Nara' nın Yükselişi(Karasu Bunshin no Jutsu)

Moderatör: GM-Naruto

Re: Nara' nın Yükselişi(Karasu Bunshin no Jutsu)

Mesajgönderen Nara Gama tarih Çrş Şub 22, 2012 11:40 pm

Gama' nın söylediği onca söze rağmen kadında hiçbir yumuşama olmuyor ve yüzündeki sertlikten bir şeyler kaybetmiyordu. Anlaşılan Gama için berbat bir gündü. Önce Okita şimdi de bu kadın. Gama buraya gelirken bunların olacağını aklına bile getirmemişti. Eğer bunların birazını düşünmüş olsaydı fikrinde vazgeçerdi ve uyumak için eve geri dönerdi. Gama bu kadını söz oyunlarıyla konuşturarak Rekkinengan hakkında bilgi almaya çalışabilirdi ancak kadını tanımadağı için bunu denemekten vazgeçiyordu. Kadın ısrarla bu kelimeyi nerden duyduğunu soruyordu ancak Gama, Okita hakkında konuşmak istemiyordu. Kadın tehditkar sözlerle Gama' yı baskı altına alarak konuşturmaya çalışıyordu ancak Gama bunun farkına kısa sürede varıyordu. Bu kadının sadece bir danışma görevlisi olmadığını düşünmeye başlıyordu. Bu kadından kurtulması gerektiğini düşünerek ''Hoi, bayan öncelikle biraz sakin ol. Rekkinengan' ı sadece bir isim olarak biliyorum. Ne işe yaradığını veya nerde kullanıldığına dair hiçbir fikrim yok. Bu ismi bir jutsu ismi sandım ve araştırmak istedim. Hoşuma giden ve işime yarayabilecek bir şey ise öğrenmek için yardım alacaktım ancak senin söylediklerine bakılırsa bu bir jutsudan daha ileri bir şey olmalı. Belki de senin bu konuda bir bilgin vardır. Bu bilgiyi benimle paylaşmak ister misin? Sen böyle üstüme gelince bunun ne olduğunu daha da çok merak etmeye başladım. Ayrıca bu ismi nerde duyduğumu da hatırlamıyorum ancak chuninlerin veya jouninlerin birisinden duymuş olabilirim.Belkide bilinçaltıma bir şekilde yerleşti ve şu an gün yüzüne çıktı.''diyerek bu işten sıyrılmayı deneyecekti ve ardından kadının şüphelenmemesi için araştırmasına devam edecekti.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝
mamoş yerinde yok merdiven yapıp kaçmıs,

Resim
İsim: Nara Gama
Element:-
Klan: Nara
Köy: Konoha
Takım: Konoha Takım-7
Rütbe: Genin
Seviye: D-Rank
Ryo: 10-3=7
Görev Puanı: 7

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20 senbon, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai
Eşyalar: -

Lejant

Fiziksel Güç Stat Puanları:
Güç: 3
Dayanıklılık: 4
Hız: 8

Shinobi Stat Puanları:
Ninjutsu: 8
Genjutsu: 2
Taijutsu: 2
Çakra: 8

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Kage Mane Shuriken no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
Ödüller/Özel Antremanlar:
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kenichi Ghost (İlk Karakterim)
Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Prş Şub 23, 2012 2:07 pm

Kadın söylediğin sözlerin ardından tepkisini değiştirmeden bir müddet daha karşında dikildikten sonra "Tamam, ama sana son kez söylüyorum Nara Gama. Bu ismi unut." diyor ve hemen ardından "Medic-nin olmak istiyorsun sana tavsiyem burada kitaplarla zaman kaybetmemen. Hastaneye gidip oradan direk medic-ninlikle ilgili bilgilere fırsatın olursa ilk ağızdan öğrenebilirsin. Ancak karar yine de senin tabi." diyerek çıktığınız kapıyı açarak içeriye giriyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Nara Gama tarih Prş Şub 23, 2012 4:59 pm

Kadın Gama' nın söyledikleri karşısında tepkisini bir süre değiştirmeden bekliyor. Gama böyle olmasının söylediklerine inanılmamasından dolayı olduğunu düşünüyor. Kadının sert tepkisi karşısında çekindiği ve Okita' nın ismini vermek istemediği için bu işten bir an önce kurtulmayı amaçlıyor ancak aklına gelen hiçbir fikir de olmaması durumunu zorlaştırıyor. Gama kadının yanından sıyrılarak akademiyi terketmenin iyi olacağına karar veriyor ve bunu uygulamak için kendini hazırladığı sırada kadının ağzından dökülen sözcüklerle içi rahatlıyor. Kadın Gama' ya tavsiyede bulunuyor ve hastaneye giderek bu iş üstünde daha iyi olacağını söylüyor. Gama burda kötü bir gün geçirdiği için daha fazla kalmak istemiyor ve kadına doğru ''Peki tavsiyenizi dinleyeceğim. Sizlere iyi günler.''dedikten sonra bugünü sonlandırmak ve eve gidip rahat rahat uyumak için akademinin çıkışına doğru ilerlemeye başlıyor.
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╔══════╗
║║
╚══════╝
mamoş yerinde yok merdiven yapıp kaçmıs,

Resim
İsim: Nara Gama
Element:-
Klan: Nara
Köy: Konoha
Takım: Konoha Takım-7
Rütbe: Genin
Seviye: D-Rank
Ryo: 10-3=7
Görev Puanı: 7

Çanta Kıyafet:
Standart Senbon Pack

20 senbon, 2 kunai, 2 sis bombası, 2 patlayıcı parşömen, 1 misina
20/20 Senbon
2/2 Kunai
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

Genin Kıyafeti C/D Rank
0/4 Senbon
0/2 Kunai
Eşyalar: -

Lejant

Fiziksel Güç Stat Puanları:
Güç: 3
Dayanıklılık: 4
Hız: 8

Shinobi Stat Puanları:
Ninjutsu: 8
Genjutsu: 2
Taijutsu: 2
Çakra: 8

Jutsu Listesi:
Kage Mane no JutsuC-Rank
Kage Mane Shuriken no JutsuC-Rank
Shousen no JutsuA-Rank
Kage Zuru noJutsuC-Rank
Kasılan X' ler:
Çakra Kontrolü x4
Kage Mane no Jutsu x3
Ödüller/Özel Antremanlar:
-------------

Resim

Rin Rai (OP)
Nara Gama (NARUTO)

Kenichi Ghost (İlk Karakterim)
Kullanıcı avatarı
Nara Gama
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Prş Şub 23, 2012 7:11 pm

Out: Konu sonlanmıştır.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Akademi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir