Yıllar sonra başladığım yerde olmak !

Moderatör: GM-Naruto

Yıllar sonra başladığım yerde olmak !

Mesajgönderen Shiki Fuhe tarih Çrş Şub 01, 2012 9:57 am

Konoha meydanında tanıştığım şu ilginç Ookami ile ayrıldıktan sonra eve gitmiştim.Annem işe gitmemiş , ben içeriye adımımı atar atmaz soluk almadan konuşmaya başlamıştı.Sürekli neden işe gitmediğini bana kanıtlarmışcasına anlatıyordu.Muhtemelen yine çalıştığı dükkandan kovulmuştu ve suçun kendisinde olmadığını anlatmaya çalışıyordu.Evdeki bu tabloyu gördükten sonra tekrar dışarıya çıktım ve ilerlmeye başladım konoha sokaklarında.Eğer evde kalsaydım başımın şişerek patlayacağından emindim.Önce nereye gideceğim hakkında bir bilgim yoktu ancak yolum akademiye doğru ilerliyordu ben farkında olmadan.Dar ve kalabalık sokaklardan sonunda yara bere almadan çıkmayı başarmış , akademi binasının tam önünde duruyordum.Zamanın geçmesi ve birkaç bilgi edinmem için kütüphaneye uğramak istiyordum.Kütüphaneye uğramadan öncede şu haritalara duyduğum hastalığı gidermeye çalışacaktım.Haritalara küçüklükten beri büyük bir merakım vardı.Çizimi yapılırken kullandıkları ince ayrıntılara bayılıyordum.Daha fazla dayanamıyarak akademi binasının giriş kapısına doğru yürüye başlamıştım.İçeriye girdikten sonra bir Jounin bularak haritaları nereden edineceğimi soracaktım.
Resim

Element : Raiton

Köy : Konohagakure

Rütbe : Genin D-Rank

Ryo : 14

Görev Puanı : 5

Eşyalar: Naruto Evreni Haritası

Fiziksel Stat Puanları
Güç:5
Hız:5
Dayanıklılık:5

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:4
Genjutsu:
Taijutsu:10
Chakra:6

Jutsu Listesi
Shunshin no Jutsu
Heddobatto
Konoha Senpuu
Erobou
Raiton : Shiki

Kasılan X'ler
Shunshin no Jutsu x2
Yakın Dövüş x2
Ninjutsu x2
Lejant
Arashi Ookami
Resim
Konoha meydanında çarpışarak tanıştığım iyi bir arkadaşım.Sakar , şapşal , kaba ve umarsızca davranışlarda bulunan komik birisidir.

Ulquiorra Burondo
Resim
Kendisi takım arkadaşımdır ve pek hoşlanmadığım bir isimdir.Kendisini sürekli en iyi olarak göstermek için yapmayacağı şey yoktur.Plan kurma konusunda oldukça iyidir.
Kullanıcı avatarı
Shiki Fuhe
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Yıllar sonra başladığım yerde olmak !

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Prş Şub 02, 2012 9:50 am

Akademi Binası'na girdiğinde sıradan olmayan bir kalabalıkla karşılaşıyorsun. Kalabalığın en yoğun olduğu bölge ise her zaman duyuruların yapıldığı panonun önü. Bunun yanında yaşı senden büyük görünen birkaç kişi dışında da görebildiğin kimse yok giriş yapman ile birlikte. Tek soru sorulabilecek gibi duran yer danışma gibi görünüyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Fuhe tarih Prş Şub 02, 2012 11:02 am

Akademiden içeriye girdiğimde pano önündeki kalabalık dikkatimi çekmişti ilk önce.Pana önündeki bu kalabalık beni eski akademi öğrencisi olduğum anılarıma götürüyordu.Etrafta benden yaşça büyük birkaç kişi dışında danışacağım pek kimse yoktu.Sorularımı yönelteceğim tek kişi danışman olarak gözüküyordu ancak ben danışmanlardan nefret ediyordum.İçlerinden bazıları sorunlu çıkıyordu ve ne sorarsan sor adam akıllı cevap bile vermiyorlardı.Bu danışmanında ötekiler gibi olmamasını umut ederek yanına gittim.Sağ elim ile kafamı kaşırken güzel bir yüzle danışmana "Merhaba ben takım iki üyesi , Inzuka Hige'nin öğrencisiyim.Birkaç harita edinmek için gelmiştim.İlerde büyük bir shınobi olacağıma inanarak şimdiden hazırlıkları yapmaya başladım.Eğer iyi bir ninja olacaksam yolumu kaybetmemem gerekiyor öyle değilmi ? Konohagakure , sunagakure ve kirigakure köylerinin haritalarını istiyorum.Yardımcı olurmusunuz acaba ?"Dedim.Umarım beni farklı bir yere yönlendirmez.
Resim

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları
Genjutsu:

Jutsu Listesi
Shunshin no Jutsu
Heddobatto
Konoha Senpuu
Erobou

Kasılan X'ler
Shunshin no Jutsu x2
Yakın Dövüş x2
Ninjutsu x2
Lejant
Arashi Ookami
Resim
Konoha meydanında çarpışarak tanıştığım iyi bir arkadaşım.Sakar , şapşal , kaba ve umarsızca davranışlarda bulunan komik birisidir.

Ulquiorra Burondo
Resim
Kendisi takım arkadaşımdır ve pek hoşlanmadığım bir isimdir.Kendisini sürekli en iyi olarak göstermek için yapmayacağı şey yoktur.Plan kurma konusunda oldukça iyidir.
Kullanıcı avatarı
Shiki Fuhe
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Prş Şub 02, 2012 11:36 am

Danışman sorunun üzerine "Haritaları kütüphaneden temin edebilirsin." diyor sana ve güzel bir şekilde kütüphanenin yerini açıklıyor. Sen kütüphaneye girdiğinde ise hemen sağ tarafta orta yaşlı, gözlüklü bir kadın duruyor. Yüksek bir masanın arkasında tek başına durmakta ve kafası masanın önünde duruyor. Bir şeyler okuduğu, yazdığı, kısacası bir şeyler ile meşgul olduğu belli. Ancak yetkili biri olduğu su götürmez.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Fuhe tarih Prş Şub 02, 2012 11:53 am

Danışman haritaları kütüphaneden temin edebileceğimi güzel bir dile söyledikten sonra kütüphanenin yerini göstermişti.Gözlerim yerinden çıkacakmış gibi kütüphaneden içeriye girmiştim.Danışmanlar bir hayli değişmişti.Ben öğrenci iken hiçte böyle değillerdi.Kütüphanede bir sandalyeye oturmuş masada birşyeler ile meşgul olan orta yaşlı kadın dikkatimi çekmişti ilk önce.Kütüphaneye uzun zamandır uğramamıştım ve pekte değiştiğini söyleyemezdim.Kadının yanına giderek güler bir yüz ile "Merhaba ben takım iki üyesi , Inzuka Hige'nin öğrencisiyim.Konohagakure , kirigakure ve sunagakure köylerinin haritalarını almak istiyordum.Danışman beni buraya yönlendirdide yardımcı olabilirmisiniz acaba ?"Dedim ve etrafı incelemeye başladım.Kitap okumayı pek sevmem ancak bu kadar kitabı eğer okusaydım bilge birisi olup çıkardım herhalde.
Resim

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları
Genjutsu:

Jutsu Listesi
Shunshin no Jutsu
Heddobatto
Konoha Senpuu
Erobou

Kasılan X'ler
Shunshin no Jutsu x2
Yakın Dövüş x2
Ninjutsu x2
Lejant
Arashi Ookami
Resim

Ulquiorra Burondo
Resim
Kullanıcı avatarı
Shiki Fuhe
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 8:53 am

Kadın kafasını meşgul olduğu şeyden yavaşça kaldırırken "Bu haritayı ne için istiyorsun?" diyor sana ne resmi ne de samimi bir şekilde. Sadece işinin gereğini yapmaktan bıkmış gibi konuştuğu söylenebilir.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Fuhe tarih Cum Şub 03, 2012 12:56 pm

Tüm dikkatimi kitaplara vermişken kadın hiçte samimi olmayan bir yüz ifadesi ve ses ile bu haritaları neden istediğimi sormuştu.Doğrusunu isterseniz şaşırmıştım.Ben haritaları alıp gideceğimi düşünüyordum sadece.Normal bir ses tonu ile kadına "Danışmanada söylediğim gibi ilerde herkes tarafından bilinen bir shınobi olmak istiyorum.İyi bir shınobi'nin yolunu kaybetmemesi gerekiyor öyle değilmi ? Buraya gelirkende söylediğim gibi takım iki üyesiyim.Bu aralar sık sık görevlere çıkıyoruz sınır dışında.Hige senseimize diğer arkaşlarımdan üstün olduğumu göstermek istiyorum.Tüm bunları haritaları aldığım zaman gerçekleştirebileceğime inanıyorum."Dedim ve yine aynı sakinlikte kadının suratına hevesle bakmaya başladım.Kadının ağzını burnunu kırmamak için kendimi zor tutuyorum.Kendinden ne kadar çok bezdiğini hareketlerinden ve konuşmasından anlıyordum.
Resim

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları
Genjutsu:

Jutsu Listesi
Shunshin no Jutsu
Heddobatto
Konoha Senpuu
Erobou

Kasılan X'ler
Shunshin no Jutsu x2
Yakın Dövüş x2
Ninjutsu x2
Lejant
Arashi Ookami
Resim

Ulquiorra Burondo
Resim
Kullanıcı avatarı
Shiki Fuhe
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 6:02 pm

Kadın verdiğin cevabın karşılığında gözlüğünü düzeltiyor ilk olarak ve hemen ardından "Anlıyorum." diyor sana. Ardından bir kağıt çıkarıyor ve "Sensei'ne üstünlüğünü çalışarak göstermen daha faydalı olmaz mıydı?" diye sormasının ardından ise "İsim soyisim?" diye ekliyor bir başka soru olarak.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Fuhe tarih Cum Şub 03, 2012 6:18 pm

Kadın söylediklerimi dinledikten sonra anladığımı söyleyerek boş bir kağıt çıkarmıştı.Daha iyi olduğumu çalışarak göstereceğimin daha iyi olduğunuda eklemişti.İnsanların bu tür yorumları canımı gerçekten çok sıkıyordu.Bilip bilmeden yorumlar yaparak konuyu can sıkıcı bir hale sokmaktan başka bir işe yaramıyordu bu tavırları.Üstünlüğümü kanıtlamak için her konuda kendimi göstermem gerekiyordu ve haritaların bana tam destek çıkacağını düşünüyordum.Kadın eline kalemi alarak ismimi ve soyismimi sormuştu.Derin bir nefes alarak kadına "İsmim Fuhe , Shiki Fuhe.Bu kütüphanede her türlü bilgili bulabilirmiyim ? Ben bir taijutsu kullanıcısıyım ve taijutsu hakkında birkaç bilgi edinmekte istiyorum.Daha iyi dövüşeceğim veya daha iyi saldırılar yapacağım bir kitap olabilir.Bu konudada yardımcı olabilirmisiniz ? "Dedim ve kadının yüzüne gülmeye başladım.Birkaç dakika önce sinirlenmeme neden olan bu kadın şimdi gözümde bir melek gibiydi.İşlerimin yolunda olduğu sürece hep bu şekilde davranmaya devam edecektim.Her zaman.
Resim

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları
Genjutsu:

Jutsu Listesi
Shunshin no Jutsu
Heddobatto
Konoha Senpuu
Erobou

Kasılan X'ler
Shunshin no Jutsu x2
Yakın Dövüş x2
Ninjutsu x2
Lejant
Arashi Ookami
Resim

Ulquiorra Burondo
Resim
Kullanıcı avatarı
Shiki Fuhe
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 6:39 pm

Kadın çıkardığı kağıda ismini yazdıktan sonra "Benimle gel." diyor sana. Seni alıp kitap raflarının arasından geçerken bir bölmeye giriyor ve orada bulunan kilitli dolabı açıyor. Ardından elini içeriye atıyor ve yığınla bulunan şeylerden bir tanesini alıyor. Dolabı tekrar kapayıp kilitledikten sonra "Al bakalım, haritan." diyerek çıkardığı şeyi uzatıyor sana. Kendisi yerine doğru yönelirken "Taijutsu hakkında elbette bilgi alabileceğin kitaplar var, ancak teknik saldırı gibi şeyler burada olmaz." diyor sana.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Sonraki

Dön Akademi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir