Takım için...

Moderatör: GM-Naruto

Re: Takım için...

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Cmt Şub 04, 2012 11:52 pm

Adam söylediklerimi kağıda yazıyordu ve ardından bana bir sınav olacağını, bu kadar kolay kabul edilmeyeceğimi söylemişti.Bende o kadar umutlanmıştım ki hemen kabul ettiler diye.Adam masasından kalkıyordu ve bir sınıfa doğru gidiyordu bana oradan ayrılmayıp beklemem gerektiğini söylüyordu.

Hiç beklenmedik bir yerden vurulmuştum.Birden soğuk soğuk terlemeye başlıyorum.Bu da ne sınavı şimdi böyle? Neden sınav yapıyorlar ki? Biz zaten eğitim için buradayız.Lanet olsun en başından biraz araştırma yapmalıydım ve buraya öyle gelmeliydim.Damdan düşer gibi gelip beni buraya alacaklarını ummak sanırım bir aptallıktı.Heyecanım daha da fazla artmıştı.Adam sınıfı girdikten sonra sanki zaman benim için durmuştu.Saatler artık geçmiyordu.Kaç saattir orada o adamı bekliyordum? Ya da kaç gündür? Anlayamıyorum lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun.Kafamı bir türlü toparlayıp odaklanamıyordum.Aklım hep sınavdaydı.Biraz sakinliğimi korumalıydım adam beni bu halde görmemeliydi.Ama bu en çok istediğim şeydi ve sınavı vermeliydim.Tabi sınav hakkında bilgim olmadığı içinde neler yapabilirim bilmiyorum.Bir süre böyle karamsar düşünceler içerisinde yüzmeye devam ediyorum.

Ancak bu şekilde bu işin çıkamayacağımı anlıyordum.Kafamı sallıyordum ve kendi kendime "Sakin ol Ookami, sakin ol dostum başaracaksın.Şimdiye kadar neyi isteyipte başaramadın.Sadece bir sınav.Bak sonuçta buralara kadar geldin.Eminim başaracaksın." diye kendi kendime mırıldanıyordum ve kendimi gaza getirmeye çalışıyordum.Bu biraz işe yaramıştı doğrusu.O karamsar düşüncelerden kurtulup bu lanet sınava odaklanmıştım.Hem ne olacaktı ki sonuçta? Bir daha kine hazırlanıp öyle gelirdim.Ama öncelikle bu işi bugün bitirmeye odaklanmalıydım.Evet bunu yapmalıydım ve sınavı "Bam!" diye geçerek bu eğitimi almaya hak kazanmalıydım.Tekrar titremekte olan bütün vücudumun o asil duruşu yerine gelmişti ve ayakta dimdik duruyordum.Adamı beklemeye başlamıştım.
Resim

Miyamoto Hirako ve Diablo'nun yaratıcısından...

İsim: Arashi Ookami
Element: Katon
Klan: -
Köy: Konohagakure
Rütbe:Genin
Seviye: D - rank
Ryo: 18
Görev Puanı: 14

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Çantalar ve Kıyafet Alımları
4/4 kunai

Eşyalar: -

Fiziksel Stat Puanları
Güç:3
Hız:7
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:8
Genjutsu:3
Taijutsu:2
Chakra:7

Jutsu Listesi:
- Katon Kasumi Enbu No jutsu
- Katon Goukakyuu No jutsu
- Katon Housenka No jutsu
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

Ödüller/Özel Antremanlar:
x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzr Şub 05, 2012 5:32 am

Düşüncelerin bekleyişini uzatsa da aslında kısa bir sürenin ardından konuştuğun görevli adamın sınıftan çıktığını görüyorsun. Buna ek olarak adamın arkasında medic-nin'lerin giydiği kıyafetleri giymiş bir adam daha görüyorsun. İki adam yanına geldiğinde konuşmuş olduğun adam yerine geçiyor ve seni diğer adamla baş başa bırakıyor. İlk olarak seni süzen adam işlemini tamamladıktan sonra "Merhaba... Iııı... Ookami-san! Medic-nin olmak istediğini belirtmişsin. Fakat söylemeliyim ki bu sandığın kadar kolay bir iş değil. Medic-nin olabilmek için yüksek bir zekaya ve mükemmel bir chakra kontrolüne sahip olmak gerekmektedir. Her ne kadar bunlar geliştirilebilir şeyler olsa da umut vaad etmeyen bir kişiyle medic-nin olabilecek bir kişiyi daha ilk aşamada ayırabiliriz. Bunun yanında yüksek bir anatomi bilgisine de sahip olman gerekmektedir. Eğer senin için de bir sorun yoksa seni sınıfa alıp sınavını başlatalım." diyor seri bir şekilde konuşarak.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Pzr Şub 05, 2012 11:06 am

Bana göre uzun ama aslında kısa süreli bir bekleyişin ardından az önceki adam ve yanında medic nin kıyafeti giymiş bir adam geliyordu.Medic nin kıyafeti giymiş adam bana medic nin olmak için gereken vasıfları sayıyordu.Yüksek zeka ve mükemmel bir çakra kontrolü evet bunlar zaten bende olan şeylerdi o kadar mı diye içimden geçiriyordum ki adama anatomi bilgisi gibi şeyler söylemişti.Daha ne olduğunu bile bilmiyordum ancak gerekirse öğrenebilirdim.

Karşımdaki adamın sözlerini bitirmesini bekledikten sonra ona "Zor bir iş olduğunun bende farkındayım ancak bu işi ne pahasına olursa olsun öğrenmek istiyorum.Takım arkadaşlarımı en iyi şekilde tedavi etmek ve onlara çok iyi bir takım arkadaşı olmak istiyorum.Bu yüzden buraya geldim ve olacaklara da kendimi hazırladım.Şuanda tam olarak sınava gitmeye hazırım." diye adama başım dik bir cevap vermiştim.Aslında sınavdan biraz korkuyordum ancak yine de kaybedecek bir şeyim yoktu.Adamın söylediğine göre medic nin olabilecek birisiyle olamayacak birisini daha ilk aşamada ayırt edebilirlermiş.Hmm...Sanırım bu beni biraz zorlayacak en ufak hatamda sınav başarısızlıkla sonuçlanacaktır.Biliyorum ki bir insan hayatı değerlidir ve bir medic nin işini yüksek bir dikkat ile yapmıyorsa o insan dikkatsizlik sonucu ölebilir.Bu yüzden zaten bir medic ninin hata yapması imkansız olmalı.Hata yapmayan insan yoktur deseler bile onlar sıfır hata ile hastalarının hayatlarını kurtarmalılar.

Kendimi tamamen hazırlayıp derin bir nefes alıyorum.Ardından adamın gözlerinin içerisine kararlı gözlerle bakarak ona "Artık gidelim." diyorum ve adamı takip etmeye hazırlanıyorum.
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

4/4 kunai

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzr Şub 05, 2012 9:38 pm

Senden beklediği bir cevap alan adam gülümseyerek seni çıktığı sınıfa götürüyor. Sınıfın içerisinde ise garip bir koku duyuyorsun. Her ne kadar rahatsız edici olsa da kısa sürede burnun bu kokuya alışıyor. Adam ise masa gibi bir şeyin yanına gidiyor ve dosyaların içerisinden bir kağıt çıkarıyor. Sen bir sıraya oturmuşken adam kağıdı senin önüne koyuyor ve "Bu odadan çıkmamak koşuluyla istediğin kadar süren var. Yazılı bir sınav ve geçer not alman gerekir." diyor sana. Ardından ise tekrar masaya dönüyor ve dosyaları okumaya koyuluyor.

Sen önüne koyulan kağıt ve kalemle başbaşa kaldığında kağıdı tarıyorsun ve karşında 10 soru görüyorsun. Sorular şu şekilde:

1- Chakra nedir?
2- Chakra noktaları nedir? Vücutta kaç chakra noktası bulunmaktadır?
3- Chakra noktalarının hasar görmesi durumunda neler olur?
4- Kaç tip chakra vardır?
5- Chakra kontrolü nedir?
6- Chakra kontrolünü sağlamak için neler yapılmalıdır?
7- Vücuttan salınan chakra miktarı artarsa ne gibi sonuçlar ortaya çıkar?
8- Chakrası azalan bir kişi hakkında neler neler söylebilirsiniz.
9- Anatomi nedir?
10- Hayvanlar, insanlar ve zehirler arasında en ilgi çekici olanı hangisidir?
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Pzt Şub 06, 2012 1:17 am

Karşıma gelen adam benden beklediği bir cevabı aldığı için biraz sevinmişti ve kendisini takip etmemi isteyerek az önce çıktığı sınıfa girmişti.Bende arkasından adamı takip ederek o sınıfa girmiştim.İçeriye girdiğimde garip bir koku gelmişti burnuma.Garip ve rahatsız edici bir kokuydu bu.Dayanılması başta zordu ancak sonra sonra burnum alışmıştı ve kokuyu almamaya başlamıştı bu yüzden bende biraz rahatlayıp derin bir nefes alabilmiştim.Ancak aldığım derin nefesle beraber sınav heyecanı tekrar sarmıştı vücudumu.Hemen geçip bir sıraya oturuyorum ve adam bana bir sınav kağıdı çıkarıp getiriyor.Sonra sınav kurallarını açıklıyordu.Adamı dinledikten sonra gözlerinin içerisine yine aynı kararlı gözlerle bakarak ve hafif bir sırıtmayla "Teşekkür ederim." diyordum ve önümdeki kağıda bakıyordum.Kağıtta 10 tane soru vardı ve tek tek hepsini okumuştum.Her soruda soğuk soğuk terliyordum.Sorular çok zordu ancak yapamayacağım gibi de değillerdi.Çoğu yoruma dayalıydı ve hepsi hakkında biraz da olsa bilgiye sahiptim.Hiç olmadı sallayabilirdim.

İlk sorum "Chakra nedir?" di.Kolay bir soruydu bunu neredeyse her shinobi cevaplayabilirdi.Bu yüzden pek düşünmeden hemen yazmaya başlıyordum.Kağıda "İnsan vucüdunun çevresinde bulunan ve evrende bulunan doğal enerjiden beslenen bir aura vardır.Bu aurada bulunan 7 noktaya chakra denir." diye yazıyordum.Soruyu cevapladıktan sonra süre sıkıntım olmadığından dolayı rahat bir nefes alıyordum.Sonrasında ikinci soruya geçiyordum.İkinci soruda benim için bir derece basitti ancak beni biraz daha zorlamayı başarmıştı.En azından biraz terletmişti ama iyi bir yorum getirerek kağıda "Chakra noktaları insan vücudundaki auranın evrenden emdiği yaşam enerjisinin geçtiği belirli noktalardır.Bu yaşam enerjisi insan vücudunun hayatını devam ettirmesini sağlar.Chakra noktalarının buradaki görevi ise bu yaşam enerjisini yani chakrayı alıp gerekli organlara dağıtır ve organların çalışmasını sağlar.Shinobilerde bu chakra noktaları sayesinde chakralarını daha rahat kontrol ederler.Vücudun 7 yerinde bulunmaktadırlar yani 7 tane chakra noktamız vardır." diye yazmıştım.Üçüncü soru tam anlamıyla bir medic nin sorusuydu ve beni daha fazla düşündürmüştü.Dikkat ettiğim şey ise sorularda ilerledikçe zorlaştıklarıydı.Acaba daha ne kadar zorlaşacaktı bu sorular? Üçüncü soruya ne yazabilirdim ki? İlk aklıma geleni yazmak sanırım daha mantıklı diye kendi kendime düşünüyordum ki ilk iki soruda verdiğim cevaplarla bağlantılı olduğunu fark etmiştim.Bu sayede üçüncü sorununda cevabını bulmuştum.Cevap olarak "Eğer chakra noktaları hasar görürse hasara göre vücutta sorunlar çıkar.Örneğin organlar yaşamını durdurabilir, uzuvlarda titremeler oluşabilir veya chakra kontrolü kaybı oluşup birisinin shinobilik hayatını bitirebilir.Bildiğim kadarıylada bir tedavisi bulunamamakta." diye yazmıştım.Sınav sorularını cevapladıkça daha da rahatlıyordum sanırım her şey sınava girene kadardı.Ancak yine de rahatlamak benim zararıma olabilirdi.Bu sorulara karşı tedbiri elden bırakmamalı ve zihnimi sürekli açık tuturak kendimi düşünmeye zorlamalıydım.Şimdiye kadar ki bütün sorular yoruma dayalıydı.

Tahminimce bu birisinin nasıl bir medic nin olabileceği ile ilgili bir sınavdı yani aslında soruların cevaplarının doğru olup olamaması pek önemli değil, daha çok kişinin gözlem ve yorumlama yetenekleri önemliydi ve onlar sınanıyorlardı.Bu yüzden yorumlarımı dikkatli ve mantığa uygun bir şekilde yapmalıydım.Dördüncü soru sanırım en kolayıydı ama yine de beni bir konuda düşündürmüştü.Kağıda "Ateş,su,toprak ve hava" yazmıştım.Ancak düşündüğüm şey ise saf chakranında bu tipler arasına girip girmediğiydi.Sonuç olarak chakraydı.Yazmaktan zarar gelmez diye düşünerek soruya cevap olarak "Saf chakra" yıda ekliyordum.Beşinci soruya baktığımda bunun üzerinde iyi ki çalışmışım diye düşünüyordum çünkü chakra kontrolü konusunda bir kaç antrenman yapmıştım.Bu yüzden çok düşünmeden kağıda "Bunu sadece eğitim görmüş shinobiler kullanabilirler.Jutsu yaparken kullandığımız chakrayı şekillendirmeye denir." diye yazıyordum.Altınca soruda beşinci soru ile bağlantılıydı ve onuda hemen cevaplamaya hazırdım.Yazmaya başlıyordum ve kağıda "Chakra kontrolünü sağlamak için konstasyon sağlanmalıdır ve bunun üzerine çalışılmalıdır.Dikkat dağınıklıkları chakra kontrolünü engelleyebilir." diye yazıyordum.Şimdiye kadar sınavda bir sorunla karşılaşmamıştım ve hiçte umduğum kadar zor bir sınav olmamıştı.Sanırım boşuna korkup terlemiştim.Rahat rahat soruları çözüyordum ve hiç zorlanmıyordum diye düşünüyordum ki gözüm yedinci soruyu okumuştu ve tıkanıp kalmıştım.Bu pek bilemeyeceğim tipte bir soruydu ve bunu ancak sallayabilirdim ve sallayarak kağıda "Vücut dışında yoğun chakra görünür ve kişiye, chakra noktalarına ve çevreye zarar verebilir." yazıyordum.Sekizinci soruda bir o kadar düşündürücüydü yine kafamı yormaya ve yorumlamaya başlamıştım kendi kendime chakrası azalan bir kişi için ne söyleyebilirim? Hmm...Bu konuda biraz düşünmeliyim sanırım.

Bir süre soru hakkında düşündükten sonra kağıda "Jutsu kullanamaz, kullanmaya kalkarsa yine chakra noktaları zarar görebilir.Vücudunda titreme oluşabilir ve chakra kullanımına devam edilirse ölümle sonuçlanabilir." diye yazıyordum.Umarım bu yorumlarımın hepsi oturaklı yorumlardır.Bir kaç tane ufaktan salladım ama bakalım hayırlısı artık.Dokuzuncu soruyu gördüğümde biraz şok oluyordum.Bu lanet anatomi yine karşıma gelmişti ve hakkında hiç bir şey bilmiyordum.Ne yazabilirdim ki? Acaba insanlarla alakalı bir şey miydi? Belki insanları inceleyen bilim dalıdır ya da onların chakra yapılarını.Belki de ikisi birdendir.Evet bence böyle yazmak iyi olacaktır diye karar kılıp cevap olarak "insanı ve chakra yapısını inceleyen bilim dalıdır." diye cevaplıyordum.Anatominin bilim dalı olduğunu biliyordum ancak neyi araştırdığı hakkında en ufak bir fikrim yoktu.Bunun hakkında sallamaktan başka çarem yoktu.Son soru sadece benimle alakalıydı ve buna nasıl puan verebileceklerini anlamamıştım.Sanırım bu medic dallarıyla alakalıydı.Benim ilgimi çeken dalı ise "İnsanlar" yazıyor ve sınavımı kan, ter içinde bitiriyordum.

Bir sürü heyecan, terleme ve korku hepsi bir anda gitmişti kağıdın başında.Soruları okuyup cevapladıkça daha da rahatlamıştım ve artık sınavımda bitmişti.Saate hiç bakmadığım için ne kadar sürede bitirdiğimi bilmiyordum.Ancak çok uzun bir süre geçti herhalde.O kadar şeyi sallamak gerçekten zor oldu benim.Derin bir nefes alarak rahatlıyordum ve kağıda adımı soyadımı yazarak masada oturup dosyalarla uğraşan adama kağıdı götürüyordum.Kağıdı masasına koyup "Acaba sonucu ne zaman öğrenebilirim?" diye sıcak bir gülümseme ile soruyordum.

OUT: Şuanda bir takım rpsine başlamış bulunmatayız.Diğer gm - san'a bunu söyledim fakat bir şey söylemedi sanırım bu konunun o rp bitene kadar durdurulması gerekiyor.Bu konuda bilgi verebilir misiniz acaba?
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

4/4 kunai

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzt Şub 06, 2012 8:01 am

Out: Takım konusu ile birlikte GM'li bir konu ve bir tane de Free RP yapabilirsin. Bu yüzden dondurmaya gerek yok. Ancak bu konu takım konusunu etkilemeyecektir. Yani GM'li diğer bir konuda jutsu öğrenimi yaptığını farz edersek, bu öğrenim takım konusunu etkilemez ve sen de öğrendiğin jutsuyu takım konusu bitene kadar kullanamazsın. Bir sorun olursa özel mesajla bana ulaşabilirsin.

In: Sınav kağıdını adama uzattıktan sonra sorunu sorduğunda görevli adamın çoktan kağıdını okumaya başladığını görüyorsun. Adam gözlerini kağıdından ayırmadan "5 dakikaya sonuçlanır." diyor gülerek sana ve kağıdını okumaya devam ediyor. Senin gergin bekleyişin devam ederken adamın yüz ifadelerinden bir şeyler çıkarabilir miyim umuduna teslim olduğunu fark ediyorsun. Ancak şanssız olmalısın ki kağıdını okuyan adamın suratı bir betondan farksız görünüyor. Gözleri ile takip ederek yaptığı okuma sırasında hareket eden gözleri olmasa adamın ölmüş olabileceğini bile düşünebilirsin.

Geçen sürenin gerçekten 5 dakika olduğuna inanamadan adam kağıdını bırakıyor. Sana bir ömür gibi gelen bu sürenin ardından adam elindeki kağıdı masasına bırakıp sana dönüyor. Sen sınav sonucu ile ilgili bir açıklama beklerken adam sana "Chakra kontrolü konusunda ne kadar iyi olduğunu görmem gerekiyor. Bunun için ise tasarlanmış bir aletimiz bulunmakta." diyip masadan kalkıyor. Sınıfın sol tarafında duvara dayalı duran kare bir kutuyu masaya getiren adam kutuyu yavaşça açıyor ve içerisinden sanki bir işkence aleti çıkarıyor! Genellikle korku filmlerinde elektrik verilerek insanlara işkence edilen bir alete benzer şeyi masaya koyduktan sonra alete bir kablo ile bağlanmış pedleri sıralıyor adam. Senden üzerindeki kıyafetleri çıkarmanı istiyor ve sen bunu yapmanın ardından sadece donla kalmışken adam hemen iki pedi avuç içine, iki pedi ayaklarına, iki pedi bacakarına, bir tanesini karın bölgesine, iki tane sağlı ve sollu olarak göğsüne ve bir tane de alnına olmak üzere toplamda 10 pedi vücuduna bağlıyor. İçinde büyük bir tedirginlik yaşıyorsun. Adam ise tedirginliğini sezerek "Korkacak bir şey yok. Şimdi senden tek istediğim kafandan başlayarak chakranı sırayla bu pedlerin olduğu yere odaklamak. Yani ilk önce kafanda, ardından göğsüne sonra karnına şeklinde. Hazır olduğunda başlayabilirsin." diyor ve esas aletin başına giderek bu alette bulunan ufak monitörü incelemeye başlıyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Pzt Şub 06, 2012 10:45 am

Sınav kağıdımı vermemin ve sorumu sormamım ardından adam bana sonucu hemen öğrenebileceğimi söylüyordu.Bir süre hiç hareket etmeden kağıdıma odaklanıyordu ve okuyordu.Ben ise yerimde zor duruyordum.Tekrar heyecan basmıştı ve sonucu dört gözle bekliyordum.Kalbim o kadar sert vuruyordu ki neredeyse göğsümden dışarıya fırlayacaktı.Artık göğsüme vuruşu beni rahatsız bile etmeye başlamıştı.Bir süre adam kağıdımı okuduktan sonra kalkıyor ve bana chakra kontrolümü ölçeceğini söylüyor.Bence bu iyiye işaretti çünkü kötü bir sonuç çıksaydı sınavdan böyle bir şeye kalkışmazdı.Fakat yine de ben sonucumu merak ediyordum.

Adamın getirdiği garip bir alet gözümü korkutuyor doğrusu biraz.Onunla ne yapacağını anlamaya çalışıyorum.Aletin chakra kontrolünü test ettiğini söylemişti ancak görünüşü olsun, duruşu olsun pekte öyle bir alet gibi değildi.Daha çok sorgulama biriminin kullandığı işkence aletleri gibiydi ya da sadece ben öyle düşünüyordum.Adam benden üzerimdekileri çıkarmamı istemişti.Hemen kıyafetlerimi çıkarıyorum ve sadece pantolonla kalıyordum.Sonra ellerime,alnıma,göğsüme,ayaklarıma bir şeyler yapıştırıyordu.Bu işlemide bitirdikten sonra benden başımdan başlayıp ayaklarıma kadar chakra göndermemi istiyordu.Adam ne yapacağımı söylene kadar tedirgin bir bekleyiş içerisindeydim ancak benden istediği şey bana kolay geliyordu.Sadece bu pedlerin olduğu yere chakramı yoğunlaştırmalıydım.

Adamdan ne yapacağımı öğrendikten sonra derin bir nefes alıyorum ve chakramı odaklamak için hazırlanıyorum.Hara bölgemde yani karın bölgemde bulunan chakradan bir miktar ayırıyordum ve yavaşça chakra kanallarını kullanarak başıma doğru yolluyorum chakrayı ve pede odaklanıyordum.Chakramın kontrolünü kaybetmeden pedin olduğu yere odaklıyordum chakrayı.Daha sonra sırayla bu işlemi bütün pedlerin olduğu yerlere tek tek yapıyordum.En zoru sanırım başıma göndermek olmuştu çünkü haraya en uzak yer orasıydı.Bütün hepsine chakra gönderdikten sonra gözlerimi açıyorum ve adama büyük bir heyecan ve meraklı gözlerle bakıyorum.Ondan bir cevap bekliyordum.Bu sefer beklediğim cevap "Tebrik ederim kabul edildin." gibi bir şeydi.Burada çok fazla ter dökmüştüm ancak buna değiyordu.Çünkü bu eğitimi almak istiyorum.

OUT: Peki teşekkür ederim o zaman son sürat devam.Bu arada her yerimden ter geldi yani :lol:
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

4/4 kunai

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzt Şub 06, 2012 1:32 pm

Senin chakranı pedlerin olduğu noktalara odaklamanın ardından gözünle adamın incelediği monitöre bakıyorsun. Senin her pede chakranı gönderişinde monitörde bir şeyler yazıyor veya çıkıyor. Tam olarak anlamadığın bu şeyleri ise adam gayet anlıyor gibi görünüyor ve sana "Şimdi avuçlar.", "Şimdi bacaklar." gibi sürekli bir sonraki aşamayı söylüyor. Tüm işlemler sonlandığında adam vücudundaki pedleri çıkarıyor ve aleti yavaş yavaş toplamaya başlıyor. Sen de bu sırada giyinirken hala adamdan bir cevap bekliyorsun ancak adam gündelik hayatına devam eder gibi işini yapıyor. Çıkardığı aleti aynen yerine koyduğu gibi sana dönüyor ve "Sınav kağıdın ümitlerimi yok etmişti ancak chakra kontrolün beni düşünmeye itiyor. Burada beklersen Fugaku-sensei ile konuşacağım. Müsadenle." diyor ve sınıftan çıkıyor. Bir kez daha tek başına kalıyorsun ve yine içinde bir tedirginlik hissi yayılıyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Arashi Ookami tarih Pzt Şub 06, 2012 3:50 pm

Ben chakramı pedlerin olduğu yere odaklıyordum ve adamda nereye odaklamam gerektiğini söylüyordu.Ekranda garip bir kaç şeye bakıyordu ve ben baktığımda bunlardan hiç bir şey anlamıyordum.Daha sonra adam işlem tamam diyerek pedleri söküyor.Üzerimi giyinmeye başlıyorum ve bu sırada da adamdan bir cevap bekliyorum.Ancak adam bana hiç aldırmadan normal işlerini yapıyordu.Sanırım bu kötüye işaretti.Lanet bir makine ne anlayacak ki chakra kontrolünden diye düşünüyordum ki adam benim bekleyişimi sona erdirerek sınav kağıdımın kötü olduğunu fakat chakra kontrolümün iyi olduğunu söylüyordu.Ben bunu duyunca hemen sırıtıyorum ve neredeyse bütün dişlerim görünüyor bu sırıtmada adama "Teşekkür ederim elimden geleni yaptım." diyorum.Lanet olsun sınavın kötü olduğunu tahmin etmeliydi ancak makine umduğum gibi yalan söylememiş ve chakra kontrolümün iyi olduğunu söylemişti.Daha sonra adam bana Fugaku adından bir sensei ile konuşacağını söylüyor ve sınıftan çıkıyor.

Tekrar heyecanlı bir bekleyiş sarmıştı bedenimi.Acaba bu gelecek adam kimdi? Bu az önceki adam hakkımda ne düşünüyordu? Başarabildim mi? Yoksa başarısız mı oldum? Bütün bunların cevaplarını bekliyordum ve lanet olsun buraya geldiğimden beri adamların bütün söylediklerini yapıyordum ama onlar bana hiç bir şey söylemiyorlardı.Bugün meraktan çatlamazsam beni kabul ettiklerinde iyi bir medic nin olabilirim bence.Tabi meraktan göbeğim çatlamaya başladı bile.Büyük bir heyecanla adamı ve dediği sensei'i beklemeye devam ediyorum.
Resim

Çanta/Kıyafet:
Standart Shuriken Pack
12/12 Shuriken
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

4/4 kunai

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Jutsu Listesi:
- Shunshin no jutsu
- Shosen no jutsu

Kasılan X'ler:
x3 hız
x3 refleks
x4 çakra kontrolü

x1 Hız
x2 Katon
x1 Ninjutsu
x1 İlk yardım
x3 Shosen no jutsu
-
Kullanıcı avatarı
Arashi Ookami
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzt Şub 06, 2012 7:16 pm

Birkaç dakikalık bekleyişinin ardından seni test eden adam odaya geliyor ve "Gel gidiyoruz, Fugaku-sensei seni bekliyor." diyor. Adam seni de alıp sınıftan çıkıyor ve hafif loşlaşmaya başlayan koridorlarda yürümeye başlıyorsunuz. Koridorun sonuna gelip sola dönüyorsunuz ilk olarak ve soldan dördüncü odaya geldiğinizde adam kapıyı tıklatıyor ve "Fugaku-sensei, Ookami-san'ı getirdim." diyor kapıyı açmadan. İçeriden kulak tırmalayıcı bir "Gelsin." sesi duyduğunda için ürperiyor. Çünkü bu ses filmlerde ve hayatında gördüğün aksi yaşlı kadın sesinde farklı değil! Konuşacağın insanın bu olması seni tedirgin ediyor çünkü yaşlıların davranışları ile yeni nesilin davranışları hiç uymadığı için aranızda iletişim sorunu yaşayacağınıza inanıyorsun.

Adam sana kapıyı açtıktan sonra "İçeri geç." diyor sana ve seni odaya soktuktan sonra kapıyı kapatıyor. Hayatında gördüğün belki de en dağınık odaya girdiğini anlaman çok uzun sürmüyor. Bu esnada ise içeriden ses gelmesine rağmen kimseyi göremiyorsun. Odanın içinde bir "Eee, konuşmayacak mısın?" sesi geldiğinde hala odanın içinde birilerini arıyor gözlerin. Her ne kadar sese doğru yönelmek istesen de odanın akustiği yüzünden sanki ses odanın her yerinden geliyor. Sen şaşkın şaşkın etrafına bakarken odanın solunda bulunan bir kanepenin arkasında yaşlı bir kadının kafasını görüyorsun! Aradığın kişinin koltuğun arkasında saklanmış olması sana bir hayli komik geldiği için istemsizce gülmeye başlıyorsun. Kadın ise tamamen doğrulup üstünü başını temizledikten sonra "Gül, itin evladı gül!" diyor sinirli bir şekilde. Kanepenin önüne geçip oturduğunda ise seni süzüyor ve "Demek medic-nin olmak istiyorsun kopil! Ama kolay olacağını sanma. İşte sana ilk ödev! Bu odayı pırıl pırıl et bakalım!" diyor. Gerçekten sıradışı bir eğitim değil mi? Fugaku-sensei ise sana ödevini verdikten sonra kanepeye tamamen uzanıyor ve horlaya horlaya uyumaya başlıyor!

Fugaku'nin Temsili Resmi
Spoiler: show
Resim

Out: Odayı temizlemek için en az 20 satırlık 2 RP istiyorum senden. Tabi odayı temizlemeyi kabul edersen. Odanın tamamen dağınık olduğunu söylediğim için detay vermiyorum, senin hayal gücünü de kısıtlamak istemiyorum. Sadece odada büyükçe bir masa, masanın üstünde ise bir sürü kağıt olduğunu, bunun yanında kanepe ve kanepenin sırt konulan kısmında garip kıyafetler olduğunu bilmen yeterli. Geri kalan pasaklılığı sana bırakıyorum, ancak içeride tıbbi bir eşya bulunmamakta. Daha çok bir yaşam alanı gibi.

Bir de kalan x hakkını hiçbir şekilde kullanmamanı tavsiye ederim çünkü Fugaku-sensei farklı ödevler verebilir ve bunlar da senin x kontenjanından gidecektir. Bu yüzden olası bir x kasma durumuna karşı hazırlıklı olmalısın. Tabi bu sana bir tavsiye sadece, kafanda x kasma düşüncesi varsa senin bileceğin iş.. :lol:
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön Hastane

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir