Takımımla ve senseim ile ilk buluşmamız çok iyi geçmişti.İlk izlenim olarak sensei hariç herkes iyi anlaşabileceğim tiplerdi.Zaten iyi de anlaşmıştık.Fakat bu takım için elimden geleni değil daha fazlasını yapmalıydım.Takımımdakilerin güçlerini bilmiyordum ama yeteneklerime daha iyi yetenekler eklemeliydim.Bir kaç gündür iyi bir antrenman yapmayı ya da yeni teknikler öğrenmeyi düşünüyordum ama bir türlü ne öğreneceğimi bulamamıştım.Artık yeni bir takımım olduğuna göre onlara da yarar sağlayacak bir teknik öğrenmeliydim.
Bu sabah uyandığımda aklıma dank etmişti.Kendi kendime "Neden medikal ninjutsu öğrenmiyorsun?" diye sormuştum.Böylece takımdakilerin ölmesini engeller, yaralarını tek başıma tedavi edebilirdim.Bu benim içinde geçerliydi.Köydeki shinobiler arasında pek medikal ninjutsu bilen tiplerde yoktu zaten böylece değerli bir ninja haline gelebilirdim.Eskiden benim gözümde hiç bir insanın değeri yoktu bu yüzden kesinlikle böyle bir şey öğrenmeye meraklı değildim.Daha çok o pis insanları yok etmeye yönelik şeyler öğrenmeyi amaçlıyordum.Ancak artık bir takımım vardı ve onların hayatları benim için birer anlam ifade ediyordu.Yine onlara bir zarar geldiğinde zarar verenlerin başına büyük belalar açabilirim ama medikal ninjutsu öğrenirsem onlara da yardım edebilirdim sonuçta.Sonuç olarak bunları düşünmüştüm ve medikal ninjutsu öğrenmeye karar vermiştim.Bugün gidip kendime bir sensei bulacaktım ve ona beni eğitmesini söylecektim.Aslında rica etmek daha mantıklı olacaktır.
Yatağımdan aldığım kararın heyecanıyla fırlıyordum ve hiç bir şey yemeden hemen evden çıkıyordum.Genel olarak bunu pek yapmazdım her zaman yemeğimi yer sonra çıkardım evden.Sanırım gerçekten heyecanlanmıştım.Evimden hastaneye doğru koşarak gidiyordum.Doğrusu yürümeyi hiç düşünmemiştim bile.Bir an önce eğitimimi tamamlayıp iyi bir medikal ninja olmak istiyordum.Takımımdaki diğerleri gelişip, güçlenirken ben yerimde sayamazdım.Önce köy meydanından geçiyordum.Kalabalıktan dolayı hızımı kesip yürümeye başlamıştım ancak dayanamıyordum.Bir an önce köy meydanını geçmek istiyordum ve kalabalığı sağlı sollu geçiyordum.Köy meydanından geçtikten sonra hastaneye varmıştım.Hastane dört katlı idi ve köyde sakin bir yere kurulmuştu.Doğrusu neden köy meydanına kurulmadığını merak ediyordum.Köy meydanı daha uygun olurdu birilerini yetiştirebilmek için ama neyse.Sanki çokta umrumdaydı hastanenin nerede olduğu.İçeriye girdiğimde hastanedeki o ilaç kokusu vuruyordu burnuma.Mis gibi kokuyordu.Bu koku bir çok insanın hoşuna gitmezdi ama ben çok seviyordum.Derin bir nefesle burnuma hastanedeki o ilaç kokusunu çekiyordum.Kafamı yukarıya kaldırmıştım ve gözlerimi kapatmıştım, kokuyu tam olarak hissetmek için.Daha sonra gözlerimi açıp yetkili birisi arıyordum.

News