Konoha Takım 5 - Tanışma

Moderatör: GM-Naruto

Konoha Takım 5 - Tanışma

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Pzt Oca 30, 2012 11:12 am

Katılımcılar;
Kenshin
Justice Law

Genin takımları için başvuru yapmanızın üstünden yaklaşık bir hafta süre geçiyor. Tabi Kenshin için bu süre bir ayı bulmuş bulunuyor. Her ne kadar akademideki görevliler tarafından size takımların ne zaman açıklanacağına dair kesin bir bilgi verilmemiş olsa da köydeki yeni geninler arasında takımların açıldığına dair bir dedikodu kulağınıza çalınıyor. Bu dedikoduyu başta "çocuk saçması" olarak değerlendirseniz de giderek bir süre yeni geninden aynı şeyi duyuyorsunuz. Bu yüzden de akademiye gidip panoya konuyla ilgili bir şeyler olup olmadığına bakma gereği duyuyorsunuz. Akademiye vardığınızda ise panonun önünde 15 kadar yaşıt görüyorsunuz. Bunun üzerine içinizdeki heyecan artıyor ve panoya baktığınızda takımların duyurulduğunu görüyorsunuz.

İki tur Free Rp döndükten sonra GM girecektir.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Günlük: Günlüğü Görüntüle (0)

Re: Konoha Takım 5 - Tanışma

Mesajgönderen Kenshin tarih Pzt Oca 30, 2012 11:53 am

Out: Hepimize hayırlı uğurlu olsun. :lol:

Genin takımlarına başvurumun üzerinden bir ay kadar bir zaman geçmişti. Bu zaman boyunca sürekli çalışmış ve neredeyse haftada bir veya iki kez genin binasına giderek panoyu kontrol etmiştim. Artık bütün umudumu kaybetmiştim. Kendi kendime “Benim gibi birini nasıl almazlar! Kesinlikle bir takıma giremeyeceğim!” söyleniyordum sürekli… Her gittiğimde görevliler bana tam bilgi vermeseler de takımlar en kısa sürede açılacak diyerek beni umutlandırıyorlardı, artık umudum hiç kalmamıştı. Bir ay boyunca açılmayan bir takımın, bir ay geçtikten sonra açılmasını beklemiyordum. Konoha da genin takımlarının açılacağı söylentileri yayılmıştı. Bana göre bunlar çocuk düzmecesiydi. Sonuçta her hafta gidiyordum ve en yakın süre lafını duyuyordum. Kimse benim kadar iyi bilemezdi.

Çocuk saçması dediğim şeyler içimi kıpır kıpır ediyordu ama inanmıyordum, takımların açılacağını düşünmüyordum. İster istemez içimdeki heyecan, istek ve merak benim oraya gitmemi istiyordu. Kendimi daha fazla tutamayacağımı düşünerek gitmeye karar vermiştim. Takımların açılmadığını duymak benim için sürpriz olmayacaktı, bu kadar süre boyunca açılmadığı için artık alışmıştım. Yola çıkıp, Konohanın güzel sokaklarının arasından takımların olduğu binaya varmıştım. İçeriye son umudum ile girip, panoya doğru ilerlemiştim. Panonun önüne geldiğimde, gözle görülebilecek bir şekilde şaşkınlık sergilemiştim. Çünkü panonun önünde en az on kişi vardı. Sanırım takımlar kurulmuştu ki herkes buraya gelmişti yada herkes “çocuk saçmalıklarını” dinlemişti, benim gibi… Büyük bir heyecan ve merak ile panonun önüne gidip takımlara bakmaya başlamıştım. Yeni olan birkaç takım görmüştüm. Sondan başlamayı seviyordum, altıncı takım kurulmuştu ve ben yoktum. Kendi kendime “Tam bir hayal kırıklığıyım!” diyerek bakmaya devam ediyordum. Kafamı yukarıya doğru kaldırdığımda gözüme ilk çarpan şey “Kenshin!” yazısıydı. “Beş.. beş. Holley!!! Sonunda bir takıma alındım.” Beşinci takımdaydım ama sadece iki kişiydik. Belki de benim yanımda olan çocuk ile ben güçlü olduğumdan, üçüncü kişiye gerek duyulmamıştı. Bu habere çok sevinmiştim ve çocukların saçmalamadığını anlamıştım. Artık bir takımdaydım, bir senseim vardı ve yeni arkadaşlar edinebilip, görevlere çıkabilecektim.. O sıra sevinçten takım arkadaşımı aramayı hiç düşünmemiştim, sevincimin aptallığa yol açmasını engelleyerek tekrar panoya bakmış ve takım arkadaşımın adının “Justice Law” olduğunu görmüştüm. Birkaç saniye ne yapacağımı düşündükten sonra kısık ama herkesin duyabileceği olan bir tonda “Justice Law kim?” diye sorarak, takım arkadaşımı aramaya başlamıştım.
Teşekkürler Shuuichi-chan!
Resim

Lejant

ÖNCE HANGİNİZİ ÖLÜMÜNE ISIRAYIM?
İsim:Kenshin - Yaş:14(+1)
Element:Katon - Klan: -
Köy: Konohagakure - Rütbe: Genin
Seviye: D-Rank - Ryo: 5
Görev Puanı: 0 -

Resim

Çalışmalar;
HIZ X2 - GÜÇ X2 - REFLEKS X1 - TAİJUTSU X1

Özel Antrenmanlar;
Katon:Goukakyuu X1

Jutsular;
Katon: Goukakyuu No Jutsu - C Rank
Sumi Bunshin no Jutsu - C Rank
Katon: Hibashiri - C Rank
Te No Hinotama - C Rank

Resim

Eşyalar: -

Fiziksel Stat Puanları

Güç:6
Hız:3
Dayanıklılık:6

Shinobi Stat Puanları
Ninjutsu:10
Genjutsu:0
Taijutsu:0
Chakra:10

Çanta/Kıyafet:
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Resim

İMZA VE AVATARLAR(Soi Shuuichi tarafından yapıldılar.);
Spoiler: show
Resim Resim Resim Resim Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kenshin
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Justice Law tarih Pzt Oca 30, 2012 6:55 pm

Yeni uyanmıştım babam bana genin takımlarının açıklandığını söylemişti "sanki çok umurumdaydı".Akademiye doğru yürüyordum babam bana heyecanlanmam gerektiğini söylemişti ben zaten heyecanlanmam ama babamda beni diğer insanlar gibi görüyordu ama değildim ben normal bir insan değilim.

Akademiye vardığımda geç kalmıştım ama hala içeride çok fazla genin vardı içeriye girdiğimde bir yetkili aramaya başladım fakat bulamadım bir duvarın yanından geçerken panonun üstünde bir şeyler yazıldığını gördüm takımlara sırayla baktım ne büyük hayal kırıklığı beni bir takıma koymamışlar diye düşünürken birden takım beşi gördüm aslında ilk defa gerçekten bu kadar iyi hissediyordum ama şuanda aklımı kurcalayan bir soru vardı "Kenshin" kimdi onu burada hiç duymamıştım yani tanımıyordum insanlarla tanışmak konusunda pek becerikli değildim yani genellikle pek fazlada arkadaşım olmamıştı halada olmak zorunda değildi Kenshin benim sadece takımımın bir üyesi o kadar belki ileride ama şimdi değil insanlardan utana sıkıla yardım istedim "burada Kenshin diye birini gören var mı?"diye sordum ama aldığım cevaplar sadece hayırdı ve gerçekten bunalmıştım bahçeye çıkıp en yakın ağacın altına oturdum ve artık neler yapmam gerektiğini düşündüm.Ağacın altında uykuya dalmışım uyandığımda çoktan bayağı bir zaman geçmişti artık kimsenin geleceğini sanmadım ve artık gitme kararı aldım...

Out: Kenshin sağolsun bir kaç yanlışımı düzeltmemde yardımcı oldu.
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Mesajgönderen Kenshin tarih Sal Oca 31, 2012 11:06 am

Justice adındaki takım arkadaşımı arıyordum ama burada bulunan kimse Justice değildi. Sevincimden dolayı hiç umutsuzluğa kapılmıyordum. Herkese sormuş olmama rağmen tekrar tekrar sormaya devam ediyordum, bu sorumun bitmesi için Law’ın gelmesi lazımdı. Belki de gelse bile sorularım kesilmeyecekti. Bir takıma alındığım için aşırı mutlu olmuştum, bana bakan bu mutluluğu yüzümden anlayabilirdi. Bir süre daha sormaya devam ettikten sonra karnımın acıktığını hissetmiştim ki bunun üzerine fazla hareket etmemeye karar vermiştim. Geçip içeride bulunan oturakların birine oturdum. Oturmam ile beraber tuvalet ihtiyacımın olduğunu fark etmiştim. Elim g.tümde koşarak tuvaletin yolunu tutmuştum. Kısa bir süre vardığımda, kendimi hemen içine tuvaletin içine atmış ve işlemimi görmeye başlamıştım. Küçük işim olsaydı kendimi tutabilirdim ama bu büyük bir iş, büyük bir sorun… Tuvalette iken aklıma bazı şeyler geliyordu. Kendi kendime “Ya ben burada iken Law panonun bulunduğu yere giderse!” diyerek konuşuyordum. Birkaç kere tekrarladıktan sonra bir kez daha konuşmaya başladım;

“Aman! Ne yaparsa yapsın, elbet bir şekilde görüşeceğiz.”

Tuvalette işimi hallettikten sonra panonun olduğu yere doğru uzun ama yavaş adımlar ile gidiyordum. Kafamı sağa sola çeviriyordum, gözlerim Law’ı arıyordu ama onu bulmam için tanımam gerekiyordu, ismini bile ilk defa duyuyordum. Panonun oraya yaklaştığımda bir şeyler duymuştum ama anladığım tek kelime “Kenshin”di. Sanırım bunu söyleyen takım arkadaşımdı, daha yeni gelmiş ve oda benim onu aradığım gibi, beni arıyordu. Çocuğun hemen yanına gitmemeye karar vermiştim, öncelikle hareketlerini inceleyecektim ve nasıl biri olduğunu düşünecektim. Daha sonra ise kendime “Kaç saattir bekliyorsun, hemen gitmelisin!” demiştim. Koşarak panonun yanına geldiğimde orada ayrıldığını ve dışarıya doğru gittiğini görmüştüm. Bunun üzerine bende arkasından hızlı adımlar ile gitmeye başlamıştım. Law dışarıya çıktığında boş bulduğu bir ağacın altına oturmuştu. Çok çabuk pes etmişti ve bir takıma alındığına sevinmemiş gibiydi. Hemen Law’ın yanına gitmiştim ve konuşmaya başlamıştım;

“Merhaba, ben Kenshin! Sende Justice Law olmalısın, İkimiz aynı takıma düşmüşüz. Hadi gel akademiye girip konuşalım. Burada beklemek hata olur, birazdan herkes sensei’isi ile tanışacak sanırım.” Demiş ve Justice Law’ın kalkması ile akademi yolunu tutmuştum.

Out: Düzen sebebi: yazıyı iki kere kalın yapmışım, yanlış kodlama olmuş, bende düzelttim.
Resim

Lejant

Resim

Çalışmalar;

Özel Antrenmanlar;

Jutsular;
Te No Hinotama - C Rank

Resim

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Çanta/Kıyafet:
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kenshin
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Justice Law tarih Sal Oca 31, 2012 6:32 pm

Kenshin'i aramak artık sorun olmuştu artık sıkılmıştım başka şeyler düşünüyordum oturduğum ağacın altından kalkıp yürüyüş yaptım ama bir anda aklıma "Kenshin" geldi ya bensiz başlarlarsa.Aslında pekte istediğimi söyleyemezdim neyse belirli bir yerde durmamın daha mantıklı olduğunu hissettim ve kalktığım ağacın altına bir kere daha oturdum ve beklemeye koyuldum....

Ağacın altında otururken yanıma doğru koşar adım gelen biri vardı herhalde bu tanıdık biriydi ama benim pek arkadaşım yoktu hatta hiç yoktu yaklaştıkça onu tanıyamadığımı anladım aklımda bir anda "Kenshin" olmalı dedim.
Yanıma yaklaştığında kendini tanıttı "o Kenshin'miş" gerçekten beklediğim tam böyle biriydi aslında insanlarla pek anlaşamazdım o bana sıcak kanlı geldi.Konuşkandı ve arkadaş canlısı bir insan olduğu her halinden belliydi kanım gerçekten kaynadı olabileceğinin en iyisi buydu.

Kısık bir ses ile "Ben Law tanıştığımıza memnun oldum dedim" bana bu söz çok anlamsız geldi ama içimden istemsiz bir şekilde çıkmıştı ama yinede bu söylediğim için suçluluk duymuyordum.Kendini tanıtması ile akademiye gitmeye başlamıştık ilk defa olacak ama karnımda ilginç bir ağrı vardı galiba buna heyecan deniyordu...
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Çrş Şub 01, 2012 9:39 am

Akademiye tekrar girdiğinizde panonun önünden geçerek ilerlemeyi planlıyorsunuz. Kalabalığın yavaş yavaş dağıldığı pano önünde ise bir kızın yanındaki kıza "Kenshin ve Law kim acaba?" diye sorduğunu duyuyorsunuz. Turuncuya kaçan sarı saçlı ve güzel sayılabilecek bir kız... Bu sorunun ardından ise kafanızda takımın iki kişilik falan olmadığı, panoda Takım 5'te Yamanaka Miyo adını gördüğünüzü de anımsıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kenshin tarih Prş Şub 02, 2012 1:08 pm

Law'ın memnun olduğunu söylemesi ile içeriye girmiştik. Panonun önünden geçerek, takım odasını aramayı planlıyordum. Panonun önüne geldiğimde gözlerim bir kızın üzerine gitmişti. Turuncuya dönük sarı saçları onu olduğundan güzel yapmıştı ama yüzünün güzel olmasının bunda büyük bir önemi vardı. Gözlerimi kızdan alamıyordum ki kız, orada bulunan başka bir kıza takım 5'teki üyelerin, yani bizim isimlerimizi sormuştu. Soruyu sorması ile beraber gözlerimin önüne panodaki "Yamanaka Miyo" yazısı aklıma gelmişti. Ben onu takım üyesi değilde takımın sensei'si sanmıştım. Bir kız sensei olduğundan üzerinde de durmamıştım. Birkaç saniye dona kaldıktan sonra kendi kendime "Böyle güzel bir kız takımda diye sevinmen lazım! Hemen gidip aranı yapmalısın Kenshin!" demiştim. Düşüncelerimi harekete geçirme zamanıydı. Hızlı adımlar ile kıza doğru ilerlerken Law'a "Birini unuttuk sanırım. Oda bizi arıyor!" demiştim. Kızın yanına geldiğimde;

"Merhaba, ben Kenshin! Senin gibi beşinci takımdanım. Bizi arıyorsun sanırım. Arkamdan gelende Law. İsmin Yamanaka herhalde.. Tanıştığımıza memnun oldum, güzel kız..." demiş ve ona aşık olmuş gibi konuşmuştum. Cinsel organım hareketlenmeye başlamıştı bu sırada ama kendime hakim olmaya çalışmam ile beraber, oradakilere "Bir dakika!" diyerek kenara geçmiş ve cinsel organımın belli olmayacağı bir şekilde kıyafetimi düzeltip, geri gelmiştim..
Resim

Lejant

Resim

Çalışmalar;

Özel Antrenmanlar;

Jutsular;
Te No Hinotama - C Rank

Resim

Fiziksel Stat Puanları

Shinobi Stat Puanları

Çanta/Kıyafet:
5/5 Kunai
8/8 Shuriken
2/2 Sis Bombası
2/2 Patlayıcı Parşömen
1/1 Misina

0/1 Kunai
0/1 Patlayıcı Parşomen
0/1 Sis Bombası

Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kenshin
Konoha / Genin
Konoha / Genin

Mesajgönderen Justice Law tarih Cum Şub 03, 2012 4:03 am

İçeri girdiğimizde kendimden geçmiş gibiydim Kenshinin bana "Birini unuttuk sanırım." dediğini duydum ve ne demek istediğini anladım panoda asılı olan grup listesinde bir ad daha gördüğümü anımsamıştım "adı Misa mıydı." diye düşünürken "Miyo! Miyo olmalıydı bu kız." işin açığı pek de umurumda değildi fakat yinede "aynı grupta olacaksak iyi geçinmeliyim." diye düşündüm.

Aslında hoş birine benziyordu ama "beni ilgilendirmez" diye düşündüm.Kenshin bu kızdan etkilenmişti ama bu tarz işlerden pek anlamazdım ama bana öyle gibi gelmişti davranışlarında bariz bir ilginçlik vardı o kadarını kavraya bilmiştim.Kız sevecen birine benziyordu yanına gittiğimde Kenshin "Bir dakika!" diyerek uzaklaştı ne yaptığını anlayamadım beni orada yalnız başıma bırakmıştı "sersem" dedim içimden neden bunu yaptı insanlarla iyi iletişime geçemiyorum tabi babam istisnaydı.Kenshin yanıma geldiğinde kızın çoktan Miyo olduğunu anlamıştım sıra o ikisinde idi...
Kullanıcı avatarı
Justice Law

Mesajgönderen GM-Naruto tarih Cum Şub 03, 2012 8:47 am

Kenshin'in cümlelerinin ardından Miyo ona sadece kaşlarını kaldırıp şaşkın şaşkın bakıyor. Kenshin'in izin isteyip ayrılmasının ardından ise Miyo Law'a aynı şaşkınlıkta bakıyor ve "Deli falan mı?" diyor kısık bir sesle.

Kenshin'in tekrar yanınıza gelmesinin ardından ise Miyo "Sensei'miz ile nerede tanışacağız?" diye soruyor. Ancak bu size sorulan bir sorudan ziyade boşluğa sorulmuş bir soru oluyor. Boşluğa sorulan bu soruyu ise yanınızda geçmekte olan orta yaşlı bir shinobi duyuyor ve "Size yardımcı olayım." diyerek panoya yönleniyor. Takım 5 üyesi olduğunuzu Miyo'dan öğrendikten sonra sizi hemen üst kattaki bir sınıfa yolluyor ve senseinizin orada olacağını söylüyor.

Hep birlikte üst kata çıkarak size yardımcı olan shinobinin bahsettiği sınıfa giriyorsunuz. Oldukça büyük olan bu sınıfın masa kısmında ise oturan siyah saçlı, kahverengi tenli kadının gülerek size baktığını görüyorsun. "Erkencisiniz!" diyerek gülen kadın "Ben Takım 5'in yani sizin senseiniz Kanryuu Aoi." diyor ve sizin sıralara oturmanızı beklemeye başlıyor.
Kullanıcı avatarı
GM-Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kenshin tarih Cum Şub 03, 2012 12:52 pm

Out: Öpüp, yalarım ben böyle Sensei'yi ama birazdan bizi tersleyecek diye düşünüyorum. :lol:

Cinsel organımı düzelttikten sonra tekrardan Miyo ve Law’ın yanına gitmiştim. Yanlarında olduğum sırada ise Miyo meraklı bir şekilde senseimizi nerede bulacağımızı sormuştu. Bende bilmiyordum ama bir odanın içinde olması gerekiyordu. Sorunun üzerine şaşkın şaşkın düşünmekten başka çarem yoktu. Bir süre düşündükten sonra tam konuşacaktım ki yanımıza gelen orta yaşlı Shinobi bize yardımcı olacağını belli etmişti. Aslında ben pek yardım alma taraftarı değildim ama Sensei’nin yanına ilk günden geç kalmak istemiyordum, bunun içinde yardımı kabul etmek zorundayım. Shinobi’ye takım 5’in üyesi olduğumuzu Miyo söylemişti, bunun üzerine Shinobi bizi üst katta olan sınıfa yollamıştı. “Heyecanladım!” içimden söyleniyordum. İlk defa bu kadar heyecanlanmıştım. Artık bir genin takımındaydım ve sensei’m vardı. Şuanda onun yanına gitmek üzereydim. Heyecanlı olduğumu kimseye belli etmemeye çalışıyordum, özelliklede Miyo’ya belli etmek istemiyordum. Hep beraber üst kata çıkmıştık ve Shinobi’nin bize bahsettiği sınıfa doğru ilerlemeye başlamıştık. Sensei’mizin nasıl biri olduğunu merak ediyordum. Belki de geç kaldığımızı söyleyecek ve bize kızacaktı. Kendi kendime “Umarım öyle olmaz.” diyordum.

Sınıfın kapısını açmış ve içeriye girmiştik. Sınıfın içinin kocaman olması fazla bir sorun yaratmamıştı. Çünkü önümüzde hemen bir bayan vardı. Siyah saçlarının yanında kahverengi tenli olması da ona çok yakışmıştı. Ten rengi ve saçları tam bir uyum içerisindeydi. Kendi kendime “Ne güzel bir bayan!” diye geçirmiştim. Daha önce bu kadar kapalı tende birini görmemiştim. Böyle birini gördükten sonra düşündüğüm şey “melez” olduğuydu. Bir süre bayana baktıktan sonra düşüncelerimde kendi kendine artmaya başlamıştı. Bayan’ın burada bir görevli olduğunu düşünüyordum, tam soru soracakken Bayan bizim erken geldiğimizi savunmuştu. Bu sözlerinden onun sadece bir danışman olduğunu düşünmeye başlamıştım ki ardından bizim Sensei’miz olduğunu söyleyip, adını bize bahşetmişti. “Ohh!” kendi kendime teşekkür ediyordum. İyi ki saçma bir soru sormamıştım. Az kalsın danışman abla diyecektim. Sensei’nin sözleri oldukça güzeldi, düşündüğümün tam tersi çıkmıştı, geç geldiğimizi değil de erken geldiğimizi savunmuştu. Kesinlikle iyi birine benziyordu.

Sensei’ye bakarak sınıfta olan masaların en önüne oturmuştum. Hızlı davranıp, Sensei’nin tam karşısına geçmiştim, böylelikle onu daha iyi görebilir ve sentezleyebilirdim. Olacakları bekliyordum. Kesinlikle tanışma faslı olacaktı, pek sevmediğim bir şey olsa bile kendimi tanıtmak ve hedeflerimi belli etmek zorundaydım. Aslında sensei'nin sözlerini beklemeden kendimi tanıtacaktım ama kızar diye böyle bir girişimde bulunmamıştım. Belki de kendimi tanıtmadığım için kızacaktı..
Resim

Lejant

Resim

Çalışmalar;