gönderen Shiki Fuhe tarih Çrş Şub 01, 2012 9:57 am
Konoha meydanında tanıştığım şu ilginç Ookami ile ayrıldıktan sonra eve gitmiştim.Annem işe gitmemiş , ben içeriye adımımı atar atmaz soluk almadan konuşmaya başlamıştı.Sürekli neden işe gitmediğini bana kanıtlarmışcasına anlatıyordu.Muhtemelen yine çalıştığı dükkandan kovulmuştu ve suçun kendisinde olmadığını anlatmaya çalışıyordu.Evdeki bu tabloyu gördükten sonra tekrar dışarıya çıktım ve ilerlmeye başladım konoha sokaklarında.Eğer evde kalsaydım başımın şişerek patlayacağından emindim.Önce nereye gideceğim hakkında bir bilgim yoktu ancak yolum akademiye doğru ilerliyordu ben farkında olmadan.Dar ve kalabalık sokaklardan sonunda yara bere almadan çıkmayı başarmış , akademi binasının tam önünde duruyordum.Zamanın geçmesi ve birkaç bilgi edinmem için kütüphaneye uğramak istiyordum.Kütüphaneye uğramadan öncede şu haritalara duyduğum hastalığı gidermeye çalışacaktım.Haritalara küçüklükten beri büyük bir merakım vardı.Çizimi yapılırken kullandıkları ince ayrıntılara bayılıyordum.Daha fazla dayanamıyarak akademi binasının giriş kapısına doğru yürüye başlamıştım.İçeriye girdikten sonra bir Jounin bularak haritaları nereden edineceğimi soracaktım.