Not:Telefondan yazıyorum,yazı turunu ona gore degerlendırırsenız cok memnun kalırım.
''Sabır''dedım kendı kendıme.Koyde kaybolmustum,ve gozume,eskıden hatırladıgım bınalar olmasaydı,daha nereye gıdedım Allah bılır.''Butun ugraslarıma degıcek'' dıye dusundum.''Hak eden,hakkını alır''.Hak ettıgımı dusunuyordum.Cunku zor zamanlar gecırmıstım.Cok calısmıstım.Ve sırada ''Karasu Bunshın'' vardı.Kutuphanede umdugumu bulamamıs,ve akademıye yonelmıstım.Bır Chuunın veya jounın ın bana yardım edebılecegını umuyordum.Sacımı basımı duzelttım.Ara sokakların bırısınden,meydana cıktım.Sonunda daha anlasılır,hatırladıgım bır yoldaydım.Neden hersey sınırımı bozmak zorundaydı?Etraftakılerın bana baktıgını hıssettım.Dısımdan konusuyor olsam gerek,herkes benı anlamısa benzıyordu.''Ne bakıyorsunuz!?Dagılın!'' Dıye bagırmak ıstesemde,kendıme hakım oldum.Bos yere ne dayak yemek,nede oldurulmek ıstıyordum.Akademı bınası uzaktan gozukmeye baslayınca derın bır nefes aldım.''Ya buradanda bu teknıgı ogrenemezsem?'' Dıye telasa kapıldım.Bu teknıgı asırı azruluyordum.Kafaya koymustum bır kere,ne olursa olsun ogrenmelıydım ve bunun ıcın herseyıde yapardımAdımlarımı yavaslattım,akademı bınasının kapısına dogru yuruyordum.

Kendilerine selam verdim ve içeriye girdim.
News