çok güvenilirdir.Bir dostunu asla yarı yolda bırakmaz.Ama asla bir dostu olmamıştır.Genelde lider olmak ister ve liderlik özelliği de vardır.Her zaman ön plandadır/ön plana çıkmak ister.İlgi çekmek için şaklabanlık yapmaktansa başarılarıyla anılmak ister.Hollowlardan nefret eder.Her nerede olursa olsun onları kesmekten büyük mutluluk duyar.Bunların dışında da rekabetten hoşlanır.Herkesle her alanda rekabet eder ve bundan da zevk duyar...

Kurogane Jinsuke
Piétro Bonapart
Kullanıcı avatarı
Ichinose Shinjou
5th. Division
5th. Division

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: İori Sasuke

Mesajgönderen Wancelot tarih Sal Şub 21, 2012 8:42 pm

Bu karakterin açılmasına yönetim olarak izin verdik. Üye alımı açık değildir.

Geçmişinde yaşadığın mutasyon dışında onaylandı. Tilki formuna öldükten sonra ulaşıyorsun, insanken değil. Bir de ölçüler çok dengesiz olmuş. 4 ayak üstündeki yüksekliği 1.5 metre. Genişliği 1 metre. Baştan kuyruk sokumuna kadar da 2 metre olacaktır ölçüleri.
Kullanıcı avatarı
Wancelot
Site Admin
Site Admin

Re: İori Sasuke

Mesajgönderen Ichinose Shinjou tarih Sal Şub 21, 2012 8:51 pm

Ah orası sorun değil.Mutasyondaki amacım tilki şeklindeki bir insanın açıklamasıydı.Teşekkür ederim.Başlıyorum RP'ye.Haydi bakalım ölmemek dileğiyle :)
Resim

Shinigami İmza Formu.
Zanpaktou : ( Yaratım başlığındaki tanıtım yeterlidir.Alınan upgradeler bu bölüme koyulacaktır. )
Temel Stat Puanları :
Saldırı Listesi :

Hadou:
Bakudou:

Kibirden nefret etmesine karşın çok kibirli bir insandır.Kendisini herkesten yüce görür.Birazcık abazadır diyebiliriz.Birazcık az kaçar ama...Kadınlardan etkilenir,çok hoşlanır ama iş savaş ve göreve geldiği zaman değil bir kadın,küçücük bir çocuk bile olsa gözüne bakmadan kıyar...Bunların dışında çok güvenilirdir.Bir dostunu asla yarı yolda bırakmaz.Ama asla bir dostu olmamıştır.Genelde lider olmak ister ve liderlik özelliği de vardır.Her zaman ön plandadır/ön plana çıkmak ister.İlgi çekmek için şaklabanlık yapmaktansa başarılarıyla anılmak ister.Hollowlardan nefret eder.Her nerede olursa olsun onları kesmekten büyük mutluluk duyar.Bunların dışında da rekabetten hoşlanır.Herkesle her alanda rekabet eder ve bundan da zevk duyar...

Kurogane Jinsuke
Piétro Bonapart
Kullanıcı avatarı
Ichinose Shinjou
5th. Division
5th. Division

Re: Portgas D. Cavallo

Mesajgönderen Ichinose Shinjou tarih Pzr Şub 26, 2012 6:04 pm

Wancelot-sama'dan izin alınarak düzenlenmiştir...
Resim

Shinigami İmza Formu.
Temel Stat Puanları :
Saldırı Listesi :

Hadou:
Bakudou:

Kurogane Jinsuke
Piétro Bonapart
Kullanıcı avatarı
Ichinose Shinjou
5th. Division
5th. Division

Mesajgönderen Wancelot tarih Pzr Şub 26, 2012 6:30 pm

Offtopic :
Cerrahlığın yanı sıra fizikle de ilgilenen Cavallo elektiriğin türevlerini bulup vücuduna yüklemeyi keşfetti.Bunu bulunca "Yeşil" bir elektrik üretip vücuduna yüklediğinde vücudunda bazı değişiklikler oldu.

Bu satırdan sonrası olduğu gibi iptal. Marvel evreninde değilsiniz. Basit bir insan olarak ölüyorsunuz. Ayrıca hollowlaşmanın hollowu sizi yemesiyle alakası yoktur. Soul Society'e ulaştığınızda sıradan bir ruhsunuz.

Bu rp'ye başlamadan önce bir karakter değişikliği izniydi, son olacak. Geçmiş düzenlendikten sonra onaylayacağım.
Kullanıcı avatarı
Wancelot
Site Admin
Site Admin

Mesajgönderen Ichinose Shinjou tarih Pzr Şub 26, 2012 6:41 pm

Wancelot yazdı:
Offtopic :
Cerrahlığın yanı sıra fizikle de ilgilenen Cavallo elektiriğin türevlerini bulup vücuduna yüklemeyi keşfetti.Bunu bulunca "Yeşil" bir elektrik üretip vücuduna yüklediğinde vücudunda bazı değişiklikler oldu.

Bu satırdan sonrası olduğu gibi iptal. Marvel evreninde değilsiniz. Basit bir insan olarak ölüyorsunuz. Ayrıca hollowlaşmanın hollowu sizi yemesiyle alakası yoktur. Soul Society'e ulaştığınızda sıradan bir ruhsunuz.

Bu rp'ye başlamadan önce bir karakter değişikliği izniydi, son olacak. Geçmiş düzenlendikten sonra onaylayacağım.

Biliyorum son olduğunu ve gerçekten de teşekkür ederim.Bana yeteri kadar tahammül ettiniz.Umarım başka sorun çıkartmam.Geçmiş editlendi.O saçma geçmiş başındaki kırık maskeyi açıklamak içindi.Şimdi daha iyisini buldum sanırım...
Resim

Shinigami İmza Formu.
Temel Stat Puanları :
Saldırı Listesi :

Hadou:
Bakudou:

Kurogane Jinsuke
Piétro Bonapart
Kullanıcı avatarı
Ichinose Shinjou
5th. Division
5th. Division

Mesajgönderen Wancelot tarih Pzr Şub 26, 2012 11:53 pm

Onaylandı.
Kullanıcı avatarı
Wancelot